سلام دوستان
اگه کسی مدل aoc v22t داره ،تا حالا راضی بوده یا نه؟
کیفیت صداش چطوره؟
تو نمایش تلوزیون مشکلی نداره ؟ منظورم اینه که تیونرش قویه یا نه؟
ورودی av برا ویدئو داره یا فقط همون انتن معمولی رو قبول می کنه؟
ممنون از حسن توجهتون
Printable View
سلام دوستان
کیفیت صداش چطوره؟
ممنون از حسن توجهتون
سلام دوستان
کیفیت صداش چطوره؟
ممنون از حسن توجهتون
با عرض سلام
من یه مانیتور 2036S برندAOCخریدم :31:
یه کابل USB توی جعبش بود :20:
میخواستم بدونم چه کاربردی داره؟:46:
اگر اشتباه نکنم برای نمایش تصاویر و اسلاید شو ها بدون متصل کردن به سیستمهنقل قول:
اون که شما میفرمایید USB زیر مانیتوره که FLASH MEMORY میخره
منظورم من یه جای USB که پشت مانیتور میخوره یه کابلم توی جعبه هست که یه سرش به این پورته که پشت مانیتوره میخوره ویه سر دیگشم مثل پورت USB خود کامپیوتره
حالا اگه اون یکی سرش به کامپیوتر بخوره خوب چه کاری راحت خود کابل سیگتال میزنی
سلام
aoc مدله خوب و قوی فول hd داره ؟؟؟ اگه داره
چه قیمت هست ؟؟ چندتا کابل hd ساپورت میکنه ؟
سلام محمد جان،نقل قول:
بله 2 مدل داره كه خيلي مدل هاي خوبي هم هستن
يكي v22t كه مانيتور تلوزيون هست و خيلي هم عاليه:
فول اچ دي هست و اچ دي ام آي داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=161
- صفحه عريض، فضاي کار بيشتر
- مجهز به تيونر تلويزيوني
- مجهز به اسپيكر
- مجهز به تکنولوژي DCR
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- Full HD يا قابليت پخش 1080P
- فوقالعاده باريك
- قابليت نصب بر روي پايه ديواري
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
يه مدل هم 2236SWA هست
اينم مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=153
- كنتراست 60,000:1
- مجهز به تکنولوژي DCB
- زاويه ديد H:160° , V:160°
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- روشنايي: 300 cd/m²
- داراي بدنه مشكي براق
- داراي اسپيكر مخفي
- مجهز به كليدهاي لمسي
- داراي كليد Off Timer
قيمت اولي حدود 220 و دومي حدود 150 هست. حالا يكم بالا پايين داره.
من خودم از قيافه v22 خوشم مياد. در ضمن واقها مانيتور عالي هست
با سلام من بعد از کلی تحقیق قصد خرید مانیتور 2236SWA را داشتم چون ارزانترین فول اچدی بازار بود ولی وقتی رفتم از نزدیک مقایسه کنم با کمال ناباوری دیدم که کیفیت تصویر اون در مقایسه با 2261vp الجی تو نمایش تصویر فول اچ دی واقعا پایین بود و تصویر تار بنظر میرسید در مقایسه بنظرتون علت چه بود آیا فروشنده خودش تنظیمات را خراب کرده بود یا اینکه واقعا یکم کیفیتشون پائینه ؟
خوبی داداش ؟ دمت گرم بابته کمک ...نقل قول:
يكي v22t كه مانيتور تلوزيون هست و خيلي هم عاليه:
یک چیز دیگه اینکه
زمان پاسخگویی 2ms بهتره یا 5 ms ??
بیشتر برای بازی با xbox360 میخوام...
به نظرت همین v22 رو بگیرم یا LG2261 ???
من اکثر مدل های این برند رو دیدم و pro test گرفتمنقل قول:
همشون در مقابل برند های مطرح بازار ضعف دارن و قیمت کم هم کاملا توجیح میکنه این اصل رو
حالا جدا از خرابی های زیاد و dead pixel های خفن اونم در کوتاه مدت !
به به محمد جان :31:نقل قول:
2ms هم تو بازی های سریع مثل PES یا FIFA یا حتی همون FMS3 کم میاره و میره تو کار blur زدن و تار شدن
چه برسه به 5ms
بین این 2 مدل که گفتی مطمنا 2261v بهتره
شک نکن
مخلصه همه برو بکس..
آقا این حرفا را ول کنین:31:اگر 250 تومن پول داشته باشین چه مانیتوری بر میدارین؟؟؟.دلیل یادتون نره.این هفته میخوام خرید کنما...:40:
سلام جنابه پدرام :دی از این ورا :دی ؟؟نقل قول:
بین این 2 مدل که گفتی مطمنا 2261v بهتره
شک نکن
این 2261 ها ورودی headset هم دارن ؟؟
بعد من چندجا خوندم نزده بود که این مدل full hd باشه ؟!!اما مدل 2262tq فول هست
خوب دیگه اصولا هر جایی که لازم باشه از تجربیاتم برای شفاف سازی و کمک به دوستان بگم پست میدم :31:نقل قول:
اره Full HD هست و خروجی صدا هم داره
قیمت هم 215 هست الان
من به امید اینکه lcd چشم رو اذیت نمیکنه مانیتور لامپی رو گذاشتم کنار و رفتم یه lcd خریدم
اما متاسفانه هیچ فرقی نداره
Brightness رو كم كنيد دستي . بزاريد رو 40 اينطورانقل قول:
بعدا كه عادت كرديد كمت هم ميتونيد بكينيد..
نگران نباشيد. فقط برايتنس و گاما رو كم كنيد حل ميشه
.نقل قول:
2262 اگر HDMI لازم نداري خيلي گزينه عالي هست. بهترين كيفيت پنل موجود
.
2261 اگر HDMI لازم داري خيلي خوبه. فرقش هم با بالايي در كنتراست هست كه 2262 بيشتره
بهترین گزینه 23500 هست با قیمت 240-تا 245 که fullHD هست و response timeش هم 2 میلی ثانیه هست , شدت روشنایی 300 داره و 23" هست.نقل قول:
در مورد اینکه میگن پنلش چینی هست و این حرفها هم توجهی نکنید چون بارها جوابش داده شده ولی هنوز هم همون حرف رو میزنن(قضیه همون نرود میخ اهنین در سنگ هست).
گزینه هایی هم که کاربرهای دیگه معرفی کردند هم خوبه.
تعجب كردم پستت رو خوندم. منظورت از تار چيه؟نقل قول:
يعني افتضاح بود يا 2261 بهتر بود؟؟؟
ببين پنل هاي ال جي در حال حاضر بهترين هاي بازار هستن. ولي AOC هم پنل هاي خوبي داره
اون دوستمون در مورد پيكسل سوخته حرفي زدن كه كاملا بي معني بود. چون گارانتي ماديران اگر در مانيتور ها پيكسل سوخته باشه براوت مانيتور رو عوض ميكنه در حالي كه سامسونگ اگر 4 به بالا پيكسل داشته باشي عوض ميكنه
كلا v22 مانيتور خوبيه. چند تا امكان وجود داره:
فيلمي كه داشته پخش ميكرده خوب نبوده.
تنظيممات رعايت نشده بوده
من كارم اينه دوست عزيزم. روزي 20 تا سيستم ميبندم و خيلي ها هستن عين خودت كه ميخوا پول زياد ندن ولي FUll بخرن يا مانيتور TV بخرن كه من بهشون V22 ميدم. خيلي عاليه كيفيتش
خواهش ميكنم داداش . قابل نداشتنقل قول:
براي بازي، 2 ميلي ثانيه بهتره. ولي خيلي محسوس نيست.
اگر بازي خيلي اكشن باشه در صحنه هايي كه خيلي تند عوض ميشن ممكنه يه صحنه بپره (با 5 ميلي ثانيه)
ولي براي 2 ميلي پانيه همچين اتفاقي نميافته
كلا اگر پولت ميرسه 2261 بگير ولي اگر نميرسه V22 بگير. جفتش عاليه
[QUOTE=ProGamer;4959145]تعجب كردم پستت رو خوندم. منظورت از تار چيه؟
يعني افتضاح بود يا 2261 بهتر بود؟؟؟
ببين پنل هاي ال جي در حال حاضر بهترين هاي بازار هستن. ولي AOC هم پنل هاي خوبي داره
اون دوستمون در مورد پيكسل سوخته حرفي زدن كه كاملا بي معني بود. چون گارانتي ماديران اگر در مانيتور ها پيكسل سوخته باشه براوت مانيتور رو عوض ميكنه در حالي كه سامسونگ اگر 4 به بالا پيكسل داشته باشي عوض ميكنه
كلا v22 مانيتور خوبيه. چند تا امكان وجود داره:
فيلمي كه داشته پخش ميكرده خوب نبوده.
تنظيممات رعايت نشده بوده
من كارم اينه دوست عزيزم. روزي 20 تا سيستم ميبندم و خيلي ها هستن عين خودت كه ميخوا پول زياد ندن ولي FUll بخرن يا مانيتور TV بخرن كه من بهشون V22 ميدم. خيلي عاليه كيفيتش
سلام دوست عزیز . نه افتضاح نبود ولی به ال جی نمی رسید . ماجرا از این قرار بود که طرف سه تا مانیتور گذاشته بود 19 و 22 اینچ aoc و 2261 ال جی و هر سه یک تصویر را نشان میداد ولی وقتی مقایسه میکردی کیفیت تصویر ال جی بالاتر بود . و منظورم از تار این بود که انگار روی 22aoc یک پرده ای بکشید و نزاره تصویر شفاف دیده بشه نسبت به 2261 دارم میگم ها . میدونید من به چه نتیجه ای رسیدم : چون کیفیت تصویر برام مهم بود تصمیم گرفتم 40 تومان اضافه خرج کنم و ال چی بگیرم . البته با توجه به قیمت خوب aoc برای خرید اون بازار رفته بودم ولی وقتی تصویر را مقایسه کردم .....
من تو شركت دارمش خيلي شيكه تا حالا مشكلي نداشتم
كودوم رو دوست عزيز؟نقل قول:
v22 يا 2261؟
منم با v22 كار كردم و عالي بوده
شايد مال اين آقايي كه تو ويترين بوده مشكل داشته.
دوستان کدوم یکی از این مدل ها برای Xbox بهتره ؟ من الان LG W1952TQ دارم ولی خوب پورت HDMI نداره !در ضمن بگید این مدل هایی که گفنم از این مدل LG که الان دارم کیفیتش بهتره یا نه !قیمت روز هر کد.مش.ن ر. هم بگین ممنون میشم!
AOC - 22" - V22t
AOC - 22" - V22 - LED
AOC - 22" - 2236VwA
البته نظر خودم بیشتر رو V22t هست ولی چون پاسخگوییش 5ms کمی نگرانم می کنه چون lg که الان دارم 2ms هست.
درضمن کیفیت تلوزیون این مدل چطوره ؟ در حد یه LCD هست یا نه ؟
قیمت مانیتور ها به ترتیب:نقل قول:
225
240
180
عالیه
سلام دوستان یه سوال داشتم
زاویه دید و کیفیت تصویر کدوم مدل AOC از همه بهتره ؟
من چند تا سوال پرسیده بودم ولی فقط گفتید عالیه ! چی عالیه ؟نقل قول:
دوست عزيزمنقل قول:
ايگر ميخواي hdmi داشته باشه 2236 نميتوني انتخاب كني
v22ال اي دي فول اجچ دي ننيتس
v22t فقط بگير كه هم فول اچ دي و هم hdmi داره
و از ال جي هم 2261 گزينه عاليه. كيفيت تلوزيون aoc خوبه و اگر آنتنت خوب باشه تصوير خوبي ميگيري
سلام به نظر شما مانیتور تی وی دار میکرو لب چطور محصولی هستش؟کلا مانیتور تی وی دار حدود 220تومن چی خوبه؟ ممنون
یه چهارده اینچ میکرولب من داشتم ، آشغال به تمام معنا بودنقل قول:
تلویزیونش عملاً هیچ جا رو درست نمی گرفت ، دو سه تا آنتن عوض کردم ولی اصلاً تصویر درست و حسابی نشون نمیداد
وضعیت طراحی کنترل ، منوها و OSD افتضاح به تمام معنا بود. هیچی تو منو ها و کنترلش از منطق وسایل دیگه تبعیت نمی کرد ، خیلی هم ناشیانه طراحی شده بود
اسپیکرهاش بسیار ضعیف ، اندازه ی یه سکه پنجاه تومنی بودن. تصویرش موقع استفاده به عنوان مانیتور هم تقریباً پایین ترین کیفیتی بود که من از یه مانیتور دیدم
زاویه ی دیدش هم خیلی کم در حد 60درجه عمودی و 100-110 درجه افقی بود.
نمیدونم شاید جدیدهاش یا اینچ بالاهاش بهتر باشن ، ولی اونی که من داشتم ، خریدش فقط دور ریختن پول بود.
ممنون از دوست خوبمون علی 1231 که به این مورد اشاره کردن
مانيتور رو با كليد power جلوي دستگاه خاموش كنيد بعد كليد جهتي سمت چپ رو نگه داريد همزمان كه كليد رو نگه داشتيد دكمه power رو بزنيد و دستگاه رو روشن كنيد. براي قفل كردن دوباره منو هم ميتونيد همين كار رو تكرار كنيد.
خیلی به درد من خورد هیچ جای نت هم نیست بجز اینجا
دوستان من الاه 19+ دارم ولی با اندازه صفحه مشکل دارم 22+ هم زیاد باهاش فرقی نداره از لحاظ اینچ ولی موندم که چیکار کنم من واسه ایکس باکس 360 می خوام درحال حاظر هم با کامپیوتر ازش کارمیکشم هم با 360 از لحاظ کیفیت خوب تو 360 هم 1080p رو ثاپورت میکنه ولی کلا مشکلم با اندازه اینچ
به نظر شما کنتراست در درجه اول شرط کیفیت یا فول اچ دی خوب این مانیتوری که من دارم فول اچ دی نیست ولی کنتراستش 1 میلیون می خوام بدونم یه سینما خوانواده 42 اینچی با کنتراست معمولی هم جواب میده یا نه
سلام هرکی درایور مانیتور هیوندای delux scan pv770 داره بهم کمک کنه !
حتی اگه فروشیه قیمتش رو بگه .:37::45::wub:
سلام دوستان ، بین مانیتور های aoc v22t و lg 2261v و یا lg 2253tq کدوم رو انتخاب کنم ؟
خودم کمی از ای او سی خوشم اومده به خاطر ظاهر جالب و بعضی امکاناتی که دو مانیتور دیگه ندارند ، ولی خب بازهم ممنون می شم اونی که از نظر کیفی بهتره رو پیشنهاد کنید.
در ضمن رزولوشن 1920 X 1080
با رزولوشن 1680 X 1050 چه تفاوتی داره ؟!
من بیشتر برای گیم میخوام و البته کارت گرافیکم قدیمی هستش 9500
همچنین مانیتور های ای او سی ریسپانسشون روی 5 میلی ثانیه هستش ، این قضیه توی گیم دردسرساز میشه ؟
سلام.میخواستم ببینم aoc مانیتور full hd + hdmi داره 22 یا 24 اینچ باشه؟ بازی جواب میده؟ قیمت چنده؟
فقط مدل e2240Vw
عالیه درجه یک
کنتراست 20000000:1
مطمئنی 200 تومنه؟نقل قول:
مادیران زده 280!!!
دوست من قیمتش 280000 تومان هستنقل قول:
من کنتراست رو گفتم 20000000:1
که هیچ مانیتوری رو دستش رو نزده.
اگه برای بازی مانیتور می خواهید انتخاب کنید سعی کنید 2ms انتخاب کنیدنقل قول:
رزولیشن 1080 فول اچ دی هستش
در مورد کارتتون هم ممکنه تو رزولیشن 1080 تو بازی ها با افت فریم مواجه بشید
پیشنهاد من در led :
asus ml 238h
samsung px 23720
آقا گرافیک من gefrce 210 ddr3
آیا من با مانیتور ml238h با مشکل پیدا میکنم در 1080؟
این aoc خروجی hdmi داره؟
تلویزیون 22 بگیرم بهتره یا مانیتور؟ قیمت ها نزدیکه بهم؟
بله HDMI هم داره.نقل قول:
به سای مادیران مراجعه کنید.
این مدل ورودی hdmi نداره که؟نقل قول:
همین مدل 24 اینچ چطوره؟