نظری نبود؟نقل قول:
Printable View
نظری نبود؟نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟؟؟:sad:
touch Flo قابل نصب روی امنیا هست ، اما همچین آش دهن سوزیم نیست.نقل قول:
رم 128 هم که من تاحالا با اینکه کلی نرم افزار روش نصب کردم کم نیاورده.
بجاش امنیا هم حافظه داخلیش بالاتره ، هم صفحش بزرگتره ، هم GPS داخلی داره ، هم دوربینش قویتره ، هم پشتیبانیش تو ایران بهتره ، به نظر شخصی من هم ظریفتر و قشنگ تره ، تازه سیستم G Sensor هم داره ، پشتیبانی مستقیم Divix هم داره که با توجه به حافظه داخلی و صفحش به راحتی میشه کلی فیلم با کیفیت ریخت روش و نگاه کرد.
تازه عمر باطریشم بالاتره، اپتیک موس هم داره ، سیستم تغییر خودکار نور صفحه با محیط هم داره . بجای Touch flo هم سیستم touch Wiz توش تعبیه شده ، خر.جی TV هم داره ، رادیو FM هم داره.
حالا به نظر خودت کدوم گوشی بهتره ؟
کسایی کهomnia i900 16 G دارن لطفا کمک کنن !!! چطور میشه به گوشی تم یا عکس یا موزیک اضافه کرد ؟؟:sad:
اقایون مال من نمودار باطری کم میشه ولی عدد همش 100 هست مگر نباید همینجوری عدد موقع تمام شدن شارژ کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشیت سالمه عزیز.نقل قول:
کلاً سیستم ویندوز موبایل اینه ، یعنی 0 تا 100 رو می زنه بعد با نمودار نشون می ده العان باطری تو چه مرحله ای از 0 تا 100قرار داره.
بنا بر این عددا تغییری نمی کنن.
خود نموداری که بین 0 تا 100 هست درسته یعنی کم وزیاد میشه ولی عدد 0 یا 100تعغیر نمیکنه ولی بقیه دوستان گفتن که کم میشه مثلا 90% یا 80% یا 50%و.....نقل قول:
ازت سپاسگذارم . G Sensor رو نمیدونم چیه ولی با این تفاسیر که گفتی لااقل و در بد بینانه ترین حالت بازم امنیا چیزی کم ندارهنقل قول:
ازت سپاسگذارم . G Sensor رو نمیدونم چیه ولی با این تفاسیر که گفتی لااقل و در بد بینانه ترین حالت بازم امنیا چیزی کم نداره.نقل قول:
ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی چجوری میشه یه پستمو حذف کنم.اینترنت سرعتش داغونه اینجوری میشه دیگه
دو راه هست.نقل قول:
یکی اینکه بری تو Setting بعد بری توی تب Connections بعد برای توی قسمت USB Connection mode بعد از اونجا قسمت Mass Storage رو انتخاب کنی بعد OK بزنی.
در این صورت وقتی گوشیتو با USB وصل کنی به کامپیوتر تمام فایلهای موجود توی هارد گوشیتو(فقط قسمت حافظه جانبی گوشی) ببینی ، از اینجا هم مو تونی هر چی بخوای کپی کنی توی گوشیت ، مثل کپی کردن توی فلش دیسک.
در واقع با این عمل گوشی تو تبدیل می شه به یک فلش دیسک.
حالت دیگو اینه که باید Active Sync رو از روی CD توی جعبه گوشی نصب کنی ، بعد همه مراحل قبل رو تکرار کنی اما در مرحله آخر بجای انتخاب Mass Storage گزینه ActiveSync رو انتخاب کنی.
در این صورت پس متصل کردن گوشی به USB ، ActiveSync اجرا می شه و بازم اطلاعات گوشتو توی My Computer نشون می ده . که مثل دفعه قبل می تونی اطلاعاتت رو کپی کنی توی گوشی.
به همین سادگی به همین خوشمزگی...
تمهای ویندوز موبایلم زیاد تغییری توی گوشی نمی دن ، فقط رنگ دورشو عوض می کنن همین. بنابر این خودتم توی قسمت تم می تونی به راحتی تم بسازی .
از دوستانی که i900 دارن لطفا به سوال من جواب بدن
اقایون مال من نمودار باطری کم میشه ولی عدد همش 100 هست مگر نباید همینجوری عدد موقع تمام شدن شارژ کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
خود نموداری که بین 0 تا 100 هست درسته یعنی کم وزیاد میشه ولی عدد 0 یا 100تعغیر نمیکنه ولی بقیه دوستان گفتن که کم میشه مثلا 90% یا 80% یا 50%و.....
یعنی کسی نمیخواهد جواب من سردر گم را بدهد
خسته نباشید !
میشه بگین سرعت گوشی چجوریاست ؟
در حد تیم ملی یا مسابقه محله ؟ :دی
G Sensor همون سیستمیه که وقتی گوشی رو می چرخونی تصویرم می چرخه.نقل قول:
G Sensor رو نمیدونم چیه
یعنی وقتی گوشی رو Landscape میگیری تصویر هم Landscape می شه.
نه عدد عوض نمیشه فقط نمو دار عوض میشه ، مگر اینکه یه برنامه هست بزنیش که اطلاعات کاملی از گوشی می ده ، باطریم به درصد با عدد نشون می ده.نقل قول:
خود نموداری که بین 0 تا 100 هست درسته یعنی کم وزیاد میشه ولی عدد 0 یا 100تعغیر نمیکنه ولی بقیه دوستان گفتن که کم میشه مثلا 90% یا 80% یا 50%و.....
معایب امنیا:
1_صفحه نمایش کم نور
2_رزلوشن غیر استاندارد
3_طراحی ضعیف بدنه ه تا حدی که هرکی دستون میبینه میگه گوشی چینه تلوزیون بگیر باحاش فوتبال داره..!
4_ساپورت نکردن فارسی که میگن باید بریم آویزو عربی بشیم
5_قیمت این گوشی باید 500 باشه (بیشتر نمیارزه ;)
رزولوشن غیر استانداردش فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون هرچی بر نامه جدید میزنن امنیا رو ساپرت میکنه.نقل قول:
طراحیشم به نظر شخصی من بد نبود.در ضمن من ترجیح میدم گوشی که میخرم زیاد تو چشم نباشه
مشکل فارسیم شنیدم که حل شده
قیمتم بد نیست به نسبت کارایی اگه با این قیمت پاکت بهتر میشناسی بگو لطفا!!!!!!
ولی بی زحمت در مورد کم نور بودن صفحه یکم توضیح بدین یعنی زیر نور مستقیم آفتاب نباشم بازم ضعفش خودشو نشون میده؟
باسلام
دوستان لطفا راهنمائي كنيد
من كمتر از يك گيگ روي ُاستوريج كارت فايل ريختم ولي اعلام مي كنه كه فضا براي دريافت اس ام اس نداريد چه بايد كرد ؟
نقل قول:
اشتباه میکنی
توی تمام ریوو ها در مورد جنس بدنه نوشته شده
very high Quality
اگه این وری های کوالیتی هست آیفون حتما جنسش و از سیاره دیگه آوردن ساختن!
نور صفحه خیلی کمه در مقابل پاکت پیسیهای دیگه.شاید دلیلش هم برای کم مصرف بودن شارژ باشه که اینجوری کردن
خوب دوست عزیز میتونی بری توی تنظیمات و نورشو زیاد کنی.
آقایون این نرم افزارهای spb بصورت فول و کرک شده را از کودوم سایت میشه گیر آورد؟
کسی می دونه چکار میشه کرد وقتی به Usb وصل میشیم باتری شارژ نشه؟
سلام
کسی لینک یا فایل دانلود رام اصلی سامسونگ (رام های گذشته) رو داره؟
برای دانلود نرم افزارهای فول مثل spb برنامه emule رو نصب کنید و از طریق سرویس p2p سرچ کنید . توی انجمن های خارجی هم گیر میاد
به اینا اطمینانی نیست کافیه یه دونه غیر رسمیشو بریزیم تا کل گوشی رو نابود کنه...سایت رسمی بگید واسش.من از سایت سامسونگ هیچی سر در نیاوردم
هیچ وقت از سایت ها و جایی که نمیشناسی برنامه ای دانلود نکن. برای دانلود موبایل شل هم وارد سایت اصلینقل قول:
این برنامه از طریق لینک زیر شو و دانلودش کن.
کیجن برنامه هم بر روی آخرین نسخه اش کار میکنه.کد:http://beta.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/
لینک دانلود کیجن.
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=63686871c45173460c5c8dce6e912dfa
آقا این کیگن برای همه spb ها کار میکنه؟ یا فقط 1 برنامه؟نقل قول:
این کیجن برای SPB Mobile Shell است.نقل قول:
بقیه کیگن هارو از کجا میشه پیدا کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز شما درخواست Spb Mobile Shell رو کردی و من هم برای شما گذاشتم.
برای بقیه برنامه های این شرکت باید بری در انجمن های warez که مربوط به پاکت پی سی ها هستند بگردی.
بعضی برنامه هاش کیجن دارند و بعضی ها هم سریال.
کافیه در گوگل کلمه ppc warez رو سرچ کنی هر برنامه و هر کیجنی که خواستی میتونی پیدا کنی.
نه عزیز من شل و نگفتم...درخواست همه برنامه های spb با کرک و کرده بودم :d
همه شون رو میخوای برو اینجا...نقل قول:
یک سرچ توش بکنی همه شون هستن.کد:http://forum.ppcwarez.org/
یاران گرانقدر آخرین قیمت ؟ با گارانتی ؟ بدون گارانتی ؟
دوستان به سایت آپدیت رسمی سامسونگ برید و کشور امارات رو انتخاب کنید و بعد ورژن گوشی رو بدید(مال من JVHI2 ) حالا رام رسمی JVHK1 رو دانلود کنید... اگه الان رام custom روی گوشیتون نصبه احتمالا با مشکل incorrect software version مواجه میشید.....................
.
دقیقا به همین دلیل من دنبال یه رام اصلی می گردم.نقل قول:
X1 از امنیا بهتره یا بدتر ؟ گوشیه خوبی به نظر میرسه حیف که 3.2 هست دوربینش
نقل قول:
البته فکر نکنم اینطوری مشکلت حل شهکد:http://fus.samsungmobile.com/omnia/sea/sp/i900DZHH3_updater_xp.exe
نقل قول:
اگه میخوایید update کنید چرا k3 نمیکنی؟!!