سلامنقل قول:
دوست عزیز نرم افزارهایی که cab. نیستن و exe. هستن رو فقط باید با کمک نرم افزار رابط موبایل و PC که داخل CD توی جعبه گوشی هستش نصب کنی ،غیر از اون نمیشه
موفق باشی
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز نرم افزارهایی که cab. نیستن و exe. هستن رو فقط باید با کمک نرم افزار رابط موبایل و PC که داخل CD توی جعبه گوشی هستش نصب کنی ،غیر از اون نمیشه
موفق باشی
سلام
بله
بايد از طريق كامپيوتر و برنامه Microsoft Active Synce نصب كني
برنامه را نصب ميكني
كابلو وصل ميكنه
يه صفحه كانفيگ مياد
تا اخر طي ميكنه تا كانكت بشه
بعد فايلهاي exe را اجرا ميكني
و نصب ميكني
همزمان در گوشي نيز مراحل نصب اجرا ميشه
بعضی از برنامه ها و بازی ها هم که exe هستن باید همونطور بریزید با فولدرش رو گوشی و از روی گوشی اجرا کنید.
اونی که شما میفرمایید SET UP نیست و فایلی هست که قبلا نصب شده:11:نقل قول:
چه ربطی به SETUP داره من گفتم با پسوند چی ؟؟؟؟؟؟؟ EXE دقت کن پستمو.
نقل قول:
بعضی از برنامه ها و بازی ها هم که exe هستن
پست شما رو متوجه شدم... عرض کردم اونی که شما میگی اون EXE نیست که دوستان تو نظرشونه .. این EXE که شما میگی رو نصب نمیکنن چون قبلا نصب شده.. به این دلیل گفتم که اون دوستمون به اشتباه نیوفته و EXE هایی که باید نصب کنه رو اشتباهی کپی کنه تو گوشیش.نقل قول:
یا علی:11:
من به خاطر این گفتم که ایشون گفت یه پک نرم افزاری گرفتن گفتم حداقل یه سریشون هم اونجوریه .........
وگرنه EXE هایی که نصب میشن رو PC اکثرا اروری نمیدن.
موفق باشید.:40:
مرسي بابت جوابا! مشكلم برطرف شد!
يه سوال ديگه!
اگه ويوا gps نداره پس گوگول مپ چجوري مكانم رو نشون ميده؟
باید به اینترنت وصل باشیدنقل قول:
اگه ويوا gps نداره پس گوگول مپ چجوري مكانم رو نشون ميده؟
من فارسي ساز عليرضا رو نصيكردم .و كيبورد rescu رو . اما وقتي مي رم input و كيبوردو تغيير مي دم . ميبود تغيير نمي كنه . من اصلا نمي تونم فارسي بنويسم . كمكم كنيد
كلا برنامه هاي پاكت پي سي 3 دسته هستند
دو دسته اول را همه ميشناسيد
1- cab file كه فرمت مخصوص پاكت پي سي هست
2- exe كه از طريق كامپيوتر نصب ميشه
و دسته 3 كه الا همه را گمراه كرده بود پورتابل هستند
يه نوع فايل exe كه كافي يه جايي از گوشي خوبي كني و بري بازش كني
در مورد گوگل مپ
حتي اگه gps نباشه
ميشه مكلنيابي كرد
بوسيله اينترنت(حالا به هر جوري كه شده)
قبلش بايد گوشي AGPS داشته باشه
agps در ظاهر چيز مهمي نيست
ولي عملا چيز بدرد بخوريه
زماني كه sgps آنتن نده، ميشه با AGPS موقعيت يابي كرد
جان تو من گمراه نشده بودم:5:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
شما با گوگل مپ در صورتی که جی پی اس نداشته باشید مکانتون نشون داده نمیشه.شما میتونید از طریق جی پی آر اس و نقشه مکانتون رو خودتون رو نقشه پیدا کنید و از رو نقشه مسیر یابی کنید.یعنی آدرس رو خودتون از رو نقشه پیدا کنید.
ميدونم ... ولي به خدا مكانه منو نشون ميده تو گوگل مپ ميرم my location رو ميزنم بعد ميچرخه نقشه ميره رو مكان من كه با يه دايره نشونش ميده! چجوريه پس؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام.
نقشه رو بزرگ میکنه و خیابان و کوچه و ...که هستید رو نشون میده؟
آره دقيقا!!!!!نقل قول:
سلام!
چجوري ميشه يه آهنگ رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟؟
آقا من اين تم رو دي ال كردم:
بعد نصب كردم ريستارت دادم ديدم تم تغيير نكرده بعد رفتم تو محل نصب اجراش كردم اررو داد ميگه .net نداري و از اين چيزا!نقل قول:
کد:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-touchone.html
چيكار كنم؟
settingنقل قول:
سلام!
چجوري ميشه يه آهنگ رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟؟
system
clock & alarms
alarms
روی اون زنگ که به رنگ نارنجی هست کلیک کن
play sound
انتخاب کن آهنگتو
نقل قول:
سلام.
برنامه دات نت فریمورک ورژن 3,5 رو نصب کن.:11:
نقل قول:
دمت گرم...
ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟رنقل قول:
آهنگی که خواستیو بریز تو my documents گوشیت (منظور حافظه داخلیه )نقل قول:
ممنونم ولي منظور من اين بود كه چجوري ميشه بجز اون 5-6 تا آهنگ آهنگ ديگه اي رو بزاريم واسه آلارم ساعت؟ر
آقا شرمنده من هي سوال ميپرسم!
از كجا بايد بدونم كه تا الاتن چقدر زنگ زدم چقدر بم زنگ زدن! چقدر دانلود و سند كردم با جي پي آر اس ؟؟؟؟
اگه از gprs استفاده میکنی توصیه میکنم که spb wireless monitor رو نصب کنی..نقل قول:
SETTINGSنقل قول:
از كجا بايد بدونم كه تا الاتن چقدر زنگ زدم چقدر بم زنگ زدن
SYSTEM
DEVICE INFORMATION
CALL DURATION
البته هر بار که هارد ریست کنی صفر میشه .
ممنونم... ولي متاسفانه نميشه! يه چند آهنگ كوتاه خودش داره فقط...شما كردي شد؟؟؟نقل قول:
نشد؟
من قبلا آهنگ معینو گذاشته بودم :دی
درست یادم نمیاد ولی فکر کنم تو همون my device ریختم
والا من تو my device و توي my document كپي كردم اما بازم همون چند تا آلارم مزخرفه خودش رو داره!
نقل قول:
سلام.
شما باید اول ببینی اون زنگهای فابریکش فرمتشون چیه.بعد زنگهایی که میخوای اضافه کنی رو با همون فرمت کپی کنی تو فولدر ویندوز.یک راه دیگه هم نصب نرم افزاره .با یکسری نرم افزارها هم میشه اینکارو انجام داد.
پ ن : راستی اون زنگهایی رو هم که ریختی تو داکیومنت و... رو پاک کن که اضافه حافظه داخلی رو اشغال نکنه.:11:
مرسي واسه راهنماييت...پاك كردم فايلا رو!نقل قول:
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون! :41:
تکرار میشننقل قول:
مرسي واسه راهنماييت...پاك مردم فايلا رو!
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون
آلارمها هم توی پوشه windows داخل گوشی هستش
پوشش یه کم سنگین هستش یه کم صبر کن تا باز بشه
نقل قول:
سلام.
جواب رو که دوستمون S@nti@go_s&k دادن من فقط در تکمیل فرمایششون عرض میکنم شما وقتی پوشه ویندوز رو باز کردی یکی از آلارمارو پیدا کن بریز رو کامپیوترت اونجا بهت میگه فرمتشون چیه.همونطور که S@nti@go_s&k فرمودن پوشه ویندوز یکم سنگینه و وقتی کلیک میکنی یکم زمان میبره تا باز بشه.:11:
داداش من فكر كنم نميشه الارمهاشو تغيير داد، منم هرچي زور زدم نشد كه نشد. به نظر من شما يا g-alarm يا هر الارم منيجر ديگه كه هست نصب كن. هم امكاناتشون بيشتره هم هزار مدل الارم با تنظيمات مختلف دارن هم هر اهنگي حال كردي ميتوني ست كني.نقل قول:
بالاخره با كمك دوستان طلسم شكست.....................
هر آهنگي رو كه ميخواي با فرمت WAV بريز تو فولدر ويندوز...بعدش برو حالشو ببر ...البته چون من از آلارم منيجر و اينا استفاده نكردم نميدونم كدوم بهتره!
نقل قول:
سلام.
میشه قربان.:11:
سلام دوستان
من Pocket dos رو نصب کردم، بعد خواستم Turbo C رو
با داس باز کنم ولی نمیدونم داس کجا درایو ساخته!
آخه باید فایل Turbo C رو داخل درایو ساخته شده توسط
Pocket DOs بزارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
کسی assassins creed رو واسه ویوا داره؟
سلام !لطفا يكي ازدوستان يك كيبوردباساپورت فارسي براي htc viva به من معرفي كنه.
فینگر کیبرد و spb کیبرد.. البته الان لینکش دم دستم نیست ولی تو گوگل بزن و برو از سایت اصلیشون دانلود کن .. فینگر که مجانیه و spb هم 14 روز تریال میده که من بهت کد رجیستر میدم همونو رجیستر کنی.نقل قول:
این دوتا نرم افزار رو نصب کنید تا زبان فارسی گوشی فعال بشه و بتونید به راحتی اس ام اس های فارسی بدید و دریافت کنید
اول نرم افزار MOBIDIV رو نثب کنید و گوشی رو ریست کنید و بعد نرم افزار Persian_SPB_Full_Screen رو نصب کنید و گوشی رو ریست کنید و تو بخش اس ام اس ها که رفتید صفحه کیبرد رو روی SPB Keyboard قرار بدید و از فونت کیبردکاملا فارسی بهره بگیرید
موفق باشید :11: