نه عزیزنقل قول:
اون update برای پخش divX و AVI هست که حجمش 5 مگ هست و باید حتما وصل بشی به شبکه LIVE برای Update کردنش
نه عزیزنقل قول:
اون update برای پخش divX و AVI هست که حجمش 5 مگ هست و باید حتما وصل بشی به شبکه LIVE برای Update کردنش
بعد این ورژن داشبوردش 2.0.8955 آپدیتش میشه بکنم اصلا ارزش داره ؟نقل قول:
شما مگه ورژن dashboard تون چنده ؟نقل قول:
الان اخرین ورژن 2.0.9199.0 هست که 5 ماهی میشه اومده و مهمترین قابلیتش هم امکان استفاده از usb به جای hdd هست
اینی که شما گفتی 6 ماه قبل از اون اومده یعنی 11 ماه قبل
اصلا موضوع ارزش نیست شما برای اجرای بازی های جدید باید اپدیت کنیدنقل قول:
بعد این ورژن داشبوردش 2.0.8955 آپدیتش میشه بکنم اصلا ارزش داره ؟
نقل قول:ممنوننقل قول:
میشه یه لینک از همین ورژن که میگین برام بذارید ؟
سلام.نقل قول:
تو پست اول همین تاپیک آپدیتهای جدید رو دوست عزیز p3yman_xl همیشه لطف میکنن و میزارن برای دانلود.
من این آپدیت جدید رو نصب کردم یه بازی هم روی فلش نصب کردم حالا چجوری بازی رو از رو فلش اجرا کنم که به dvd بازی نیاز نباشه ؟ من که چیزی پیدا نکردم !نقل قول:
دوست عزیز در هر صورت باید بازی تو dvd rom باشه تا بتونید بازی کنید . و راحی نیستنقل قول:
من این آپدیت جدید رو نصب کردم یه بازی هم روی فلش نصب کردم حالا چجوری بازی رو از رو فلش اجرا کنم که به dvd بازی نیاز نباشه ؟ من که چیزی پیدا نکردم !
بچه ها شنیدم آپدیت جدید اومده با ساپورت کینکت.درسته؟
سلام. بله اومده ولی خوب نسخه بتا هستنقل قول:
بچه ها شنیدم آپدیت جدید اومده با ساپورت کینکت.درسته؟
پس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟نقل قول:
شما هارد اکسترنال بزنید فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هست برا کنسول. ولی هارد مخصوص بخرید ۱۲۰ گیگ فقط برای کنسول هستنقل قول:
پس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟
آقا این آپدیت جدیده کی میاد ؟؟؟
حالم از این یکی داره بهم میخوره !!!
الان بتا ش اومده ولی اصلیش تا ابان ماه میادنقل قول:
آقا این آپدیت جدیده کی میاد ؟؟؟
حالم از این یکی داره بهم میخوره !!!
سلام
من می خوام GtaSa رو که مال Xbox هست رو تو 360 اجرا کنم ولی می گه که دستگاه باید آپدیت بشه منم رفتم و آخرین آپدیت رو
که اسمش هم $SystemUpdate9199.zip بود رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم ولی 360 بازم می گه که باید آپدیت جدید رو نصب کنید در حالی که خود سایت Xbox می گه که شما با نصب این آپدیت می تونید بازی رو تو 360 اجرا کنید.
حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون:11:
سلام.شما بازی رو روی dvd 5 رایت کردید یا روی dvd 9 ?نقل قول:
سلام
من می خوام GtaSa رو که مال Xbox هست رو تو 360 اجرا کنم ولی می گه که دستگاه باید آپدیت بشه منم رفتم و آخرین آپدیت رو
که اسمش هم $SystemUpdate9199.zip بود رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم ولی 360 بازم می گه که باید آپدیت جدید رو نصب کنید در حالی که خود سایت Xbox می گه که شما با نصب این آپدیت می تونید بازی رو تو 360 اجرا کنید.
حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو خریدم
راستی من با بازی های دیگه هم امتحان کردم ولی نشد و ارور های مختلف دیگه ای می داد
الان آپدیت 9199 رو Xbox شما نصبه یا مشکل نصب داری ؟؟؟نقل قول:
بله آپدیت نصب شده
داداش من یه Xbox 360 Arcade خریده که میتونه بازی های کپی رو اجرا بکنه (احتمالا کپی خور هست دیگه نه؟)
حالا میخوام آپدیتش کنم. چون هر بار که یه بازی میزاریم توش میگه باید آپیدت بشه. اگه از طریق اینترنت آپیدیت بکنیم این مشکل برطرف میشه؟
یکی هم اینکه احتمال داره بعد از آپیدت کردنش به هم بریزه؟
سلام.نقل قول:
داداش من یه Xbox 360 Arcade خریده که میتونه بازی های کپی رو اجرا بکنه (احتمالا کپی خور هست دیگه نه؟)
حالا میخوام آپدیتش کنم. چون هر بار که یه بازی میزاریم توش میگه باید آپیدت بشه. اگه از طریق اینترنت آپیدیت بکنیم این مشکل برطرف میشه؟
یکی هم اینکه احتمال داره بعد از آپیدت کردنش به هم بریزه؟
بهترین حالت اینه که همین اخرین اپدیتی که صفحه ی اول هستو نصب کنید. و این کارو از طریق فلش انجام بدید
کنسول شما Arcade ـه ؟؟؟نقل قول:
آواتارت چی ؟؟؟ سالمه ؟؟؟
نمی دونمنقل قول:
کنسول اصلا به نت وصل نیست
من این آپدیت رو از اینجا دانلود و نصب کردم
بعد وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم یه ارور داد که به DVD5 بودن بازی مربوط می شدکد:http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardscompatibility.htm
من هم یه آموزش از اینجا
پیدا کردم که باهاش می شه DVD5 رو به DVD9 تبدیل کردکد:http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/patching_xbox_1_backups_to_play_on_xbox_360-828115
الانم فایل ISO رو درست کردم و می خوام برم DVD9 خام بخرم و ببینم بازی اجرا می شه یا نه.
توی پست اول آپدیت زیاد هست. آخریش کدومه؟ ببین همین هست :نقل قول:
آپدیت ماه آوریل سال 2010 (*آخرین آپدیت*)
2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB
لینک دانلود مستقیم:
کد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
این آپدیت، آپدیت های قبلی رو هم توش داره؟ منظورم مزایای آپدیت های قبلی هست. یا باید برای استفاده از مزایای آپیدت های قبلی ، اونا رو هم دانلود کنم؟ یا همین کافیه؟ تست شده هست؟ فردا دستگاهم رو به هم نریزه؟
تا اونجایی که من می دونم آرهنقل قول:
این آپدیت، آپدیت های قبلی رو هم توش داره؟ منظورم مزایای آپدیت های قبلی هست. یا باید برای استفاده از مزایای آپیدت های قبلی ، اونا رو هم دانلود کنم؟ یا همین کافیه؟
سایت رسمی ماکروسافت و این حرفا؟نقل قول:
تست شده هست؟ فردا دستگاهم رو به هم نریزه؟
سلام
من الان قبل از اجراي بازي هاي جديد مجبورم يه ديويديي تحت عنوان كرك بزارم تو دستگاه و بعد از اجرا شدن اون بازي رو اجرا كنم! آيا با آپديت داشبورد به اين كرك بي نياز ميشم؟؟ يا بايد كار ديگه اي هم بكنم؟؟ اگه كار ديگه اي هست اون چيه؟
مرسي ;-)
منظور شما دیسک اکتیو active.iso هست...نقل قول:
باید روی کنسولتون فرم ور Lite Touch رو بریزید.
آقا چند تا سوال دارم :
Freestyle Dash چیه؟
آخرین ورژنش چند هست؟
از کجا میتونم دانلودش کنم؟
چطوری باید نصبش کنم؟
اگه بعد از نصب بخوام دوباره داشبرد دیفالت رو داشته باشم باید چی کار کنم؟
برای اینکار باید کنسول J-Tag شده داشته باشید ..نقل قول:
J-Tag چیست ؟
محتوای مخفی: JT
اگر دستگاه شما جی تگ هست، بگو تا لینک آموزشش رو بذارم .
موفق باشید
دوستان اين آپديت جديد مطمئنه ؟؟ منظورم از لحاظ بن شدنو اين حرفاست ... ( نميدونم اصلا ربط داره يا نه )
كلا خيلي با ورژن قبلي فرق داره ؟؟؟
بله ربط داره ؛ با ریختن این آپدیت 20124160_BETA و اتصال به لایو پیش از موعد مقرر بن خواهید شد.نقل قول:
صبر کنید نسخه ی نهایی تقریبا یک ماه دیگر عرضه میشه ...
عکس هایی از محیط دشبورد جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این اپدیت جدیده با این که بتا هست ولی مشکلی نداره
سلام!
اگه داشبورد جدیده(اونی که نسخه بتا و مخصوص کینکت هست)رو روی کنسول بریزیم واسه کپی خور بودن کنسول مشکلی پیش نمیاد؟ بازی های کپی اجرا میشه؟
سلام.نقل قول:
سلام!
اگه داشبورد جدیده(اونی که نسخه بتا و مخصوص کینکت هست)رو روی کنسول بریزیم واسه کپی خور بودن کنسول مشکلی پیش نمیاد؟ بازی های کپی اجرا میشه؟
دوست عزیز هیچ مشکلی واستون پیش نمیاد. خیالتون راحت
سلام میشه لینک دانلود داشبورد جدید اونی که با کینکت سازگاره و تا الان فقط بتاش اومده رو بزارید مستقیم باشه بهتر نسخه اصلشم اومده؟کی میاد؟
سلام این لینک....نقل قول:
کد:http://digiex.net/content/attachments/5264d1284154875-20124160_beta.rar.html
این ورژن هم مشکلی نداره ولی بزارید اصیش بیاد
سلام دوستان
آپديت جديد ورژن 2.0.12567.0
راستي اين آپديت هاي جديد با بازي هاي كپي مشكلي كه ندارن؟کد:http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/6868-xbox-360-dashboard-update-2-0-12567-0-download.html
آپديت جديد (2.0.12567.0) رو تست كردم
با بازي هاي كپي مشكل نداره
محيط داشبورد به خصوص استارتاپ خيلي قشنگ شده
اره خیلی قشنگه ولی به نظرم سبزش زیادی پر رنگهنقل قول:
آپديت جديد (2.0.12567.0) رو تست كردم
با بازي هاي كپي مشكل نداره
محيط داشبورد به خصوص استارتاپ خيلي قشنگ شده
نه به نظرم زياد پر رنگ نيستنقل قول:
فقط رنگ سبز انتخاب كردن منو ها يكم تيرس
كه البته اگه ثابت بمونه كمرنگ و پر رنگ ميشه
راستي يه چيز ديگه
توي داشبورد هاي قبلي گوشه سمت راست پايين از توي آرم ايكس باكس يه سري موج بيرون ميومد
ولي توي داشبورد جديد اين موج ها رو برداشته