منم از یه منابع موثق شنیدم که دیگه این موارد نیست و برچیده شده اما باز مطمئن نیستم
منابع : 1 افسر پلیس راهنمایی و 1 افسر دیگه که برایه درس آیین نامه به دوستم گفته بود.
منم از یه منابع موثق شنیدم که دیگه این موارد نیست و برچیده شده اما باز مطمئن نیستم
منابع : 1 افسر پلیس راهنمایی و 1 افسر دیگه که برایه درس آیین نامه به دوستم گفته بود.
من همین 2-3 ماه پیش بود گواهینامه گرفتم. نمی دونم شما هم بعد از قبولی در امتحان شهری اون ورقه ای رو که امضا کردین خوندین یا نه؟ چون توش نوشته بود رانندگی در جاده های بین شهری و همچنین از ساعت 12 تا 5 (صبح قبل از یکسال) تخلف محسوب می شه.
موفق باشید
درسته دیگه منم برا همین چیزا هست که شک دارم بلاخره نمیدونم حرف افسرا درسته یا ...........:19:نقل قول:
اگه دست فرمونت خوبه برو تو جاده وقوانین را رعایت کن هیچ مشکلی پیش نمی آید...
پشت گواهینامه ت رو نگاه کن ببین چیزی در این مورد نوشته یا نه( برا ما که نوشته بود)
بستگی به مامورش هم داره اگه بخواد سخت بگیره قانونا باید برخورد کنه ولی بر عکسش هم هست مثل همینی که بچه ها گفتن
خیال خوتو راحت کن برو راه نمایی رانندگی از یکی بپرس
داخل دفترچه قوانین اینطور اومده که تردد فقط داخل شهر ازاده و در اتوبان یا خارج از شهر خلاف محسوب میشه . اینکه یه افسر چیزی نگفته ممکنه از روی عدم اگاهی یا توجه به نوع گواهینامه یا حتی شهر صدور گواهینامه بوده باشه .
والا ما که این رو امضا نکردیمنقل قول:
واسه ما زده بود سبقت در سر پیچ ها تخلف محسوب میشود :دی
ما هم امضا کردیم :دی
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
نقل قول:
والا پشت گواهینامه ی من که چیزی ننوشته
منم بخاطر همین میگم دیگه
چون قدیما مینوشت که مثلا شما از ساعت 12-5 نمیتونی رانندگی کنی ،اما پشت این هیچی ننوشته
حالا بیابید پرتقال فروش را :دی
تخلف از سه بار رد بشه یعنی سه بار تخلف کنید باطل میشه مثل نبستن کمربند رد شدن از چراغ قرمزو.... (سه تا خونه خالی داره اگه پر بشه باطل میشه)
ولی اگر از استان یا شهرستان محل صدور گواهینامه خارج بشید بگیرن باطل میکنن( البته مونده ماموری که گرفتتون باهاتون راه بیاید یا نه . همون جریانی که جریانش از زیر میز رد میشه) .
بستگی داره به شانس که تو جاده مامور باشه یا نباشه . کسی هم میره باید حواسش به دوربین کنترل سرعت و مامور و... باشه تا خدایی نکرده مشکلی برای گواهینامه 1 سالش نیفته
من از زمانی که تو آیین نامه و شهری قبول شدم تا وقتی که کارت بیاد درخونم 14 روز (با حساب تعطیلات) طول کشید:27:نقل قول:
ولی برا یکی از دوستان 1 ماه طول کشید
به من گفتن بین 1ماه تا چهل روز ولی سر یک ماه اومد.نقل قول:
14 روز ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوشبحالت :20::20::20::20::20::20:
منم 14 روزی میخوام .... وای یک ماه خیلیه .... تازه من حدودا 1 ماه دیگه تولدمه ... با اون یک ماه ... میشه دو ماه ... ای خدااااا
سلام
نیاز نیست برای هرچیزی تاپیک زد
اونم در داخل زیر شاخه داخلی
توی صفحه اصلی انجمن اتومبیل این تاپیک مهم شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای پرسیدن اینچنین سوال هایی هست
قفل میشه و در اولین فرصت ادغام میشه :46:
بچه ها گواهینامه ی من هوشمنده
اما اونجایی که زده محدودیت خط تیره کشیده
بلاخره تکلیف چیه ؟
میشه جاده رفت یا نه :41:
پوریا جان اگه یه سالت نگذشته نمیشه رفتنقل قول:
چون تا الان چیزی در مورد برداشتن این محدودیت اعلام نشده
و بهتره که جانب احتیاط رو رعایت کنی :11:
آخه پس این خط تیره هه چیه که جلوی محدودیت کشیدن :دی ؟
یعنی اگه رفتی کارت ساخته اس:46:نقل قول:
همون محدودیت ها از قبل بوده هست خواهد بود صبر کن یه سالت تموم بشه راحت:31:
یه سوال
هنوزم میشه رفت شهرک آزمایش امتحان داد یا نه؟اگه میشه چه مدارکی رو باید واسشون برد؟
آقا نمیشه؟
نهنقل قول:
باید برین به یکی از آموزشگاه های رانندگی مراجعه کنین
برای موتور میشه :46:
سلام
ببخشید میشه یک کلیپ از نحوه امتحان گرفتن برای گواهینامه بزارید میخوام اشنا بشم
نقل قول:
کلیپی وجود نداره تمام به افسر ی که ازت امتحان میگیره ربط داره ممکنه بخواد 30 دقیقه امتحان بگیره همه رو یه وقتم هست 5 دقیقه ای جمش میکنه مثلا میگه بذار دنده 2 وقتی میبینه خوب بری میگه خوب قبولی برو:31:
سلام من برای اینکه کارت گواهی موتور سیکلت بگیرم باید کجا برم و به چه چیز ها نیاز دارم؟
میری راهنمایی رانندگی شهرتوننقل قول:
چیز های اصلیش اینا هست که باید با خودت ببری
فتوکپی شناسنامه و فکر کتم اصلش هم لازم باشه و همچنین کارت ملی
مهم تر از بقیه برگه اشتغال به تحصیل هست و یا کارت معافیت سربازی یا کارت سربازی
و اینکه مقداری پول که باید به حساب واریز کنی
بعد از اونجا یه برگه بهت میدن میری شهرک آزمایش و آیین نامه امتحان میدی اگه قبول شدی عملی هم ازت میگیرن
فکر کنم فقط 2 روز در هفته امتحان میگیرن :46:
آخه من 2 سال پیش کلاس رفتم ولی به امتحان شهرش که رسید انقد ازم مدارک مختلف خواستند واسه اینکه مطمئن بشن دانشجوام(گواهی اشتغال به تحصیل-کارت دانشجویی-ریز انتخاب واحد-ریز نمران و...)که اعصابم خورد شد باهاشون دعوا کردم حالا میخوام اگه امکان داره اونجا نرم دیگه.پس یعنی راهی نیست؟:41:نقل قول:
نه باید همونجا بریننقل قول:
الانشم احتمالا دوباره ازتون برگه اشتغال به تحصیل و... میخوان چون اعتبار اون قبلیه تموم شده
شما فقط باید مدارکی که گفتن رو تهییه کنین اینقدر ها هم سخت نمیگیرن شاید طرف خواسته شما رو اذیت کنه :13:
سلام
من یه سوال دارم : شرایط گرفتن گواهینامه ب2 چیه؟! باید چند سالت باشه؟!چه مدارکی لازم داره!؟چند سال از گرفتن گواهینامت باید گذشته باشه؟!و اینا...
اگه آموزشگاهی میشناسید که واسه ب 2 آموزش میدن لطف کنید معرفی کنید:دی
فکر میکنم معافیت سربازینقل قول:
23 سال تمام سنتون باشه
3 سال هم از گرفتن گواهینامه ب 1 هم گذشته باشه
آموزشگاهی هم تا جایی که من میدونم نیست
بقیه مدارک هم باید از شهرک آزمایش یا راهنمایی و رانندگی تهیه کنین
سلام
من من چند وقت قبل گواهیناممو گرفتم(2 ماه پیش و هوشمنده)ولی دیروز کیف پولم گم شد و گواهی نامه هم توش بود حالا چیکار باید بکنم؟؟؟
کجا باید برم؟؟
و صدور المثنی چقدر طول میکشه؟؟؟
من هم یک سوال در مورد گواهی نامه ی موتور سیکیلت داشتم من الان تاریخ تولدم1369.10.04است گواهی نامه ی ماشین دارم با استفاده از گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم برای گرفتن گواهی موتور سیکیلت باید چی کار کنم من الان دیپلمم ر گرفتم؟
اگه دیپلم گرفتی 2 حالت دارهنقل قول:
یا دانشجویی یا کارت معافیت سربازی داری و یا هنوز مدت دیپلم گرفتنت بیشتر از 1 سال نشده و هوز فرصت داری برای شرکت در کنکور و...(این که شد سه حالت!:blink:)
حالت اول که دیگه برگه اشتغال به تحصیل نمیخواد
حالت دوم از دانشگاه محل تحصیلت برگه اشتغال به تحصیل میگیری
حالت سوم هم اینه که بری محل تحصیل سابقت و از اونجا برگه اشتغال به تحصیل بگیری
حالت چهارمی هم وجود داره که شما از رفتن به سربازی فرار کردی و اصلا واهی نامه بهت نمیدن تا نری سربازی :46:
نقل قول:
فکر میکنم معافیت سربازی
23 سال تمام سنتون باشه
3 سال هم از گرفتن گواهینامه ب 1 هم گذشته باشه
آموزشگاهی هم تا جایی که من میدونم نیست
بقیه مدارک هم باید از شهرک آزمایش یا راهنمایی و رانندگی تهیه کنین
معافیت سربازی؟!!؟:دی
اینا شرایط قدیم بودن ،الان فرق کرده،ینی از وقتی که این گواهینامه جدیدا اومدن
خودم دیدم تو خیابون با ون آموزش میدن!!!باید دیگه حتما آموزش ببینی
ببخشید یه سوال فنی داشتم . میشه کلاس های آموزشی رانندگی را قبل از رسیدن به سن مجاز برای گرفتن گواهینامه رفت ولی بعد که به سن مجاز رسید بره امتحان بده؟ یا حتما کلاس هم باید دقیقا به سن معلوم شده رسیده باشی ؟ یک ماه زودترم نمیشه؟
منم اون زمان خیلی دنبال این کار بودمنقل قول:
ولی نه نمیشه
زیاد در این مورد سخت نگیر چون همش یه هفته بیشتر طول نمیکشه :46:
مشکل حل شد
لطفا پاک شود
سلام
من متولد 24 آبان 1371 هستم.ميتونم الان گواهينامه بگيرم؟
اگر حواب منفي هست.ميتونم در كلاسهاي شركت كنم و بعد از به سن قانوني رسيدن امتحان بدم؟
نقل قول:
خیر
میتونید خصوصی بگیرید که دست به فرمونتون خوب شه ولی اصلش اینه که بعد روز تولدتون برید یه آموزشگاه ثبت نام کنید و 5 جلسه تئوری و 10 جلسه عملی کلاس بگذرونید و بعد آماده شید برایه امتحان .
فک کنم یه 6-7 ماه دیگه سن قانونی میرسید.
اديت شد...
سلام
گفتم یه چندتا نمونه سوال امتحان آیین نامه بذارم برا کسایی که میخوان امتحان بدن خیلی کمک میکنه کلا 11 تا آزمونه همشو کار کنید چون از هر آزمون 100% چندتا سوال تو امتحان اصلی تون میاد.:10:
یکی از موارد خوبه آزمون آیین نامه همین موضوع تکرار سوالات هست که باید ازش استفاده شه .
اینم لینک دانلود:
ممکنه اصلا امتحانشما یکی از همین آزمون ها باشه.کد:http://rapidshare.com/files/386388026/____________________________.pdf.html
سلام، من متولد شهریور سال هفتاد و یک هستم، مثل اینکه از تیر به بعد گواهی اشتغال به تحصیل به کسی نمیدن، چطوری میتونم گواهینامه بگیرم ؟ ( به غیر از ثبت نام در دانشگاه و اشتغال به تحصیل گرفتن از اونجا )
ساموعلیک
گواهینامه پایه 2 دارم از اون 10 ساله ها.
کم مونده به تاریخ انقضاش. برای تعویضش چی میخواد و کجا باید برم؟ باید بازم روی اون ... تو اداره راهنمایی رانندگی زیارت کنم؟
(گواهینامم مهر رانندگی با عینک داره. خیلی تلاش کردم دکتر رو که اشنام بود واسه تعویضش مجاب کنم که بدون عینک بزنه میگه فقط میتونم رانندگی با لنز بزنمش اونم باید لنز بزنی و تابلو رو ببینی.)