در پست های قبلی گفته شده سفیدش بیشتر سفارش میشه
این رنگ سفید هم برای خودش یه کلاسی داره ها !!!!!:20::31:
Printable View
در پست های قبلی گفته شده سفیدش بیشتر سفارش میشه
این رنگ سفید هم برای خودش یه کلاسی داره ها !!!!!:20::31:
در صدد هستيم تا روي تيبا " برچسب خودروي سبز" نصب کنيم
به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، رييس اداره محيط زيست سايپا با اعلام اين مطلب افزود:" اراده سايپا بر اين است تا همه محصولاتش استانداردهاي آلايندگي را دارا باشد اما در اين ميان تيبا سمبل توليدات سبز سايپا خواهد بود."
مهدي اسماعيلي با تأکيد بر اين که اعمال استانداردهاي کامل آلايندگي روي تيبا مرحله به مرحله صورت مي گيرد ، خاطرنشان کرد:" با نصب برچسب خودروي سبز بر روي تيبا ، اين محصول را بدل به سبزترين خودروي داخلي خواهيم کرد."
اين مقام مسوول در سايپا ادامه داد:" طبعا با اعمال استانداردها ، بهاي تمام شده خودرو نيز افزايش مي يابد اما اگر دوستداران محيط زيست بدانند که تيبا يک خودروي سبز است حاضرند آنرا خريداري کنند."
اسماعيلي با اشاره به اينکه تيبا هم اکنون استاندارد يورو3 را پاس مي کند و قادر به پاس کردن استاندارد يورو4 نيز است ، گفت:" اين خودرو در ميان خودروهاي همکلاس خود سوخت کمتري نيز مصرف مي کند."
با اين حال سايپا روي تيبا برنامه هاي خاص زيست محيطي دارد.
اسماعيلي پيش تر نيز به خبرگزاري محيط زيست گفته بود:" در خودروهاي داخلي از روکشي پلاستيکي براي صندلي ها استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حدود 400 سال طول مي کشد اما قصد داريم براي تيبا از روکش تجزيه پذيري استفاده کنيم که تجزيه آن در طبيعت حداکثر 5 سال به طول مي انجامد."
وي همچنين گفته بود:" شرکت سايپا آذين مذاکرات خود با شرکتي که به طور انحصاري واردات اين روکش ها به ايران را در اختيار دارد، آغاز کرده است."
درسته تیبا از پراید بهتره ولی فکر میکنید الان دیگه دیر نیست واسه فروشش ؟
البته بازار ما خیلی تشنست اگه 3 سال دیگه هم بیاد توی اولین پیش فروش مردم همشو می خرن
کاشکی یکم مردم راجع به بازار خودرو درک داشتن ، میتونستن خیلی کارا بکنن.......
امروز یک تیبا سفید رنگشو دیدم اینقدر ضایع بود زدم زیر خنده بیچاره راننده داشت منو نگاه میکرد خودش داشت خجالت میکشید..
نقل قول:
سلیقه شما قابل احترامه ولی از نظر من و خیلی های دیگه حداقل از لحاظ ظاهر از ریو و ال 90 بهتره.
تیبا کلا ماسین بدی نیست ولی به این قیمت (13) نمی ارزه که هیچ یه جورایی دیوونگیه ولی 10 تومن عالیهنقل قول:
از پشت خیلی بالا و ناجوره شاید با 2 3 سانت ارتفاع و رینگ و لاستیک بشه قشنگش کرد.
روز اولی که ال 90 و سمند هم اومدن خیلی ها بدبین بودن
ولی حالا........
در کل قیمت 10میلیون عالیه و بیشترش نه
اگه انقدر بود کسی دنبال پراید روا یا ام وی ام میرفت؟!فقط 2-3میلیون بیشتره امکانات رفاهیش هم بیشتره اتاقش بزرگتره قیافش قابل تحمل تره و خیلی چیزای دیگه.......اینجا ایرانه شاید خارج خودروهای جدیدو زیر10بده اونم باکیفیت اما ایران....نقل قول:
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
بلابلابلابانقل قول:
با سلام . پس لطفاً این امکانات بیشتر که ارزش 3 میلیون !!!!! بیشتر را در مدل پایه دارد لیست کنید !نقل قول:
دوست عزیز بالا بروید پایین بیایید جز دزدی آشکار چیز دیگری از این ماشین نمیتوانید در بیاورید . کدام برتری نسبت به پراید ؟
قیافه را هم اگر به رأی گیری بگذارید یا نظرات اکثریت را ببینید متوجه میشوید فاجعه ای بیش نیست .
