یا Nitro PDF کار کردی؟نقل قول:
Printable View
یا Nitro PDF کار کردی؟نقل قول:
من يه نرم افزار براي تبديل فايلهاي pdf به text ميخواستم
نرم تبديل به word فارسي رو دارم و فونتهاي استفاده شده در فايل pdf رو هم دارم ام نميتونم به text (utf-8 or unicode)l متن رو انتقال بدم يا تبديل كنم
لطفا دوستان گرامي كمك كنند
ممنون
من يه نرم افزار براي تبديل فايلهاي pdf به text ميخواستم
نرم تبديل به word فارسي رو دارم و فونتهاي استفاده شده در فايل pdf رو هم دارم ام نميتونم به text (utf-8 or unicode)l متن رو انتقال بدم يا تبديل كنم
لطفا دوستان گرامي كمك كنند
ممنون
دوست عزیز چنین نرم افزاری که مبدل pdf به word باشه و زبان فارسی رو هم ساپورت کنه نیومده متاسفانه یکی از نقاط ضعف این نرمافزارهای مبدل pdf به word و doc همین عدم پشتیبانی از زبان فارسی هستش و تو همینجا بارها بحث شده:11:نقل قول:
آقا من يه نرم افزار دارم به نام pdfgrabber كه فايل رو به doc تبديل ميكنه و فونتهاي استفاده شده در فايل رو به من ميدهنقل قول:
اما نميشه در جاي ديگه اي مثل text از اون متن doc استفاده كرد
من ميخوام فونتها رو يه جوري بچسبونم به فايل كه توي هر محيط ديگه اي قابل نمايش باشه
ممنون
فونت های استفاده شده رو فکر کنم درهم به شما میده و برنامه ای نیست که فوت ها رو بهم بچسبونه و باید دستی انجام بدید که صرف نمیکنه وقت رو چند برابر میگیره:11:نقل قول:
نه تا حالا کار نکردم باهاش .نقل قول:
خواسته های منو میتونه برآورده بکنه ؟
این 2 تا تاپیک رو سر بزنید حتما مشکلتون رو تو این زمینه برطرف میکنه :11:نقل قول:
Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت و ویرایش فایلهای PDF
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=88237&page=3&highlight=nitro
کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های مرتبط با فایلهای pdf و نرم افزارهای ان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220198&page=15&highlight=nitro
واقعا بايد براي اين زباني كه داريم تاسف بخوريم!نقل قول:
من چند تا كتاب دارم و ميخوام روي موبايل آنها رو بخونم و نرم افزارهاي موجود فقط فايلهاي text unicode رو ميخونه
حالا با اين وضع بايد چكار كنم؟!!
تاسف فایده نداره زبان هم خیلی خوبه مشکل که از زبان ما نیست :31: چون عربی رو ساپورت نمیکنه اینطوریه ورگنه اگه عربی رو ساپورت میکرد مشکل کمی حل میشد :11:نقل قول:
اين جا جاش نيست اما به نظر شما وابستگي زبان فارسي فعلي ما به يه زبان ديگه يعني عربي مشكل نيست؟!!!
اما اگر كسي نرم افزاري پيدا كرد ممنون ميشم به بنده خبر بده
خوب توی نرم افزارهای مبدل همه زبونی رو قرار نمیدن و سعی میکنن زبان های اصلی رو قرار بدن زبان عربی نسبت به زبان فارسی اولویت داره بخاطر اینکه عده بیشتری از مردم کره خاکی دارن از اون زبون استفاده میکنن و ما هم در صورت وجود داشتن زبان عربی مجبوری رو به سوری اون ببریم:11:نقل قول:
سلام من از این که به این انجمن پیوستم خوشحالم مهران هستم از شیراز
دنبال یه نرم افزارم که بشه جزییات pdfها رو بیرون اورد
سلام ورودتون رو تبریک میگم و خوشحالم که اولین پستتون رو تو این انجمن زدید :11:نقل قول:
دقیقا اشاره نکردید منظور از جزئیات چیه
نرم افزاری مثل Adobe Reader 9 با ورود به منوی File و سپس Properties میتونید مشخصات دقیقی از فایل PDF موجود رو مشاهده کنید :10:
من سوال ندارم فقط مي خواستم تشكر كنم از اين تايپيك و دو تايپيكي كه در مورد نرم افزار هست چون هر وقت نرم افزاري در اين مورد مي خوام مي آم اينجا
با درود
من برای باز کردن شماری از فایل های pdf به این مشکل برمی خورم. ولی برای باز کردن بیشتر فایل ها مشکلی ندارم. این دشواری از کجاست؟ نسخه ی برنامه Adobe Reader 6.0 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود :11:نقل قول:
دوست عزیز :1 - آیا نام فایل هایی که PDF هستند فارسی است اگر اینگونه است آنها را به انگلیسی تغییر دهید
2- آیا فایل هایی که باز میکنید دانلود شده است اگر اینگونه است دوباره دانلود کنید .... 3 - شاید در متن PDF فونتی وجود دارد که قادر به باز گشایی آن نیست برای این منظور می توانید از Adobe Reader Pro برای بازگشایی آنها استفاده کنید .
درودی دوبارهنقل قول:
دوست ارجمند فایل ها را از اینترنت گرفته بودم و البته با دوباره گرفتن فایل دشواری از میان نرفت.
نرم افزار Adobe Reader Pro چه تفاوتی با این نسخه ای که من دارم داره؟ از کجا می تونم اون رو دریافت کنم؟
با سپاس
نقل قول:
Adobe Acrobat / تمامی ورژنها در این تاپیک :11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=44444&page=5&highlight=adobe+reader
سلام دوستان! :5:
فرم عضویت در انجمن کامپیوتر دانشگاه ما pdf هست و قراره که اونو پر کنیم و email کنیم. ولی چطوری ؟ :13: توی فایل PDF که نشد چیزی بنویسم. به word هم منتقل نشد. اصلا نمی شه چیزی رو ازش copy کرد یا تغییری توش ایجاد کرد. :23:
ایده ای دارین؟ :15:
خوب دوست عزیز :نقل قول:
اگر دوباره دانلود کردی و مشکلت حل نشد چندتا علت میتوان ذکر کرد .....
1 - فایل که دانلود میکنید در فایل های ZIp شده یا rar شده قرار داشتند یانه اگه نداشته باشند امکان دارد که فایلها خراب شده .
2 - اگر فایل های که دانلود کردید با استفاده از یک برنامه مدیریت دانلود دانلود کنید تا نحوه مسیر پیشرفت فایلها را به دقت زیر نظر داشته تا امکان خراب دانلود شدن آنها کمتر شود .
3- برنامه آن فرمت رو پشتیبانی نمیکنه.
حال شما فرق نرم افزار قدرتمند Adobe_Acrobat_9_Pro_ با قبلیت های بسیار با این در Adobe_Acrobat 6 در این است که این نسخه دارای قابلیت های بسیاری از جمله پشتیبانی از فرمت های مختلف در باز گشایی آنها می باشد و با این نسخه به راحتی هم می توانید در متون خود تغییرات ایجاد نموده و .....
اینم URL برای دانلو و اطلاعات بیشتر ...... :11:
3 0 d o w n l o a d.com/archives/utility/office/download_adobe_acrobat_reader_writer_full/کد:http://www.p
راستی فاصله بین حروف رو بردار .....:5:
چرا نمیشه خیلی راحت میشه .... اگه شما میتونید از نرم افزار های تبدیل pdf به word استفاده کنید و اگر نمی تونید در محیط word کار کنید از Adobe_Acrobat_9_Pro استفاده کنید تا بتونید در محیط Adobe_Acrobat تایپ کرده و هرگونه تغییری که میخواهید ایجاد کنید ..... و از پلاگین های مخصوص برای word هم برای ایجاد تغییرات میتونید استفاده کنید.نقل قول:
در بالا این URL دانلود Adobe_Acrobat_9_Pro آورده شده است ... موفق باشید.:10:
سلام
ببخشید یک برنامه می خواستم که pdf رو تبدیل کنه به word با پشتیبانی فارسی چون من یه چندتا از این برنامه ها گیر اوردم ولی فارسی رو ساپورت نمی کنه کلمات عجق وجق می زنه!!
