حالا شما چه اسراری داری کتابی صحبت کنی ؟ :31:نقل قول:
کام = کامپیوتر
بابی = بابیلون :31:
Printable View
حالا شما چه اسراری داری کتابی صحبت کنی ؟ :31:نقل قول:
کام = کامپیوتر
بابی = بابیلون :31:
ها ؟؟!! :31:نقل قول:
امروز همین نسخه 8 را روی یک سیستم قوی و فول اچ دی دیگر امتحان کردم و مثل اب خوردن قابلیت OCR ان توانست واژه ها را حتی در عکس کم کیفیت شناسایی کند . البته گرافیک این سیستم ATi است و ان سیستم قویتر دیگر که نمیتواند شناسایی کند گرافیکش Nvidia است . بگمانم این دیگر به تنظیمات گرافیک برگردد . وگرنه دلیل دیگری نمیبینم برای این مشکل ! :46:
حالا یکی میاید و میگوید چه ربطی دارد !
یعنی چی؟؟؟
یعنی شما بابیلون 8 رو روی 2 تا سیستم که IE9 داشت امتحان کردی, اونیکه کارت گرافیک ati داشت کارکرد اون یکی که کارت گرافیک nvidia داشت کار نکرد توی اینترنت اکسپلورر؟؟؟
یعنی به درایور کارت گرافیک مربوط میشه؟
بابیلونه 9 رو هم امتحان کردی؟
بله دوست عزیز . سه تا سیستم دور و برم است . روی این یکی نسخه های 7 و 8 و 9 هیچکدام OCR اش نمیتواند کلمات را شناسایی کند .نقل قول:
در قسمت Miscelaneous>Advanced>OCR Optimization هر درجه ای گذاشتم فرق نکرد !
یک استثنا : فقط و فقط در محیط IE میتواند واژه های انگلیسی منوها و نوارهای مرورگر را درست شناسایی کند ولی متن داخل صفحه را اصلً !
با عرض شرمندگی :11: و کمال تعجب پیغام زیر بعد از چند روز علی رغم استفاده از دو فایروال ظاهر شد :18:نقل قول:
"مجوز نرم افزار بابیلون شما به پایان رسیده است"
من دیگه کم آوردم :24:
فقط این مطلب رو اضافه کنم که مشکل بابیلون از وقتی ADSL تو خونه استفاده کردم پیش اومد در محل کار که اینترنت --- و معمولی هست مشکلی نیست.
باعرض سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو
دوستان من دیروز بابیلون 9 رو دانلود کردم و نصب کردم
قبل از نصب PATH بابیلون اجرا شد و متاسفانه دیدم که ظاهرش کامل نیست بعضی قسمت ها نشون داده میشه بعضی قسمتها نشون داده نمی شه
PATH نصب کردم فرقی نکرد
گرافیک من 64 آنبورد هست ممکنه بخاطر گرافیک باشه؟؟؟
چه کار کنم؟؟؟؟
میگم به من هم همین صفحه رو داد اما من دیگه زنگ نزدم.فقط برا 30 روز فعال شد؟نقل قول:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
حیفه که پولت رو خرج کنی و اینو بخری....نقل قول:
حتی اگه جاسوسی هم باشه اطلاعات امثال من و شما به دردشون نمیخوره...نقل قول:
یکی میگفت این نرم افزار جاسوسیه
babylon 8 نه در FireFox 4 کار می کنه و نه در IE 9 و نه در Adobe Reader X
1. راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
2. آیا در Babylon 9 هم این مشکل وجود داره؟
مشکل Adobe Reader X رو حل کردم.
برای فعال سازی Babylon 8 در Adobe Reader X ، مراحل زیر رو انجام بدید:
- در نرم افزار Adobe Reader X برید به مسیر Edit > Preferences
- در پنجره ی جدید برید به قسمت General
- در قسمت General ، در بخش Application Startup ، تیک گزینه ی Enable Protected Mode At Startup رو بردارید.
- نرم افزار Adobe Reader X رو یکبار Restart کنید. Babylon 8 حالا باید به خوبی در این نرم افزار کار کنه.
سلام
بله بابیلون 9 هم این مشکلو داره
مثل اینکه قراره بابیلون یه آپدیت برای رفع این مشکلات بده
نقل قول:
با سلام . این گزینه چرا در آدوبی ما نیست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نقل قول:بابیلون 9 را روی این سیستمی که OCR بابلیونهای قبلی جواب نمیداد نصب کردم . خیلی خوب OCR ان کار میکند و کلمات را درست میشناسد . :5: تنظیمات OCR Optimization روی حالت پیش فرض است .نقل قول:
سلام.نقل قول:
بابیلون 9 تست شد و جواب نمیده. کلاً بابیلون در خیلی از برنامه های جدید کار نمیکنه
چون شما به جای Adobe Reader X از Adobe Reader 9 استفاده کردید.نقل قول:
با سلام . این گزینه چرا در آدوبی ما نیست ؟؟
Adobe Reader X = Adobe Reader 10
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من برای اولین بار در عمرم این بابیلون رو وصل کردم ورژن 9.0.1.5 هست
اگر سوالم خیلی پیش پا افتاده هست دیگه ببخشید :d
1. چکار کنم که افلاین هم بتونه ترجمه کنه چون الان تنها در حالت انلاین این قابلیت داره
2.اصلا کیفیتش خوب نیست یعنی بجای کلمه کامل دو سه تا حرفش سلکت میکنه مشکل از کجاست
سلام.نقل قول:
در نگارش 9 در ویندوز XP در بعضی از سیستمها این مشکل وجود دارد.
متاسفانه راه حلی پیدا نکردم. از نگارش 8 استفاده کنید.
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
سلام.نقل قول:
1- لغتنامه ها را دانلود و نصب نمایید:
کد:http://dl.babylon.com/info/glossaries_inst/8F3C/hFarsi___advanced_version.exe
کد:http://dl.babylon.com/info/glossaries_inst/182A/Farsi.exe
کد:http://dl.babylon.com/info/glossaries_inst/AE05/Ourstat___Farsi_to_English_Dic.exe
2- در بخش تنظیمات، Miscellaneous برروی Advanced کلیک کرده و OCR را تنظیم کنید. شاید تاثیر داشته باشد.
دوست عزیز این گالاسوری کجا باید ریخت ؟
ممنونم از توضیحت مشکلم حل شد
بعد از دانلود، برروی لغتنامه دوبار کلیک کنید، نصب می شود.نقل قول:
سلام
دوستان اگه یه Voice خوب برای این ورژن جدید سراغ دارین لطفا به من هم معرفی کنید چون این Microsoft Sam کلمه ها رو به صورت چرت و پرت می خونه !!
ویس من روی ورژن جدید جواب نمیده !!
داخل ویندوز هفت صدای پیش فرض ویندوز و بابلیون Microsoft Anna است و خیلی درست تر و طبیعی تر واژگان را تلفظ میکند .نقل قول:
این فایل میتواند صدای بهتری را برای شما در منوی صداها قرار بدهد مخصوصً در xp :
[HTML]http://rapidshare.com/files/455408795/Voice.rar[/HTML]
سلام
در ورژن جدید( r2 9.0.2) همچنان مشکل ocr با IE9 و firefox 4برقراره؟؟
سلام.نقل قول:
بله. همچنان مشکل وجود دارد.
لایسنس بابیلون جایی نیست که کرکش نکنیم
من ورژن 9 رو از سایت دانلود کردم و ریختم رو فلش و بردم که تو یه کامپیوتر دیگه نصب کنم ولی نمیشه و همون اول کار ارور میده
راهی نداره که بشه تو یه کامپوتر دیگه نصب کرد؟
البته تو صفحه 9 اینجا یه راه حل دیدم و الان نصبه ولی اگه بخوام ببرم تو یه کامپیوتر دیگه نصب کنم چی؟
باید از اول دانلود کنم؟
با سلام
دوستان من هنگام نصب babylon 9 پیغام زیر ظاهر می شود
Setup failed-could not find Babylon.dat.
Please exit Babylon and then run this update file again
این چه اروریه؟ storage initialization failed
چطوری درستش کنم؟
دوستان من ورژن 9.0.2 r8 رو دانلود کردم و موقع نصب ارور داد. حالا که ورژن r2 رو می خوام نصب کنم هم ارور میده. مجبور شدم برم ورژن 8 رو نصب کنم.
چرا ؟
این ورژن جدید تا به اینترنت متصل نباشی گویا نصب نمی شه.
ورژن 9 که به کار من نیامد.