مینیاتور یا تیبا یا هر چی که اسمش را بگذارند یک پروژه ی 100 درصد شکست خورده است . شک نکنید . صد هزار رحمت به سیناد شکست خورده ی کیش خودرو !
دوستان من خودم راجع به تیبا از نمایندگی ها سوال کردم.من بین تیبا و ریو مونده بودم کددومو بگیرم که بالاخره ریو شد.
به قول دوستمون تیبا پروژه صد در صد شکست خوردست.بنا به گفته نمایندگی تیبا قرار بود موتور 16 سوپاپ داشته باشه.قدرتش 100 باشه ولی الان موتور 1500 و قدرت 78.درسته که از پراید قشنگتره ولی به قول نمایندگی اصلا قابل رقابت با ریو نیست.یکی از نمایندگی ها رفته بودم تیبا رو هم اونجا برای نمایش داشت .طرف کاپوتشو زد بالا.بجز موتور بقیه وسیله هاش عینا" مال پراید بوده.(البته موتور هم پرایده ولی تقویت شده)همون رادیاتور.همون کولر و... .کولرش اندازه کف دست میشه یعنی همون کولر بی کیفیت پرایدای جدید.گفتم این چه کولریه؟ گفت تولید داخله دیگه.گفتم حداقل یه دونه با کیفیتتر رو میزاشتن روش.گفت شرکته دیگه.دیگه بقیه شو تا تهش بخونین. ولی خوب داخلیش قشنگنه.بیرونشم بد نیست.صندوقش جاداره.درسته 2 تا ایربگ و ABS داره ولی ابتدایی ترین چیز یعنی 4شیشه برقی(فقط جلو برقیه) و آینه های برقی رو نداره.برای قیمت 10 تا 10.5 ارزش داره و لی برای 12-13 اصلا" وبه هیچ وجه.
شاید این خودرو برای ابتدای دهه 80 ماشین خوبی بشمار میرفت ولی الان با وجود صنعت پیشرفته خودروی جهان واقعا باعث تأسفه تولید و عرضه همچین ماشینی واسه کشوری که بیش از 4 دهه خودرو مونتاژ کرده و ادعای طراحی و خودرو سازی داره. صد رحمت به خودروسازی های تازه کار چینی...
نقل قول:
اولا قرار نبود و نیست تیبا با ریو رقابت کنه که حالا موتورش مثل ریو 16 سوپاپ باشه . 206هاچبک هم در مدلهای 2و3 ، موتورش 1360 هست که به اشتباه بعضیا میگن 1400!!! و بعضی های دیگه میگن 1300!!!
و از ریو ضعیفتر ولی خب میبینید ماشین خوب و مورد قبولی هست . نمیشه اینطور مقایسه کرد.
الآن هم با قیمت 11700 ثبت نام میکنن ...13 میلیون نیست قیمتش .
در ضمن به نظر من ظاهرش از ریو خیلی بهتره حداقل!
جسارتا اگه كمي با دقت به مطالب گفته شده توسط دوستان دقت كنيم ، متوجه ميشويم كه تا حالا حتي يك نفر پيدا نشده كه از افرادي باشد كه با اين خودرو حداقل يك ماه رانندگي كرده و با اگاهي كامل در مورد اين خودرو اظهار نظر نمايد. با رجوع به 74 صفحه قبل اين استنباط به وجود ميآيد كه يك دور باطل را ملاك خود قرار داده ايم. آيا تاكنون كسي سرعت 120 به بالا اين خودرو را تجربه كرده؟ آيا تاكنون كسي تو اين فصل سرما كولر اين خودرو را چك كرده كه ببينه از پرايد ضعيفتره يا نه؟ آيا كسي از صداي موتور در مقايسه با ساير خودروها حرف زده؟ از كيفيت رنگ و اسپيكرها و نرمي يا خشكي گيربكس در موقع تعويض دنده و ....... مطلب عملي بيان شده؟ ابراز نظر در مورد شكل ظاهري هم يك معظل ديگر در نظرات است. با يك نظر اجمالي به خودروهاي اين رنج قيمتي ايا به نتيجه نميرسيم كه ديگر از پرايد و ريو 405 و 206 و پرشيا.... خسته شده ايم .تا چشم كار ميكند اين خودروهاي تكراري . آيا از لحاظ ظاهر از اين خودروي جديد آي20 هيوندا كه 32 ميليون هم قيمت دارد بدتر است؟اين خودرو كه 12 ميليون بيشتر قيمت ندارد.كاش نظرات خود را طوري بيان كنيم كه باعث زده شدن افراد ثبت نامي نشويم .درد بد قولي هاي سايپا از يك طرف ، نظرات غير كارشناسانه هم از طرف ديگر باعث دلسردي اين افراد شده است. من خودم يكي از اين افراد هستم . ممنون كه تحمل نموديد.
سلام ..
من تاحالا اینجا نیومدم..
آلن اومدم دیدم بهس داق شده ..
خاستم نظرم رو بگم..
.
من با ال ۹۰ ، ریو ، ۲۰۶ ، پراید رانندگی کردم..
ریو رو خودمون نداشتیم ..
هفته پیش یکی از دوستام که نمایندگیه سایپا داران تو ملایر ..
قنبری ..
اومد داره خونمون ..
من تاحالا ندیده بودم تیبا .
اول پشتشو دیدم فکر کردم آذین هیوندا ورنا ها هستش ..
بعد دیدم تیبا هست..
گفت که ای اومده امروز منم برداشتم یکی ..
گفتم چقد ؟!
گفت ۱۳ تومان !!!
من گفتم مگه قرار نبود که ۸ میلیون باشه؟!
گفتش که ون زمان که میگفتن ۸ملن هنوز این استاندارد ها اجباری نشده بود ..
و ماشین قرار بود بدونه ایر بگ و ای بی اس باشه ..
دیگه ما نشستیم تو ماشین ..
داشبوردش قشنگ بود ..
به نظرم به ۲۰۶ نمیسرسید ولی از ال نود بهتر بود ..
ما رفتیم گشتی زدیم باش ..
به نظرم میومد که ماشینا با شتابی باشه ..
تا رسیدو م ۱جا خلوت ..
من نشستم ..
اول باش آروم رفتم ..
هسه ۱ ماشینا سبوکو بت میده ..
دگ باده هودودان ۳۰ دیقه ای بود نظرم..
شتابش از ریو و ال نود بالاتره ولی به ۲۰۶ ا تیپ ۵ نمیرسه ..
از نظره ترمز بگم که وقان از ال نود بهتر بود ..
البته ما ال نودمون ای بی اس نبود ..
ترمزش میشه گفت مثه ۲۰۶ بود ...
دیگه فرمون پذیرش هم که حرفی نداشت ..
وقان من ک توو شهر بودم وقان احساسی خوبی داشتم با فرمنش ..
از نظره فنر بندی هم خیلی خوب بود ..
.
تا اینکه دیگه من خصم بشینم عقب ..!!!
وقتی نشستم عقب اولین چیزی که به نظرم باد بود فضای کمه عقبش بود ..
بعدش شیشه بالابارش !!!
نمیدونم چرا سایپا رو این موقو کار نکرده ...
ولی قابله تحمل بود ..
.
درکل من بگم ..
ماشینه خوبی هستش واسه توو شهر ،،.
شاید از نظره موتوری به ال نود یا ۲۰۶ نرسه ،ولی کم نمیاره ..
قیمتشم من نظری ندارم..
چون آلن هم قیمتی ۲۰۶ تپه ۲،۳ هستو ۱ مدله ال نود و ۴۰۵ و سمند ..
زاهرشام خوب واسه ما تازگی داره ..
خیلیا میگن زایست خیلیم میگن قشنگه ..
.
من نظره شخصیم بود اینها ..
.
راستی یادم رفت بگم..
لطفان این ماشین رو با پراید مقایسه نکنید ..
دوست عزیز ،ما خودمون ماشینو ،تحویل گرفتیم،ازنظر فنی ،شخصی که خودش توکار فنی بوده ویه فنی کاره به ما اطمینان داده ماشین خوبیه،خودشم باقیمت 12/300ازبنگاه خریدهنقل قول:
بااینکه سایپا،چوپان دروغگویی بیش نیست ،وباید شیشه های عقب برقی بوده ورینگم اسپرت ،درمورد موتورم که دوستان گفتند فبهتعهداتش عمل نکرد ه ولی ماشینه بدی نیست
انقدر زود قضاوت نکنید ،واونو با پراید مقایسه نکننننننید
نقل قول:
اولا من نگفتم 13 میلیون.گفتم بین 12-13 میلیون.قیمتی هم گفتم نمایندگی سایپا (یه اسم نمایندگی بائو در قائمشهر)بهم داده.گفتم قیمتش چنده؟گفت نقدی 12.700.ضمنا" تو این دوره زمونه موتور 78 اسبی جایی داره؟؟؟ضمنا در مورد قدرتش و کم نیاوردن در سربالایی ها همون نمایندگی گفت در سربالایی گدوک(مسیر بین قائمشهر-تهران) کم میاره.
بله من هم نگفتم با ریو رقابت کنه.منظورم اینه تو این رنج قیمتی که در بالا گفتم فایده ای نداره ولی اگر قیمتش پایینتر باشه صد در صد مورد قبوله. در مورد ظاهرش هم اگه دقت کرده باشین گفتم قابل قبوله(اون بخش از متن که گفتم داشبورد زیبا و...)
ضمنا" بازم تاکید میکنم تمامی نظراتی که گفتم نظرات چند نمایندگی مختلف سایپا بوده و اصلا سلیقه شخصی ملاک نیست.اسامی نمایندگی ها رو هم بهتون میگم و اگه میخوان شمارشون رو هم دربیارین و یا اخواستین بهتون بدم تا مطمئن بشین.همشون داخل قائمشهر هستن: نمایندگی بائو.نمایندگی خدادادی.نمایندگی سایپا شمال
من چند ماه پیش تو شرکت سایپا دو تا بدنه ی خالی تیبا و ریو رو پشت کامیون بالای همدیگر دیدم . کاملا واضح بود که بدنه از ریو کپی شده ولی انصافا تمیز کار کردن، برای بدنه ی ریو با موتور تقویت شده ی پراید بیش تر از 10.5 فولش نمی ارزه.
قیمت گذاری خودرو سازا ی ایرانی به کشش بازار مربوط میشه . تا خریدار هست قیمت بالا میره .
واقعا برای هر تاپیک یک ناظر میخواد تا پست ها رو کنترل کنه!!!نقل قول:
سلام ..
من تاحالا اینجا نیومدم..
آلن اومدم دیدم بهس داق شده ..
خاستم نظرم رو بگم..
.
من با ال ۹۰ ، ریو ، ۲۰۶ ، پراید رانندگی کردم..
ریو رو خودمون نداشتیم ..
هفته پیش یکی از دوستام که نمایندگیه سایپا داران تو ملایر ..
قنبری ..
اومد داره خونمون ..
من تاحالا ندیده بودم تیبا .
اول پشتشو دیدم فکر کردم آذین هیوندا ورنا ها هستش ..
بعد دیدم تیبا هست..
گفت که ای اومده امروز منم برداشتم یکی ..
گفتم چقد ؟!
گفت ۱۳ تومان !!!
من گفتم مگه قرار نبود که ۸ میلیون باشه؟!
گفتش که ون زمان که میگفتن ۸ملن هنوز این استاندارد ها اجباری نشده بود ..
و ماشین قرار بود بدونه ایر بگ و ای بی اس باشه ..
دیگه ما نشستیم تو ماشین ..
داشبوردش قشنگ بود ..
به نظرم به ۲۰۶ نمیسرسید ولی از ال نود بهتر بود ..
ما رفتیم گشتی زدیم باش ..
به نظرم میومد که ماشینا با شتابی باشه ..
تا رسیدو م ۱جا خلوت ..
من نشستم ..
اول باش آروم رفتم ..
هسه ۱ ماشینا سبوکو بت میده ..
دگ باده هودودان ۳۰ دیقه ای بود نظرم..
شتابش از ریو و ال نود بالاتره ولی به ۲۰۶ ا تیپ ۵ نمیرسه ..
.
تا اینکه دیگه من خصم بشینم عقب ..!!!
وقتی نشستم عقب اولین چیزی که به نظرم باد بود فضای کمه عقبش بود ..
بعدش شیشه بالابارش !!!
نمیدونم چرا سایپا رو این موقو کار نکرده ...
ولی قابله تحمل بود ..
.
درکل من بگم ..
ماشینه خوبی هستش واسه توو شهر ،،.
شاید از نظره موتوری به ال نود یا ۲۰۶ نرسه ،ولی کم نمیاره ..
قیمتشم من نظری ندارم..
چون آلن هم قیمتی ۲۰۶ تپه ۲،۳ هستو ۱ مدله ال نود و ۴۰۵ و سمند ..
زاهرشام خوب واسه ما تازگی داره ..
خیلیا میگن زایست خیلیم میگن قشنگه ..
.
من نظره شخصیم بود اینها ..
.
راستی یادم رفت بگم..
لطفان این ماشین رو با پراید مقایسه نکنید ..
ماشین خیلی کندی هست! دیگه در این مورد بحثی لازم نیست! حالا شما اومدی کنار ریو و تندر قرارش میدی؟؟؟؟؟؟!!!!!
شما یه بار از اول برو ترمز ABS 206 رو تست کن بعد بیا نظر بده (افکار عموم رو به هم نزنید لطفا!)
متاسفم واقعا متاسفم!
لطفا شما از تاسف صحبت نكنيد و زود جوش نياريد. اين شما هستيد كه مغرضانه نظر ميديد. و بر اين نظر غير آگاهانه خود تاكيد داريد. قبول يا رد كيفيت اين خودرو چيزي نيست كه با گفته شما بوجود بيايد. چون كاملا واضح است كه به خاطر خالي نبودن عريضه نظري داديد و گرنه معلوم است كه حتي يك لحظه هم با اين خودرو رانندگي نكرده ايد. ديدتان را تصحيح نموده و اين قدر بدبين نباشيد.
اولا کسی که ناظر انجمن هست باید لحن و ادبیات مناسب بکار ببره که شما متاسفانه از از رعایت این مسئله عاجز بودید.نقل قول:
دوماً جای تاسف نیست ، ایشون لطف کردن و نظرشون رو گفتن . و بنظر کمو بیش درست میاد. از فضای کم داخل و ترمز خوب گفتن و عدم شیشه بالابر برقی در عقب گفتن که من خودم هم قبلا شنیده بودم از کسایی دیگه .فکر کنم به اندازه کافی معذرت میخوام معذرت میخوام ( میخوام مثل خودتون صحبت کنم ) انتقادهای مغرضانکه که بعضا اراجیف بودن شنیدیم . ( باز هم عذر میخوام بخاطر بکاربردن این لحن)
چند ی پیش مقاله ای خوندم در مورد تست دو خودرو ی تیبا تو پیست آزادی . تفاوت های فاحشی وجود داشت . تا جایی که یادمه یکیش شتاب مطلوببی داشت و دیگری اصلا جالب نبود .حتی وزن دو خودرو حدود 30 فرق داشت. قدرت موتورش برای این وزن طبیعتا یعنی تو سربالایی به سرحالی ریو نمیره دیگه. در ضمن ریو روزانه 90 الی 100 دستگاه تولید میشه ولی پراید حدود 1300 تا شایدم الان دیگه با احتساب کاشان به 2000 تا رسیده باشه . اگه قراره کسی 12 تمن بده خوب یکم بیشتر بده و ریو بگیره دیگه .
اقا فرشید حق با شماست!نقل قول:
لطفا شما از تاسف صحبت نكنيد و زود جوش نياريد. اين شما هستيد كه مغرضانه نظر ميديد. و بر اين نظر غير آگاهانه خود تاكيد داريد. قبول يا رد كيفيت اين خودرو چيزي نيست كه با گفته شما بوجود بيايد. چون كاملا واضح است كه به خاطر خالي نبودن عريضه نظري داديد و گرنه معلوم است كه حتي يك لحظه هم با اين خودرو رانندگي نكرده ايد. ديدتان را تصحيح نموده و اين قدر بدبين نباشيد.
اما شما هم بعضی از واقعیت ها رو باید قبول کنید که من فقط نمیتونم اینجا بگم اگه اسرار داشتید تو پست خصوصی براتون میگم!
یه چیزی رو هم بگم راستش من خودم شخصا تستش نکردم! اما به حد کافی دوست واشنا در این زمینه دارم و از تجربیات همدیگه استفاده میکنیم! و چیزی رو میشنوم میدونم دارم از دهن کی میشنوم و به حرفش ایمان دارم!
من فقط اینجا اومدم هدفم اینه که 2 کلمه یاد بگیرم و کسانی هم که شاید معلوماتش در زمینه خودرو کمه کمکش کنم! وگرنه مشغولیت های زیادی دارم تا بیام اینجا بیخودی وقتمو تلف کنم! بازم ممنون از شما.
اگه شما به انتقاد های من دقت کنید من در مورد اون جمله ای که پر رنگ کردم ایرادی نگرفتم!!نقل قول:
اولا کسی که ناظر انجمن هست باید لحن و ادبیات مناسب بکار ببره که شما متاسفانه از از رعایت این مسئله عاجز بودید.
دوماً جای تاسف نیست ، ایشون لطف کردن و نظرشون رو گفتن . و بنظر کمو بیش درست میاد. از فضای کم داخل و ترمز خوب گفتن و عدم شیشه بالابر برقی در عقب گفتن که من خودم هم قبلا شنیده بودم از کسایی دیگه .فکر کنم به اندازه کافی معذرت میخوام معذرت میخوام ( میخوام مثل خودتون صحبت کنم ) انتقادهای مغرضانکه که بعضا اراجیف بودن شنیدیم . ( باز هم عذر میخوام بخاطر بکاربردن این لحن)
دلیل جوش اوردن من مقایسه این ماشین با ریو و تندر 90 بود ! که واقعا الان هم میگم جای تاسف داره که ایشون چطوری تست کردن!!
فضای قسمت عقبش تنگه قبول دارم چون تو نماینگی خودم نشستم و با اینکه قد بلندم اذیت شدم!
ترمز هاش هم نسبت به پراید خوبه! اما نه اینکه از تندر بهتر باشه!!! اما انصافا صندلیهاش راحتن اینو خودم کاملا حس کردم!
کیفیت ساختشهم نسبت به پراید قابل قبول تر شده! صدای موتور میگن تو داخل اتاق زیاده! که این از معایب اصلی تیبا هست!
شتاب که من در این مورد اصلا صحبت نمیکنم! چون با این که حتی مجلات هم تستش کردن اما من باز در موردش صحبت نمیکنم!
حالا من نظراتیکه در مورد تیبا شنیدم رو گفتم و حالا هم به صورت کلی میگم
نکات مثبت: فرمان نرم - صندلی های راحت - سیستم تعلیق نرم - ترمز خوب (اما نه در حد 206!!!) -
نکات منفی : کیفیت ساخت پایین نسبت به رقبا - سفتی کلاچ - هندلینگ ضعیف - صدای زیاد موتور در داخل کابین!
البته مجله ماشین یه بار یادمه تستش کرده بود نوشته بود فرمانش خلاصی زیادی داره! و فواصل تعویض دنده هاش خیلی نزدیکه!!
