اون لرزش فکر کنم با استرس بار و بالانس چرخ های خیلی کمتر میشهنقل قول:
Printable View
اون لرزش فکر کنم با استرس بار و بالانس چرخ های خیلی کمتر میشهنقل قول:
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
مشکل از چیزی به اسم چهار شاخه بود که دچار لقی شده بود
دادم جلو بندی ساز درست شد
مشکل کشیدن لاستیک هم بیشتر به خاطر لاستیک های ایرانی هست :11:
چجوری می تونم شیشه شوره پراید رو یه جوری کنم که آب به کل شیشه بپاشه؟
فكر كنم بار اوله كه پرايد ميخري...آره؟نقل قول:
كم كم راه مي افتي!! و ديگه جز براي كاراي مهم به نمايندگي مراجعه نمي كني....
لرزش از جلوبندي هستش.كشيدن به سمت چپ از لاستيكا مي تونه باشه ولي نه لاستيك هاي نو.90% مال تنظيم نبودن فرمون.همون جلوبندي يكي دو هزار تومن مي گيره فرمون را ميزون مي كنه.ضمنا 4 تا رينگ ماشين را ببر آپاراتي بده بالانس كنن.
واسكازين هم تعويض روغني كه ميري بگو برات چك كنه...هزينه ايي نداره...
شنیدم میان از شیشه شور خانواده پژو که اب از روی طیقه برف پاک کن روی شیشه میریزه استفاده میکنند و مثل اینکه کل خرجش 1500 ت میشه!نقل قول:
اوه اوه جلوبندی ساز!:13: میشه بگید چقدر هزینه داشت؟ ببینم میصرفه خودم ببرمش بیرون یا باید برم یدونه از تعمیر گاه های مرکزی سایپانقل قول:
راستش نه پراید اول و پنج سال پیش وقتی خریدیم جز اینکه روز اول تحویل از نمایندگی مجبور شدیم لنت های جلو که چسبیده بود به دیسک و راننده همون جوری از کارخونه اوره بود و عوض کنیم خداییش تا موقع فروش خرج نذاشت رو دستمون!نقل قول:
حالا این نسخه ای که برامون پیچیدین چند در میاد!:31:
در مورد واسکازینم همونطور که گفتم یکی دو هفتست روغنهاش عوض شده میخوام بدونم لازمه اون واسکازینی که هدر رفترو جبران کنم یا واقعا سر ریز بوده؟
2 راه دارينقل قول:
1_يه سوزن ته گرد بكني توي سوراخ آب پاش جا به جاش كني ته به موقعيت مورد نظرت برسي
2_ببري پيش يه برقكار يا خودت دو متر شيلنگ و سه راهي بگيري آبپاششو بكني مثل پژو...(تيغه هاي كوتاه سمند را بگيري يا روي همين تيغه ها فابريك كار كني ....) هزينه اشم هم زير 10 تومنه شايدم زير 5 تومن...
بالانس 4 چرخ 10 الي 12 تومننقل قول:
ميزان فرمون و بازديد جلوبندي 2 الي 3 تومن
واسكازين هم تعويض روغني بايد نگاه كنه كم داشته باشه اضافه مي كنه....(سر ريز داشته مسخره است!!)
سلام
ما یه دونه پراید فک کنم صبا (سی دی خور(چنجر))اوایل سال قبل (فروردین 87)
الان چندتا سوال دارم
1.الان اگه بخوایم ردش کنیم چقدر می ارزه؟
2.از همون اول تا به الان اگه بالای 100 تا برم انگار که فرمون از کنترل من خارجه و خیلی لرزش دازه
3.فرمان ماشین به سمت راست انحراف دارد؟
ممنون
سلام دوستان
چقدر هزینه بریدن کمک ها می شود ؟
سلامنقل قول:
بسته به جلو بندی ساز داره که چقدر بخواد بگیره
مثلا من ، یکیشون بهم گفت بیا 12 تومن میگیرم ماشین رو هر چقدر که دوست داشتی برات پایین میارم :11:
میشه گفت هر فنر با باز و بسته کردن و کوتاه کردن میشه 3 تومن (دوست داییمه ، داییم میگفت 10 تومن بهش میدیم :31:)
شما هم مثل اون دوستمون بالانس و ميزون فرمون ميخواهيد....نقل قول:
يكساله ماشينو همينجور مي رونيد؟!!!
قيمت هم 800-700 تومن زير قيمت صفر بايد ردش كني....
دوست عزیز این بالانس و ميزون فرمون چقدر برامون اب می خوره؟
ممنون
صفحه قبول بخون آقاي بادقت....يكم هم از ماشيناتون بيشتر نگه داري كنين.!
سلام اینم باز بسته به این داره که طرف پقدر بگیرهنقل قول:
مثلا در کرمانشاه
هر چرخ 1250 - 2000 تومن آب میخوره که بالانسش کنن
تایم فرمان هم 1000 - 2000 تومن :11:
سلام
می خواستم اگه ممکنه بدونم پراید صبا بهتره یا هاچبک (نسیم) ما همیشه 2 نفریم بعضی وقت هاهم میشیم 3 نفر حالا میخوام پراید بگیرم موندم صبا یه هاچبک!
تو قطعات یا سواری کدوم فرق میکنن؟
کلآ میشه نظرتون رو بگین ممنون میشم.
قطعات موتوري و داخل اتاق و... بالاي 95% يكي هستن....!! به نظر من اگه احتياجي نداري به صندوق هاچبك بگير براي اينكه جوان پسند تره و امكان پارك راحتر را هم داري....ضمنا بازار دست دوم صندوق دار كمي بهتره....
توضيحات بيشتر را اينجا دادن و دادم !! :کد:http://tinyurl.com/kpfwsj
پراید تو سرعت 80 به بالا از لای درهاش شروع می کنه به زوزه کشیدن باد برای حل این مشکل چی کار باید کرد؟
اگر نوارهاي دور درها پوسيده نشده اند و سالم هستند به يك صافكار ماهر يا يك قفل ساز اتومبيل مراجعه كنيد و درخواست " جفت گيري كردن درب ها : را بكنيد و تاكيد كنيد كه بعد از انجام دادن اين كار مشكل بايد رفع بشه ( با خود طرف بشينيد تو ماشين يه دوري بزنيد)
سلام یه سوال دارم
با توجه به اینکه پراید ( مال من 141) فقط با سویچ خودش روشن میشه چقدر امکان سرقت این خودرو وجود داره ؟ اینکه میگن ضد سرقت در عمل هم همینجوریه یا نه؟
در عمل که اینجوری هست.
ولی خوب سارقان محترم هم روش خودشونو بلدن دیگه. :دی
دیروز اخبار شبکه 5 نشون میداد یارو 80 تا ماشین دزدیده بود. :دی
سلام
ببخشید جای سوال اینجا نیست ولی می خواستم بدونم ماشین که تحویل گرفتم باید روغن موتورشو عوض کنم یا واسکازین چه چیزایی باید تعویض بشن؟
کف پایی خوب برای پراید قیمتش چنده؟
روکش برای صندلی ها قیمتش چنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سر هزارتا خود نمايندگي روغن را عوض مي كنه خودتم برو تعويض روغني گرايل را عوض كن....
زير پايي خوب 17 الي 25 تومنه. من 17 تومني خريدم از اين هايي كه بهش مي گن كاسه ايي و لبه داره....
روكش هم از 40 تومن هست تا 80-90 تومن كه خودت طرح مي دي....
سلام
ممنون که راهنمایی کردین.
من درست یا غلط شنیدم که میگن روغن موتور اول چون براده و تراشه موتور داره عوض میکنن!
دوباره میگن که به جای واسکازین گازوییل میریزن باید واسکازینشم عوض کنن!
درست یا غلط من شنیدم.
این گرایل چی هست که گفتین: تعويض روغني گرايل را عوض كن....
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببخشید ولی هرکی گفته واقعا چرت گفته حالا واسکازین نامرغوب یک چیزی ولی گازوئیل خیلی خنده دارهنقل قول:
هر چیزی و باور نکنید عزیزان
منم رفتم سرویس اولیه واسکازین و روغن رو دادن به خودم بردم دادم به تعویض روغنیشوننقل قول:
جفتشون هم شرکتی سایپا بود که گفته میشه جنسشون مرغوب هست
اتفاقا جای اینطور سوال ها اینجاست :11:نقل قول:
ببخشید جای سوال اینجا نیست ولی می خواستم بدونم ماشین که تحویل گرفتم باید روغن موتورشو عوض کنم یا واسکازین چه چیزایی باید تعویض بشن؟
درستهنقل قول:
من درست یا غلط شنیدم که میگن روغن موتور اول چون براده و تراشه موتور داره عوض میکنن!
واسکازین گیربکس هم به همین دلیل عوض میکنن
خیلی ممنون که راهنمایی میکنید،به نظر شما برای یه ماشین صفر چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم تا آب بندی خوب بشه؟
ماشین رو که گرفتم نکته ای چیزی به ذهن تون نمیرسه انجام بدم؟
ممنون میشم اگه هر تجربه ای دارین به من هم بگین و راهنمایی کنید.
با تشکر
فعلا اینو داشته باش که موقع تحویل گرفتن خوب ماشین رو وارسی کننقل قول:
اگه قطرات آب روی ماشین باشه(یه آبی الکی به ماشین میگیرن) نمیذاره موج و ... مشخص باشه
همه ادوات رو یه بار چک کن
ماشین صفر هم به کرات در مورد آب بندیش صحبت شده(پراید)
نباید گاز زیادی به ماشین بدی
سنگین نباشه
دنده مرده باهاش نری
سلام
ممنون برای راهنمایی،این اولین تجربه من برای ماشین هست یعنی داشتن ماشین،برای همینم زیاد سر در نمیارم،البته یکی از دوستان تو همون نمایندگی تو قسمت تعمیرات و گارانتی کارشناس هست،نمیدونم چقدر میتونه کمک کنه خدا میدونه،یه سوال اگه دزدگیر یا پخش و اسپیکر نصب کنیم رو ماشین گارانتی کدوم قسمتش باطل میشه؟
به نظر شما درسته این کار یا بزارم بعد چند وقت نصب کنم ؟
بازم من این تاپیک رو از اول میخونم که زیاد هم سوال تکراری نپرسم،ممنون از لطفتون.
سلامنقل قول:
هدیونیت که فکر نکنم مشکلی داشته باشی البته برای تعویض بگو حتما از سوکت تبدیل استفاده کنه اگه نخورد به سوکت خودش
دزدگیر هم اگه خود سایپا ببنده نه باطل نمیشه ولی اگه شما ببندی چرا باطل میشه
عبارت "آب بندي خودرو" را در گوگل سرچ كن كمكت مي كنه.
سر 1000 تا واسكازين يا همون گرايل و روغن ماشينو يا نمايندگي عوض مي كنه يا اگه اگه نكرد خودت عوض كن.
ضبط و دزدگير هم گارانتي را باطل نمي كنه تا وقتي كه مشكلي پيش نياد ( يعني دزدگيرت يه دزدگير خوب و معتبر باشه مثل مجيك كار يا تلماتيكس و... و توسط نصاب ماهر نصب بشه....ضبط هم همينطور)
چون اگه مثلا ماشينت برقش مشكل خفني پيدا كرد كه خرجش زياد باشه ( مثلا تعويض اي سي يو يا سوختن قسمتي از سيم كشي ) نمايندگي همين چيزايي كه نصب كردي را بهانه مي كنهو گارانتي را باطل مي كنه.....
ولي نگران نباش .اگه نكات بالارا رعايت كني و كار را درست انجام بدي اتفاقي نمي افته....
( دزدگير را روي ماشين نو مي بندن نه ماشين دو سال كار كرده...مگه نه؟)
سلام
من یه چند تا تاپیک و پست از پراید خوندم الان مثل ... پشیمونم،تا صبح خوابم نبرد انقدر گفتن مشکل داره که موندم چی کار کنم،هر کی یه چیزی گفت اونم از ماشین صفر،من می خواستم یه مبلغی رو خرج سیستم کنم ولی با این وضعیت فکر کنم باید خرجش کنم،ولی هنوزم که هنوزه به فکر اینم که بفروشمش،این چه وضعیتیه خدا میدونه!!!
درسته مشکل دارهنقل قول:
ولی نه اینقدر که همه مشکلاتش توی ماشین شما جمع بشه :31:
به نظر من ماشین بدی نیست پراید
برای استفاده روزمره و دور زدن توی خیابون ها با دوستان خوبه
خوبیشم اینه که پیچیدگیه خاصی نداره و راحت و سریع تعمیر میشه
من خودم ماشین رو تحویل گرفتم بعد 1 ماه دیگه دنده 2 اصلا جا نمیرفت
ماحک گیربکسش خراب شده بود
ماشین رو بردم نمایندگی توی 2 ساعت ماحک رو عوض کردن والبته منم 20 تومن چکوندم :31:
كله پوك جان حرف هايي ميزني ها؟؟نقل قول:
يه طوري در مورد پرايد صحبت مي كني انگار يه ماشين تكيه و تا حالا كسي نداشته و قبل از ثبت نام مشكلاتشو نمي دونستي و كسي هم نمي دونسته و الان اومدي تو اينترنت تازه فهميدي.......
شما صبح كه از خونه مي ري بيرون تا شب 10000000000 نفر را مي بيني كه پرايد دارند و مي توني ازشون شرح مشكلات ماشين را بپرسي....
پرايد صفر يكسري اشكالات جزيي داره كه در سرويس هاي اوليه رفع مي شن و يه سري خرج عادي داره مثلا روكش و دزدگير و سيستم اگه دوست داشته باشي و.....
بعدم شانسيه يكوقت ديدي همون اشكالات جزيي را هم نداشت...در هر صورت ماشينت گارانتيه و الان هم كه كلي صبر كردي فروشش فايده ايي نداره و مطمئنا پولت همين قدر بوده كه اومدي پرايد خريدي وگرنه مي رفتي سراغ يه ماشين ديگه....
خلاصه به نظر من بخر و سوار شو و سعي كن لذت ببري و به اين فروم ها و بحث ها (كه بيشترش الكيه و هاي هوي اضافيه) توجه نكن و خودت تجربه كن....
يا حق!
سلام
خوب حرف شما درسته ولی من انقدر بد چیزایی راجع به صفرش شنیدم که حالم گرفته شد،میدونم که چاره دیگه ای با این پول نداشتم و ندارم،باید دعا کرد که خوب در بیاد و اذیت نکنه،ممنون از دوستان.
سلام بهترین و مطمئن ترین راه برای جلوگیری از سرقت پراید (مال من 141) چیه ؟
بستن دزدگیر، قفل فرمان یا ........
یکی میگفت این دزدگیر ها اونقدر ها به درد نمیخورن بهتره یه قفل فرمون خوب بخری اطمینانش از دزدگیر بیشتره
نظر شما دوستان چیه ؟؟
من قفل پدال میزنم خیلی بهتره! تا قفل فرمون! البته دزدگیره ماجیکارم هست ولی خوب همیشه قفل پدالو میزنم!نقل قول:
سلام
خوب قفل فرمون تو چشمه به نظر من دزده نگاه کنه بیخیال میشه ولی قفل پدال پایین هست اگه اشتباه نکنم اونوقت دست به کار میشه آخرش میبینه به ضرره،درضمن قفل فرمان و قفل پدال کجاییش خوبه یا کدوم مدل؟
ممنون
نه دوست عزیز به قفل فرمون اصلا اعتماد نکنیدنقل قول:
این گفته سرهنگ آگاهی بود که به من گفت
چه را که پراید دوستم رو با قفل فرمون در عرض چند دقیقه بردند جلوی حسینیه توی شهر ری
به گفته پلیس دزدهایی هستند که همراهشون یه دونه فرمون توی کیسه همراهشون دارند و با برداشتن قالپاق بوق و با یه آجار بوکس فرمون شما رو با قفلش میندازند کنار و فرمون خودشون رو میبندند
اما قفل پدال بهترین قفله چه را که دزد هیچ وقت ریسک نمیکنه و خم بشه تا با قفل ور بره و همیشه دزد ها توی موقعیتی قرار میگیرند که بتونند اطرافشون رو هم ببینند نه اینکه برند زیر فرمون
سلامنقل قول:
خیلی ممنون ، من هم شنیده بودم از دوستان راجع به فرمان ولی خوب حالا که شما هم گفتین و هم تجربه دارین منم از قفل پدال استفاده میکنم،میشه بگین چند مدل قفل پدال هست و مارک خوبش چی هست؟
ممنون
به نظرم قفل پدال بگیر از اینها که دسته بلندی داره منم گرفتم راضیم و زدنش راحتتر از اون قدیمی هاس میگن امنیتش کمتره ولی به نظر من بهتر از اینه که هر باز سه لا بشی:31: بری زیر بزنی سریع میزنی و خیالت راحتهنقل قول:
ولی دزدها هم برای هر چیزی ترفند داره اینها فقط محدود ترشون میکنه و به نظرم لازمه