مشکلم با ورژن 8 هست وقتی گلاسری ها را می خواهم نصب کنم پیغام میدهد که لایسنس نداری و بعد نصب می شه اما ترجمه نمی کنه. وقتی روی کلمه ای کلیک می کنم این پیغام را برای هر گلاسری میدهد.
Note: This is an error message.
In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license.
باید چه کار کنم.
البته به دلیل اینترنت نیست چون اصلا به اینترنت وصل نشدم. و این پیغام را میدهد.
دوستانی که از بابیلون 8 و 9 استفاده می کنند. روش زیر جوابگو هست.نقل قول:
اگر Crack بالا برای بابیلون شما کار نمیکند یا نرم افزار شما از کار افتاده است از Crack زیر استفاده نمایید.
کرک کردن دستی نرم افزار بابیلون: (این روش در همه نسخه های بابیلون جواب می دهد.)کد:http://softisg.com/download/Babylon8.x.x.xUniversal_Patch.zip
»» از طريق رجيستري: ابتدا در رجستری ویندوز به آدرس زیر روید:
HKEY_LOCAL_MACHIN/SOFTWARE/Babylon/Babylon Client
و در سمت راست گزینه info را یافته و حذف (delete) کنید (اگرinfo نبود اشکالی ندارد.)
»» حال به آدرس زیر بروید:
HKEY_CLASSES_ROOT/Prod.cap و prod.cap را حذف (delete) کنید.
»» بر روي آيکن Babylon راست کليک کنيد configuration را انتخاب کرده و تب Connection را انتخاب کنيد. تيک Update Automaticly و سپس Enable Update را برداريد. در قسمت internet connection type انتخاب نادرست انجام دهيد (مثلاً اگر از Dialup استفاده مي کنيد، LAN را انتخاب کنيد) پس از انجام مراحل بالا، Licence غير فعال نمي شود.
من به اینترنت وصلم اما همونطور که گفتم ارور میده.
دوستان خوب این بخش من به یه مشکل برخوردم که ممنون میشم اگه کمک کنید
من تا دیروز از بابیلون بدونه هیچ مشکلی استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما از امروز صبح که IE9 دانلود کردم از اون موقع به بعد دیگه وقتی روی کلمات کلیک میکنم کار نمیکنه مشکلش چی هست. باید چه کارکنم
ممنون از کمکتون
از کدام ورژن استفاده می کرده اید.نقل قول:
نقل قول:
ورژن 8 . babylone8
البته خود دیکشنری هنوز کار میکنه تنها مشکل اینه که موقع کلیک کردن روی کلمه معنی رو نمیاره و مجبورم کله رو خودم تایپ کنم که خوب با توجه به حجم زیاد کارهایی که دارم خیلی ازم وقت میگیره
متاسفانه مرورگرهای جدید همشون با بابیلون سر ناسازگاری گذاشتند میتونید از فایرفاکس ورژن 3.6.17 استفاده کنیدنقل قول:
سلام من گلاسوری نارسیس رو برای بابیلون میخوام ترجیحا با فرمت bgl
کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟
سلام. چطوری میشه دسترسی نرم افزار به اینترنت رو قطع کنم توسط فایروال کاسپرسکی؟
سلام دوستان! منم مشکل دوستمون sajjad1973 رو دارم! تو بروزر ها وقتی رو کلمات کلیک می کنی معنی نمی کنه...!
ورژن بابیلون: Babylon.Pro.9.0.2.r10
ورژن مرورگر اپرا: 11.11
ورژن فایرفاکس: 4.0.1
کاریش میشه کرد!؟ خیلی لنگی داره.
-----
البته الان یه تیکت هم برای خود بابیلون فرستادم، ببینم چی می گن! شما هم اگه چیزی می دونید از ما دریغ نکنید.
ممنونم
سلام.نقل قول:
OCR بابیلون در نگارش جدید مرورگرها کار نمی کند.
چرا بابیلون 8 من روی pdf باز نمیشه؟
یعنی نمیتونم متن پی دی اف رو ترجمه کنم
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
چرا بابیلون 8 من روی pdf باز نمیشه؟
یعنی نمیتونم متن پی دی اف رو ترجمه کنم
باید Adobe Reader 9 نصب کنید. با نگارش 10 ادوبی کار نمی کند.نقل قول: