من كه از وقتي مشكله شروع شده يادم نمياد خوب شده باشه. فقط گاهي كمتر ميشه ولي بازم هست :n27: جديدا درداش بيشترم ميشه يعني پهلوي چپ رو به انهدام
Printable View
من كه از وقتي مشكله شروع شده يادم نمياد خوب شده باشه. فقط گاهي كمتر ميشه ولي بازم هست :n27: جديدا درداش بيشترم ميشه يعني پهلوي چپ رو به انهدام
اتفاقا یکی از نشانه های کاندیدا درد هست که خوب من بدبختی درد هم ندارم ...نقل قول:
من مطمئنم مشكل من يا اي بي اس نيست يا هست و علاوه بر اون يه مشكل ديگه هم هست
كلا هركي دل درد داره يا اين علايم توي شكمش هست فكر كنم كمتر سخته. براي من اين مشكل توي پهلومه صداها دردا. بعضي وقتا دائم پهلوم سنگينه انگار. يه موجي از پهلو شروع ميشه تا نزديك ستون فقرات!
مضحك مضحك
سلام پری خانم , متفاوت نیست برای منم 90% سمت چپ هست ....نقل قول:
slz من نمیدونم چرا همش احساس میکنم اخرش شما میای و درمان رو به ما میگی ... اصلا از همون اول این حسو داشتم ... امشب راه درمان رو بگو بذار راحت بشیم بریم سر خونه زندگیمون ...
منم همین حسو دارم orp جان ....نقل قول:
MEHFARJ عزیز بیا بگو در چه حالی بهتر شدی ؟ امیدوارم شما یک نفر نتیجه گرفته باشی ....
يعنيي درد و صدا سمت چپ رودس؟نقل قول:
بعد ميزنه به پهلو؟
انگار يه موج سنگين از پايين تا بالاي پهلو حركت مي كنه و آدم كلافه ميشه؟
يا مثلا وقتي آدم آب ميخوره مثل صداي جوي آب سمت چپ(ورودي معده به روده) صدا ميده؟
همه اين علايمو دارين؟
100% همینه آفرین ,دقیقا خوب توصیف کردین .نقل قول:
پس SLZ اگه ممكنه يه بخش از تمركزت روي سمت چپ روده هم باشه. چون چند مورد اينطوري هم بينمون هست
راستش نمیدونم یادتون هست یا نه ولی گفتم که راه میرم , حجم غذا رو کم کردم و بعضی چیزارم نمیخورم به نسبت قبل بهتر هستم ولی خوب نشدم . تا حدودی راضی هستم ولی زمان خورد تا(همین مقدار هم) نتیجه داد .
الان يادم اومد قبلا گفته بودي دكتر گفته سمت چپ گرفتگي چيزي هست؟نقل قول:
من قبلا خوندم شكسته بندي ها يا ماساژورها ميتونن به افتادگي ناف (كه فكر كنم جابجايي روده بود انگار) كمك كنن يعني تقريبا همين مشكليه كه ما داريم. اين راهو هم امتحان كنيد بد نيست
پری شما الان چیکار میکنی برای درمان ؟
راستش من به دلیل زخم دوازده رفتم دکتر و چون عکس کامل سیستم گوارش برام نوشته بود به تصادف فهمیدم که به قول دکتر پیچ خوردگی روده(احتمالا میخواسته برام ساده توضیح بده ) دارم (و راه رفتن توصیه دکتر بود) گذشت تا متوجه این مشکل شدم که قبلا گفتم ....نقل قول:
من الان هيچي. چند برگ از قرصامم مونده كه ديگه مصرف نكردم (كلپرمين)نقل قول:
يه دوره قبل از امتحانا كلوفك و اون يكي تقويتيه كه اسمش يادم نيست مصرف مي كردم. دوره امتحانا كلپرمين مصرف مي كردم كه اوضام رو بهم ريخت كلا و ديگه مصرف نكردم. چند روزي هم پروپرانل مصرف كردم.
كلا من قرص هم مصرف مي كنم تاثيري نداره
بدون قرص احساس مي كنم تسلطم روي مشكله بيشتره
ظاهرا شما هیچکدومتون خواب به موقع رو رعایت نمیکنید ... همینه که خوب نمیشید ...
من میدونم آخرش با مصرف این قرصا اگه خوبم بشیم یه بلای دیگه میاد سرمون ...
من که خودم انقدر انتی بیوتیک مصرف کردم که تمام سالهایی که انتی بیوتیک مصرف نکرده بودم رو به باد دادم ... اخرشم هیچ اثری نداشت
بله يكي از دوستان توصيه كرده بود خواب به موقع تاثير مثبت داره. فكر كنم خودش الان خوابه
دقيقا من احساس مي كنم الان حالم نست به چند سال قبل بدتره گاهينقل قول:
اولين سالي كه مشكلو داشتم صداها خفيف بود دردا خفيف بود الان شديدم ميشه
شايدم قبلا به عمق فاجعه اينجوري نگاه نكرده بودم كه الان مي بينم
نقل قول:
من الان نمیتونم بفهمم حالم نسبت به چند سال پیشم وخیمتر هست یا نه چون اونموقع کلاس میرفتم و سر کلاس وخامت اوضاع رو متوجه میشدم ولی الان چون کلاسی نمیرم نمیدونم چجوری هست اوضاعم ولی به نظرم صدای شکمم خیلی کمتر شده البته الان چند روزه که اصلا خوب نیست ولی یک مشکلی که بهم اضافه شده بزاق زیاد دهان هست که به دندون پزشکم گفتم گفت بزاق خیلی خوبه بهتر که زیاد شده ... گفتم ولی یکم اذیت کنندس گفت عب نداره:n26:
منم گفتم سمت چپ رودم اينطوره گفت عب نداره عاديه:n09: بزاق كه واقعا عب نداره ولي ممكنه يه ربطايي داشته باشه
ولي عمرا درمان بشيم مگه اينكه دستي از غيب بياد
ای کاش سرطانی ایدزی چیزی داشتیم حداقل تکلیفمون معلوم بود - اینجوری آدم نه میتونه برنامه ریزی کنه نه ... همش باید منتظر باشه تا یه معجزه ای چیزی بشهنقل قول:
برنامه ريزيش هيچ. حداقل ادم سرطان داشته باشه با خودش يا به بقيه ميگه سرطان دارم كه زندگيم اينه. الان خودمونم واسمون مضحكه. به بقيه هم بگيم باز براشون مضحكه.نقل قول:
راستی من یه مشکل دیگه ای هم که هم زمان با ای بی اس شروع شد تقریبا این هست که خیلی کم پیش میاد خواب ببینم - ولی مثلا اگه یکبار از خواب بیدار بشم و دوباره بخوابم خواب میبینم اونم خواب درست حسابی نیست - انگار دارم فکر میکنم مثلا داستان پردازی میکنم و نقش بازی میکنم تو خواب - شما هم دارید این حالت رو ؟ خواب میبینید ؟
نه orp جان این مشکل و من ندارم ولی خوابم زیاد به هم ریخته کم شده زیاد شده.... اما کابوس زیاد میبینم.... به طور قطع تنظیم بودن خواب موثر روش. من دقت کردم بش...
Sent from my X10i using Tapatalk 2
من خواب ميبينم ولي اينكه چطوره و اين نقش بازي كردنو دقت نكرده بودمنقل قول:
تازگي ها من شبا هم مشكلم دائم انگار توي ذهنم هست همش بيدار ميشم
بياين درمان بشيم :n03:
حداقل از نظر روحي ميشه يه مقدار بهتر بود يا وانمود كرد كه سالميم
من فکر میکنم خواب یکی از اصلیترین دلایل این بیماری هست - احتمالا ماها چون ارتباطاتمون رو کم کردیم در طول روز کمتر تحرک داریم کمتر خسته میشم واسه همین خوابخوب و عمیقی نمیریم و این اعصاب بدن ما رو بهم ریخته . من خودم تا قبل این بیماری انقدر جنب و جوش داشتم که اصلا به فکرم هم نمیومد که خوابم نبره شب ولی از وقتی این بیماری رو گرفتم دیگه نه ورزش درست حسابی میکنم نه کار خاصی که خستم کنه ...
جالبه حداقل ما سه نفر هر کدوم به یک نحوی با خواب هم مشکل داریم ... این کندیدا مشکل خواب هم ایجاد میکنه(بی خوابی) من یکم امیدوارم به همین مربوط باشه...
Sent from my X10i using Tapatalk 2
من اتفاقا خوب خوابم ميبره اما زياد بيدار ميشم يعني يه نگراني بابت اين مشكل توي ذهنم هست جديدا كه باعث ميشه از خواب بيدار شم و دوباره بخوابم يا مثلا درد باعث ميشه بيدار شم و ...نقل قول:
وگرنه من از نظر اينكه خوابم ببره مشكلي ندارم
ما شايد زياد به كنديدا ربط نداشته باشيم. چون بيشتر توي يك سمت روده هست من فكر مي كنم همون پيچ خوردگي باشه وگرنه من حداقل زماني كه قرص مي خورم بايد خوب باشم اما نيستمنقل قول:
میدونید حیواناتم یه همچین مشکلاتی دارن - من یه جا خونده بودم که برای یه سگ درمانش رو هم گفته بودن حالا دقیق یادم نیست چی بود دیگه حوصله گشتن و سرچ کردنم ندارم - سگه مشکلش صدای شکم بود ... ولی اگه شما چیزی دیدین بگید شاید با توجه به اون بشه یک راهی پیدا کرد
فکر کنم تو رژیم غذایش روی اضافه کردن یا یه چیز دیگه - یه همچین چیزی بود درمانش
يعني براي حيوانات درمانشو پيدا كردن براي ما نه؟! عجبا
فعلا شما برو يه ليوان آب بيار (بدون اينكه فكر شكوندن ليوان به سرت بزنه) فردا تستو انجام بده
من فعلا به خاطر كلاساي صبح نمي تونم انجام بدم
نقل قول:
ای کاش میدونستم، خودم بعد از کشیدن دندون عقل صداهام خوابید، (95%) و زندگیم تا حدی عادی شد. ولی هیچ وقت از گشتن دنبال علتش غافل نمیشم چون عملا بدبختم کرد.
از همه دوستان خواهش میکنم همکاری کنن.
فقط با همکاری همیدگه و پیدا کردن علائم مشترک و دارو ها یا رژیم های موثر برای همه شاید بشه به یه نتیجه ای رسید.
شک ندارم، کسی که علتش یا درمانش رو پیدا کنه نوبل پزشکی میگیره.
مصرف آنتی بیوتیک هم موثر ترین راه برای افزایش تعداد کندیداست. این رو اگه میدونستم، تو کل زندگیم آنتی بیوتیک نمیخوردم.نقل قول:
کاملا در مورد خواب مثل شما هستم.نقل قول:
کاملا موافقم. وقتی آدم خواب میبینه یعنی وارد عمیق ترین مرحله خواب شده، که این خوبه.نقل قول:
این کارها برای من هم موثر بوده. من هر روز کلی راه میرم، بعضی وقت ها تا 15 کیلومتر، البته نه این روزها با این هوای تهران.نقل قول:
نقل قول:
یه سرج زدم تو سایتای صفحه اول گوگل، همشون نوشتن که یا از گرسنگی هست یا یه سیستم بقای ابتدایی هست به این صورت که سگ برای محافظت از غذاش، صدای رودش در میاد و بطور دوستانه به حیوانات یا انسانهای اطراف میگه که سمت غذای من نیایید در غیر این صورت از غذام به شدت دفاع میکنم.
ره حلش هم برای صاحبای سگ اینه که ظرف غذا رو یکم توش غذا بریزن بعد از اینکه سگ غذاشو تموم کرد ظرف رو از جلوش بر دارن و دوباره یکم دیگه غذا بریزن، اینطوری سگ یاد میگیره که برداشتن ظرف غذاش لزوما دزدیدن غذاش نیست و حتی این کار میتونه به بدست آوردن غذای بیشتر منجر بشه. اینطوری عادت میکنه و از نظر رفتاری صدای رودش خوب میشه (اثر روانی).
من شیطونه میگه برم همه دندون عقلارو بکشما - اخه دکتره گفت مشکلی نداره بقیه - دلیلی نداره بکشم ...نقل قول:
چرا عملا بدبختتون کرد ؟
من تو رژیم غذایی نمیتونم کمک کنم ولی تو مصرف قرص چرا ...
نه بابا نوبل چیه , جام خلیج فارسم بهش نمیدن - بیماری نیست که ...