نقل قول:
فعلا خودرو تازه وارد بازار شده و بعدا سری فول آپشن یا هر نوع دیگه رو تولید میکنن.
شما اگر رنگ رو انتخاب کردین که هیچ اگر نکردین زمانی که میخواین مابقی پول رو واریز کنید میتونید درخواست بدین
اگر براشون مقدور باشه انجام میدن.
Printable View
نقل قول:
فعلا خودرو تازه وارد بازار شده و بعدا سری فول آپشن یا هر نوع دیگه رو تولید میکنن.
شما اگر رنگ رو انتخاب کردین که هیچ اگر نکردین زمانی که میخواین مابقی پول رو واریز کنید میتونید درخواست بدین
اگر براشون مقدور باشه انجام میدن.
رانا اومده تو بازار؟ من الان یه اگهی دیدم که ظاهرا مال یکی از نمایندگی های ایران خودرو بود و نوشته بود فروش رانا صفر کیلومتر - تو تو ضیحاتش هم نوشته بود تحویل فوری!!!!!!!!!!
به صورت امانی تو نمایندگی ها شاید موجود باشه برا همین گفتن تحویل فوری.نقل قول:
در اصل تحویل رانا از مهرماه به صورت کلی هست ( همونایی که پیش فروش شد )
با سلام
آیا حواله رانا قابل انتقال هست چون شنیدم توی بازار با 2 تا 3 میلیون سود خرید و فروش میشن.
احتمالا قابل انتقال هست که دارن خرید و فروش میکنننقل قول:
الان در نمایندگی ها ثبت نام رانا انجام میشه؟
نقل قول:
بعد از اون پیش فروش مرحله دوم که گذاشتن دیگه هیچ برنامه فروشی رو به طور رسمی اعلام نکردن - فکرنمیکنم دیگه ثبت نام کنن - حالا شما بازم از یکی از نمایندگی ها بپرس
بله متاسفانه حواله ها امکان صلح دارد و این باز گزاشتن دست دلالان محترم هست/نقل قول:
بله حق با دوستمونه اینا همه دلال بازیه بعضیاست.
تا وقتی که ماشین توی ایران اینطور فروش میره کیفیت که بالا نمیره هیچ پسرفت هم میکنیم.ماشین مینویسن برای 6 ماه تازه کسی از نزدیکم ندیدش.
مسله مهم اینه که با افزایش قیمت از سوی دلال ها کارخونه هم گرون میکنه!!!!!!!!!!!
وقتی میبینه تو بازار چند میلیون بیشترهو اون هم زیاد میکنه!!
من از نزدیک دیدم هم تو خیابون هم تو خود ایران خودرو بخش تحقیق و توسعه ماشینه خوشگلیه ولی به خوبی عکساش نیست تپلتر از اونه همینه ها ولی یه گردی و تپلی ای داره که تو عکسا معلوم نیست که خوب این خصلت 206 بودنشه که سلیقه ایه تو ذوق نمیزنه دستگیره هه هم من تو ایران خودرو که دیدم چیزه خاصی نبود یه جورایی هم بی کیفیت میزد انگار اگه زیاد بکشی ممکنه بشکنه که البته من گزاشتم به حساب پروتوتایپ بودنش
امیدوارم نمایشگاه خودرو مشهد بیارن این خودرو را تا ما هم ببینیمش!نقل قول:
اونایی که ثبت نام کردن - ایا امکانش هست که زود تر از موعد تحویل بدن؟ کسی خبری نداره در این مورد ؟
از نمایندگی پرسیدم گفتن نه.نقل قول:
اگر دیرتر تحویل ندن زودتر نمیشه.
من در به در دنبال حواله رانا میگردم
کسی سراغ نداره؟؟؟؟
شما واقعا حاضرید که برای حواله خودرویی که اصلا مشخص نیست چی در بیاد حدود 2 میلیون بشتر هزینه کنید؟ الان حواله های رانا 10 میلیونی را دارن 12 تا 12.5 میفروشن و داخل اینترنت هم جستجو کنید پیدا خواهید کرد.نقل قول:
تجربه پیش فروش تندر 90 باعث به وجود اومدن این تفکر شده.نقل قول:
سال 85 بود که تندر رو پیش فروش کردن و با 10 میلیون تومن تحویل دادن و 2 سال بعد با بالا رفتن قیمت ها خوب به فروش رسید.
حتی الانم مدل های 86 رو داشته باشید و بفروشید بالاتر از اون قیمت هست.
امکان داره برای رانا هم این اتفاق بیوفته .
حرف دوستمون درسته. البته من نهایت 500 تومن اضافه پول میدم.نقل قول:
نقل قول:
یه سرچ بکنی اگهی هاش رو پیدا میکنی با قیمتهای مختلف - بعضی ها با انصاف هستن و فقط 500 یا 600 کشیدن روش و بعضی ها هم نه گذاشتن 14000000
به نظر تو 206 صندوق دار خوشگلتره یا رانا؟نقل قول:
206 صد درصد خشکل تره رانا ارزان سازی شده 206 هست ولی خوب جدیدهنقل قول:
زیبایی خودرو برای هر شخصی متفاوت هست و کاملا سلیقه اینقل قول:
هرکسی بگه کدوم زیباتره نظر شخصیش رو داده.
شما تمام خودروها رو در نظر بگیر از زشت ترین تا زیباترین
اونی که به نظرت زشت ترین خودرو هست برای برخی افراد زیباست و اونی که فکر میکنی زیباست
برای برخی افراد زشت به نظر میرسه.
حاجی قضیه این ماشین چیه؟
یکی از دوستان خواسته براش تحقیق کنم.
پیش فروش تموم شده؟ اگر تموم نشده مهلت تا کی هست؟
قضیه اینایی که فیش پیش فروششون رو میفروشن چیه؟
این ماشین قضیه نداره.نقل قول:
خودرویی هست بر پایه پلت فرم 206 SD با تغییرات داخلی و تغییرات در نمای ظاهری
با پیشرانه TU5
پیش فروشش فعلا تمام شده و تحویلش از مهر ماه شروع میشه.
افرادی هستن که موقع پیش فروش ثبت نام کردن و الان دارن حواله هاش رو میفروشن.
قیمت حواله ها هم تا 13 میلیون تومان فکر کنم باشه
از نظر ظاهر مسلما از 206sdخوشكلتره از نظر داخلي هم كه فكر كنم بهتر باشه اين نظر من نيست نظر متخصصان خودروست
رانا خوشكلتره من ديدمش
اولا که زیبایی نسبی هستش. دوما من رانا رو دیدم داخلش خیلی بی کیفیت هستش و اصلا هم به نظر من خوشگل نیست. حالا متخصصان برن هرچی می خوان بگن. به نظر من داخلش افتضاحه.نقل قول:
همونطور که دوست قبلیمون هم گفتن زیبایی یه امر نسبی وسلیقه ای هست - اما از نظر کیفیت و ارزان سازی شده که بقیه دوستان میگن - به نظر من میاد تو این شرایط که همه چیز تحریم هست و به ایران قطعه نمیدن - پس همه قطعات ایرانی هست - درنتیجه فکر نمیکنم فرق زیادی تو کیفیت قطعات داشته باشن - چون همشون ایرانی هست و ساخت داخل - حالا ممکنه مال 206 رو یه ارم 206 بزنن روش بعد همون قطعه رو رو رانا بزارن ارم ایرانخودرو رو بزنن روش- همشون ساخت ایران هست فرقی ندارن -
از رانا خبر تازه ای نیست؟
نه - فعلا که حوالش رو دلال ها به هر قیمتی که میخوان خرید و فروش میکنن- باید تا مهر که گفتن اولین سریش میاد صبر کرد-
الته شایدم تحویلشون تاخیر داشته باشه
اقا یه سایتی بود به اسم اگه اشتباه نکنم salesikco.ir/com - یه همچین چیزایی - که وضعیت قرار داد و .................. میتونستیم توش چک کنیم - چرا من هرچی میگردم پیداش نمیکنم - اصلا انگار همچین جیزی نبوده - کسی اطلاعی داره - شاید من ادرسش رو یادم رفته
اون سایت دیگه فعال نیستنقل قول:
جمع شده احتمالا
سایت مشابه دیگه ای جایگزینش نشده؟ چه مسخره - همه جا خدماتشون پیشرفت میکنه - ایرانخودرو خدماتش پسرفت میکنه
تو همون سایت خرید اینترنتی می تونید وضعیت خودروتونو چک کنید. سیستمش به مراتب پیشرفته تر از قبل هستش.نقل قول:
نقل قول:
چطوری میشه وضعیت خودرو رو چک کرد
اقا ممنون پیداش کردم
گفته شده بود رانا کمتر از 15 تومن تحویل داده میشه! ولی با این اوضاع نرخ ارز و وضعیت ایران خودرو محاله تیپ سادش کمتر 17 باشه!
نقل قول:
تا زمانی که اولین سری رو ندن هیچی معلوم نیست
اما من حدسم اینه که حد اقل این دور اولی رو که ثبت نام کردن با همون قیمت زیر 15 مدل سادش روبدن - و بعد تو ثبت نامهای بعدی یواش یواش قیمتش رو ببرن بالا
ای بابا ، این رانا تا اردیبهشت 92 پیش فروش شده...!نقل قول:
تاجایی که ما می دونیم تا اسفند ثبت نام شده . آخرین لحظات ثبت نام رانا برای تحویل اسفند بود...نقل قول:
والا من دیروز دم خونمون یدونه پلاک شده اش رو دیدم. البته همونطور که حدس می زدم کیفیت داخلش افتضاح بود. ولی بیرونش غیر از دستگیره ها ف رینگ و آینه قشنگ بود.