نقل قول:شاد باشی:40:کد:http://rapidshare.com/files/71985903/sissigner.zip.html
Printable View
نقل قول:شاد باشی:40:کد:http://rapidshare.com/files/71985903/sissigner.zip.html
من رو ان96 helooxهجرا كردم اما rompatcher رو باز ميكنم نمياد بالا تورو خدا كمكم كنيد ممنون ميشم.
اونو پاک کن...قبلش پچ ها رو بردار از پوشه patches ...نقل قول:
بعد اینو نصب کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پچ ها رو بزار اونجا و apply کن...
شاد باشی:40:
سلام:(دوستان من تازه دو سه روزه که گوشی n82رو گرفتم و خیلی مبتدیم)
1-بعد از نصب helloox میگه منو پاک کنید منظورش خود hellox رو باید از app.mgr پاک کنیم؟
2-بعد از نصب helloox آیکون rom patcher میاد تو application,بازش میکنی سه تا گزینه میاد: changeswplicy و installserver و open4all: برای رفتن به حالت هک باید هر سه تا رو apply patchs کنیم؟برای خارج شدن از هک هم بایدهر سه تا رو disable کنیم؟ اینهایی که گفتم درست یا نه؟اگه درست نیست مشکلش چیه؟
3-اگه همه گزینه ها با هم apply patchs نکنیم و مثلا فقط یدونه یا دو تا فعال باشه چی میشه؟
4-فایل مونو در حکم یه explorer میمونه مثل xplore?منظورم اینه که میشه modo رو حذف کرد و به جاش از xplore استفاده کرد ؟ در اینصورت با xplore میشه فایلهای سیستمی رو دید؟
سلام مبارکه...انتخاب خوب کردی:10:نقل قول:
1- بله منظورش همینه..
2 و 3- نسخه 1.05 رو دانلود کردی؟
4- بله فایل منیجر هست و میتونید پاکش کنید اگه خوشتون نمیاد...میتونید بعد از اجرای x-plore و زدن دکمه 0 و علامت گذاری اون 4 گزینه فایلهای سیستمی رو بعد از قرار دادن گوشی در حالت هک ببینید.
خیلی ممنون
آره,چطور مگه؟دردسرش زیاد ؟ اگه نسخه بهتری هم هست بگید لطفا.نقل قول:
2 و 3- نسخه 1.05 رو دانلود کردی؟
خب، اگه حالش رو داری میخوام برام یه کاری بکنی:10: حاضری؟ (انشالله که هستی!)نقل قول:
1- x-plore رو نصب کن( اگه داری که هیچی)
2- برو تو رام پچر و اون open4all رو apply کن...(ایکونش سبز شه)
3- x-plore رو باز کن و دکمه 0 رو بزن بعد اون 4 تا گزینه رو تیک بزن.
4- با همون x-plore برو به این آدرس:
c:/sys/bin
ببین فایل به این اسم هست یا نه؟
installserver.exe
5- همینو بهم بگی کافیه...ممنون
آره هست...
46 دقیقه طول کشید؟ :31:نقل قول:
به هر حال ممنون که وقت گذاشتی! میتونی بری به e:/patches و همه فایل ها جز Open4all.rmp رو پاک کنی..
آموزش تو حالت هک قرار دادن و بلعکس رو هم در پست 1 قرار دادم + عکس
1-میشه بگین این سه تا گزینه rompatcher هر کدوم کارشون چیه و برای اینکه گوشی تو حالت هک باشه کدوم باید فعال(سبز)باشه؟
2-کدوم ورزن helloox رو پیشنهاد میدین؟
3-جریان این installserver چیه؟
1- منظورت اون 3 تای تو option هست؟نقل قول:
اولی که معلومه...برای تغییر وضعیت پچ هست که خودش باز 3 تا میشه...اولی برای سوییچ بین فعال و غیر فعال، دومی رای اینکه همیشه فعال باشه...، سومی هم اطلاعات راجع به اون پچ...
دومی که قبلا" برای هک های قدیمی استفاده میشد و الان اصلا" کارایی نداره...
سومی هم که بازم اطلاعاته...
باید پچ open4all رو فعال کنید تا گوشی بره رو هک و غیر فعال (آبی) کنید تا به حالت عادی برگرده...
2- همین نسخه تا حالا مشکلی نداشته...
3- فایلی هست که باعث میشه سیستم گوشی به برنامه های ساین نشده یا قدیمی حساس نباشه و تمام فایل ها رو نصب کنه...
امیدوارم کامل بوده باشه...:20:
1-نه منظورم این سه تاست:(میخوام بدونم کار هرکدومشون چیه؟)
اولی:changeswipolicy
دومی:installserver
سومی:open4all
2-برای اینکه گوشی تو حالت هک باشه هر سه تای بالا باید فعال(سبز)باشه یا فقط open4all
جواب داده ديگـــه ...نقل قول:
سومي :
دومي :نقل قول:
باید پچ open4all رو فعال کنید تا گوشی بره رو هک و غیر فعال (آبی) کنید تا به حالت عادی برگرده...
فقط اولي نگفتـــه ... :31:نقل قول:
3- فایلی هست که باعث میشه سیستم گوشی به برنامه های ساین نشده یا قدیمی حساس نباشه و تمام فایل ها رو نصب کنه...
1- تو پست های قبلیم که گفتم :نقل قول:
اونا برای گوشی من و شما نیست...واسه سیمبین 9.3 (FP2) هست...چرا؟ چون اون فایلی که شما تو sys/bin پیدا کردی برای اونا ساحته نشده و مجبورا" از این طریق از اون فایل استفاده کنند. اون changeswipolicy هم برای به کار اومدن installserver هست، شما این 2 تارو پاک کن...نقل قول:
به هر حال ممنون که وقت گذاشتی! میتونی بری به e:/patches و همه فایل ها جز Open4all.rmp رو پاک کنی..
2- فقط open4all
دست شما درد نکنه آقا یونس, دیگه با این جواب شما حرفی نمیمونه
من دیروز گوشی یکی از دوستامم هک کردم.الان که یاد گرفتم میبینم اصلا کاری نداره(البته من با SECMAN هک کردم)
کلا SECMAN بهتره.
ولی سوالم اینه که این هک هیچ عوارضی نداره؟؟
آخه اسم هک یه طوری هست که طرف یه خرده میترسه گوشیش بپاچه.ولی من با اعتماد به نفس به دوستم گفتم عوارض نداره.و اونم قبول کرد که هک کنم
کلا چیز خوبیه.
اگه هی گوشی رو انگولک نکنی چیزیش نمیشه:31:نقل قول:
هک مفید خیلی کاربرد داره...
5800 من الآن فریمور 20 فارسی داره، اگه از طریق خود گوشی آپدیتشم کنم به 21، تنظیمات هکش بهم میخوره؟ کلا در شرایط فعلی این کار درسته یا نه؟
نه...مشکلی نداره...آپدیت کن...میتونی با HelloOX 1.05 هکش کنی...!نقل قول:
نه دوست عزیز فکر نکنم تنظیمات هکش به هم بخوره.
برای اطلاعات بیشتر از آقایLegend بپرس !!!!!
راستش نمیدونم پچ اینیستال سرور چیه از کوجا فعال کنمش ؟!نقل قول:
بعدش این مودو گذینه ی بک نداره ؟! رفتم تویه فایلا دیگه بک نداره ! چیکار کنم ؟!
ممنون :11::11::11:
یه کاری کن... این HelloOX 1.05 که تو پست 1 گذاشتم رو دانلود کن...بعد از ساین و نصب و اجرا پاکش کن..نقل قول:
رامپچر رو اجرا کن...یه بار برو روی INSTALLSERVER و اونو apply کن...برنامه ها بدون ساین نصب میشن...!
برای حالت هک هم تو پست 1 آموزش تصویری گذاشتم...
modo رو هم به نظرم پاک کن و با x-plore کار کن.
سلام ببخشيد آقا من كه گوشيم 31.0.016 n82 هست چطور بايد ساين كنم و بعد اين برنامه رو نصب كنم در صورتي كه گوشيم هك نميشه ؟؟با تشكر
من تازه دارم میفهمم که اصلا قضیه چیه ! :ینقل قول:
helloox 1.05 رو بریزم خودش پچ INSTALLSERVER رو میریزه یا باید جدابریزم ؟!
لازم نیست قبل از هک دوباره رام پچر رو پاک کنم ؟! یا خودش ریپلیس میشه ؟
ممنون از اینکه کمک میکنید :11::11::11::11:
شما فایل Cert رو درخواست بدید...و از رو آموزش انجام بدید.نقل قول:
خودش برات میریزه...شما فقط باید از تو رام پچر apply کنی... پاکش کنی بهتره...نقل قول:
شاد باشید:40:
اقا خیلی ممنون درست شد و به راحتی فایل های ساین نشده نصب شد :11::11::11::40:نقل قول:
فقط یه سوال دیگه که اصلا به این تاپیک ربط نداره !! ( جهت اطلاعات عمومی ! :31:)
با یه جفت cer & key چنتا فایلو میشه ساین کرد ؟! :21:
بازم ممنون :11:
به تعداد نیست، به مدت اعتبار فایلهای cer و key هست که طی اون مدت معین هر برنامه ساین نشده ای رو که خواستین میتونین ساین کنین.مثلا برای من که از OPDA گرفتم فکر کنم 3 سال اعتبار داشته باشه.نقل قول:
سلام ببخشید با این روش 5320 نوکیا ورژن 3.26 هم هک میشه یا خیر؟
در ضمن تاپیک درخواست که گفتید:
( فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در این تاپیک آموزش درخواستش از سایت OPDA هست ساين كنيد)
بسته شده چه کار کنم کجا درخواست بدم؟
دوست عزيز شما از اين هك كردن استفاده كنيد بهتره براي ورژن هاي قديمي :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
براي درخواست فايل ها هم بايد خودت بري تو سايت ثبت نام كني برا خودت درخواست بدي :46:
آموزش داده شـــده با تصوير اينجـــا :46:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!:40:
ممنونم دوست عزیز اما توی گوشی هایی که نوشته 5320 وجود نداره در ضمن من این ورژنم قدیمی نیست یادم میاد که اونی که شما میگید یه ورژن دیگه از 5320 بود که قدیمی تر بود و راحت هک میشد اما3.26 مشکل داشت تا این آخریا که میگفتن با یک روش جدید 3.26 هم هک میشه که میخواستم بدونم همین روشه یا نه؟
ممونم که دوستان پیگیری میکنید و چشم به انتظار پاسخ شما هستم چون خیلی وقته دنباله هک کردنه این مدلم اما کنکور داشتم ولش کردم تا الان به خدا تا حالا یه بازی ان گیج نصب نکردم هر برنامه با حالی هم میخوام نصب کنم ایراد میگیره!
ممنون میشم کمک کنید.........
دوست عزيز براي اينو ورژن ها اين نوع هك كردن راحتـــره و دردسر نداره چون خودم ميخواستم گوشي دوستمو هك كنم با اينو هك كردن جواب داد بقيـــه جواب نداد ...نقل قول:
شما هر دو روش رو امتحان كنيد ضرر كــه نداره !!!
موفق باشيد!:40:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما درخواست فایل ها رو در سایت OPDA ثبت کنید و فایل ها رو بگیرید...و طبق آموزش عمل کنید...گوشیتون به راحتی هک میشه...
شاد باشید:40:
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟
Legend جان میشه شما امتحان کنید!
user: habill
pass: argo367
ممنونمو منتظر...
مشكلات مربوط به Cert رو در تاپيك خودش پيگيري كن دوست من..:46:نقل قول:
شاد باشي:40:
سلام دوستان
گوشی من 6220 هست. تاریخ ورژن گوشیم 30/اپریل/2009اینه
اصلا با هیچ برنبمه هك نمیشه.باید چیكار كنم؟من روزی 3 تا گوشی هك میكنم ولی تو گوشی خودم موندم.لطفا كمكم كنید
شما Cert گرفتید؟نقل قول:
سلام دوستان
من در سایت OPDA ثبت نام کردم و cert و key رو گرفتم.
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired :41:
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
حالا نمیشه خودت یبار چکش کنی؟
میشه لینکشو بهم بدی؟نقل قول:
مشكلات مربوط به Cert رو در تاپيك خودش پيگيري كن دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه پیداش نکردم!
تاریخ گوشیت رو بروز کننقل قول:
سلام دوستان
من در سایت OPDA ثبت نام کردم و cert و key رو گرفتم.
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
از یه برنامه ساینر استفاده کن که بدون فایل key برنمه هارو ساین میکنهنقل قول:
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟
Legend جان میشه شما امتحان کنید!
user: habill
pass: argo367
ممنونمو منتظر...
احتمالا تو تاپیک : نحوه ساین کردن برنامه ها
پیدا میکنی
تاریخ گوشی به روز هست :19:
وقتی هم تاریخ رو به عقب بر می گردونم میگه که تاریخ دستگاه خرابه :19:
:23: