من 3 نفر رو از دست دادمو ولی همشون ضعیف ترینا بودن.نقل قول:
ولی اینایی شما از دست دادی قویترینا بودن.
به نظره من وقتیی چند نفرو توی بازی ها:10: از دست بدیم بازی طبیع تر و جالبتر می شه. برعکس خیلی از بازی ها.
Printable View
من 3 نفر رو از دست دادمو ولی همشون ضعیف ترینا بودن.نقل قول:
ولی اینایی شما از دست دادی قویترینا بودن.
به نظره من وقتیی چند نفرو توی بازی ها:10: از دست بدیم بازی طبیع تر و جالبتر می شه. برعکس خیلی از بازی ها.
سلام
من دقیقا تا قبل از اجرا هیچ آشنایی با این بازی (که آفلاین در دو DVD Image با حجم 14 گیگابایت گرفتم) نداشتم. شماره اولش رو هم اصلا ندیدم.
اما تو همون 10 روز اول پس از انتشار, 3 بار کامل (از ابتدا تا انتها) بازیش کردم. بعضی مراحل رو هم خیلی بیشتر از این رفتم. اگر داستان رو دنبال کنید و با کاراکترها همراه بشید واقعا لذت بخشه. طراحی مبارزه اش هم خوبه.
امتیاز عالی بازی هم ارزش بالاشو تایید میکنه:
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_Effect_2#Reception
تا جایی که یادمه نکته های جالب و راهنمایی براتون می نویسم:
1- وقتی مرحله وفاداری Miranda و Jack رو انجام بدید دعوایی بینشون رخ میده که باید Para یا Ren بالایی داشته باشید تا بتونید با گزینه مناسب پاسخ بدید. در غیر این صورت مجبور میشید طرف یکی رو بگیرید و وفاداری دیگری رو از دست بدید. اگر این اتفاق بیوفته بعدا به Para یا Ren پر نیاز دارید تا وفاداری اون فرد رو برگردونید. بدست آوردن Para یا Ren پر در یک دور بازی بدون لود Save شماره 1 بازی بسیار سخته. پس بهتره ماموریت وفاداری یکیشون رو انجام ندید تا وقتی که Para یا Ren کافی برای کنترل درگیری داشته بشید. (این مسئله دقیقا بین Tali و Legion هم اتفاق میوفته که البته کنترل دعوای اونا Para یا Ren کمتری نیاز داره.)
2- اگر قصدتون اینه که بیشترین انتخابهارو در بازی داشته باشید از همون ابتدا کلا Para (مثبت و منطقی) یا Ren (خشن و با جذبه) عمل کنید و سلیقه ای تصمیم نگیرید. هر چند با این روش بخاطر انجام ندادن بعضی حرکت های جالب و نداشتن آزادی در تصمیمی گیری خیلی لذت نخواهید برد. باید بازی رو بیش از یک بار تمام کنید تا هم لذت ببرید و هم امکانات بیشتری ببینید.
3- در مرحله وفاداری Samara که مربوط به کشتن دخترش هست اگر Para یا Ren کافی داشته باشید به شما اجازه داده میشه که اگر خواستید طرف Morinth رو بگیرید تا Samara کشته بشه و دخترش مخفیانه جای اونو در خدمه شما بگیره. نتیجه همچین انتخاب هایی مثل تصمیم بین موشک شدن شهر یا بخش صنعتی در شماره بعدی بازی مشخص خواهد شد. همینطور انتخاب میان بازنویسی حافظه Geth های آلوده یا نابودیشون. یا تحویل پایگاه نهایی به Cerberus یا انهدامش.
4- (مهم) قبل از رفتن به مرحله Acquire IFF هر کاری دارید انجام بدید. چون بعد از ربوده شدن خدمه اگر غیر از مرحله وفاداری Legion ماموریتی انجام بدید, به موقع به نجات کارکنان در مرحله پایانی نمی رسید و خیلی هاشون کشته میشن. مخصوصا Kelly Chambers (دستیار بامزه تون) که اگر سریع به مرحله پایانی نرید درون اون کپسول ذوب میشه.
