زبان اوکی شد دمت گرم
زبان اوکی شد دمت گرم
راستی ورژن دقیق رو از کجا بدونم چنده؟ شاید ورژناش فرق داره
ای وای..... پس دیگه بازی رو اجرا نکن چون سیستم فقط زمانی ریستارت میشه که دمای سی پی یو از حد مجازی بیشتر بشه در نتیجه مشکل شما سخت افزاریه نه نرم افزاری.... بهتره هرچه سریع تر فن سیستم رو اگر تازه خریدید روغن کاری و اگر قدیمیه که جایگزین کنیدنقل قول:
سیستم من نیست سیستم اداره هست :دینقل قول:
پلمپه لامذهب کاریشم نمیشه کرد!
این بازی به سیستمی با مشخصات زیر یا بالاتر نیاز داره ... اگر سیستم شما از این ضعیف تره احتمال از بین رفتن سخت افزاری وجود داره
CPU: 2.4 Ghz
RAM: 1 Gb
Video Card with at least 256 Mb of RAM
چه جوریاست بازی تک نفره و لن رو میشه بازی کرد اما وقتی تو اینترنت می خوای بازی کنی گیر میده وی می پره بیرون و ریستارت میشه؟
پینگ من معمولا دور و بر 10 هستش.عالیه.نقل قول:
حرف نداره. راستی من الان یه چیزی رو چک میکردم.نقل قول:
وقتی میخوام تو یه سرور خارجی وارد شم (فرقی نداره چی باشه، همه همینطوریه) اصلا صفحه لودینگ نمیاد و وارد نمیشه. بعضی وقتام ارور میده که Unable to connect the server... و از این حرفا. قبلا همچین مشکلی نداشتم. ولی یه ویندوز عوض کردم و بازی رو دوباره نصب نکردم.
راستی من بعد تعطیلات میام دوستان...
دوستان اگه بخوام تک تک به سوالای همه جواب بدم خیلی طول میکشه
من تمام مشکلات شمارو داشتم
آی دی من رو توی یاهو اد کنین تا راهنمایی کنم شمارو (ریستارت شدن سیستم .ریست شدن بازی.پینگ.....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دیگه نمیاین اینجا. نکنه باز دوباره تعطیل شد؟
راستی من دیشب مثلا گذاشتم دانلود شه گفتم 40 50 درصد میره الان دیدم 15.9% رفته!:18:
چکار کنم. شبا سرعتا خیلی پایینه. خداییش شانس نداریم. الان سرعتم رو 100 هستش. اگه شب همینجوری بود 5 ساعته تموم میشد. حالا کل دیشب 315 مگ دانلود کرده.
کی نمیاد اینجا؟هستیم که
آقا الان دارین بازی میکنین؟!
من چرا سرورو پیدا نمی کنم؟
نه با آی پی نه با اسم...
پچ 1.5 بازی رو کرک هم میکنه اما قبل از نصب پچ 1.5 باید پچ 1.41 رو نصب کرده باشید... به سرور فقط از طریق آی پی میتونید وصل بشید البته اگر پچ 1.41 و 1.5 رو نصب کرده باشی. آی پی سرور هم 130.185.73.209 هست با همون پورتی که خود بازی از قبل پر کردهنقل قول:
سلام دوستان من بعد یه هفته اموزش تک اوری اومدم . تو پادگان هم یه جورایی BF2 شده برام :دی خوب بگزریم.
اگه سرور کم یا کاستی داره بگید تا برطرف کنم. چون من هنوز بازی رو تهیه نکردم. ولی تا 3-4 روز دیگه اضافه میشم. من یک روز در میون خونم. اگه هرشب ساعت 9 به بعد همه بیان خوبه. من هم که یه شب در میون میتونم بیام. چون 24 باید برم پست بدم.
اگر ممکنه سرور رو در حالت CO OP قرار بدید که اگر تعداد بازیکنان حاضر در سرور کم بود تا زمان پیوستن بقیه بازیکنان سرور رو ترک نکنند ... در ضمن سرور در حال حاضر فقط یک مپ داره لطفا تمامی مپ ها رو جز لیست سرور بگذازید به طوری که بعد از تمام شدن هر راند مپ جدیدی برای راند بعدی لود شود.نقل قول:
حالت 32 نفره CO OP با سطح هوش مصنوعی Expert امتحان خودش رو پس داده و سرور های CO OP معروف این تنظیمات رو دارند. پیشاپیش عیدتون هم مبارک
من مد رو به co op تغییر دادم. امتحان کنید کار میکنه.
صبر کنید . دارم تمام مپ ها رو اضافه میکنم. :دی
حالت بازی به CO OP رفته ولی من فقط مپ نیروگاه دالیانت رو در لیست مپ های بازی میبینم. یکسری مشکلات دیگری که الان یادم افتاد اینه که سرور هیچ قانونی رو رعایت نمیکنه.... مثلا کسی رو که هم تیمی ها رو میکشه تنبیه یا کیک نمیکنه یا کسی رو که دشمن رو در ناحیه امن (پرچم با علامت ممنوعه) میکشه تنبیه نمیکنه یا حالت اتوبالانس نداره یعنی ممکنه بیست نفر برن تو یه تیم در حالی که تیم دیگر یک نفر بازیکن داره و سرور تعداد بازیکنان هر تیم رو برابر نمیکنه. اصطلاحات مربوط به این قوانین به انگلیسی میشه:نقل قول:
no team killing
no safe zone killing
auto balance
در نهایت اگه سیستم رتبه دهی و مشکلات فوق رفع بشه دیگه میشه یک سرور Perfect در حد المپیک. با تشکر
یه تغیراتی دادم . ببینید چطور شده.
بچه ها با چه پچی بازی میکنید؟ من با پچ 1.5 وارد میشم میگه پچ من از سرور جدیدتره.وارد نمیشه
الان که من امتحان کردم وارد سرور نمیشه و این ارور رو میده:نقل قول:
this server is password protected.you have intered an invalid password
اسم سرور هم جز سرور های یافت شده بازی اومده و نیازی به وارد کردن آی پی نیست ولی در کنار اسم سرور علامت قفل نیست (یعنی سرور پسورد دار نیست) حالا چرا این ارور رو میده .... واقعا عجیبه....چه تغییراتی دادید!!!!!
من پسوورد رو میزنم p30 خطای پسوورد نمیده ولی میگه پچم زیادی جدیده!
پسورد چیه؟
من هرچی میزنم نمیاد
.p30world.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p30
p30world
الان سرور رو ریست کردم . فکر کنم به خاطر اضافه کردن مپ باشه . چون هنوز نفهمیدم چطوری مپ اضافه میکنن :دی البته تو گوگل سرچ میکنم پیدا میکنم.
برای مپ پسوورد گذاشتی یا نه؟
نه. مگه مپ رو میشه پسورد داد؟نقل قول:
خودت بیا ببین.من تا حالا ادمین ندیدم تو سرورش نیومده باشه:31:
بزنید 32 شاید بره . چون کنار مپ این عدد رو نوشته.
برای من هر پسووردی میزنم خطا میده ولی وقتی p30 میزنم میگه ورژن پچم از سرور جدیدتره. مال من 1.5ه
الان سرور رو 16 نفره کردم مدش رو هم به قبل برگردوندم.
ورژن سرور 1.5
هیچ گشایشی حاصل نشد...نقل قول:
پس فردا کلا یه بار دیگه راه اندازی میکنم.
همچنان همون ارور پسورد اشتباه است رو میده با اینکه همه تنظیمات رو به حال قبل برگرداندید ... پس مشکل از اینکه سرور CO OP 32 نفره شده بود نیست... بار اول که CO OP 16 نفره رو اجرا کرده بودید همه چیز درست بود ولی بار دوم که یه سری تغییرات در مورد قوانین بازی دادید این مشکل ایجاد شدنقل قول:
سرور چرا پسورد گرفته؟چرا اینجوریهههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه
آقا من نمیتونم دانلود کنم.خیلی سرعتا پایینه شبا.چه کنم؟
سرور کلا ریست کردم. و مد قبلی رو گذاشتم.
فکر کنم دیگه درست شده باشه. 80% پانک بواستر هم خاموشه.
سرعت دانلود من 18 کیلوبایته :دی روز و شب نداره :دینقل قول:
من نصب می کنم. موقع اجرا سیستم رستارت میشه
کسی میدونه باید چیکار کنم؟