دوستان ببخشید توی این مرحله چیکار باید بکنم ؟ من 3 تا اسب برداشتم و گذاشتم توی اون اتاق بعد یهو در اونجا رو آتیش میزنن من باید اونجا چیکار کنم ؟
Printable View
دوستان ببخشید توی این مرحله چیکار باید بکنم ؟ من 3 تا اسب برداشتم و گذاشتم توی اون اتاق بعد یهو در اونجا رو آتیش میزنن من باید اونجا چیکار کنم ؟
باید بشکه های آب رو برداری و بریزی رو آتیش بعدش هم افرادی رو که بیرون هستند بکشی
سطل آب کنار در هست باهش آتیش رو خاموش کن...نقل قول:
(درسته سطله زیاد به چشم نمیاد خود من یه دو سه بار اونجا مردم تا سطل رو پیدا کردم:13:)
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
Cpu AMD X2 5200
CGA: Gforce 9400 GT 512
Ram: 2GIG
Win: VIsta
DX: 10
خیلی کند اجرا میشه. خیلی. با اینکه مشخصات سیستمم از requirements خیلی بالا تره
سلام دوستان.من این بازی رو روی سون نسب کردم.چند روز اول بازی می کرد ولی نمی دونم چی شد که بازی اجرا میشه داخل منوهاش می ره ولی وقتی لودینگ خود بازی میاد،قطع می شه و از بازی کلا خارج میشه!!؟؟
شما یا برنامه جدید نصب کردی یا نسخه بازی شما اونجا ایراد داره اگه حل نشد دوباره نسبنقل قول:
کن و اگر درست نشد یه نسخه دیگه بخر..
حد اقل یکی بگه نمیدونم مشکل چیه، که ما هی هر روز نیایم اینجا سر بزنیم....نقل قول:
دوست من اینجا مطرح کنید...شاید زودتر جواب بگیری...نقل قول:
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
تشکر...:11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
سلام من که مودمم دایل آپ نیست اون گزینه ای که میگید تو ندارم چیکار کنم صدا داشته باشه
اگه میشه در مورد اپگرید کردن اصلحه ها و چگونگی بدست اوردن پول و طلا کمکم کنید
با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
چون تا اینجای بازی همش با ری اومدم با این تو ماس هیچ کاری بلد نیستم بکنم
شما در بین مراحل بازی به یک جاهیی میرسی که مثل کافه میمونه اونجا اسلحه فروشی هم داره میتونی با توجه به تفاوت بین اسلحهنقل قول:
اگه میشه در مورد اپگرید کردن اصلحه ها و چگونگی بدست اوردن پول و طلا کمکم کنید
دستت و اسلحه ای که میفروشه اسلحه مناسنتر بخری ...
پول و وسایل جانبی هم در زیر میز و اطراف هستش ..با کشتن هر فرد کنارش پول هم میافته البته گاهی..
بعضی ماموریتهای بین بازی هم هست که مثل یک اطلاعیه رو درو دیوار پیدا میشه..اونارو هم بری پول بهت میده.
وقتی طناب رو برداشتی باید ماوس رو بچرخونی و یدغعه ولش کنی در این صورت پرت میکنه.نقل قول:
با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
چون تا اینجای بازی همش با ری اومدم با این تو ماس هیچ کاری بلد نیستم بکنم
سلام من تو یه مرحله گیر کردم.دست کاراکتر بازی به اسلحه نمیره اصلا تکون نمیخوره .
کرک این بازی رو می خوام کسی می تونه لینک بزاره.؟
سلام برا منم همینجوری شده بود موقع دوئل اسلحه نمیکشید ولی نیاز به کرک نیست برای حل کردنش به بخش های مختلف اپشن برو و بعد بیا بیرون بعد درست میشه به احتمال زیاد . برا من همینجوری درست شدنقل قول:
آخه من تو بازیه miroor edge (املاشو مطمئن نیستم درسته.) هم همین مشکل رو داشتم به جایی رسیده بودم که بار می پریدی پایین نمی تونست لبه ساختمون رو بگیره و میوفتاد پایین .نقل قول:
بعد که کرکریختم درست شد .و تونست بپره.
حالا شما لینک کرک نداری اگه این کارو کردم درست نشد از کرک استفاده کنم.
میتونی لینک بذاری
خیلی ممونونت میشم.
به gamecopyworld برو شاید تونستی کرک براش پیدا کنینقل قول:
رفتم ترینر زیاد داشت ولی کرک نداشت.نقل قول:
کرک رازور رو دیده بودم ولی هرجا رفتم فیلتر بود.؟؟؟؟
سلام من در يكي از مراحل اول بازيگير كردم كه وارد يك خونه بزرگ مي شوم و يكي از برادرها يك لنگه در را باز ميكنه و لنگه ديگه باز نميشه وباي از بالكون استفاده كرد وطناب رو در ميارم ميرم بالكون طناب وگير مدم به قلب ملي نميدونم بعدش چه كار كنم
بازي بدون مشكل رو xp نصب ميشه ولي اصلا صدا نداره بازي. كلي درايور هم نصب كردم ولي نشد كه نشد.ويندوز هم عوض كردم. جالب اينه كه تو يك كامپيوتر ديگه كه دقيقا همين ويندوز با همين CD روش نصب شده و سخت افزارهاش شبيه همه صدا داره. كمك كنيد لطفا
سلام دوست عزیز روی my computerراست کلیک کن سپس گزینه ی properties را بزن وبعدبه قسمت hardware وسپس به قسمت devise manager برو و روی sound,video and game controllers رفته و گزینه ی unimodem half-Duplex audio devise را غیرفعال(disable)کن و ازبازی با صدا لذت ببر:46:نقل قول:
کسی راهمنمای این بازی رو نداره ؟
تو گوگل سرچیدم پیدا نکردم
بازی چندتا چپتره؟
به پست اول مراجعه کن. اطلاعات کاملی گذاشتم از جمله چپتر ها و اچیومنت ها
نقل قول:
با تشکر
اما من توش راهنمای بازی رو ندیدم و همچنین اینکه چند تا چپتره
والا منظورت از راهنما چیه بازی که خیلی ساده اس فقط مشکل اون دوئل هاشه خودمم با ترینر رد کردم اون موقع (روم به دیوار ولی کچلم کرده بود باید تمومش می کردم) بازی یادم نیست چند تا چپتر داشت ولی توی اون اچیومنت ها که نوشتم اشاره کردم به راهنمایی ها می تونی ازش استفاده کنی تا بتونی کامل تموم کنی بازی رو فقط بگم بازی ترکیبی هست و باید در بعضی جا ها از توانایی های منحصر به فرد کاراکتر هات استفاده کنینقل قول:
خیلی طولانیه ؟با یه گیم پلی متوسط چند ساعته یا چند روزه تمومه؟
خوب شاید 2 روز من 3 روزه ولی زیاد قطع می کردم بخوای بکوب بزنی 1 روز و نیم. روی آسون بازی کن اگه نتونستی دوئل ها رو ببری اون ترینر پست اول رو دانلود کننقل قول:
از شما بعیده بابا.نقل قول:
من 1 روزه رفتم خیلی آسون بود.روسختش تو 2 روز 3 بار تموم کردم(دیگه دوئلاش دستم اومده بود) کله اسلحه های بازی رو هم خریده بودم
نظر شخصی : بعضی وقتا به این فکر می کنم , بازی ای که اینقدر طول می کشه ساخته بشه و اونقدر طول میکشه تا به دست این و اون برسه , آیا واقعا کار درستیه که آدم رو خودش فشار بیاره و بکوب بشینه 1 روزه تموم کنه ؟ اگر فرض رو بر این بگیریم که در هر فصل 8 تا بازی بدرد بخور بیاد(که نمیاد) و شما هم ماکزیمم هر بازی رو 3 بار بازی کنی , فوقش از 90 روز - 24 روز بازی مفید خواهید داشت که ازون هم فقط 8 روزش بیشتر از همه روزا حال می کنی چون بار اول هست که بازی رو بازی می کنی - ولی خوب اگر همون بازی رو روزی 3 ساعت بازی کنی یا کمتر, 2 ساعت بازی کنی شاید هر بازی رو به 1 هفته تموم کنی حداقل دلت خوشه که 1 هفته از یک بازی برای اولین بار لذت بردی ؟!؟! ... در هر صورت هر کی هر جور دوست داره بازی می کنه و نظرات محترم .
بابا شما حرفه ای هستید ما رو نگاه نکنید که آماتور هستیم. شما ماشالله گیم خور هستید.نقل قول:
البته من این بازی رو بکوب بازی نکردم من کلا هیچ بازی رو بکوب بازی نمی کنم سریال مانند بازی می کنم تا هم سرگرمم کنه یه مدت و هم وقتم رو زیاد نگیره
من یه جا گیر کردم که میگه برو دنباله celvin حالا یه جاییه که پر از راه ها و کلبه های چوبیه و هی نارنجک میندازند جلوم ستاره هم زده برو کجا اما هر چی میرم راهی به پایین نیست
چی کار کنم ؟
من کاملا با مجید موافقم :46:نقل قول:
ما اصولا یه بازی رو با تامنیه میرم به عمرم هم یادم نمیاد یه بازی رو کمتر از یک هفته براش صرف کرده باشم...فقط یه بازی اونم DMC3 چون به شدت جذب داستانش شده بودم:20:
به عنوان مثال همین pop forgotten sand فکر کنم رفته توی هفته_ی دوم تازه اینجوری که من دارم میرم فکر کنم 12-10 روزی تا آخرش برم چون اصولا داستان بازی برای من خیلی مهمه بعضی اوقات کاتسنس های یه بازی رو دو یا سه بار میبینم تا قشنگ زوایای اون دستم بیاد جاهایی هم که نمیفهمم خدا طول عمر FRAPS زیاد کنه:31:
در کل منم اعتقاد دارم آدم روزی دو یا حداکثر سه ساعت بازی کنه خیلی از بازی کردن لذت بیشتری میبره:20:
به قول شاعر که میگه کم بازی کن..همیشه بازی کن:31:
یکی جوابه منو نمیده ؟نقل قول:
من که خیلی وقته این بازی رو انجام دادم ولی شما بهتره حداقل یه عکسی چیزی بگذاری تا بهتر بشه راهنماییت کرد!نقل قول:
نقل قول:
آخه تو سون نمیشه--بهتره بی خیاله بازی شم چون سعیم رو کردم فایده نداشت
یعنی چی توی سون نمیشه؟نقل قول:
خوب برنامه fraps رو نصب کن به کمک اون به راحتی میتونی از داخل بازی هم فیلم وهم عکس بگیری...جدا از این مشکل توی بازیها خیلی به دردت میخوره حتما دانلود کن:46::
کد:
http://rapidshare.com/files/370395997/fo-fr321.zip.html
برای پرینت اسکرین از بازی ها تو ویندوز 7 از بازی یه لحظه بپرید بیرون با Alt + Tab بعد رو دسکتاپ رایت کلیک کنید و گزینه ی بیسیک ویندوز سون رو بزنید. دیگه اونطوری برنامه هم نمیخواد.
نقل قول:
تونستم این تیکه رو رد کنم باید طناب مینداختم --اخه نمیگفت که منم نمیدونستم باید چی کار کنم اونم هی 5 ثانیه یه بار نارنجک مینداخت هم آدمو حول میکرد هم رو اعصابم بود
به خاطر برنامه ممنون
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
نقل قول:
چه جوری بدون برنامه ؟
یعنی وقتی تو بازی هستم alt+tab رو بزنم ؟
بیسیک ویندوز توی راست کلیک ندارم ----وقتی alt+tab رو میزنی این بیسیک میاد ؟
راستی این دختره انگار خیلی یه چیزیش میشه ها
یه جا میرم نجاتش میدم --میدمش دسته یه مرده ای بعدا نشون میده که انگار واسه منم یه چیزیش میشه --بعدم انگار مرده که این زنشه با ما دشمن میشه
چه جوریه ؟کسی ماجرای اینو میدونه ؟
دختره که کلا برای خوشه و نیم ساعت یه بار عشق عوض میکنه:31:نقل قول:
باید بازی کنی تا دستت بیاد قضیه چیه ولی اگه خواستی بیا تقریبا داستان کامل بازی رو برات میگذارم دیگه خودت بخون:46::
محتوای مخفی:
من پارسال این بازیو بازی می کردم.واقعا در نوع خودش بی نظیر بود.می خوام بدونم ورژن بعدی ای هم داره یا نه؟