مدل جدیدتر هم اومده که دوستان در همین چند صفحه ی آخر معرفی کردن.نقل قول:
فروشگاه هم پاساژ شرکا (جمهوری نرسیده به پل حافظ)
Printable View
مدل جدیدتر هم اومده که دوستان در همین چند صفحه ی آخر معرفی کردن.نقل قول:
فروشگاه هم پاساژ شرکا (جمهوری نرسیده به پل حافظ)
به نظر دوستان اين مارك با اين مشخصات و قيمت چظور هست!
دستگاه WD TV HD Media Player ساخت شرکت Western Digital آمریکا مشخصات :
1-ساپورت کلیه فرمت های فایل های صوتی و تصویری
2-دارای خروجی ها RCA,HDMI,SPDIF
3-دارای وردی USB2.0 و ساپورت کلیه فلش دیسک ها و پخش فایل های صوتی و تصویری
4-دارای 1 سال گارانتی معتبر سازگار
5-قابلیت اپگرید دستگاه از سایت
ملحقات همراه دستگاه:
1-دستگاه WD TV HD Media Player
2 - مبدل برق
3-کنترل+باطری
4-سی دی + راهنما
5-کابل RCA
قیمت به همراه کابل HDMI V1.3
150000 تومن می باشد
اگر مارکه کابلش معروف باشه خوبه
نقل قول:
دستگاه خوبیه
این دستگاه دیسک خور نیست و فقط USB داره.
سلام
میشه یه DVD player خوب معرفی کنید که:
1_همه فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت کنه
2_ساپورت USB 2.0
3_تو بازار هم به فراوانی یافت بشه.
قیمت هم تا 100.000
ممنون از همه دوستان
این دو پست رو مطالعه کن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4324849&postcount=660
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4356041&postcount=709
به نظرتون درکنار WDtv چه DVDplayerی آدم بگیره خوبه؟
یه چیز ساده که USBهم نخوره
قیمتش ارزون باشه
ترجیحن philips باشه و راحت گیر بیاد
من يه سوال دارم .نقل قول:
وقتي با 120 تومن همچين مدلي وجود داره :
واسه چي 150 تومن هزينه كنيم بريم اون wd player رو بگيريم كه ديسك هم نميخوره ؟کد:http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5996k_98/dvp5996k_98_pss_eng.pdf
Wd Player دو ویژگی مهم داره که پلیرهای دیسک خور ندارند :نقل قول:
1) ساپورت کامل از کدکها (که مهمترینش H.264 و AVC هست که فیلمهای HD معمولا با این دو کدک ریپ میشن)
2) پلیرهای دیسک خور معمولا رزلوشن بالاتر از 720*576 رو ساپورت نمیکنند.
در ضمن Wd الان ارزونتر شده و با 120 تومن هم میتونید پیدا کنید.
این مدلهای فیلیپس تو بازار گیر میاد:
5965
5996
3360
کدوم یکی بهتره؟
ممنون . ضمنا يه سوال ديگه خصوصي فرستادم خدمتت .نقل قول:
این مدلهای فیلیپس تو بازار گیر میاد:
5965
5996
3360
کدوم یکی بهتره؟
3360 جدیدتره و در بازار موجوده ولی اون دوتا اولی قدیمیترند و در بازار کم گیر میاد.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
جدیدتره و در بازار موجوده ولی اون دوتا اولی قدیمیترند و در بازار کم گیر میاد.
میشه اسپیکرهای یه ضبط دیگه رو به این 3360 وصل کرد؟
Full HD هم ساپورت میکنه؟
ممنون
اگر منظورتون از فول اچ دی ، Upscaling 1080p هستش ، بله ساپورت میکنه .نقل قول:
بله اسپیکرهای ضبط رو میتونید بهش وصل کنید.(اگر ضبطتون ورودی Aux داشته باشه که اغلب دارند)
یه سوال در مورد 3360
میشه به این دستگاه speaker microlab که برای کامپیوتره، رو نصب کرد
یه چیز دیگه : خروجی HDMI هم داره یا نه
اگه نداره چی باید بگیرم که HDMI داشته باشه
البته هرچی ارزونتر بهتر
ممنون
بله میشه.نقل قول:
بله داره.نقل قول:
نهنقل قول:
اگر منظورتون از فول اچ دی ، Upscaling 1080p هستش ، بله ساپورت میکنه .