متشکر
یا علی(ع)
دوست عزیز بارها در این مورد تو همین تاپیک و تاپیک های مشابه بحث شده نرم افزاری که زبان فارسی رو تو تبدیل پی دی اف به ورد درست تبدیل کنه متاسفانه وجود نداره وهمشون این مشکل عدم سازگاری با زبان فارسی رو دارند :11:نقل قول:
متشکر دوست عزیز.:40:پس تلاش نکنم برای یافتن چنین نرم افزاری فایده ای ندارد.نقل قول:
دوست عزیز بارها در این مورد تو همین تاپیک و تاپیک های مشابه بحث شده نرم افزاری که زبان فارسی رو تو تبدیل پی دی اف به ورد درست تبدیل کنه متاسفانه وجود نداره وهمشون این مشکل عدم سازگاری با زبان فارسی رو دارند
یا علی(ع)
نمیدونم هنوز این سایت کارمیکنه یانه ولی من یه زمانی دوصفحه پی دی اف فارسی روبرام به ورد تبدیل کرد وبدون هیچ اشتباهی شاید برای صفحات بیشترمشکل سازباشه ولی امتحانش ضرری ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه اول فایل پی دی اف روبدی بعد نوع تبدیل رو بعد هم ادرس ایمیلتون رو
تو این زمینه نرم افزاری نیومده ولی دوستمون تو پست بالا یک سایت رو معرفی کرده من تست نکردم ولی امتحانش ضرر نداره میخوای یک تست کن شاید نتیجه گرفتی :11:نقل قول:
با سلام
ساده ترین نرم افزار برای ساخت pdf
رو می خواستم.
اگه از تو محیط word بخواهید این کار رو انجام بدید و اون هم ورژن 2003 ماکروسافت رود , سادهترین نرم افزار تو این زمینه word to pdf هستش ولی اگه بخواهید یکم حرفه ای تر کار کنید Nitro PDF یکی از قویترین برنامه ها تو این زمینستنقل قول:
من نرم افزار doPDFا رو هم معرفی میکنم خدمتتون چون حجم کمتری نسبت به دو مورد بالا داره و کار باهاش هم راحته
اینم تاپیک مربوطش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=166103&highlight=word&page=2
سلام
من برنامه pdf to word ورژن 3 رو دارم ولی دیگه خیلی قدیمیه و گاهی مشکل ایجاد میکنه کسی نسخه جدید نداره؟
سلام
من یه نرم افزار می خوام که فایل های pdf که به صورت عکس اسکن شده از روی برگهای کتاب هستند به word تبدیل کنه.
ممنون
یه فایل دارم به این اسم 6.PDF.opf با Adobe باز نمیشه نمیدونم چیه
اون OFP قضیه اش چیه؟
اینم لینک دانلودش
کد:http://www.2shared.com/file/4967468/b5b7008d/6PDF.html
فایلتون pdf هستش و میخواین به word تبدیلش کنید دیگه؟ درست متوجه شدم؟نقل قول:
doPDFانقل قول:
رو امتحان کردیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=166103&highlight=word&page=2
WORD TO PDF نسخه جدیدتر نداره اگه میخوای میتونی از NITRO PDF استفاده کنی که خیلی حرفه ای تره
فایل رو نتونستم دانلود کنم ولی به هر حال شما از folder option سربرگ view گزینه hide extensions for know file type رو تیکش رو بردارید ببینید پسوند اصلی فایل همون .6 هستش یا چیز دیگه ای هست چون اگه .6 باشه خود ماکروسافت هم این فرمت رو شناسایی نکردهنقل قول:
با تشکر از توجه شما دوست عزیزنقل قول:
از اونجایی که وقت نداشتم پست بزنم از دوستم (The Animal) خواستم که پست سوال رو ایجاد کنه.
حقیقت امر اینکه من یکسری کتاب دارم که فایل های PDF هستند و در بین همین فایل ها یا بههتر بگم 60 درصد این فایل ها با پسوند OPF هستند.
یه مقدار سرچ کردم و به یه جاهایی رسیدم (Open eBook Package Format) اما نرم افزاری که بتونه این فایل ها رو باز کنه رو پیدا نکردم .
این فایل ها خیلی برام اهمیت دارن و هرطور شده باید بازشون کنم . اما نمیدونم چطوری و با چه نرم افزاری . همونطوری که گفتم پسوند اونهاOPF هست.
فایل رو در راپید شیر آپلود کردم و در پایین لینک کردم .
ممنون از راهنماییتون .کد:http://rapidshare.com/files/203554573/6.PDF.opf.html
من يه برنامه براي تبديل خروجي هاي آفيس به پي دي اف ميخام كه به صورت پورتابل كار كنه. يعني نياز به نصب نداشته باشه.
خيلي تشكر
اينكار فعلاً غير ممكنهنقل قول:
سلام خسته نباشيد
من يك سري فايل دارم كه هم فارسي داره هم انگليسي و مي خوام كه تبديل كنم به ورد ولي به محض تبديل شده همه فونت ها خراب و نا خوانا ميشه البته من ادوب آروبات ريدر تري دي اين كار مي كنم اگه ميشه راهنمايي كنيد
باي
بارها گفته شدهنقل قول:
تبدیل pdf به ورد بسته به فونت های به کار رفته در فایل و فونت های موجود در کامپیوتر و حالتی که pdf ذخیره شده داره