سلام
من از مک بوک وایت که ارزونترین مک بوکه خوشم اومده 1,200 و خوردی!
ولی چندین سوال تو ذهنم نقش بسته ,میشه بپرسم؟! :31:
سلام
من از مک بوک وایت که ارزونترین مک بوکه خوشم اومده 1,200 و خوردی!
ولی چندین سوال تو ذهنم نقش بسته ,میشه بپرسم؟! :31:
1. بازی های ویندوز مثلا pes ! رو مکنتاش هست؟ اگه هست قفل شکسته شده و مجانیش هست احیانا؟!
2.نرم افزار های دیگه مثل solid ,a cad و... چطور؟ قفل شکسته اش واسه مک هست؟
3. c++ میشه کار کرد تو مک؟
می دونم که میشه ویندوز 7 ریخت ولی رو ویندوز این نرم افزارا و بازی ها داغ می کنه اپل! رو مکنتاش می شه یعنی؟!
نقل قول:بی ارتباط با تاپیک!نقل قول:
این تاپیک مربوط به سئوالات بعد از خریده!
ولی سئوالات شما ، مربوط به قبل از خریده پس به قوانین انجمن احترام بگزارید و تو تاپیک زیر مطرح کنید :
_____________________________________________کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784
با تشکر ،
M24
دوستان این macbook pro جدیده اومده ایران یا نه؟
تهران پیدا میشه؟
به زودی!نقل قول:
یک 20 روز دیگه فکر کنم تهران باشه!
خب با معرفی مک بوک پرو جدید ، یک توضیحی درباره ی پردازنده های جدید اینتل و تفاوت های ان با سری قبل میدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازندههای جدید Core i که مدت زیادی از ورود آنها نمیگذرد ویژگیهای تازهای به نوتبوکها اضافه کردند ضمن اینکه روی سایر قطعات هم موثر هستند. ویژگیهای مطرح این پردازندهها در این است که آنها با رمهای DDR3 سازگار هستند، با فناوری ساخت 32 نانومتری به جای 45 نانومتری تولید میشوند و از پخش Blu-ray و درگاه eSATA پشتیبانی میکنند. در بحث مصرف انرژی نیز این مدلها کارایی بالاتری دارند به عنوان مثال پردازنده نوتبوکها همیشه میتوانستند برخی از بخشهای نیمهفعال خود را خاموش کنند ولی مسئله اینجا بود که در این موضوع راندمان بالایی نداشتند و تاثیر آنها در مصرف انرژی کم بود اما Core i ها خیلی هوشمندانهتر برخورد میکنند که این هم ناشی از همکاری اینتل و مایکروسافت است و بنابراین انتظار میرود بهترین کارایی این پردازندهها در ویندوز 7 دیده شود. زمانی که پردانده به تمام هستههای خود احتیاج نداشته باشد میتواند بعضی از آنها را کاملا خاموش کند در حالی که قبلا فقط انرژی این پردازندهها کم میشد و آنها نیمه فعال باقی میماندند.
یکی از مشخصههای اصلی پردازندههای جدید نسل Core i همین توربو بوست است. اگر برنامهای اجرا کنید که نیاز به توان بالای پردازنده داشته باشد مانند تبدیل فایلهای صوتی، اما در عین حال این برنامه تنها از یکی از هسته استفاده کند، بطور ساده هستههای دیگر میتوانند توان خود را به این هسته قرض دهند. این شرایط در بسیاری از برنامههای امروزی دیده میشود، اغلب آنها نیازی به چند هسته ندارند و با یک هسته با فرکانس بالاتر راحتتر کار میکنند. توربوبوست این کار را با افزایش فرکانس انجام میدهد بطوریکه تحت این شرایط فرکانس هسته تا 75 درصد افزایش پیدا میکند. البته مدلهای i5 و i7 کارایی بهتری در این فناوری دارند. آن ویژگی را با توربو مموری که باعث کاهش زمان بوت و افزایش سرعت اجرای برنامهها میشد اشتباه نگیرید.
مشابه این فناوری در تراشههای گرافیکی اینتل هم پیدا میشود که به آن Intel HD Graphics with Dynamic Frequency میگویند. در این حالت اگر تراشه گرافیکی احتیاج به توان بیشتری داشته باشد فرکانس آن بالا میرود ودر شرایط عادی و نیمه فعال برای کاهش مصرف انرژی فرکانس آن کم میشود.
ولي معتبر نبود
محسن جان من بیشتر او سایتها خوندم core i7 620mنقل قول:
این سایتیست که appleinsider به اون لینک داده!کد:http://www.macconnection.com/IPA/Shop/Product/Detail.htm?sku=11301159&cac=Result&SourceID=k188598
نقل قول:نقل قول:
100 درصد تایید میشه!
پردازنده Core i7 مدل 620QM ه!
شرکت Apple که این روزها در صدر اخبار فناوری دنیا قرار دارد عرضه نسل جدید Macbook های خود مجهز به پردازنده Intel Corei7 را آغاز کرده که البته آنچنان هم بی نقص نبوده است و آزمایش اولیه روی مدل ۱۷ اینچی آن رکورد ۱۰۰ درجه سانتیگراد را برای پردازنده ی این لپ تاپ Apple به ثبت رسانده است. شرکت آزمایش کننده اعلام کرده است که در تست های رتبه بندی – benchmarking – متفاوت، به شدت دمای این لپ تاپ بالا رفته به شکلی که تیم تست مجبور بود تا آن را به صورت عمودی – تصویر مقابل – قرار دهد تا بتواند آزمایش را به پایان برساند. به گفته ایشان، افزایش دمای پردازنده تا بالای ۱۰۰ درجه سانتیگراد در هر دو سیستم عامل Windows و Mac OS X رخ داده است که در نوع خود جالب توجه است.
به عنوان مثال، دمای پردازنده ی ۲٫۶۶ گیگاهرتزی Core i7 620M تا ۸۶ درجه سانتیگراد در زمان اجرای نرم افزار Dwarf Fortress و تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد در زمان اجرای Cinebench 3D افزایش یافته و این در حالی است که لپ تاپی همچون Fujitsu Lifebook SH760 پا فراتر از ۸۰ درجه سانتیگراد نگذاشته و به لطف ضخامت بیشتر و جریان هوای بهتر، سریعتر به دمای کاری معمول باز می گردد.
اما نکته قابل توجه آنست که تیم آزمایشی engadget مدل های جدید Macbook Pro را در کاربردهای عادی و روزانه خنک تر از نسل های پیشین آن دانسته و از این حیث خیال کاربران را تا حد زیادی آسوده کرده است. همچنین این گروه به شرکت Apple توصیه کرده است تا کارکرد پردازنده را فدای صدای کم خنک کننده لپ تاپ ها نکند.
من ، ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!
حالا هرکس ادعا داره! تحویل بگیره!!!!!
در ضمن برای بخش پشتیبانی اپل هم ایمیل کردم ، تا حسابی حالش رو ببرند!
امیدجان میخواستم ببینم قابهای spekیک مدل داره به نامsoft .این مدل رو کجا داره؟
من ، جایی ندیدم!نقل قول:
به طور کلی ، این قاب ها فقط برای محافظت از بدنه ی مک بوک پرو unibody استفاده میشه! و به نظرمن ، رنگ و شکلش زیاد مهم نیست!
من ، ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!
حالا هرکس ادعا داره! تحویل بگیره!!!!!
در ضمن برای بخش پشتیبانی اپل هم ایمیل کردم ، تا حسابی حالش رو ببرند!
با توجه به رشته ای که انتخاب کردی اینجور کارا خیلی واست مهیجه و به دردت میخوره!!
بازم از این کارا بکن.:5:
واقعا کارت درسته! دمت گرم ................... حک کردن مک کار جالبیه ......نقل قول:
ببینم حالا میگی این حک کردن به چه دردی میخوره؟ EFI دیگه چیه؟ روشت فقط رو 986 جواب میده؟
حتما!نقل قول:
نه ، نه ، نه! رو تمام سیستم های اپل کار میکنه!!!!!!!!!نقل قول:
رو آی مک هم آز مایش کردم جواب داد!
البته ، بصورت سخت افزار + نرم افزاری !!!
ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4890636&postcount=278
سئوال خوبیه!نقل قول:
EFI دیگه چیه؟
EFI یه چیزی تو مایه های بایوس میمونه! با این تفاوت که شما میتونی تنظیمات بایوس رو به دلخواه عوض کنی! ولی تنظیمات EFI رو فقط اپل میتونه عوض کنه!
برای همین اگر از سیستم امنیتی این قسمت استفاده کنی! در صورت فراموش کردن پسورد و یا قاطی کردن این سیستم ، هیچ راهی به جز فرستادن دستگاه به اپل نیست!
ولی من خودم ، پسوردش رو ریست و EFI رو هم دستکاری کردم!
هدف : مک بوک پرو من طی یک ضربه ی ناجور ، قاطی کرده بود و EFI جلوی کارهای منو میگرفت ، مثلا وقتی میخواستم مک رو بصورت clean install نصب کنم! میگفت : Unknown System !!! ویا از رو هارد بوت نمی شد!
اما ، بعد از سه روز ، حالا شده مثل روز اول!! (شایدم بهتر!)
جالب اینکه با اپل تماس گرفتم ، تا گفتم I'm from iran! طرف گفت sorry!
حالا جواب ایمیلم رو داده! میگه It's top apple secret!!!!!
دستت درست ........... واقعا حال کردم با کارت
بینید من قدرت خرید لب تاپ تا یک و دویست سیصد رو دارم ولی نمیدونم وایو بگیرم یا اپل یا دل :41:من کارای که میکنم ازش واسه گیم و اینترنت و خلاصه سرعت بالا با گرافیک بالا میخوام و ظاهرشم مهمه و با کینتاشم می تونم کار کنم ازتون میخوام که هم بگید کدوم هتره هم مدل هایی رو که از سه تا برند تاپ هست رو معرفی کنید ممنونم :11:
اینجا مطرح کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&page=59
دوستان من امروز داشتم یه مطلبی می خوندم که نوشته بود قوی ترین پردازنده برای لپ تاپ اینه ( پردازنده Core i7 مدل 620M )نقل قول:
پردازنده Core i7 مدل 620M ه!
ببینید اپل همیشه از بهترین قطعات استفاده می کنه
پرچمدار اين نوع پردازندهها، تراشه موبايل
Core i7-920XM است که سرعت سيکل ساعتي برابر با 2گيگاهرتز دارد، اما بسته به مقدار فشار بار و كار تحميلي بر آن با استفاده از خاصيت تقويت توربيني، سرعت آن تا حد 2/3گيگاهرتز توربو، افزايش مييابد. مقدار 8مگابايت حافظه نهان L3 افزون بر 256کيلوبايت حافظه نهان L2 در هر هستهاش دارد و TDP آن 55وات بوده و قيمت آن نيز در حدود 1054دلار است. پردازندههاي Core i7-820QM و Core i7-720QM بهترتيب با سرعت سيکل ساعتهاي پايه 73/1 و 6/1گيگاهرتز و در حالت تقويت توربيني بهترتيب تا سرعتهاي 06/3 و 8/2 گيگاهرتز توربو، در سطوح پايينتر از آن قرار دارند. حافظه نهان L3 پردازنده Core i7-820QM برابر با 8مگابايت بوده و در مورد Core i7-720QM مقدار آن 6مگابايت است و هر دو تراشه موبايل TDP يکسان 45واتي دارند. اخيرا جديدترين نوع اين پردازندهها يعني پردازنده موبايل تازه وارد
Core i7-620M که داراي مزاياي زيادي نسبت به نسل قبلي خود است، معماري دوهستهاي 32نانومتري داشته و با سرعت سيکل ساعت 66/2گيگاهرتز و حداکثر TDPبسيار مناسب 35واتي، يکي از کارآمدترين پردازندههاي موبايلي است که تاکنون ساخته و به بازار مصرف عرضه شده است. با اينکه همه اين تراشهها طراحي و معماري خوبي دارند، اما بعيد بهنظر ميرسد که به اين زوديها بتوانند راه خود را به درون دنياي لپتاپهاي خيلي باريک (سوپر اسليم)، باز کنند.
آقا ما یه سوال کنیم
از مک هیچی حالیم نیت اما از گوشی ها ی اپل حالیمه/
حالا سوالم
الان رو نوتبوک های اپل میشه ویندوز هم همراه مک داشت؟
نقل قول:
معلومه که میشه :10: خیلی عالی هم جواب میده .
بیا اینجا کامل توضیح داده شده :
اقا ایوله دیگه
یه نوتبوک مک با cpu i7 قیمتش چنده
سایز السیدی واسم مهم نیست
اینجا مطرح کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&page=59
سلام دوستان بالاخره تصمیم به خرید مک قطعی شد اما نکته ای منو برای خرید نگران کرده . مورد اول این هست که من دوست دارم لپ تاپ 13 داشته باشم ولی به من گفتن 13 ها از نظر قدرت از 15 ها ضعیف تر هستن و بهتر هست بری 15 بخری . کاری که من انجام میدم یک کاربر معمولی هستم که فیلم و فتوشاپ و عکس و موزیک و اینترنت گردی و چت کار میکنم و چیز خاصی ندارم باهاش یه موقع ها هم بازی در حد جی تی ای . از مغازه دار که میپرسم به من میگه بین 13 با 15 هیچ فرقی نیست و فقط چون بزرک هست قیمتش زیاده
نکته دوم در مورد این سی پی یو های جدید هست که داره میاد . کور آی 5 و کور آی 7 . به نظرتون برم همین کور 2 یا سنترینو بخرم و یا صبر کنم کور آی 5 و 7 بیاد و اونها رو بخرم ؟ البته یارو امروز به من میگفت هفته دیگه که بیاد دویست تومن مایه ش بیشتر از اینهاست . پول منم یک و 700 - 800 بیشتر نیس . حالا شما میگین صبر کنم ؟ 13 بگیرم و یا 15 ؟ قدرتشون برابره ؟
سلام خدمت اپل بازان بزرگ!!!!خواستم اطلاعاتی راجه به مک پرو داشته باشم!!!!!
میخواستم ببینم که این مک پرو ها HDMI ندارند؟؟؟؟؟
تصویرشون FULL HD نیست؟؟؟؟؟(برای دیدن فیلم های HD)
در ضمن این 2 سوال بالا در مورد AIR چطوره؟؟؟؟؟؟
TNX
باسلام به شمانقل قول:
سلام خدمت اپل بازان بزرگ!!!!خواستم اطلاعاتی راجه به مک پرو داشته باشم!!!!!
میخواستم ببینم که این مک پرو ها HDMI ندارند؟؟؟؟؟
به طور مستقل ندارن ولی با یک تبدیل خیلی ساده میشه HDMI داشت .
خیرنقل قول:
تصویرشون FULL HD نیست؟؟؟؟؟(برای دیدن فیلم های HD)
در مک بوک ایر هم این همین طورهنقل قول:
در ضمن این 2 سوال بالا در مورد AIR چطوره؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
با سلام . شما باید در قسمت مشاوره مطرح می کردید . اگر سوالی دارید اونجا مطرح کنید .
بله قدرت مک بوک پروهای 15 اینچی بیشتر از 13 اینچی هاست .
در ضمن نیازی به صبر کردن نیست چون سری جدید مک بوک پروها وارد بازار شدن.:18:
به نظر من همون 13 اینچی جواب کارتون رو میده
شرمنده . میرم اونجا میپرسم . در ضمن ممنون برای راهنمایی .نقل قول:
اپل َََAMD را ترجيح داد
هفته گذشته باز هم شايعههاي حول محور همکاري شرکت اپل با amd، قوت گرفت. شايعهها مبني بر اين است که ممکن است با توجه به قيمت ارزانتر پردازندههاي amd، اپل نه تنها از محصولات اين شرکت استفاده خواهد کرد، بلکه براي کاهش قيمتها ممکن است آنها را جايگزين محصولات شرکت اينتل کند. لازم به ذکر است که منبع شايعهها وبسايت خبري اپل اينسايدر است که خبر از ديدار سران دو شرکت با هم داده است. اين در حالي است که هيچکدام از شرکتهاي amd، اينتل و اپل در اين مورد اظهار نظري نکردهاند.
من که اصلا با ای ام دی حال نمی کنم . خداکنه که این طور نشه :41:
سلام.
میخواستم بدونم که سری mb قدیمی تر از mc هستن؟مثلا mb991 و mc374 غیر از سی پی یو که 374 پایینتره فرق دیگه ای هم دارن؟
اولا سئوال شما مربوط بخش مشاوره است!نقل قول:
در ثانیه ، غیز از پردازنده در نوع و فرکانس چیپست گرافیکی و عمر باتری تفاوت دارند!
من سوالم به منظور آشنایی جهت خرید نیست چون مدلی که میخوام ایشالا بخرم رو انتخاب کردم فقط به ذهنم رسید که شاید این حروف معنی خاصی دارشته باشه و نشون دهنده ی تقدم وتاخر و ... باشه.
نقل قول:
بله .
چیپست های گرافیکی فرق دارن
عمر باطری هم در mc374 به 10 ساعت رسیده
نقل قول:
دوست عزیز ،نقل قول:
MB , MC ربطی به تقدم و تاخر نداره!
وقتی اپل یک محصول جدید میزنه ، مثلا یک سری جدید مک بوک پرو معرفی میکنه با ویژگی های جدید ! مثل سری Unibody !
از پارت نامبر MBxxxLL/A استفاده میکنه!
مثل MB991LL/A که اولین مک بوک پرو 13 اینچ Unibody بود!
اما وقتی همون محصول رو سال بعد آپگرید میکنه! از پارت نامبر MCxxxLL/A استفاده میکنه!
مثلا MC375LL/A آپگرید شده ی MB991LL/A ه!
پس MB , MC یچ ربطی به جدید و قدیمی بودن نداره!
همانطور که در سری قبل هم مک بوک پرو 17 اینچ با پارت نامبر MC226LL/A بود که آپگرید شده ی سری قبل بود!
فرم آیپد مخصوصا با توجه به وزنش، استفادهٔ طولانی از آن را مشکل میکند. ساختن قابی که آنرا عمودی نگه دارد، الان یکی از داغترین بازارهاست. من مدتها بود که فکر آن بودم که کسی باید این را بسازد.
اینو حتما بببینید :
حکایت رنگ موی خانمهاست که هر چه باشد برعکسش را میخواهند. اگر آیپد کیبورد داشت الان یک عده مشغول بودند که تبدیلش کنند به تبلت.کد:http://www.youtube.com/watch?v=Sl5QWmhRYSw
از مدیران بخواین بسازن
آی پد در مسیر جهانی شدن
پیش فروش جهانی تبلت اپل از پریروز آغاز شده و اپل به زودی آی.پد را در استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، اسپانیا، سوییس و انگلیس عرضه خواهد کرد. بقیه دنیا هم از ماه جولای میتوانند دستگاه را سفارش دهند.
قیمت آی.پد تقریبا ۴۷۹ یورو برای وای.فای ۱۶ گیگ و ۷۷۹ یورو برای وای.فای+۳جی ۶۴ گیگ خواهد بود. البته قیمتهای انگلیس مثل همیشه تا حدی بالاتر خواهند بود.
اما نکته دیگر در اینجا است که آی پد مدل 3G سیم کارت از نوع میکروسیم می خورد که نسبت به سیم کارت های فعلی کوچک تر هستند. آی پد جزو نخستین دستگاه های مشهوری است که از میکروسیم استفاده می کند و همین موضوع باعث شده که اپراتورهای موبایل به تکاپو برای ارایه خدمات برای آن بکنند. این شرکت ها از همین حالا قیمتهای خود را برای دارندگان آی.پد. منتشر کردهاند - حتی پیش از اینکه اینکه اجازه فروش دستگاه را داشته باشند.
ظاهرا علاقه اکثر فروشندگان به قیمت گذاری بر اساس حجم استفاده بوده. اورنج برای ۲۰۰ مگ در ماه، ۱۰ یورو و برای ۲ گیگ در ماه، ۳۹ یورو قیمت تعیین کرده. در انگلیس برای یک پلن ۲۰۰ مگ در روز باید روزی ۲ پوند بدهید و برای یک ماه ۱۰ گیگابایتی، ۲۵ پوند (اورنج). در ژاپن هم سافنتبانک به عنوان سرویس دهنده انتخاب شده و کاربران میتواند از ابتدا دستگاه ۳جی را با یک قرار داد دو ساله برای سرویس دیتا، خریداری کنند.
از خاورمیانه خبر میرسد که ودافون و ام.تی.ان، مشغول کار بر روی سرویسهای آی.پد هستند. MTN، در حال حاضر ده هزار میکروسیم کارت سفارش داده که پس از تست و تایید ایمنی، از ماه ژوئن قابلیت فروش به کاربران را خواهند داشت و ودافون هم گفته که سیمکارتهای با قابلیت استفاده در آی.پدش از اواخر می در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
میکروسیم ها هم بر خلاف سیم کارت های بزرگ قدیم که ۱۵ میلی متر در ۲۵ میلیمتر هستند، در اندازه ۱۲ میلیمتر در ۱۵ میلیمتر طراحی شده اند. این سیم کارت ها نسبت به نسل قبل ظرفیت بیشتری دارند و انتظار می رود که امنیت بالاتری هم داشته باشند. در عین حال کوچکتر طراحی شده اند تا بتوانند با کوچکتر شدن ابزارهای همراه هماهنگ شوند.
هر چند که ایرانسل-MTN از اپراتور های موبایل در ایران است اما این خبر لزوما به این معنی نیست که به زودی شاهد ارایه این خدمات در ایران هم خواهیم بود.
به زودی!!!:11:نقل قول:
خوشم اومدنقل قول:
حکایت رنگ موی خانمهاست که هر چه باشد برعکسش را میخواهند. اگر آیپد کیبورد داشت الان یک عده مشغول بودند که تبدیلش کنند به تبلت.
این نکته رو خوب اومدی کاملآ موافقم
اول که دیدم بدم اومد از این کار اپل که چرا مثل بقیه سیم کارت درست حسابی نمیزاره روشنقل قول:
اما نکته دیگر در اینجا است که آی پد مدل 3G سیم کارت از نوع میکروسیم می خورد که نسبت به سیم کارت های فعلی کوچک تر هستند. آی پد جزو نخستین دستگاه های مشهوری است که از میکروسیم استفاده می کند و همین موضوع باعث شده که اپراتورهای موبایل به تکاپو برای ارایه خدمات برای آن بکنند. این شرکت ها از همین حالا قیمتهای خود را برای دارندگان آی.پد. منتشر کردهاند - حتی پیش از اینکه اینکه اجازه فروش دستگاه را داشته باشند.
ولی با توضیحات m24 فهمیدم که واقعآ کارش درسته
این زمونه که اینقدر واسه جا بر روی دستگاه ها کم میارن و همه میخوان محصولات ظریف تر و کوچک تری تولید کنند چرا باید یه سیم کارت به اون بزرگی تویه دستگاه باشه؟؟؟
واقعآ باید کم کم مثل رم موبایل ها که کم کم هی کوچیکتر شد سیم کارتها هم باید اینجوری باشند
اپل واقعآ شرکت در خور احترامیه هر چند که گوگل بهتره:31::5: