شما باید بری اول بازی در منوی آپشن ، بخش ویندوز رو آف کنینقل قول:
باید چیکار کنم ؟!
آخر کسی نگفت دوربین بازی چطوری عوض میشه ؟! اصلا عوض میشه ؟!
می تونی با کلید های نام پد Num Lock دوربین رو بچرخونی ، و یا با F عوض کنی و با B پشتت رو ببینی ...
Printable View
شما باید بری اول بازی در منوی آپشن ، بخش ویندوز رو آف کنینقل قول:
باید چیکار کنم ؟!
آخر کسی نگفت دوربین بازی چطوری عوض میشه ؟! اصلا عوض میشه ؟!
می تونی با کلید های نام پد Num Lock دوربین رو بچرخونی ، و یا با F عوض کنی و با B پشتت رو ببینی ...
ببخشید میشه بگید که need for speed:shift پیستی هست یا نه مثل most wanted هست.
ممنون.
ميگم صفحه هاي قبل رو نگاه كني خوبه ها !نقل قول:
بازي تو پيسته !
من فکر نکنم جالب باشه
چون نمی شه تو شهر ول چرخید ماشین دیگران رو له کرد
بهترین نسخه NFS ، MostWanted بود
یادش بخیر....
از دوستانی که بازی رو دارن چند تا اسکرین شات بزارن
هر کی این بازی کرده بگه این مثل UnderCover دمو اول بازی داره مثل ماست وانتد که اولش mia میاد و یه چیزی میگه بعد دمو بازی یا نه و اینکه منو اصلی چطور؟
زيبا ترين پيست بازي رو هم ديديم ! HAZYVEIW EIGHT ! فوق العاده بود !
بسيار فوق العاده طراحي شده بود اين پيست ! واقعا اگه واقعي باشه ميشه گفت مرگبارترين پيست هستش !
آقا این دیریفتاش خیلی سخته چطوری باید ردشون کنم ؟!
من از 600 امتیاز بالا تر نرفتم ! خیلی سخته !
سلام.شما برید به قسمت shop سایت.اونجا اسکرین شات از بازی هایی که میفروشن هست.نقل قول:
:11::11::11::11::11:
امروز دقیقا 6 ساعت بازی کردم از 4 تا 10 شب هندلینگ خوبی داره برای خرید بوگاتی لحظه شماری میکنم اخه ما فقیر فقرا که هیچ وقت سوارش نمیشیم حداقل تو بازی سوار بشیم...........
راستی کسی خریدتش ارزش 1000000 دلار رو داره
توي INVITIONAL EVENT اگه اشتباه نكنم بري ميتوني اونجا يه مسابقه بدي باهاش !نقل قول:
نه اونجوری نیست. عین آدم میره تو بازی!نقل قول:
تقریبا شبیه grid پیستیهنقل قول:
اههههههههههههه چه بد:2::2::2::2:نقل قول:
مثله pro street هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم مثله اون گنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2::2::2::2:
برای کسانی که از سری های قبل دل خوشی ندارند ، توصیه می کنم این رو بازی کنند
نقل قول:
نه جالب البته اینم بگم گرید اصلا فرمون نداشت اما این عالیه
خدایی بالای most wanted نیومده من که هنوز بازی میکنم
عین pro &carbon اینم سردرده فقط با گرافیک بالا
من که با xbox360 بازی کردم 20 دقیقه بیشتر بازی نکردم وای به حال کسایی که با پی سی بازی میکنن
بازی گرافیک بالایی داره ولی گیم پلی خوبی نداره نمی دونم چرا کنترل ماشین اینقدر کمه من الان یه فولکس واگن خریدم سرعتش کمه ولی هندلینگش خیلی بیشتر هت با این حال کنترلش خیلی مشکل هست وای به حالم اگه بخوام بوگاتی بخرم که سرعت و شتابش از هندلینگ هم بیشتره در ضمن وقتی فرمون رو می چرخونم با تاخیر عمل می کنه یعنی وقتی می پیچم به راست با تاخیر یک ثانیه ای می پیچه همین جوریه یا باید تنظیمات خاصی بکنم؟ کلا آندرکاور خیلی کنترل بهتری داشت واسه حساسیت فرمون هم یک گزینه داشت اینجا صد تا گزینه میاره آدم گیج میشه
فکر کنم اول بازی باید مشخص کنی ، بعد از همونجایی که یک دور تست می زنینقل قول:
بازی گرافیک بالایی داره ولی گیم پلی خوبی نداره نمی دونم چرا کنترل ماشین اینقدر کمه من الان یه فولکس واگن خریدم سرعتش کمه ولی هندلینگش خیلی بیشتر هت با این حال کنترلش خیلی مشکل هست وای به حالم اگه بخوام بوگاتی بخرم که سرعت و شتابش از هندلینگ هم بیشتره در ضمن وقتی فرمون رو می چرخونم با تاخیر عمل می کنه یعنی وقتی می پیچم به راست با تاخیر یک ثانیه ای می پیچه همین جوریه یا باید تنظیمات خاصی بکنم؟ کلا آندرکاور خیلی کنترل بهتری داشت واسه حساسیت فرمون هم یک گزینه داشت اینجا صد تا گزینه میاره آدم گیج میشه
شما گرافیک بازی رو بیار پایین تر بازی روون میشه و این مشکل رفع میشه.نقل قول:
الان مشخص نمیشه که بازی روون نیست ولی اگه این کار رو بکنی متوجه میشی.
آقا کسی نیست به داده من برسه؟!!
وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم اجرا میشه ولی تا به اون قسمتی میرسم که یه سری نوشته میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بازی میپره بیرون و این ارور رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزم سون 64 بیتی هست...
من چنتا سوال برام پیش اومد:
این بازی واقا سیمولیشن هست؟
یعنی در مقایسه با grid این شبیه تر به واقعیت هست یا grid ?
چون من از grid خیلی خوشم اومد ولی تو شیفت ماشین اصلا مثل گرید نرم نیست و همش سر میخوره تو پیست
انگار داره رو یه جاده کاlملا خیس رانندگی میکنی.
سوال بعدی اینکه : نمیشه یه کاری کرد خودش ترمز نگیره سر پیچا تا هیجان بازی بیشتر شه؟
سوال آخر : تو تنظیما ت نمیشه این فلش روی جاده رو برداشت؟
به نظر من grid خیلی بهتر بود اما نباید از پیشرفت خوبی که NFS داشته گذشتنقل قول:
grid شبیه تر بود به سیمولیشن
به نظر من shift گرافیک بالاتری نسبت به grid داره
برای من گیم پلی grid خیلی بهتر و آسونترازshift بود (مخصوصا drift بازی grid )
قسمت drift بازی shift بسیار افتضاح شده
دوستانی که گرافیک براشون مهمه حتمی بازی shift رو انجام بدن (پیستهای بازی خیلی قشنگ کار شده)
میشه کاری کرد که خودش ترمز نگیره
فلش ها رو هم میشه از روی جاده برداشت
دوست عزيز من با Xbox 360 بازي ميكنمنقل قول:
مموري دستگاه هم داخلي هست
سيو بازي رو هم فكر نكنم بشه انتقال داد!!! :13:
دوست ندارم محيط دوستانه اينجا متشنج بشهنقل قول:
صحبت من فقط يك تذكر بود كه ربطي به ستاره ها نداره
و اين قانون هر انجمني هست كه از ايتدا مطالب رو بخونيد
و اگه جواب سوالتون موجود نبود بعد پست بديد
و گرنه صفحات اين تاپيك تا 1000 هم بره، ممكنه دو صفحش واقعا مفيد باشه :41:
دقيقا با شما موافقمنقل قول:
پر هيجان ترين پيست بازي همينه :27:
خوب منم بالاخره این بازیو گرفتم
اما اصلا در حد انتظارم نبود
ایناییو که می گم همش نظر شخصیه
به نظر من تا موقعی که nfs دست black box هست دیگه باید دور nfs رو خط بکشیم من اکثر بازی های ماشین سواریو بازی کردم و به نظر من در مقایسه با grid واقعا کم آورده در مقایسه با prostreet هم همینطور اصلا نمی دونم چرا black box داره اینجوری می کنه واقعا صدا ی ماشین و حتی طرز رانندگی و لذتی که prostreet و grid و حتی forza به آدم میده یک چیز دیگست
بیشتر از این انتقاد نمی کنم اما خدا کنه nfs بعدی دیگه اینجوری نباشه
با تشکر
سلام.
دوستان من یه مشکلی داشتم.
تو بازی بعد از انتخاب start new career که یه دمو نشون میده هیچ دکمه ای کار نمیکنه و هی دمو ماشینارو نشون میده و از اول و هیچ کاری نمیشه کرد.
مشکل چیه؟میشه کاری کرد؟
سلام دوستان این نظر شخصیه منه به نظر من Most wanted زیباترین و با هیجان ترین قسمت این بازی بود
و هیچ نسخه ای نتونست جایه اونو بگیره در جواب دوستان که گفته بودند مقایسه grid با NFS باید بگم
اصلا قابله مقایسه با شبیه سازی grid2 نیست و نخواهد بود موفق باشید:11::11::11:
لینک برای دانلود معرفی شده تو این تاپیک؟
من ویندور seven RTM 7600 دارم
موقع اولین Loading از بازی بیرون میاد و Need for Speed™ SHIFT has stopped working مینویسه و بهد از چند ثانیه میگه بازی بسته شد....به نظر شما مشکل از کجاست؟؟...آیا میتونه از کرک باشه؟؟
مگه برای این بازی ، بیشتر از یک کرک وجود داره؟؟
چند وقت بود هوس بازی ماشینی کرده بودم !
اینم که این طوریه !
ما بریم همون Midnight Club : Los Angles خودمون رو بازی کنیم از همه اینا هم قشنگ تره...
من چنتا سوال برام پیش اومد:
این بازی واقا سیمولیشن هست؟
یعنی در مقایسه با grid این شبیه تر به واقعیت هست یا grid ?
چون من از grid خیلی خوشم اومد ولی تو شیفت ماشین اصلا مثل گرید نرم نیست و همش سر میخوره تو پیست
انگار داره رو یه جاده کاlملا خیس رانندگی میکنی.
سوال بعدی اینکه : نمیشه یه کاری کرد خودش ترمز نگیره سر پیچا تا هیجان بازی بیشتر شه؟
سوال آخر : تو تنظیما ت نمیشه این فلش روی جاده رو برداشت؟
آقا من جدیدا این مشکلو پیدا کردم باید چه کار کنم؟
شما دلیلشو نمیدونین؟کد:http://babyvaiper7.persiangig.com/nfs.JPG
ممنون
به نظر من گرید خیلی سیمولیت تر از nfs هستش...حداقل فیزیک ماشیناش ..خیلی واقعی ترهنقل قول:
مشکل دوربین نداره.....به قول شما ..همش سر پیچ ها هم ..سر سره بازی نمیکنه
برا ترمز...باید بری تو منوی آپشن...game play ....از توی درایوینگ ...هندلینگ مود رو تغییر بده...و روی breake رو آف کن
سوال آخرت هم ...بازم توی منوی آپشن ...HUD ....و best line رو آف کن
شما توی قسمت گرافیک...گزینه windowed ....رو on کردی...نقل قول:
آفش کن
خوب....این چرا هی از تو بازی میپره بیرون؟؟؟
یا هنگ میکنه....
یا منو ها سفید میشه یه دفعه؟؟؟؟
سلام...نقل قول:
من هم تا چند ساعت پیش مشکله شما رو داشتم!
در صفحه ی 75 همین تاپیک و همچنین صفحات قبلش مشکلمو گفتم ولی کسی نتونست کمکم کنه...
من هم خودم دست به کار شدم تا اینکه بعد از حدوده 2 ساعت راهه حله مشکلمو در یک انجمن ترکیه ای پیدا کردم!
حالا بگذریم که با چه بدبختی ای ترجمه کردم...!
خب شما به لینک زیر برو و فایل یک کیلو بایتی رو دانلود کن:
حالا فایلی که دانلود کردیو تو این مسیر کپی کن:کد:http://rapidshare.com/files/281250900/graphicsconfig.xml
C:\Users\Persian_Gun's\Documents\NFS SHIFT
همین!
:11::11::11:
این بازی اینقدر گرافیکش وحشتناک هست که من با 4890 نمی تونم خیلی خوب اجراش کنم و بازی به مقدار خشک
هست !
یکی از بچه دوتا 4890 رو کراسفایر کرده رفتم خونشون اینقدر بازی نرم و عالی اجرا میشد که داشتم میرفتم فضا !
ولی خدایش عجب گرافیکی دارن این ماشین ها مشکل DiRT2 بتونه از نظر گرافیکی رقابت کنه !
راستی دوستانی که مشکل لیز خوردن دارن بهتره سیستم ضد قفل ترمز (ABS) و آنتی شوک و کنترل شتاب ماشین رو
فعال کنن تا دیگه مشکلی نداشته باشن ، البته همون اول بازی بعد از اولین دور خودش یه منو میاره که میتونید
قبل از شروع بازی اصلی اونا رو فعال کنید .
بنده یک سری تست روی این بازی انجام دادم که نتایجش خالی از لطف نیست .
در وحله اول خدمت دوستان عرض کنم که این بازی تقریبا Multithread هست ، لذا برای اجرای با کیفیت مطلوب بازی علاوه بر کارت گرافیک قدرتمند نیاز به پردازنده قدرتند نیز دارید .
پس از پانزده دقیقه Game Play نتیجه مونیتورینگ قطعات مختلف به شرح زیر هست :
در تست بالا پردازنده (Intel E5200 @ 3.66GHZ (333*11 ؛ حافظه 2GB DDR2 1066 و VGA : Radeon 4670 512mb DDR3 بوده و بازی در حداکثر جزئیات گرافیکی و در رزولیشن 1050*1680 4X AA 4X AF اجرا شده .
=======================================
نظرات شخصی :
این بازی برای افراد امثال خودم که بیشتر به شبیه سازهای رانندگی علاقه دارند اصلا دلچسب نخواهد بود !
متاسفانه من هر چه خواستم به خودم تلقین هم کنم حتی 5% هیجانی که تو بازی GRID داشتم هم تو این بازی بهم دست نداد ! :دی
در واقع خود سازنده بازی هم معلوم نیست که چه نوع مدل Game Play مد نظرش بوده !؟
بدون شک GRID بهترین انتخاب برای شبیه سازی های رانندگی خواهد بود .
در آخر هم ارزش اینکه 5.18GB از هارد سیستم برای این بازی اشغال بشه رو درش ندیدم ... لذا ....
دوستان من2تا سوال داشتم:
1. چجوري بايد از بازي خارج شد!
2. چجوري با جوي استيك بازي كنم؟ :31:
مشکل من اینطوری هم حل نشدنقل قول:
برای من فیلم شروع بازی رو هم پخش میکنه و بعد از اون میاد بیرون از بازی و اخطار میده
این فایل هم فقط گرافیک رو تا سرحد مرگ میاره پایین