5- (مهم) برای مرحله پایانی (Suicide Mission) باید همه اعضای تیمتون Loyal (وفادار) باشن. وگرنه احتمال کشته شدنشون هست و کاری از دست شما برنمیاد. مثلا اگر Jack وفادار نباشه در مرحله پایانی چه به عنوان اسکورت, چه به عنوان مراقبت از در و چه به عنوان همراه شما در مبارزه نهایی با انسان نمای غول پیکر کشته میشه.
6- برای مرحله پایانی بعد از رعایت نکته 5, اختصاص وظایف اهمیت داره. هر کدوم از اینایی که می نویسم می تونن بدون مشکل کارشون رو انجام بدن:
- رفتن داخل تهویه
Tali یا Legion (اگر Legion رو به Cerberus تحویل نداده باشید)
- رهبری گروه دوم, بار اول و بار دوم
Garrus یا Miranda
Jacob رو من شخصا تست نکردم اما گفته میشه اونم جواب میده
- ایجاد سپر بایوتیکی
Jack یا Samara یا Morinth (اگر در مرحله وفاداری مرگ Samara رو انتخاب کرده باشید)
- اسکورت خدمه ای که نجات دادید
فرقی نمیکنه, فقط یک عضو وفادار
- تیم برای مبارزه نهایی
فرقی نمیکنه, فقط دو عضو وفادار
7- بعد از پایان بازی و دیدن Credits, فایل ذخیره شما دارای علامت تمام شدن بازی خواهد شد و دو انتخاب بهتون نمایش داده میشه. یکی اینکه بازی رو ادامه بدید و ماموریت هارو تموم کنید و روی روابط کار کنید. دیگری اینکه با مقداری منابع و اعتبار پیش فرض و Point های کسب شده همه شخصیت ها بازی رو دوباره از ابتدا آغاز کنید. البته Para و Ren صفر میشه.
اینجا نگران نباشید. فرقی نمیکنه کدوم رو (Continue یا Main Menu) انتخاب کنید. می تونید بعدا هر کدوم از دو کاری که توضیح داده شده رو انجام بدید. اولی با Load فایل ذخیره و دومی با Import اش.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
روابط برای Shepherd مذکر
Miranda و Tali و Jack کسانی هستن که می تونید باهاشون رابطه رو به S-e-x برسونید. البته همزمان نه. به عنوان مثال اگر رابطه شما با Miranda در بهترین حالت باشه (که هر بار به شما پاسخ میده "اوضاع آروم بشه میام"), Jack و Tali پاسخ نهایی رو به شما نمیدن. تا اینکه به Miranda نه بگید و سراغ دیگری برید. (Kelly استثنا هست و رابطه باهاش تاثیری در دیگران نداره).
تصاویر کوچک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Jack, اگر بار اولی که ازتون می پرسه چی ازش می خواهید پاسخ بدید فقط مسئله ج-ن-س-ی, S-e-x خشنی اتفاق میوفته اما بعد از اون ازتون متنفر میشه. اگر مسئله رو فقط ج-ن-س-ی پاسخ ندید رابطه شما ادامه پیدا میکنه تا به S-e-x با علاقه برسه.
تصاویر کوچک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Samara با صحبت به آستانه می رسید اما بیشتر از اون خبری نمیشه. اما اگر دخترش (Morinth) رو وارد کرده باشید به نزدیکی می رسید که باعث کشته شدن شما (البته نه در داستان) میشه. فقط باید دوباره لود کنید.
رابطه با Kelly هم تا قبل از پایان بازی فقط به صرف یک شام و دیر وقت بیدار موندن میرسه.
دقیقا قبل از رفتن به Omega 4 اگر با Miranda و Tali و Jack رابطه حداکثر نداشته باشید, شخص اول نگاهی به عکس Liara میندازه که باید علاقه اش در شماره اول بازی باشه. در این شماره در ایلیوم مشغول به کارای اطلاعاتی هست و با Shepherd همراه نمیشه.
بعد از انجام Omega 4 (مرحله پایانی) Miranda و Tali و Jack و Kelly رو می تونید به کابینتون دعوت کنید که شامل نشستن روی پا و خوابیدن در تخت میشه. Kelly برای شما رقص E-r-o-t-i-c هم انجام میده.
تصاویر کوچک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
اشکال و فوق العاده
1- دریافت بینهایت Para با کمک اشکال بازی: در مرحله وفاداری Samara وقتی دخترش کشته شد. با Samara صحبت کنید و حالش رو بپرسید. بعد بگید هنوز آماده رفتن نیستم. با تکرار این گفتگو به Para ی شما اضافه میشه. محدودیتی نداره.
2- بازی دارای یک Bug واضح هست که منم باهاش برخورد کردم. در ماموریت تحویل بسته ها به Ish وقتی یکی از بسته هارو پیدا کنید گزینه ای برای ارشاد Ish خواهید داشت که Aria خطرناکه بی خیال شو. اگر Ish رو راضی کنید بره, گزینه ماموریتش در لیست شما باقی خواهد موند.
البته این باگ مشکلی در بازی ایجاد نمیکنه.
دو انتخاب دیگر یعنی تحویل بسته ها به Ish (رفتار Ren) و تحویل بسته ها به محافظ Aria (که دخل Ish خواهد اومد) (رفتار Para) باعث میشن گزینه ماموریت درست غیرفعال بشه.
نکات دیگر زیادی مثل اسلحه خفن Geth در درجه سخت, اختصاص بهینه Point ها و استفاده از Power مناسب با افزایش صددرصد Para و Ren و ماسکی که باعث کسب Para و Ren بیشتر میشه هست. اینم بگم که مقدار Para و Ren شما در نقاط مختلف بازی تاثیر داره و فقط کاربردهای بالا نیست. مثلا بعضی از ماموریت های مختصر مثل راضی کردن طرف قرارداد در ایلیوم که دخترش کشته شده و یا استخدام اون برده نیاز به Para یا Ren متوسط داره.
با نکته های 4 و 5 و 6 و اعمال کل آپدیت های Ship و اکثر آپدیت های Prototype به مدال No One Left Behind می رسید و همه حتی خدمه گمنام زنده می مونن.
دکتر و آشپز کشتی هم نیازهایی دارن که بهتره براشون بخرید و راضیشون کنید.
موفق باشید.
تموم شد، من veteran بازی میکردم ولی آسون بود بازی، کلاً بازیه خیلی خوبی بود ولی انتظارات منو برآورده نکرد، مخصوصاً تو بخش آپگیرد سلاحها و نیروها اصلاً جالب نبود بدون شک Mass Effect 1 در این زمینه بهتر بود ولی در زمینه Action خیلی بهتر شده بود کلاً به صورت مشخصی کار کرده بودن که همه از بازی خوششون بیاد برای همین از المانهای RPG بازی زده بودن که به نظر کار جالبی نکردن.
بعد چرا وسیله نقلیهای تو بازی نبود؟ تو Mass1 یه جیپ یا تانک بود که خیلی هم چیز جالبی بود قرار بود ورژن جدیدش رو تو Mass 2 بزارن ولی نبود؟!
nw_nk جان عالي بود عالي
اما يه اشكال كوچيك !:20:
- اسکورت خدمه ای که نجات دادید
فرقی نمیکنه, فقط یک عضو وفادار
اينجا بايد حتما Jacob رو انتخاب كنيد واگرنه آخر بازي به هر شكل ممكن Jacob رو در تابوت مي بينيد
نه من انتخاب نکردم زنده موند، بره من آخرش فقط Jack زنده نموند اونم چون قبلاً کلی دعوا کرده بودم باهاش البته Zaeed هم مرد که اصلاً ازش خوشم نمیومد بهتر.نقل قول:
عجيبه من همه مدل امتحان كردم ...
راستی در میان شخصیت ها Thane و Jack واقعا جالب کار شده بودن. داستانی که به Jack گذشته و رفتار Thane خیلی با ارزش بود. صحنه هایی که Thane از Hit های گذشته اش وصف میکنه استثنائیه. عین کارگردانی فیلم.
علاوه بر داستان, صداگذاری و دیالوگهای عالی بازی نباید فراموش بشه.
به عنوان نکات جالب:
صدای Aria T'Loak رو بازیگر مونث سه گانه Matrix یعنی Carrie-Anne Moss اجرا کرده (Rule, Don't F-u-c-k With Aria)
صدای Admiral Shala'Raan vas Tonbay رو هم شهره آغداشلو
...
////////////////////////////////////////کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_Effect_2#Audio
نقل قول:نقل قول:دقیقا.نقل قول:
منم بار دوم که بازی رو تموم کردم و Jack و Kelly و تعدادی از خدمه گمنام کشته شدن واقعا حس خفنی داشتم. همه تصمیم ها رو هم سلیقه ای گرفته بودم.
اما بار سوم بهینه عمل کردمو تصمیم گرفتم. هدفم حداکثر Para برای تجربه کامل و زنده موندن همه کاراکترها برای شماره 3 بازی بود. هرچند بخاطر نگرفتن تصمیم های جالب و کشته نشدن هیچ کس, در پایان دیگه اون حسو نداشتم. نمونه لحظه ای: در هنگام حرف کشیدن از اون خلافکار همراه Thane حتی یک مشت هم بهش نزدم. نگهبان پشت به شیشه رو اگر درست یادم باشه به بیرون پرت نکردم. کپسول زیر پای همزاد Grunt رو نترکوندم. نمونه داستانی: با شخصیت ها اونجور که دلم میخواست برخورد نکردم و هدفم انتخاب گزینه با بیشترین Para بود.
////////////////////////////////////////
اینطور نیست. ببینید اگر شما نکاتی رو که برای حفظ همه لازمه رعایت نکنید نتیجه اینطوری میشه و قانون های اشتباه برداشت می کنید. نتایج مستقیم نیست, به عنوان مثال اگر رهبر تیم دوم Loyal نباشه ممکنه یکی از اعضای تیمش کشته بشه. یا اگر متخصص بایوتیک اشتباه انتخاب بشه فرد دیگری لحظه آخر خورده میشه.نقل قول:
با این نکات:
Loyal بودن همه
آپدیت کامل Ship و اکثر Prototype ها
رفتن مستقیم (غیر از ماموریت وفاداری Legion) بعد از IFF به ماموریت نهایی (Suicide Mission)
انتخاب درست تا قبل از اسکورت
اون موقع فرقی نمیکنه اسکورت خدمه کی باشه. من شخصا Grunt رو که کمترین احساس رو بهش دارم میفرستم. نتیجه هم No One Left Behind یعنی اعضای تیم اصلی که هیچی, Kelly دکتر آشپز که هیچی, حتی تک تک خدمه گمنام که در کشتی وجود دارن, زنده می مونن.
یک راهنمایی که یادم رفت بگم. دو مرحله Tali (استخدام و وفاداریش با موضوع های نجات خودش و پیدا کردن پدرش) منبع Para و Ren هست. با صحبت های مناسب و تصمیم های درست می تونید خیلی Para یا Ren کسب کنید. در ضمن Para و Ren کافی داشته باشید می تونید در دادگاه نهایی با جوگیر کردن حضار یا بهتر از اون محکم حرف زدن با قاضی ها بهترین نتیجه رو بگیرید. بدون اینکه نیاز باشه آبروی پدرش رو ببرید یا خودش تبعید بشه.
یک نمای ویژه در این بازی وجود داره که میشه حدس زد طراحان با چه هدفی قرار دادن. وقتی Miranda از شما می خواد برای نجات خواهرش (= ماموریت وفاداری Miranda) اقدام کنید و منتظر پاسخ شماست. اگر در تاپیک های خارجی گشته باشید از این لحظه به عنوان داغ ترین صحنه بازی یاد می کنند. نمیشه گفت Gamer ها منحرف هستند.
Select Pic #2
این بحثارو ول کنید.من 4 تا بهترینامو از دست دادم.دی:
حاضر بودم همشون بمیرن اما gerus و jacob بمونن.آخه قحط آدم بود.این مگسا برداشتن gerus رو بردن.حیف مگس کش نداشتم.دی:
اما دور از شوخی آخرش به قول nw_nk جان حس خیلی خفنی داشتم.
منو مجبور كرديد دوباره نصب كنم بازي رو :19:
گالاكسي وايسا كه دارم ميام :20:
میگم دوستان بهتره این راهنمایی هایی که باعث میشن افراد نمیرن رو نذاریم.چون بازیکن با پایانی روبرو میشه که از قبل میدونسته و اصلا جذابیتش میره.این حس خفنی که آخر بازی به من دست داد به خاطر این بود که از آخرش خبری نداشتم و یه شوکه حسابی داد.
آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
منم موافقم.نقل قول:
آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
من فعلا دارم شماره یک این بازیو میرم. می خوام زودتر تمومش کن تا به شماره دو برسم.ولی دیگه من این تاپیک نمیام چون داستان بازیو لو میدین.البته خیلی من این پستها رو نمیخونم:21:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
منم موافقم
البته من بردمش ولی فکر می کنم واقعا حالگیره.
معمولا من تا بازی رو نبرم توی هیچ فرومی پیدام نمی شه.
البته آخر بازی فقط اینم نیست.:46::46::46:
اقا من خسته شدم نتونستم مخ این میراندارو بزنم. :41: بیخیال.
واقعی خیلی راحتر از اینه :31:
شخصیت هایی که کار دوبله رو انجام می دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقش Mirand. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yvanns Strahiviski
Trica Helfer در نقش EDI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Adam Baidvain در نقش kal reegar شفرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درنقش han gerrar
Simson Templeman
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keith david در نقش Anderson
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Michael Dorn در نقش gatatog uvenk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Martin Sheen در نقش illusive man
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] seit green در نقش Joker
خیلی سعی کردم عکس خود کارکترهارو ردیف کنم ولی اکثرش -ی-ل-ت-ر بود
Mass Effect 2 با ثبت بیش از 40 امتیاز عالی و میانگین امتیاز 95 (برای PC) و 96 (برای XBox 360) در Metacritic و 94.53 و 95.63 در GameRankings, سومین بازی برتر تاریخ XBox 360 تا به امروز و چهارمین بازی برتر تاریخ PC هست. در کل هم 16مین بازی برتر تاریخ.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_Effect_2#Reception
در مورد پایان, این توصیه برای بازی هایی معمولی هست نه Mass Effect 2 که Casey Hudson تهیه کننده اجرایی BioWare رسما از قبل اعلام میکنه:نقل قول:
If you do die in the ending of Mass Effect 2, it will not come as a surprise, nor will it be random. It will
pretty obvious that you headed into the final mission knowing that Shepard probably wouldn’t make it out alive. Hudson also confirmed that team members would be affected by the player's decisions during the final mission: You might have an ending where Shepard’s entire team survives, or where the entire mission is a bloodbath and everyone (including Shepard) is killed, or anything in between.
" اگر در پایان Mass Effect 2 مردید, باعث تعجب نخواهد بود, تصادفی هم نبوده. بسیار واضحه که شما به ماموریت نهایی میرید با اطلاع از اینکه ممکنه Shepard زنده بیرون نیاد. اعضای تیم در ماموریت نهایی تحت تاثیر تصمیم های بازیکن قرار خواهند گرفت. ممکنه پایانی داشته باشید که کل تیم Shepard زنده بمونه یا پایانی که ماموریت حمام خون (= قتل عام) بشه و همه حتی خود Shepard کشته بشن, یا چیزی میان این دو! "
علاوه بر این بعیده کسی که بازی رو حداقل یک بار با دقت نرفته باشه اصلا متوجه نام هایی که ما می بریم و چیزایی مثل Par و Ren بشه. حالا اگه شماره 1 بازی رو پیگیری کرده باشه یه حرفی.
اما در مورد نکات بازی حق با شماست که بهتره رعایت کنیم. حیفه لذت تجربه بازی به این خوبی رو از کسی بگیریم.
محتوای مخفی: نکات دیگری از بازی
5- شاید شما هم به احساس میان Liara T'Soni و Shepard دقت کرده باشید. Liara یک Asari صد و خورده ای ساله است (برای Asari ها بین کودک و نوجوان محسوب میشه!) که در شماره اول بازی از گزینه های Love شخص اول مذکر بوده. دوستانی که نسخه قبلی رو بازی کردن باید بیشتر اطلاع داشته باشن. در Mass Effect 2 او در Illium به عنوان دلال اطلاعات فعالیت میکنه و شخصیتی تیره تر پیدا کرده. در این بازی نه وارد تیم میشه و نه همراه شما میاد. فقط صحبت هایی خواهید داشت و براش ماموریت انجام میدید. اونم به شما اطلاعاتی برای ماموریتتون میده.
فقط جزئیاتی هست که اگر در Mass Effect با اون در Romance بودید و Save اش رو در شماره دوم بازی Import کنید اتفاق میوفته. به عنوان نمونه ابتدای بازی اونو در Normandy خواهید دید و هنگامی که در Illium برای اولین بار سراغش میرید با شما روبوسی میکنه. هنگام رفتن به ماموریت نهایی (Omega 4) اگر با شخصیتی از شماره 2 بازی رابطه حداکثر نداشته باشید Shepard به عکس Liara نگاهی میندازه.
Liara تنها عضو تیم در Mass Effect 1 & 2 هست که امکان کشته شدنش نیست. گفته میشه این ممکنه علامت این باشه که در Mass Effect 3 و شماره های بعدی نقش مهمی رو ایفا میکنه.
نقل قول:محتوای مخفی: راهنمایی
کاراکترهای Mass Effect 2
همه کاراکترهای دنیای Mass Effect
کد:http://masseffect.wikia.com/wiki/Characters
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Characters_of_the_Mass_Effect_universe
سلام یه سوال آیا کاراکتر اصلی همون بازیگر نیست که تو سریال فرار از زندان بازی می کرد برادر مایکل منظورمه اون نیست؟
صداش؟ چهره پیش فرضش؟ داستان زندگیش؟!نقل قول:
کاراکتر اصلی Mass Effect 1 & 2 عنوانش فرمانده Shepard هست که جنسیت, چهره و ظاهر, تاریخ, مهارت ها و نام کوچکش توسط کاربر تعیین میشه. کاراکتر مذکر پیش فرض استفاده شده توسط BioWare در تریلها John خطاب میشه در حالیکه کاراکتر مونث پیش فرض Jane هست. صدای مذکر مربوط به Mark Meer بازیگر و نویسنده کانادایی و صدای مونث مربوط به Jennifer Hale بازیگر و خواننده آمریکایی متولد کاناداست. Jennifer Hale سابقه زیادی در صدای بازیهای کامپیوتری داره و در مورد Mass Effect 2 هم خیلی ازش تعریف می کنند. (من فرصت نکردم کاراکتر مونث رو تست کنم.) در ضمن فیزیک Shepard مذکر پیش فرض, از روی Mark Vanderloo مدل هلندی 41 ساله طراحی شده.
Mark Meer (صدای Shepard مذکر)
Jennifer Hale (صدای Shepard مونث)
Mark Vanderloo (مدل Shepard مذکر پیش فرض)
...
جالبه شخصیتی که دوبلور illusive man بوده شبیهشم هست فکر کنم کاراکتر رو از رو خودش طراحی کردن. این کاراکتر واقعا اسرار آمیز و پیچیده بود مخصوصا رنگ چشهاش خیلی عجیب بود احتمالا در نسخه بعدی اطلاعات بیشتری در مورد این کاراکتر خواهیم داشت.
فكر كنم به جز صداگذاري از روي همون شخصيت ها الگو برداري شده واسه همينه كه قيافه ها هم شبيه
دوستان حتما بازی رو کامل تموم کنین و سیو رو بعدش نگه دارید
اگه دیده باشید موثع لودینگ می گه سیو هاتون رو نگه دارید تا تو شماره ی سوم استفاده کنید تا حالا بعد از 12 ساعت بازی کردن فقط 1 بار اینو دیدم !
اولین پچ بازی هم منتشر شد. توضیحات این پچ هم در قسمت ضمیمه قرار داده شد.
Mass Effect 2 v1.01 Patch | Size: 42MB
Mass Effect 2 v1.01 Crack | Size: 3.6MBکد:http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/patch/1.01/MassEffect2-1.01.exe
این پچ متاسفانه ایرادات زیر رو حل نمیکنه:کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_mass_effect_2.shtml#Mass%20Effect%202%20v1.01%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE
- باز نشدن درها تو نرماندی با وجود باز بودن - مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین.
- دستور نگرفتن هم تیمی ها - هر چقدر به یارتون دستور میدین که به موقعیت مورد نظرتون بره اطاعت نمیکنه, با اینکه جلوی چششه.
- درست تکیه ندادن به موانع در حالت نیم خیز - وقتی سنگر میگیرین شپرد کجه و کج هم حرکت میکنه!
دوستانی که بازی رو تموم نکردند، مطالب زیر رو جهت حفظ هیجان بازی نخونند ...
درود
خیلی حال کردم باهاش، با اینکه اوایلش خیلی حالم ازش بهم میخورد ... که اونم به خاطر وارد نبودن ببه بازی بود و راه که افتادم، خوشم اومد ازش ...
به نظرم تعداد زیاد سیاره ها برای اسکن کردن و به دست آوردن منابع 1 مقدار کسل کننده بود ... اما ماموریت ها ، یک از یک خفن تر
من jack و Tali رو از دست دادم، البته نوشته های دوستان رو نخوندم در اینجا و با تصمیمات خودم جلو رفتم ...
اون قسمت هایی که در ماموریت آخر، شپرد صحبت میکرد و مدیریت میکرد تیم رو، مو به تنم سیخ میشد، حس خیلی عجیبی بهم داد ...
در کل بازی خیلی خیلی خوبی بود ... یکی از بهترین بازیهایی که در عمرم کردم ...
ممنونم از تمامی دوستانی که در این تاپیک کمک کردن منو .
دوستان من اون قسمتي از بازي هستم كه دنبال آجيه Samara ميگرديم . ميخواستم بدونم تا آخر بازي چقدر مونده ؟؟؟
كاش هيچوقت تموم نشه
بستگی داره به سایر ماموریت ها ... انجام داده باشید یا نه ....نقل قول:
توی جرنال مشخصه دیگه .
حتما" همه ماموریت های اصلی و فرعی رو برید و آپگرید ها رو هم انجام بدین و بعد به مرحله آخر برید .
سلام به همه ی دوستان ، منم بالاخره بعد از 24 ساعت و 12 دقیقه ، و در درجه ی سختی veteran بازی رو تموم کردم .:20:
در ضمن هیچ کدوم از افراد گروه هم کشته نشدن!! حالا من موندم که چه طور بعضی از دوستان ، چند تا از این کاراکتر های دوست داشتنی رو به مقام شهادت می رسونند!:31:
بازی خیلی خوبی بود ، به خصوص داستان و اتمسفر بازی فوق العاده بودن!!
نکات مثبت بازی بسیار زیاده و دوستان هم بهش اشاره کردن ، پس من ازشون رد می شم !:دی ، می مونه نکات منفی :
--- اول که بازی شروع شد ، به دلیل تغییر سیستم level up یک کم از بازی بدم اومد ، دیگه انگار نه انگار که یک بازی rpg هستش و احساس کردم بازی تبدیل به یک شوتر سوم شخص شده!
----- من اصلأ و ابدأ دلیل حذف دکمه ی های jornal , content , ........ رو نمی دونم!!
----- شیوه ی باز شدن مکالمات اضافی هم یک کم پیچیده شده بود ، به طوری که بیشترین چیزی که اعصابم رو خورد می کرد ، این بود که همیشه چند تا مکالمه قفل بودن (paragon در انتهای بازی به بیش از 3/4 و renegde هم یه بیش از 1/4 رسیده بود!!)
شما می تونستید Par و Ren رو یا استفاده از Retain Powers فول کنید و اینجوری مکالمه ها هم باز می شدن. این جوری می شد دل یارهایی که باهاشون دعوا کرده بودیم رو هم دوباره به دست بیاریم.نقل قول:
يكي كمك كنه من نميتونم به وب سايت bioware دسترسي پيدا كنم
پيغام server not found ميده
يكي كمك كنه
سلام
چجوری میشه وفاداری افرادمو بالا ببرم باهاشون حرف میزنم اما گزینهی ماموریت وفاداری (loyalty mission) نمیاد. از کجا بدونم چنتا ماموریت فرعی واصلی دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
این که بازه...نقل قول:
Loyalty Mission - در جریان بازی و قبل از انجام ماموریت Omega 4 relay, وقتی به پیش Kelly Chambers میرین بهتون اطلاع میده که یکی از اعضا با شما صحبتی داره و میتونین براش ماموریت وفاداری انجام بدین. این ماموریتها با نام خود هم تیمیتون شروع میشه مثلا Jacob: The Gift of Greatness... اعضای تیمتون به ترتیب زیر شما رو صدا میکنن و ماموریت هاشون باز میشه:نقل قول:
Jacob
Miranda
Jack
Mordin
Grunt
Garrus
Samara
Tali
Thane
Legion
شرح ماموریت های فرعی به اسم Assignment و ماموریت های اصلی به اسم Missions از قسمت Journal قابل نمایش هستن.
بعد از این مدت این اولین پتچی که برای بازی منتشر شده :
توضیحات پتچ :
- Fixed video hitching and crashes related to single core machines. - Single
core users may experience short periods of black screen that may last up a few
seconds between level loads, cinematic transitions or movies. - In rare cases,
some single core users may notice dialog lines in certain conversations may be
delayed up to a few seconds. - Fixed an issue where it appears ammunition can be
picked up, but can\'t. - Fixed an issue where all Codex entries were marked as
\'viewed\', even if the player chose not to view them. - Fixed an issue where
weapon icons are re-organized after downloadable content is used. - Fixed an
issue where pressing F9 after the mission completion screen reset Shepard to
Level 1. - Fixed an issue where remapping the right mouse button blocks camera
control in the command HUD. - Fixed an issue where remapping the \'use\' command
affects the decryption minigame. - Fixed an issue where users were not prompted
to restart when logging in to a different EA Online account. - Fixed an issue
where movies do not play in DLC. - It is recommended that players reset their
keyboard mapping to default values to ensure proper vehicle control. - Added
useful messaging during the ME1 save game import. - Weapon icon for henchmen
never changes from Collector Assault Rifle. - Czech language � Issues
with Czech localization (subtitles) were amended, all text was corrected and
improved. - Fixed an issue where the Mass Effect 2 launcher was being associated
with files that have no extension. - Fixed an issue where uninstalling the game
under Windows Vista or Windows 7 might uninstall Mass Effect 1.
لینک دانلود :
کد:http://www.bigdownload.com/games/mass-effect-2/pc/mass-effect-2-v101-patch/
من كه نميتونم برم داخل اصلا صفحه رو بارگذاري هم نمي كنه همه نوع امتحان كردمنقل قول:
واسه من پایان بازی خیلی بد بود :41:
همه مردن
خیلی ناراحت شدم
جدا همه رو تونستي بكشي ؟ :31:
كسي نميدونه اين مشكل باز نشدن وب سايت ME2 چيه ؟
با قیلتر شکن برو ببین بازی میشه . فکر کنم بازشهنقل قول:
اينكارم كردم نشد كه نشد
من موندم چيكار كنم با گوگل cache باز ميشه اما در حالت عادي نه !!
آره:31:نقل قول:
فقط جوکر موند :5:
طابوت هاشون رو هم نشون داد با یک آهنگ دل گیر :41: :31:
ولی کلا خیلی بازی قشنگی بود حیف که زود تموم شد...
سلام
آقا این Legion کیه؟ چرا من ندارمش؟ تو صفحه ای که عکس یاراتو نشون میده و میتونی 2 تاشونو برای ماموریت انتخاب کنی برای من جای یکی همیشه غیر فعاله، نکنه این باید همین Legion باشه؟ از کجا باید اینو بیارم؟
بله. اولین نفر از سمت چپ جای Legion هستش که تو ماموریت Acquire Reaper IFF پیداش میکنین.نقل قول:
(Hawking Eta >> Thorne >> Derelict Reaper )
که البته باید دقت کنید که برید و در اتاق معاینه باهاش حرف بزنید وگرنه نمیده تا اخر...نقل قول: