باسلام مدلهایی که معرفی نمودید بجز مدل آخری هیچ کدام سری n نیستند درضمن مدل آخری هم استاندارد سری n را داره سرعتش up150میباشد.ولی خود اگه همین برند ها هم تا 20mbsبتوان ازش سرعت گرفت نیز برای یک فیلم hd بیت ریت بالا کافیستنقل قول:
Printable View
باسلام مدلهایی که معرفی نمودید بجز مدل آخری هیچ کدام سری n نیستند درضمن مدل آخری هم استاندارد سری n را داره سرعتش up150میباشد.ولی خود اگه همین برند ها هم تا 20mbsبتوان ازش سرعت گرفت نیز برای یک فیلم hd بیت ریت بالا کافیستنقل قول:
خیر ، همه ی اون چندتایی که لینک دادم سری n هستند ولی تا 150 مگ ساپورت میکنند. و با توجه به اینکه نسبت به سایر مارکها قیمتشون بهتر هست من این چند مدل رو پیشنهاد کردم.نقل قول:
سلام.
من مودم 2640 رو با سیم وصل کردم به WD و یه کارت شبکه g هم انداختم رو PC برای شبکه.
مشکلی نیست تا اونجائی که یه 1080p با بیت ریت بالا پخش کنید که فریز داره هنگام پخش.
البته فریز فقط وقتی پیش میاد که تمام اجزای صحنه حرکت کنه. در مواقع عادی مشکلی نداره.
WD Live media player به همراه اداپتر USB وایرلس امروز به دستم رسید.
دستگاه جمع و جور و شیکی هست .
اولین کاری که کردم فیرمویرش رو به آخرین ورژن آپدیت کردم.
بعد اداپتر وایرلس رو به پورت USB دستگاه وصل کردم و دستگاه به راحتی SSID شبکه رو شناسایی کرد ، بعد فولدرهایی رو که در ویندوز ، Share کرده بودم رو بدون نقص نشون داد و تقریبا تمام فرمتها و کدکها و با رزلوشنهای مختلف رو تست کردم و بدون هیچ نقصی و کاملا روان اجرا کرد .
سرعت جابجایی در منو ها عالی.
من مودم وایرلسم WAG54G2 هست (سری g) و با وجود اینکه بیشتر از 2.5 مگ بر ثانیه ترنسفر نمیده (نمیدونم چرا) ولی حتی کلیپهای 1080i با فرمت ts رو از طریق شبکه کاملا روان اجرا کرد.و به احتمال زیاد با اکسس پوینت سری n که سرعت بالاتری دارد به نظر میرسد حتی با 1080p و بیت ریتهای بالاتر هم مشکلی نداشته باشد ، مشخصات فایل مذکور :
کد:Madonna - La Isla Bonita (River Plate Stadium Buenos Aires 2008) Sky1 HD-1080i.ts
General #1011
Complete name : Madonna - La Isla Bonita (River Plate Stadium Buenos Aires 2008) Sky1 HD-1080i.ts
Format : MPEG-1 Transport
Format/Family : MPEG-1
File size : 568 MiB
PlayTime : 5mn 28s
Bit rate : 14 Mbps
Audio #1100
Codec : AC3
PlayTime : 5mn 28s
Bit rate : 384 Kbps
Bit rate mode : CBR
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48 KHz
ChannelPositions : Front: L C R, Rear: L R, Subwoofer
در کل دستگاه بی نقص و کاملی هست.
دستگاه رو از چاره به قیمت 120 تومن خرید کردم که به همراه USB وایرلس 146 تومن شد.
سلام دوست عزیز...نقل قول:
مبارک باشه ، انشاالله همیشه به خوبی ازش استفاده کنین...
من الان یه مودم ADSL دارم که فرستنده وایرلس هم داره (SMC) ! مدلش:
SMC7904WBRA2
با این مدل منم میتونم مثل شما از طریق وایرلس فایلهای شیر شده رو با دستگاه LIVE اجرا کنم ؟
شما الان چه دستگاهی رو با USB وایرلس به قیمت 146 خریدین ؟
مبارک باشه آقا کیفیت رکورد دستگاهیت چه طوره با چه فرمت هایی میتونه تصویر رکورد کنه یکم توضیح میدینقل قول:
دوست گلم wd live قابليت PVR رو نداره :46:نقل قول:
دوستان مدان مدل قابلیت PVR رو داره
novatron 83-82نقل قول:
eagate
iomega
قیمت و گارانتینقل قول:
novatron 83 260نقل قول:
novatron 82 250
'فكر ميكنم مارت بايد گارانتي كنه
iomega با هار داخلي فروش ميره
500 گيگ فكر كنم 300 بود
eagate 220 البته دو مدل با ----t و بدون ---_t داره كه تفاوتش 20 تومان تقريبا
بله میشه.نقل قول:
WD Live HD Media Player
120 تومن (با تخفبف ویژه چاره که الان باید 150 بخرید)
Edimax EW-7711UAn
26.5 تومن
کد:http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=277&pl1_id=1&pl2_id=44
نقل قول:
سلام بله اچ دی پلیر لایو فایلهای vob با زیرنویس فارسی پخش می کنه باید فایلها را درون فولدر VIDEO_TS
بریزید و به راحتی با گ پ چ ژ پخش میکنه فقط یک مشکل هست اون هم اینکه که وقتی تو دی وی دی سه
قسمت فیلم باشه مثل سریالهای خارجی فقط با این روش یک قسمت با زیرنویس پخش میکنه
سلام . من میخوام با یه مودم وایرلس و یه usb وایرلس هم اینترنت و هم فایلا رو شیر کنم .
یه مدل modem و usb خوب (زیاد گرون هم نباشه) برای wd live که باهاش سازگار باشه بم معرفی کنید.
ممنون میشم منو از سر درگمی نجات بدبد.
راستی من با سیم شبکه درست نتونستم فایلا رو شیر کنم. اگر در این مورد هم راهنماییم کنید ممنون میشم.
میگم الان WDTV Live درست زیرنویس srt فارسی پخش میکنه ؟ برای دانلود فریمور باید به کدوم سایت رفت ؟
سلام . من میخوام با یه مودم وایرلس و یه usb وایرلس هم اینترنت و هم فایلا رو شیر کنم .
یه مدل modem و usb خوب (زیاد گرون هم نباشه) برای wd live که باهاش سازگار باشه بم معرفی کنید.
ممنون میشم منو از سر درگمی نجات بدبد.
راستی من با سیم شبکه درست نتونستم فایلا رو شیر کنم. اگر در این مورد هم راهنماییم کنید ممنون میشم.
با عرض سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:
فرق WD TV Live با WD TV Live Plus در چیه؟
ایا WD TV Live Plus در ایران موجوده ؟
ایا w.d فرمت های تصویری را از usbبا رزولوشن 1080*1920می خونه؟ مشکلی نداره ؟
ایا در داخل دستگاه جایی برای نصب هار موجوده؟
ایا هارد اکسترنال را ساپورت میکنه؟
ایا dvdاکسترنال را ساپورت میکنه؟
ایا زیر نویس فارسی را ساپورت میکنه ؟
با شکر از تمام دوستان.
بله پخش میکنه البته حروف عربی را پخش میکنه و در پخش پ چ گ ژ ناتوانهنقل قول:
نقل قول:
با سلام دوست عزيزنقل قول:
در مورد تفاوت ها مدل plus
ميتونه ايميج هايي كه از dvd گرفتين رو با منو نشون بده
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=832[/HTML]
چيپست متفاوت sigma استفاده ميكنه كه قابليت پخش ايميج هايي كه از dvd و blue ray كه در واقع copy protect دارند رو هم اجرا كنه
و البته قابليت Stream Netflix and
other online media. كه فكر نميكنم در ايران ساپورت بشه
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=832[/HTML]
-در مورد اجراي فرمتها از usb بله بدون مشكل ورون اجرا ميكنه تا فرمت 1080p
-در داخل دستگاه جايي براي هارد نيست عكسش وببينيد متوجه كوچيك بودنش ميشين ديگه
-بله هارد اكستر نال رو ساپورت ميكنه بدون مشكل
-من نديدم و فكر ميكنم dvd external رو نميشناسه
-بله ساپورت ميكنه البته عربيه ولي مشكلي نيست
سلام به همگی ...
من چند ماهی هست که wdtv Live گرفتم . تا چند وقت پیش بدون مشکل بود . ولی الان چند روزیه که تو پخش زیرنویس ها مشکل داره ...
زیر نویس ها sub/idx هستن . وسط پخش فیلم ، زیرنویس ها یهو قطع میشه یا مثلا" هر چند دقیقه یکبار فقط یک خط نمایش میده و دوباره میره برای چند دقیقه دیگه ...
همون زیرنویس ها رو با کامپیوتر و دی وی دی پلیر امتحان کردم مشکلی نداره ... در تبدیل زیرنویس ها هم از همون روشی استفاده میکنم که قبلا انجام میدادم . کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟
با سلام مطمئنيد كه فلش يا هاردتون مشكلي نداره؟ ويروسي فرمتي ...نقل قول:
يا فيلمتون مطمئنيد همونيه كه قبلا بدون مشكل بوده با همون زير نويس؟
اگه اپديت كنيد هم خالي از لطف نيست
سلام من راجب آپگريت رسيور usb x95 استارست راهنمايي مي خواهم ممنون
نقل قول:
جای این سوال مگه اینجاست؟ بعدش خلاف قوانین انجمنه.
کد:http://www.anandtech.com/show/3830/wd-tv-live-plus-western-digitals-latest-media-player-reviewed
دوستان محترم
منتظر فریم ور جدید وسترن لایو با قابلیت منو دی وی دی و بلو ری باشید ...
فریم ور بتا هست الان و خیلی خوب جواب میده ...
نسخه نهایی1.03.35
در نسخه 03.35 مشکل نمایش زیر نویس فارسی دی وی دی هم برطرف شده ... (VOB)
همچنین یه سری مشکلات پخش فایلای ام کا وی .. و ام پی فور ...
چون نسخه بتا بود فایل فریم ور از سایت اصلی برداشته شده و تنها برای 100 دانلود اول این امکان فراهم بود .
دوستان می تونن تا پخش نسخه اصلی و کامل صبر کنن و یا نسخه بتارو از لینک زیر دانلود کنن...
کد:http://fichiers.touslesdrivers.com/western_digital/wdtvlive_1.03.35.zip
این آپدید تقریبا دستگاه وسترن لایو رو به یه دستگاه خوب و کارآمد با قیمت مناسب تبدیل کرده !کد:http://www.megaupload.com/?d=9M4YYTNU
:20::20:
سلام
کدوم یکی رو بگیرم بهتره ؟
- Media Playe WD TV Live
- Media Player Asus O!play HDP-R1
اینارو میشه به USB تلویزیون های LCD متصل کرد ؟
کابل های معمولی AV بهشون وصل میشه ؟
طراحی منو های کدام یک شکیلتره ؟
آیا هارد داخلی هم دارند ؟
اگه بهتر از اینها هم تو این قیمت هست به من معرفی کنید
یه سایت معتبر برای خرید آنلاین معرفی کنید
نقل قول:
دوست عزیز من پاتریوت دارم یک هارد 500 گیگ اینترنال هم روش گذاشتم
کاملآ هم راضی هستم..
WD live هم یکی از دوستام داره . اون هم راضی هستش.(ولی تا الان فیلم با ریت بالا رو تست نکرده)
این هم یک فروشگاه مطمیین
کد:www.hdmedia.ir
من دیروز یدونه WD LIVE خریدم 138 هزارتومان تو علاالدین.البته تو همون علاالدین خیلی ها بالای 155 میفروختن.خیلی دستگاه جالبی هستش و بسیار هم شیکه.از نظر منو که حرف نداره.هر مدل فرمتی رو هم که من گذاشتم پخش کرد بدون عیب و ایراد.البته FLV و RMVB پخش نمیکنه که اصلا احتیاجی نیست چون این فرمت ها زیاد واسه فیلم های سینمایی استفاده نمیشن.در کل یک پلیر قدرتمنده واسه خودش البته نصبت به قیمتش.گزینه شیر شدنشم که کاره مارو حل کرد کامپیوتر تو اتاق خوابه و با یک کابل شیر شده به WD و من تمام فیلمها رو با LED تو پذیرایی میبینم بدون مشکل.البته در مورد زیرنویس فارسی باید بگم این دستگاه زیرنویس فارسی رو با فرمت SRT نشون میده فقط بعضی کلمات رو جدا مینویسه نه اینکه ننویسه.زیرنویس فارسی ها رو در بعضی از کلمات به این صورت مینویسه.زیر ن و ی س ف ا ر سی.البته با زیرنویسهای SUB اصلا مشکلی نداره و خیلی روان فارسی نشون میده بدون ایراد.برای مشکل زیرنویس فارسی SRT هم راه حل داره اونم اینکه SRT رو تبدیل کنید به SUB همین.البته به احتمال زیاد در اپدیت های اینده مشکل زیرنویس SRT فارسی حل خواهد شد.
اگه تا حالا wd نخريد شايد بد نباشه يه كمي ديگه صبر كنيد
ظاهرا مدل جديد wd tv live plus امكان كپي انتقال حذف و مديريت فايل ها رو از طريق خود دستگاه ميده كه به نظرم خيلي به درد ميخوره
ضمنا dvd iso و blueray iso هم اضافه شده
نظرتون در مورد : Media Player Asus O!play HDP-R1
کسی از دوستان این مدل را داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ديروز يه Media Playe WD TV Live خريدم.سه تا سوال دارم يكي اين كه با خروجي hdmi كار كنه بهتر نشون مي ده يا component؟
سوال دوم اين كه زيرنويس فارسي با فرمت srt رو نشون نداد آيا كلا نشون نمي ده؟
سوم اين كه براي اين كه از قابليت wireless استفاده كنيم آيا بايد دو تا مودم wireless داشته باشيم؟من يكي دارم كه به كامپيوتر وصل هست و نمي خوام يكي ديگه بخرم!
نه دیگه. یه مودم وایرلس ، یدونه هم دانگل USB وایرلس.نقل قول:
با HDMI بهتره.
فیرمویر دستگاه رو به آخرین ورژن آپدیت کن
سلام و مرسی از بابت فیرمویر دستگاه که خیلی خوب بود من تنها مشکلم با این دستگاه همین منو دی وی دیش بود که مجبور شده
بودم سریالهای که می خوام ببینم را تبدیل به ام کا وی کنم دمت گرم
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزیز فرمت اس آر تی که گفتی نخونده احتمالا اسم فایل تصویری و این پسوند با هم یکی نبوده
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
نقل قول:
سلام و مرسی از بابت فیرمویر دستگاه که خیلی خوب بود من تنها مشکلم با این دستگاه همین منو دی وی دیش بود که مجبور شده
بودم سریالهای که می خوام ببینم را تبدیل به ام کا وی کنم دمت گرم
سلام
من بین
- Media Player WD TV Live
- Media Player Asus O!play HDP-R1
موندم بنظر شما کدوم رو بگیرم بهتره ؟
Media Playe WD TV Live
Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Audio - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI
Media Player Asus O!play HDP-R1
Video: MPEG1/2/4,RM/RMVB,VC-1,H.264
Video File Extension: .trp,.mp4,.mov,.xvid,.avi,.divx,.asf,.wmv,.mkv,.rm ,.rmvb,.flv,.ts,.m2ts,.dat,.mpg,.vob,.mts,.iso,.if o
Audio: MP3,WAV,AAC,OGG,FLAC,AIFF,Dolby Digital AC3,Dolby Digital Plus,DTS Digital Surround,Tag ID3,Dolby True HD (downmix)
Image: JPEG,BMP,PNG,GIF,TIFF
Subtitle: SRT,SUB,SMI,SSA,TXT
قرار بود مشکل زیرنویس فارسی srt حل بشه چی شد؟
هنوزم خود دستگاه قابلیت copy paste نداره؟
من Media Player WD TV Live دارم.الان می خواستم فیلم Departed رو ببینم که blueray rip هست و حجمش 2.2 گیگابایت هست توی کامپیوتر مشکلی نداره ولی با دستگاه که می خوام ببینم صداش کمی عقب تر از تصویر هست.شما می دونید مشکل چی هست؟
دوستان کسی خبر داره دستگاه بلوری سونی s373 تا چه حجمی هارد رو ساپورت می کند؟
نقل قول:
شما با آپدیت دستگاه به آخرین ورژن می تونین مشکلتونو برطرف کنید ..
من فیلمAlice In Wonderland بامشخصات مشابه تست کردم درست شد..
البته با چند بار استاپ و پلی مجدد پخش روی همین ورژن درست میشه اما بهتره آپدیت کنید و از مزایای آپدیت جدید هم استفاده کنید ..
لینک آپدیت نسخه بتا ..
http://fichiers.touslesdrivers.com/western_digital/wdtvlive_1.03.35.zip
این نسخه غیر رسمی هست یا یتا ؟نقل قول:
چون آخرین ورژن تو سایت خودش 1.02.21 هستش.
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
رسمی بتا هست برای مدت محدود روی سایت بوده جهت تست
کد:http://community.wdc.com/t5/News-Announcements/WD-TV-Live-Firmware-Version-1-03-35-Limited-Public-Beta-7-14-10/m-p/33133#M91