سلام
زودترین تاریخی که دوباره سایپا برای تیبا ثبت نام می کنه کی هست؟
آقا فرشاد محترم سلام. من از لحن گفتار خودم خجالت كشيدم. به بزرگواري خودتان به دل نگيريد.در بحثهاي آزاد از اين سوء تفاهمها پيش مياد البته بيشتر اوقات باعث دوستي و الفت بيشتر خواهد شد. قول ميدهم بعد از تحويل خودروي تيبا آنقدر اطلاعات جامع ارائه بدهم كه ديگر جاي شبهه و ترديد وجود نداشته باشد. (به اين خودرو دل خوش كرديم نظر مخالف ميشنويم غيرتي ميشيم...البته من باب شوخي بود)
نقل قول:
با این صحبتی که دوستمون کرد پس ممکنه تیبا تا تیبا فرق داشته باشه و باعث بشه کسانی هم که تستش کردن
هر کدام نتایج متفاوتی ارائه بدن!
سلام.نقل قول:
دوسته عزیز ما باید کلا واسع خودمون تاسف بخوریم که باده این همه سال اولین ماشینه تقریبن ملیمون شد تیبا ..
اره ، درسته ، ما ساله ۷۲ پیکان داشتیم ..
پیکان استیشن هم بود ..
همین آلن هم پراید و ۲۰۶ و آزرا تو حیاتمونه..
ندید بدید نیسم ..
ما ساله ۸۳ ۱۳ ، ۱۴ میلیون داشتیم و سمند خریدیم آلن ام ون زمان بود بازم سمند میخریدیم نه تیبا ..
.
بعدشم من بازم میگم که تو شهر بودم با این ماشین نه تو جاده که بخام ABS تست کنم ..
تو شهر که نمیشه ترمز تست کرد ..
واسه تو شاره ترمزش م۳ ۲۰۶ بود ..
و خیلی بهتر از تندر ..
۲۰۶ ما تیپ ۵ هست و ABS داره ..
از نظره شتاب هم خیلی خوب بود ..
دگ تو شهر که شما نمیکهای ۱۲۰ تا بری ..
تسته سرعت توشهر ۰ تا ۸۰ هست که این ماشین خیلی خوب بود .
از تندر هم بهتر بود ..
من تو جاده نبودم ، ولی وقتی شما میگی ماشینه کندی هست دیگه حتمن نباید ببریش تو جاده ..
این ماشین قیمتی حدوده ۱۳ میلیون داره ..
رو رنجه ۱۳ میلیون سمند ۴۰۶ تندر ۲۰۶ ریو لیفان ... داریم که ما باید با این ماشینها مقایسش کنیم نه با پراید ۸ میلیونی..
.
در آخر هم میگم من نظره شخصیم رو گفتم
از این ماشین دفاع نمیخام کنم ..
شما این ماشین رو بخر ..
اینشالله همیشه میلانگش با دلخوشی براتون بچرخه ..
با سلام . نظرات جناب فرشاد خان تأیید میشود . قبلاً هم درباره ی ضعفهای این خودرو بحث شده است ولی بعضیها معلوم نیست روی چه حساب سنگ این خودرو را بیخود به سینه میزنند و در مقابل منتقدین دائماً جبهه میگیرند و انها را به بی اطلاعی متهم میکنند انگار که دارند درباره ی نسل اینده ی بنز کلاس S بحث میکنند که کسی نداند از چه امکاناتی برخوردار است !!!!!!!!نقل قول:
. لحن شما نیز اصلاً جالب نیست پس بیخود به دیگران انگ بیخودی نزنید . با تشکر .
این ماشین از هر لحاظ فقط با پراید قابل مقایسه است و نه بیشتر . اما با توجه به قیمتی که دارد خیلی از پراید پست تر است و تنها برتری ان وجود Air Bag SRS در مدل فول آپشن ان است . وگرنه با قیمتی که دارد به هیچ روی حتی با پراید نیز نمیتواند رقابت کند
مطمئن باشید تا 5 سال دیگر هم صبر کنید بزور میتواند 20 هزار دستگاه بفروشد .
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
یکی پیدا شود پستهای این اقا را برای ما ترجمه کند . سرتا پا غلطهای املایی در سطح مدرسه ی ابتدایی را کار ندارم خیلی از جملاتش در هر پستی که میدهد نامفهوم است . نمیدانم خودتان هم میفهمید چی مینویسید یا خیر .نقل قول:
من شرمندمنقل قول:
شما درست میگید ..
لپتاپم حروفه فارسی نداره ..
واسه همین از گوگل استفاده میکنم
اونم ۱ خورده مشکل داره ..
هرجاش نا مفهومه بگید ادیت کنم ..
شما کجای کارید؟!
چرا همش میگید 10 تومن برای این ماشین خوبه؟
الان تو سه تا کشور داغون تر از خودمون (اندونزی سوریه و عراق) سمند رو دارن میفروشن 5 میلیون حالا شما به این ماشین میگید 10 میلیون میارزه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
آقا ممنون که با این مشکل بازم برامون پست میذاری. خیلی خوبه که شما به هر حال یه راهی واسه سهیم شدن و دادن اطلاعات به بچه ها پیدا کردی.نقل قول:
من جسارتا پیشنهاد یه کیبورد مجازی فارسی رو بهت میدم. سخته ولی کارتو راه میندازه.
بازم ممنون
ماکزیمم سرعتی که تست شده چند کیلومتربوده؟
اگه کسی امتحان کرده آیا ماشین لرزش زیاد داره یا کم ؟
یکی از دوستان اینجا اطلاعات خوبی در مورد تولید روزانه و سایر اطلاعات جانبی کارخانه کاشان در اختیارمون میگذاشت ، چند وقتی نیستن....جناب کجایید ؟ قرار بود تا آخر امسال سایپا تمام تعهداتش رو انجام بده . چی شد؟
تا به حال ماشین به این زشتی ندیده بودم صد رحمت به پراید
حداقل یه کم رخ داره:13:
آقاي بندري بودنقل قول:
اينطور كه مشخصه از توليد روزانه و 10000 تا ثبت نام قبلي تا الان حدود 3000تا تحوبل دادن
اگه همرو بخوان تحويل بدن حداقل تا خرداد سال ديگه طول ميكشه
شما رو حرف سايپا هم حساب باز نكن آخر دروغگوهاي عالم هستن
شما مثل اينكه هنوز نميدوني قيمت ماشين تو ايران چجورياس؟؟نقل قول:
مگه mvm آشغالي كه تو چين 3 ميليونه اينجا 10 ميليون ميارزه؟؟
در ضمن اينجا داغون تره و بي صاحابه كه اين آت و آشغالارو اينطوري ميچپونن
هم از پراید قشنگتره هم ال 90 و هم ریو .....نقل قول:
چند روز پيش توي يكي از بنگاههاي وليعصر تبريز يك تيبا به رنگ بنفش گذاشته بودند. داشبورد و چراغ ترمز زيبايي داشت . قيمت رو هم 12ميليون 200هزار تومان زده بودند. براي اولين بار به ديد يك مشتري براندازش كردم. الحق و الانصاف از همه خودروهاي اين رنج قيمتي زيباتر بود. (ريو ،تندر ،405...). پرايد رو كه بايد بي خيال شد.اصلا قابل مقايسه با تيبا نيست. چراغهاي جلو و عقب بسيار زيبا بودند. از لحاظ بدنه محكم و خوش تراش نشان ميداد. در كل اگر از لحاظ فني هم بتواند رضايت من را جلب كند (البته اگه لطف بكنن و تحويل بدن)حتما اون رو نگه ميدارم.چون به دلم نشسته ،خودرويي متفاوت با قيمتي تقريبا منصفانه است. اونايي كه ميگن سايپا در مورد قيمت بدقولي كرده بايد به اين نكته توجه داشته باشن كه قيمت اعلام شده قبلي جدا از ايربگ و ترمز اي بي اس بود . كارت نارنجي كه شامل بيمه بدنه ميباشد نيز جدا از قيمت قبلي است . با اعمال آپشن هاي اضافه شده قيمت جديد چندان دور از ذهن نشان نميدهد.
اره خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هم از پراید قشنگتره هم ال 90 و هم ریو .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]