حالا بشين كال 4 رو هم يه بار توي vetern برو تا آخر تا اين بياد :31:نقل قول:
Printable View
حالا بشين كال 4 رو هم يه بار توي vetern برو تا آخر تا اين بياد :31:نقل قول:
حوصله دارینقل قول:
میشینم Secret Service و OP Flashpoint و Risen بازی می کنم..
چند روز ديگه دستمونه؟ البته واسه pc رو ميگم اونم تو ايران
فک کنم تو 1 هفته بیاد ! :دی حیف که پولش و امکان خرید اورجینالش رو نداریم ، وگرنه حتما ماهم اینکار رو میکردیم . خداییش چه زحمتی کشیدن ...
آقا زنگ زدم گفتن تو این هفته میاد..... ولی خدا به داد برسه که نکونه مشکل داشته باشه،چون این شرکتای........ چون بازی پرفروشه اول ناقص میدن تو بازار بعد از دوباره کاملش رو هم میفروشن،در نتیجه هرکی باید دوتا بخره،احتمال 90 % نسخه اول به پچ حجیمی نیاز داره!
در اصفهان کجا میشه بازی رو خرید از فروشگاههای حرفه ای منظورمه
این هفته که نمیاد هفته دیگه میاد، (10 نوامبر) متأسفانه PC بازان هم از MultiPlayer بازی محروم هستن، (که به تنهایی فکر میکنم نصف بازی به همون Multiplayer هست) باید نسخه اورجینال رو بگیرید برای MultiPlayer ولی Xbox360 داشته باشید میتونید احتمالاً Multiplayer هم بازی کنید.
از همين الان كه منتشر نشده !!
بگم لطفا از هر شركتي ميخرين از تكين و Boys Team - نخريد !
چون ممكنه مشكل داشته باشه !
خوب همونطور كه Miky Way گفتن متاسفانه نميتونين رو پي سي مولتي پلير بازي كنيد ! البته تا تاريخ انتشار مونده صبر كنيم ببينيم اعتراضات پي سي گيمر ها به جايي ميرسه ؟
البته برای مولتی امکانش هست شبیه ساز سرور بیاد مثل WoW
نه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد، کلاً تو بازیهای جدید دیگه بخاطر همین استفاده هایی که میشه Dedicated Server دارن حذف میکنن کلاً، نمونشم SC2 یا Aliens VS Predator که دو بازی معروف که Multi قوی دارن ولی اونا هم Dedicated Server رو پشتیبانی نخواهند کرد، خیلی هم اعتراض شده تا الان.نقل قول:
فرق این Dedicated server ها با سرور IWNET چیه؟نقل قول:
نه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد،
شبیه ساز سرور که مقولش جدا هست و ربطی به سرور شخصی نداره ! شما از WOW بازی کرده باشی منظورم میفهمیننقل قول:
نه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد،
IWNET شبکه خوده Activion برای بازی هستن (مثل Battlenet بلیزارد) یعنی برای Multi پلیر وصل میشی به این شبکه ودیگه برای شما یه لیست سرور نمیاد که انتخاب بکنی اون خودش اتوماتیک شما رو روی یه سرور میبره.نقل قول:
والا من که فرقشون رو نمیدونم فقط اینو میدونم که این بازی رو فقط روی IWNET میشه مولتی پلیر بازی کرد که اونم همونطور که بالا هم گفتم اصلاً اجازه انتخاب سرور به شما نمیده و خودش اتوماتیک شما رو روی یه سرور منتقل میکنه بدون شک هدف اصلی این کار این بوده که نسخه های دزدی نتونن مالتی پلیر بازی کنن. راستی این بازی mod هم پشتیبانی نمیکنه دیگه.نقل قول:
جالب اینجاست که میگن فقط PCgamer ها بازی ها رو pirate میکنن !
بدون شرح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این رو هم بخونید
که خطاب به gamer های xbox 360 گفته شده :
All releases of Modern Warfare 2 are bad rips! Playing ANY MW2 rip WILL GET YOU BANNED
دلم آب افتاد.عجب عکسای نازی
ای بابا ! خوب بازی اورجینالش چند میشه تقریبا ؟ PC !
از الان پول واسش بذارم کنار !
Dedicated server نداره یعنی نمیشه Lan هم بازی کرد ؟
آخ دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد :34:نقل قول:
دلم آب افتاد.عجب عکسای نازی
اگه بخوای اورجینالش رو بخری باید 50 تومن پیاده شی.:27:نقل قول:
بنظرتون چه سیستمی می خواد؟؟؟؟ فکر نکنم خیلی خیلی سنگین باشه،چون سیاست خیلی شرکتا برای فروش گیم هاشون خوب RUN شدن تو سیستم های متوسطه!:5:
اشکال نداره در عوض آنلاین بازی می کنم !نقل قول:
یه بار هست دیگه
یه شب که هزار شب نمیشه :دی
من این تیکرو نفهمیدم منظورت چی بود...:10:نقل قول:
جالب اینجاست که میگن فقط PCgamer ها بازی ها رو pirate میکنن !
بدون شرح :
نقل قول:کد:
Modern Warfare 2 System Requirements :
OS : Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor : Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory : 1 GB RAM
Graphics : 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX : Microsoft DirectX(R) 9.0c
Hard Drive : 12GB of free hard drive space
Sound : 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet : Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
میگم با اینکه کال او دیوتی بازی بزرگی هست و خودم هم به این بازی علاقه دارم ولی چجوری برای بار 10000
باید یه اکشن اول شخص رو بازی کنیم دیگه چقدر بکشیم و از این نقطه به اون نقطه امیدوارم اینفینیتی یکم عنصر خطی بودن رو کم کنه. در حالی از گیم پلی و گرافیک دیدنی این بازی نمیشه گذشت ولی به هر حال من که دیگه حوصله ندارم.ولی باز نمیشه از خیر این هیولای اول شخص گذشت چون من که از اولین شماره تا به الان که هست رو بازی کردم پس مجبورم بازی کنم.
این بازی dx10 نداره؟
منظورم این بود که خیلی از کمپانی های بازی سازی به بهانه اینکه بازی های PC کرک میشن و به صورت غیر قانونی منتشرمیشن بازی ها رو دیرتر برای PC ریلیز میکنند یا اصلا ریلیز نمیکنند خوب حالا برای x360 این بازی حتی 12 روز زود تر از تاریخ ریلیز به صورت غیر قانونی منتشر شده پس ...نقل قول:
بازی کی ریلیز میشه ؟
9 روز دیگه امروز هم که گذشت ! 8 روز دیگه ! :دینقل قول:
باید ببینیم قضیه این سرور چی شد !
نسخه ی 360 که تو بازار هست امروز دیدم
نسخه ی پی سی هم پرسیدم گفت 5 شنبه یا شنبه میاد
دوست من هم نسخه 360 رو گرفته اما ظاهرا دزدی باشه یعنی نسخه دزدی هست ظاهرا ...
مطمئن باش :دینقل قول:
مثله ODST
ببینم قضیه این Wave 4 چیه ؟ الان یه 1 ماه هست به واسه 360 بازی نگرفتم :دی
شنيده ها از دوستان حاكي از اين است كه اين بازي براي PC هم اكنون در فروشگاه هاي معتبر بازي موجود است...
نه هنوز نیومده، شایعه درست نکنید.
کسی نسخه 360 رو بازی کرده؟
یه چیزی بگین ...
من بی صبرانه منتظر این بازی هستم.امیدوارم بازی خوب از اب در بیاد.
نسخه ی ایکس باکس که اومده و مغازه ها هم دارن میفروشن.
ولی بازی نکنید نسخه Xbox رو بشدت بن خواهید شد، بازی کردن بازیها قبل از عرضشون تو Xbox خیلی خطرناکه، همچین بن میشد که نفهمید از کجا بن شدید. یه هفته دیگه تا عرضه رسمی بازی صبر کنید هیچی نمیشه.
نسخه retail بازی برای x360 هم چند ساعت پیش منتشر شد ... !!!
بابا بازی 10 نوامبر میاد، کجا منتشر شده، تا قبل از 10 نوامبر عمراً Activision بزاره جایی بازی پخش بشه.نقل قول:
بله مثل اینکه درسته و نسخه retail اومده !!نقل قول:
سخه retail بازی برای x360 هم چند ساعت پیش منتشر شد ... !!!
توی تورنت هم پر لینک دانلوده !
اینم لینک دانلود با سرعت بالا
کد:http://www.mininova.org/tor/3108173
دوستان با 4650 و e7400 و 4گيگرم ميشه بازي كنم يا نه؟