سلام. من یه مودم زولتریکس دارم که وقتی اپیش رو تغییر می دم بعد از خاموش روشن کردن دوباره اپی بر میگیرده به اپی دیفالت.و سایت 95.38.32.18 و سایت فن اوا رو باز نیمکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
Printable View
سلام. من یه مودم زولتریکس دارم که وقتی اپیش رو تغییر می دم بعد از خاموش روشن کردن دوباره اپی بر میگیرده به اپی دیفالت.و سایت 95.38.32.18 و سایت فن اوا رو باز نیمکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
مودم كه 4 تا پورت لن داره!!!بعد اينكه سيستم قديميرو ميخوام بدم به كسي و جدا استفاده ميشه
من سوالمو طولاني طرح كردم خلاصش اين ميشه كه
سيستم قديمي كه دارم ورودي لن نداره!!!حالا چيكار بايد كنم؟؟؟
انگار كارت شبكه لازم داره!!!
حل شد
tanks
سلام دوستان گلم.
یه چند وقتی هست که مودم dlink 2740u خریدم . از روزی که خریدم مشکلاتم شروع شده. اولین مشکلم اینه که مودم به صورت هم زمان اینترنت را به پورتهای lan و وایرلس اشتراک نمیگذاره. یعنی وقتی میخوام از وایرلس استفاده کنم باید lan را خاموش کنم و مودم را خاموش و روشن کنم بعدش وایرلس کانکت میشه. هر روز تو خونه مشکل داریم کی از اینترنت استفاده کنه.
کانکشن داخل مودم ساخته شده و pppoe است.
گزینه full nat , bridge connection bitwin lan and wireless هم تیک خورده.
دوستان برای این مدل آپدیت Firmware نیامده ؟؟
اگر از دوستان کسی اطلاعاتی جهت کمک به بنده را دارد لطفا کمک بفرمایید
سلام من یه مودم لینکسیس 160 n دارم قبلا مودم رو در حالت بریج کانفیک کرده بودم که برای اینکه وایرلس رو بتونم به اشتراک بزارم احتیاج به روشن کردن کامپیوتر داشتم.بعد اومدم مودم رو روی حالت ppoe کانفیگ کردم تا احتیاجی به روشن کردن سیستم نباشه!ولی الان اینترنت به اشتراک گذاشته نمیشه!هرکاری میکنم نمیشه.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
با موبایل به وایرلسم وصل میشم ولی روی وایرلس موبایل یه علامت تعجب زرد رنگ میاد و توی تنظیمات گوشی که میرم مینویسه : اتصال به وای فای با محدودیت!؟
چیکار کنم؟
شما تو مودم حالت access point فعال هست ؟
ممنون تیک اکسس پوینت رو زدم درست شدنقل قول:
رفقا روتر وایرلس برا وایمکس چی پیشنهاد میکنین؟؟
من مودم linksys 120n دارم اما نتونستم از روتر وایرلسش برا وایمکس استفاده کنم.
طبیعیه نتونید از این مودم برای وایمکس استفاده کنید به دولیلنقل قول:
1- این مودم وایرلس گیرنده ی وایرلس نیست دهنده ی اینترنت به صورت وایرلس هست
2- این مودم با استاندارد 802.11 کار میکنه دو با وایمکس سازگار نیست وایمکس 802.16 هست و از مودم های مخصوص به خودش باید استفاده کنید
یه مودم وایرلس ای دی اس ال از سری N که تی پی لینک باشه چی توسیعه می کنید؟
TD-W8950ND این مدل تی پی لینک چطور هست؟سری Nهست ایا؟
این مدل مشکل خرابی ایناش زیاده؟
من یه مودم وایرلس میخوام حداکثر تا 50 تومن چی با این فیمت پیشنهاد میدین؟ یا اگه با این قیمت چیز خوبی گیرم نمیاد بیخیال شم؟
سلام دوستان.راستش من دنبال یه مودم ADSL وایرلس میگردم که قابلیت اینو داشته باشه که من توش V P N رو ست کنم و هر کس به وایرلس مودمم وصل میشه مستقیم از V P N استفاده کنه.یعنی دیگه لازم نباشه دیوایس هایی که به مودم وصل میشن تک تک بخوان به V P N وصل بشن و مثل این باشه که به طور مستقیم به آی پی V P N وصل شدن.اگر کسی چنین مودمی رو میشناسه لطف کنه بگه.
با تشکر
این مدل ارزش ندارهنقل قول:
بهتره برین سراغ برند smc سری n که 300mbps هست حدود 65 تومن مدل 7904wbras-n
که خیلی خوبه
مودم tplink مدل 8901g یا 8110g که به بودجه شما میخورهنقل قول:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
عزیز از چه لحاط این مدل مناسب به نظر نماد؟
یعنی این مدل خرابی زیاد هست؟یا نه از لحاظ برد وایرلس تاثیر داره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
راسی فروشگاه اینترنتی سراغ داری اینرو بفروشه؟لطفا پ خ کن.
ممنون مرسی.
نه tplink هم برند خوبیه ولی کیفیت و گارانتی smc رو نداره سایتی برای خرید سراغ ندارمنقل قول:
دوستان لطفاً يك روتر ADSL براي بازي آنلاين معرفي كنن. آيا اصلاً فرقي براي اين كار دارند. الان روتر ASUS عادي دارم.
سلام دوستان من میخوام یک مودم وایرلس بگسرم.اما موندم اخه یه دونه تی پی 8811 دارم می خوام یه روتر یا اکسیس پوینت بگیرم.
حالا دوستان میشه یه اکسیس پوینت معرفی کنند که بشه روش اکانت ساخت یعنی برا یه کاربر پورت تعریف کرد که مثلا یک ساعت هر روز بتونه از اینترنت استفاده کنه و تو اون یک ساعت بیشتر از 40 مگ نتونه استفاده کنه.ایا همچین چیزی امکان داره؟
ممنون میشم یم مدل معرفی کنید که وایرلس سری N باشه.
دوستان با روتر میشه شبکه داخلی ساخت و مثلا کامپیوتر ها رو شبکه کرد برای انتقال دیتا بین هم مثل اکسیس پوینت؟بدون اینترنت .
اکسس پوینت بیشتر برای اتصال یک شبکه ی وایرلس با یک شبکه ی کابلی استفاده میشهنقل قول:
مودم شما یعنی 8811 روتر هم هست و میتونید باهاش یک شبکه ی محلی هم درست کنید
اون مدلی هم که از smc گفتم بهترین انتخاب هست
دستگاه بسیار خوبیهنقل قول:
کد:SMC - Wireless ADSL - 7904
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2952
آقا DLINK 2730 چه جور مدمیه ؟ وایرلس سری N هست قیمت 54 تومن
سراغ dlink نرید برید سراغ tplinkنقل قول:
تائید میشه.منم داشتم بعد 3 ساعت انداختمش رفت.سراغ دی لینک نرید.نقل قول:
دوستان روتری سراغ دارید بشه محدودیت حجمی و زمانی روش گذاشت برای هر کاربر البته به قیمت مناسب از سر N ?
سلام دوستان
یه مودم خوب و موندگار بهم معرفی کنید قیمتش تا 100 تومن باشه.
دوستان کسی اطلاعی در این مورد نداشت؟نقل قول:
منکه تو پست قبلی جوابتون رو دادمنقل قول:
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
تا این قیمت برید سراغ لینک سیس قیمت دقیقی ازش ندارمنقل قول:
تاپیک نگاه کردم دیدم که بین مدل هایی که معرفی کردن : TP-link 8961ND , TP-link8901G دیدم به دردم می خوره چند تا سوال داشتم :20:
مودم های وایرلس دکمه برای خاموش کردن وایرلس مودم داره (خود مودم خاموش نشه)؟
مودم های سزی G که سرعتش 54Mbps سرعت انتقال فایل ها (تو شبکه ) چقدر میشه؟
فرق این دوتا فقط تو سرعتشونه ؟
فرق ND با NB تو چیه؟
تاپیک نگاه کردم دیدم که بین مدل هایی که معرفی کردن : TP-link 8961ND , TP-link8901G دیدم به دردم می خوره چند تا سوال داشتم :20:
مودم های وایرلس دکمه برای خاموش کردن وایرلس مودم داره (خود مودم خاموش نشه)؟
مودم های سزی G که سرعتش 54Mbps سرعت انتقال فایل ها (تو شبکه ) چقدر میشه؟
فرق این دوتا فقط تو سرعتشونه ؟
فرق ND با NB تو چیه؟
بله بعضی از مودم های وایرلس دکمه برای خاموش و روشن شدن وایرلس دارن ولی بعضی ها ندارن
54mbps یعنی در هرثانیه 54 مگابیت اطلاعات در شبکه ی وایرلس میتونه ردوبدل بشه
دو مدلی که nb و nd داره کامل بگین تا بگم فرقش چیه
دوستان نظرتون در مورد این مدل تی پی لینک چیه ؟
[PHP]
http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8960NB#over
[/PHP]
تفاوت این مدل با TD-W8960 N چی هست ؟
این دو مدل دکمه ای برای خاموش شدنش دارن؟نقل قول:
ینی سرعت انتقال می شه حدود 5 6 مگا بایت درسته ؟
مودم های TP-link 8961N , TP-link8901G تو سرعت با هم فرق دارند؟
منظورم این دو مدل بود
کد:http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8961NB#down
کد:http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8961ND#app
تو سرعت دانلود و آپلود فرقی ندارندنقل قول:
ولی تو وایرلس چرا
اونی که آخرش نوشته n برد بیتشری نسبت به g داره و transferarte بالاتری تو شبکه نسبت به سری g داره فکر کنم 150mbps باشه برای اطلاعات بیشتر به سایت خود tplink برید
باتشكر از پاسخگويي شما ميشه بفرماييد دليل برتري اين برند نسبت به برند TP Link در چيه؟نقل قول:
يه مدل خوب رو اگر معرفي كنيد ممنون ميشم.
هم کیفیتی ساخت و هم گارانتی برتر از tplink هستنقل قول:
مدلش رو تو چند پست قبلی نوشتم مدل 7904wbras-n حدود 65 تومن
اقا كدوم مدل از همه بهتره؟
1.ASUS
2.D-LINK
3.SMC
يه مودم 4 پورته و وايولس باشه قيمتش چند تومنه و همچنين با معرفي اطلاعاتش؟
جناب کاربر فعال خسته نباشی :20:نقل قول:
منم قبلا همکار بخش سخت افزار بودم 2 3 سال پیش:11:
حالا شما میشه بگی چرا ما نریم سمت DLINK ؟
1 دلیل میاری؟ سایر دوستانم پاسخ بدن
سلامنقل قول:
این برند قبلا ها برند خیلی خوبی بود ولی الان من از این برند خرابی زیادی دیدم و توصیه میکنم از این برند تهیه نکنید
این برند هم نسبت به برندهای گفته شده فروش نداره تو مودم adsl
TP-Link TD-W8960N
SMC 7904 WBRAS N
سلام
1-از بین این 2 تا کدوم بهتره و چرا؟
TP-Link TD-W8960N
SMC 7904 WBRA-N
2-این ها مشکلی در وصل شدن 4 5 تا وایرلس همزمان دارن یا نه؟
3-میشه همزمان از وایرلس و لن استفاده کرد؟
ممنون
دومی بهتره
بله میشه استفاده کرد و مشکلی نداره