یعنی اگه تو 3360 یه فیلم HD گزاشتم میخونتش؟
خیر. رزلوشن های بالاتر از 720*576 قابل اجرا نیست.نقل قول:
پس برای دیدن فیلم HD هیچ راهی به جز خرید WD Player نیست؟:41:
دقیقا همینطوره.نقل قول:
یاسلام اگه میشه راهنمایی کنید که من کدوم فایل ابدیتو بگیرم من الان دی وی دی پلیر dvp5996k خریدم ولی جلوش از 94-51-96-93 ننوشته میخواستم پیرسم از کجا باید بفههمم مدل دقیق دستگام چی هستش مرسینقل قول:
سلام
من امروز رفتم و يك دستگاه فيليپس مدل dvp3360 به قيمت 87 تومان بالاخره خريدم
قبل از خريد كلي مطالب و نظرات دوستان رو خواندم
حالا سوالي دارم اينكه اين دستگاه واقعا دستگاه خوبي هست؟ چه از نظر كيفيت و كارائي؟ و چه از نظر رقابتي با دستگاههاي ارزان بازار مثل برندهاي lg و سامسونگ يا sunny
و سوال دوم اينكه من با فلش مموري فيلم نگاه كردم اما فرمت srt فارسي را ساپورت نكرد و كاركتر ميزنه؟ مگر دوستان نگفته بودند اين دستگاه فارسي ساپورت ميكنه؟ شايدم من اشتباه مي كنم
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد
پشت دفترچه ی راهنما یک برچسب زده که مدل کامل رو نوشته . به هر حال احتمال خیلی زیاد دستگاه شما هم 98 هست.نقل قول:
از اینجا دانلود کن :
کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=DVP5996K/98&slg=en&scy=GB
کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/eula.pl?slg=ENG&ctn=DVP5996K/98&dct=FUS&link=http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5996k_98/dvp5996k_98_fus_eng.zip
دستگاه بسیار خوبیست و از بقیه ی برندها بهتره (شک نکن)نقل قول:
من که چندین بار در تاپیک گفتم که هیچ دستگاهی زیرنویس فارسی SRT نمیخونه.
در هرحال به راحتی میتونی زیرنویس رو به Sub/Idx تبدیل کنی (30 ثانیه هم طول نمیکشه) و بعد بریزی کنار فیلم .
منکه میگم Denon DVD-A1UDCI بخرین هم کاراییش فوق تصوره هم قیمتش مناسبه فقط 4 میلیون تومنه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.usa.denon.com/ProductDetails/4760.asp
کد:http://www.audioholics.com/reviews/transports/high-definition-dvd-players-hd-dvd-blu-ray/dvd-a1udci
ممنون از راهنمائي شمانقل قول:
بله من پست هاي قديم شما رو مطالعه كردم و الان رفتم برنامه SubtitleCreator را دانلود كردم . فقط دو تا سوال :
1- من ديشب يك فيلم را كه دو فايل زير نويس يكي با پسوند srt و يكي با پسوند idx بود رو ريختم روي فلش ببينم . البته من اين فيمل ور روي كامپيوتر ميديدم و اين زير نويس رو دانلود كرده بودم تبديل نكرده بودم گفتم اين چون فرمت زير نويسش اينطوري هست تست كنم . اما فيلم پس از چند دقيقه اجرا دستگاه خاموش شد . آيا فيلم من مشكل داشته يا زير نويس ؟
حالا الان برنامه SubtitleCreator رو گرفتم تا با اين تست كنم . در save روي گزينه ُSave Vobsub as كليك كردم و فايل رو بصورت VobSub.idx ذخيره ميكنه كه در انتها زبان هم ميپرسه و من fa persian رو انتخاب كردم و در آخر دو تا فايل با پسوند idx , sub ميده
آيا روش كارم دست بوده؟
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
منم میخوام از این دستگاه بخرم
میشه بگی گارانتیش چیه و اینکه تو کارتنش چی باید باشه؟
کابل HDMI هم داره دیگه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
بله بهترین روش تبدیل زیرنویس srt به sub/idx استفاده از نرم افزار SubtitleCreator است. و همون روشی که خودتون گفتید صحیحه.شما دو فایل زیرنویسی که نرم افزار ایجاد میکنه (sub و idx) رو با فیلم همنام میکیند و کنار فیلم کپی میکنید. بعد در دستگاه قابل اجراست.نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
والا گارانتيش كه زده پارس الرمس فكر كنم
تاريخ گارانتي اش هم تا 10 دسامبر 2010 هست
تو كارتن هم فقط خود دستگاه ، كابل تصوير ، كنترل ، دفترچه و باتري همين بود
خير كابل hdmi در بسته نبود كه گمان مي كنم اين كابل به قيمت 12000 تومان باشه و بايد جداگانه خريداري بشه
راستي قيمت فروشنده 95 تومان بود كه با تخفيف مي گفت 92 و من با چك و چونه و اينا 87 دادم
منlcd 40" b690 رو گرفتم به نظر شما همون سینمای خانگیtz-225سامسونگ رو که قیمتش 330 تومنه رو بردارم یا با این قیمت سینمای خانگی بهتری رو که امکان پخش فرمتهای بیشتری وامکانات بهتری رو دارد میشه انتخاب کرد.اگه با این قیمت سینمای خانگی بهتری است اگه میشه مدلشو بگین ممنون میشم.
