ناراحت نشیا ولی گرون خریدی...630 هم می تونستی گیر بیاری.نقل قول:
فقط مشکیش که گارانتی اصلیه فارسی داره...با پروداکت کد 0576556 آپدیت کن فارسی میشه.
Printable View
ناراحت نشیا ولی گرون خریدی...630 هم می تونستی گیر بیاری.نقل قول:
فقط مشکیش که گارانتی اصلیه فارسی داره...با پروداکت کد 0576556 آپدیت کن فارسی میشه.
مرسینقل قول:
دیروز علاالدین و زیرو رو کردم، پایین ترین قیمت سفید 650 بود مشکی 630
زنگ زدم به یکی از دوستام که بهش اعتماد دارم(تاحالا یه N95, N81-8g,5800xp,N96 ازش خریدم) بهم گفت اصلی و بهم 670 میده، خریدم
سلام دوستان
صدای این گوشی چقدره؟
از 5800 بیشتره؟
توی هندزفری و اسپیکر صداش چه جوریه؟
:31:نقل قول:
مشکیش که 580 هست بدون گارانتی...خودم 4شنبه واسه دوستم گرفتم 610 با گارانتی اصلی نوکیا.
در هر صورت مبارک باشه.
صبر کنید تو ماه رمضون و بعد قیمت به زیر 500 میرسه ولی اصلیش کم شده همه تقلبیه
سلام به همگی.دوستان من دیروز یک n97 از علاِءدین خریدم.اومدم خونه گذاشتم یه 4 5 ساعتی شارژ شد.ولی امروز به ناگاه کاملا خالی کرد و خاموش شد.حالا نمی دونم مشکل از کجاست ولی انگار اصلا دیروزم شارژ نکرده.الانم چه با شارژر خودش چه با کامپیوتر چه با تبدیل که به شارژ وصلش میکنم فقط چراغ شارژ روشن میشه.هر چقدر صبر میکنم رو صفحه خود گوشی هیچ تغییری حاصل نمیشه که اصلا بشه روشنش کرد.کسی میدونه گیرش کجاست؟شما راهی سراغ ندارین که من بتونم حداقل این لعنتی رو روشن کنم؟راستی یک چیز دیگه من حتی تا اونجا میذارم تو شازژ باشه که چراغ شارژ خاموش بشه ولی بازم روشن نمیشه.ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا با اپدیت فریمور حل شه؟
نقل قول:
سلام
برادر من , به امکان 90% نرم افزاریه. یه فلاش کنی حله.
ولی اگه دسترسی داری, با یه منبع تغذیه آمبر کشی ش رو ببین. اگه تونستی میزان آمبرکشی رو بزار.
سلام به همه خوبای این سایت
3تا سوال داشتم
1. مدت زمانیکه طول میکشه گوشی فول شارژ بشه چقدره؟ آخه گوشی من تقریبا 2 ساعت و نیم طول میکشه
2. 2شاخه شارژر گوشی من ، به صورت 2 شاخه اروپاییه که براش تبدیل گرفتم. برایه همه N97 ها همینجوریه؟
3. وقتی فیلم یا کلیپ تبدیل میکنم میریزم تو گوشیم، تو قسمت مربوط به Video نمیاره، باید برم از فایل منیجر بازش کنم. میشه یه راهنمایی کنین چیکار کنم درست بشه؟
1.مال منم بیشتر از 95 قدیمیم طول میده.تا حالا اندازه نگرفتم...
2.نه.مال من همین خودمونیا(!)ست.
3.اگه 95 بود بهت میگفتم بریزی توی فولدر خودش،ولی 97 همه جا میشناسه کلیپا رو.حتی چند تاشو که نمیخواستم بیاره مجبور شدم پسوند عوض کنم ولی بازم میاردشون.
نکته ی جالب:کرمان قیمت گرفتم مشکی 595،سفید 610.فکر میکردم تهران ارزون تر باشه...
پوریا جونم،خونسردیتو حفظ کن!باور کن درست میشه!نقل قول:
سلام به همگی.دوستان من دیروز یک n97 از علاِءدین خریدم.اومدم خونه گذاشتم یه 4 5 ساعتی شارژ شد.ولی امروز به ناگاه کاملا خالی کرد و خاموش شد.حالا نمی دونم مشکل از کجاست ولی انگار اصلا دیروزم شارژ نکرده.الانم چه با شارژر خودش چه با کامپیوتر چه با تبدیل که به شارژ وصلش میکنم فقط چراغ شارژ روشن میشه.هر چقدر صبر میکنم رو صفحه خود گوشی هیچ تغییری حاصل نمیشه که اصلا بشه روشنش کرد.کسی میدونه گیرش کجاست؟شما راهی سراغ ندارین که من بتونم حداقل این لعنتی رو روشن کنم؟راستی یک چیز دیگه من حتی تا اونجا میذارم تو شازژ باشه که چراغ شارژ خاموش بشه ولی بازم روشن نمیشه.ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا با اپدیت فریمور حل شه؟
این قضیه کلا یه نم اپیدمی نشده؟کس دیگه ای بجز ما دو تا همچین بلایی سرش نیومده؟
سلام به 97 داران:40:نقل قول:
فريمور جديد 97 تا 15 سپتامبر ريليز ميشه:46:نقل قول:
The good news about the Nokia N97 users is that they will also be receiving kinetic scrolling as an update soon. The new firmware sporting it will be released in mid-September
خدا صبر بده بهت :10:نقل قول:
عزیزم خواهشا اسپم نده.خلاف قوانینه.
ممنون علی جان....خدا کنه این مشکل صدابرداریش حل بشه....واسه یه گوشیه High end خیلی ضایعس:13:نقل قول:
تمام فیلم و کلیپهای 95 ریختم توش،قشنگ میاره ولی وقتی کلیپ جدید تبدیل میکنم و از کامپیوتر میریزم توش نمیاره حتما باید از فایل منیجر بازکنم.
الان 2تا فیلم تبدیل کردم هیچکدوم نمیاد:41:
راستی یه سوال دیگه، چرا از تو فایل منیجر تمام کلیپها فول اسکرینن ولی از تو خود Videos میخوام ببینم کوچیکتر پخش میشه؟
از دوستان کسی میتونه یه توضیح تخصصی در مورد N97 و i-phone 3g به من بده:40:
3تا از دوستای من i-phone دارن و از وقتی من این و خریدم میگن پولت و ریختی دور، کاشکی I-phone میخریدی
هرچی من میگم :19:این دوربینش 5، حافظش 32، بلوتوس 2 داره ، wifi داره، gps داره، به گوششون نمیره:5:
فریمور گوشی من الان 10 . ارزش داره به 11 آپ دیت کنم؟:8:نقل قول:
یا صبر کنم تا 12
10 با 11 چه فرقی داره؟
تغییرات 12 معلوم نیست چیه؟
ورژن جدید 12 هست دیگه دوست من...اینم تغییرات :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4110977&postcount=719
توضیح تخصصی نمیخواد.آیفون یه چیزیه که فقط به درد کلاس گذاشتن میخوره و هیچ کارایی نداره(3 ماه تمام آیفون دستم بوده که اینو میگم).97 مشخصا گوشی کاربردیه،اونم هر کاری که بخوای بکنی.نقل قول:
از دوستان کسی میتونه یه توضیح تخصصی در مورد N97 و i-phone 3g به من بده
3تا از دوستای من i-phone دارن و از وقتی من این و خریدم میگن پولت و ریختی دور، کاشکی I-phone میخریدی
هرچی من میگم این دوربینش 5، حافظش 32، بلوتوس 2 داره ، wifi داره، gps داره، به گوششون نمیره
سلام دوست عزیز.اتفاقا امپرکشیشو دیدم.خیلی بیشتر از حالتعادی داره میکشه.یارو میگفت تا 100 برابر یک گوشی عادی.مثلا 1.4 امپر.نمیدونم باید چه کار کنم.یارو گفت با این میزان امپرکشی فلش خطرناکه.:41:نقل قول:
میخوای احتمالا بری پیش همونی که ازش گرفتی بزنیش تو سرش؟
ارشیا تو خود فروم n97 تو سایت نوکیا یکی گفت عین این مشکلو داشته با هارد ریست حل شده.اینم امتحان میکنم اگه شد که هیچی اگه نشد از یارو شکایت میکنم.(چون قاعدتا زیر بار نمیره.)نقل قول:
با سلام اقا چنتا سوال داشتم : N97 از نظر محکمی چجوریه از دست کسی افتاده ؟
انتن دهی این گوشی چجوریه چون اصل یک گوشی موبایل تماس و انتن دهیه اونه وگر نه یه psp میخری با قیمت کم
صداشو با چنتا گوشی مقایسه کنید مثلا N95 8gig & 5800
کیفیت تصویر گوشی در چه حدیه اینم لطفا با مقایسه جواب بدید
میرزه از i8910 گزشت و اینو گرفت اگه اره چرا ؟
شایعه شده بعد از ماه رمضان قیمت میشه 500 و کمتر راسه یا نه ؟
و از همه محم تر از کجا بفهمیم اصله یا نه ؟
کار کردنم باحاش میگن سخته اینم یه توضیح بدید؟
خواهش میکنم خیلی کامل جواب بدید خیلی خیلی ممنون
با سلام اقا چنتا سوال داشتم : N97 از نظر محکمی چجوریه از دست کسی افتاده ؟
انتن دهی این گوشی چجوریه چون اصل یک گوشی موبایل تماس و انتن دهیه اونه وگر نه یه psp میخری با قیمت کم
صداشو با چنتا گوشی مقایسه کنید مثلا N95 8gig & 5800
کیفیت تصویر گوشی در چه حدیه اینم لطفا با مقایسه جواب بدید
میرزه از i8910 گزشت و اینو گرفت اگه اره چرا ؟
شایعه شده بعد از ماه رمضان قیمت میشه 500 و کمتر راسه یا نه ؟
و از همه محم تر از کجا بفهمیم اصله یا نه ؟
کار کردنم باحاش میگن سخته اینم یه توضیح بدید؟
خواهش میکنم خیلی کامل جواب بدید خیلی خیلی ممنون
شما که همین 2 روز پیش گفتی من هم ان97 دارم هم 8910 بعدش گفتی آنتن دهی 8910 خوب نیست چی شد !!! :27::21:نقل قول:
گوشی منم امروز یه چنتا برنامه ریختم روش و قتی ریست کردم دیگه بالا نیومد و فقط آیکون نوکیا رو صفحه میومد و همینطوری میموندنقل قول:
با فلش درست شد
راستی به 11 آپ کردم، احساس میکنم تاچش بهتر عمل میکه. خیلی روونتر شده
نقل قول:
ما دیدیم تا یه چیزی گفتیم یه مشتی به پاچه ی ما پریدن گفتیم ببینیم چه قدر سرشون میشه که اینجوری جواب میدن طرز پرسیدن سوالو شما برسی کن بعد صحبت کن بنده خدا
اگه میخوای مچ بگیری باید یه 4 5 سالی پیشه من شاگردی کنی
این سایت به نظر من یه سایت تخصصی بود وقتی حرفامو در مورد انتن دهی و ... این گوشیا زدم با اینی که دسته خودم بوده
جوابایی شنیدم که واقعا شک کردم
اگه همون روز اول میرفتی خرشو میگرفتی احتمالا قبول میکرد...:41:نقل قول:
میگم این گوشی 3 کلید که نداره باهاش مستر کنی،چه طوری میشه خاموششو مستر کرد؟
من یه بازی N-gage (resident evil نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم میگه این بازی فقط برای Omnia HD اجرا میشه
منظورش چیه؟
شما درست میگی منم باور کردم ولی فک کنم فقط خودم باور کردم و بقیه نظرشون یه چیز دیگس :27:نقل قول:
بیخیال
اینجا جای این حرفا نیست
منم از همه معذرت میخام :11:
اومنیا؟!؟!اومنیا که اصلا انگیج نداشته!به زور کردن تو پاچش!اتفاقا اویل جزو تنها بازیا ایه که راحت رو این گوشی میاد.فایلشو از کجا گرفتی؟
منم یه خاطر همین تعجب کردم.
از موبایلستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مطمئنی اومنیا ان گیج داره؟؟؟نقل قول:
اومنیا؟!؟!اومنیا که اصلا انگیج نداشته!به زور کردن تو پاچش!
8910I ..؟نقل قول:
مطمئنی اومنیا ان گیج داره؟؟؟
وقتی رو 5800 اجرا شه حتما رو اونم میشه ...!
یه تاپیک تو انجمن انگیج هست گفته رو سامسونگ اجرا کرده،گفتم شاید همون باشه.
3 کلید...خوب راستم میگه.اینم 3 کلید میشه دیگه... :دی
آسفالت4 هم نصب کردم همین پیغام داد.
آسفالتش مخصوص 5800 بود
من بازی ها رو از همین جا و کلاینت رو از سایت نوکیا گرفتم راحت جواب داد.اگه حالشو داری از اول دانشون کن.
برای شارژ مجدد باتری باید اون رو با یک گوشی دیگه نوکیا شارژ کنین مهم نیست چه مدلی فقط باتری باید توی گوشی جا بشه با این کار میتونین باتری گوشی رو به اصطلاح دوباره زنده کنید.نقل قول:
گوشیم آپ دیت کردم به 11، ولی lock code گوشیم عوض شده.
نه اونیکه خودم گزشته بودم و قبول میکنه نه دیفالت خود گوشی و قبول میکنه
چیکار کنم؟
دوباره باید فلش بشه؟
نمیدونم چه اتفاقی براش افتاد ولی درست شد:5::31:نقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه فیلم یا کلیپ به صورت تمام صفحه پخش بشه؟