مشخصات اون مدل سامسونگ رو بگو تا بهت بگم.نقل قول:
اینم مشخصات کامل tz225
Power and Performance
Crystal clear audio is created by the development and implementation of advanced technology. Our DNSe (Digital Natural Sound engine) analyses room acoustics to calibrate the equalisation, tone, and volume of each speaker.
Key Specifications
Total Power : 850 watts
Wireless Module included : No
HDMI Inputs : 0
Type(Sat/Tallboy) : 4 Tallboy
You don't need to burn CDs or DVDs to enjoy music, video clips or photos on your home theatre system just plug a portable digital device into the USB port for instant entertainment.
Anynet+ (HDMI-CEC)
Anynet+ makes easier control TV & connected devices. With this feature, consumer can use only one remote control and turn on TV at muc less button touching. Automatic mode switching is also supported. In order get the benefit, both TV and devices have to support Anynet+ feature.
1,080p Video Up-scale
DVD video resolution which is 480i can be up-scale up to 1,080p. When it used with HDMI output, much improved video quality can be expected.
Power Bass
Applied more power to software to get more powerful bass sound. Perceptually feels Bass soung changed powerful with same speaker system and with same output power.
Wireless Ready
With optional wireless kit, the system can be wireless rear speaker system. The kit comes with transmitter card and wireless receiver module. Just insert the card into HTS and place wireless module on back side and connect with rear speakers. There would be no wires between front and back side. SWA-3000 or SWA-4000 models available as wireless kit.
Specification:
General
Total Power: 850 watts
Number of Channel: 5.1
Media-Supporting
DVD Disc Capacity: 1
CD/CD-R/CD-RW: Yes
DVD/DVD±R/DVD±RW: Yes
MP3: Yes
JPEG Viewer: Yes
WMA: Yes
WMV (1/2/3/7): Yes
DIVX (including XVID): Yes
Video Feature
Up-Scale: Yes
Audio Processing
Dolby Digital: Yes
Dolby Pro Logic II: Yes
DTS: Yes
Connectivity
Anynet+: Yes
Wireless-Ready: Yes
USB Host: Yes
HDMI Out: Yes
Audio Inputs: 1
Optical Inputs: 1
Mic Jack: 2 (Except US, EU, AU, LAM, KOR)
Tuner
FM: Yes
RDS: Only EU, CIS
Speaker
Type(Sat/Tallboy): 4 Tallboy
Dimensions & Weight
Set Net Dimension(W*H*D): 430 x 70 x 275mm
Spk (sub woofer) Net Dimension(W*H*D): 180 x 320 x 380mm
Spk (front) Net Dimension(W*H*D): 240 x 1,020 x 240mm
Spk (center) Net Dimension(W*H*D): 300 x 59 x 50mm
Gross Weight: One Packing: 18Kg
Gross Dimension (W*D*H) : One Packing: 837 x 475 x 456mm
کسی نیست جواب منو بده:41:
در ضمن علاوه بر سوال قبلی خودم یه سوال دیگه هم داشتم این که بابابزرگم میخواد یه دی وی دی پلیر بگیره و میخواد عمر و دوام دی وی دی پلیرش خوب باشه چون یه سی دی پلیر سامسونگ قبلا داشت که خیلی اذیتش کرد و یکسره چشمش خراب میشد.اگه میشه بگین تا 80 هزار تومن که بابابزرگم میخواد یه دی وی دی پلیر خوب که هم کیفیتش خوب باشه و هم فرمتهای زیادی رو پشتیبانی کنه چیه؟
سلام!
قیمت DVD Player خوب که قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون رو داشته باشه حدودا چنده؟
فرمت های معروف مثل Divx رو هم پشتیبانی کنه!
ممنون
ال جی با هارد 320 قیمت 320 هزار توامن سونی با هارد 250 قیمت 500 هزار تومان
دستگاه خوییه. همینو بردار.نقل قول:
هرچند در ارتباط با سازگاری با زیرنویسها شک دارم. (منظورم sub/idx کنار فیلم هست)
معمولا سینماهای خانگی امکاناتشون از DVD-Player ها بهتره.
ممنون .... زیر200 هزارتومانی هم هست؟نقل قول:
اگر میخوای DVD-Player بخری ، نظر خود من روی فیلیپس و پایونیر هست .نقل قول:
یکی از بهترین پلیرهایی که الان در بازار موجود هست به نظرم فیلیپس 3360 هست که حدود 90 تومن هم هست :
از نظر ساپورت فرمت و زیرنویس هم عالیه.کد:http://www.consumer.philips.com/c/blu-ray-dvd/hdmi-1080p-divx-ultra-dvp3360_05/prd/gb/