سلام . گوشی من nokia c5-03 در قسمت پوزیشن متد گزینه ای به اسم جی پی اس نداره و فقط اتصال از طریق بلوتوث و شبکه را دارد.جی پی اس فعال نمیشود/میشه راهنماییم کنید چکار کنم؟
Printable View
سلام . گوشی من nokia c5-03 در قسمت پوزیشن متد گزینه ای به اسم جی پی اس نداره و فقط اتصال از طریق بلوتوث و شبکه را دارد.جی پی اس فعال نمیشود/میشه راهنماییم کنید چکار کنم؟
سلام
گوشي من يه مشكلي داره لطفا يكي كمكم كنه
پيام هاي من تو رم گوشي ذخيره نمي شه و فقط داخل حافظه گوشي ذخيره ميشه و به هيچ عنوان هم نمي تونم به اس ام اس هاي داخل رم دسترسي پيدا كنم. البته تو قسمت تنظيمات هم با تغيير به مموري كارت اين گزينه عمل نمي كنه و همچنان فون مموري باقي ميمونه
مدل گوشيم نوكيا N70 هستش.:41:
مگه GPS داره ؟نقل قول:
تو تنظیمات تیک GPS رو باید بزنید :20:
سلام
من یه گوشی nokia 7230 خریدم شانس که نداریم 4-5 ساعت بعد جاتون خالی افتاد زمین (ضربه ) بعد رفت توی جوب آب اساسی بهمون حال داد البته من سریعا باطری رو در اوردم دادم سریعا سرویس کردند مشکلی نداشت ولی دکمه پاور موقع خاموش کردن گوشی خوب عمل نمی کرد دو سه بار روشن خاموش کردم بعد از دو سه بار دیگه روشن نشد البته وقتی میزنی تو شارژ روی صفحه ال سی دی پر شدن شارژ رو نشون میده
منتظر جواب دوستان هستم
چی شد همه لالانقل قول:
گوشی نوکیا 7230 رو بردم نمایندگی نوکیا فلت و یکی از کانکتورها مشکل داره میگه فلت اورجینال میخواد این فلت اورجینال یعنی چی و اینکه چند جور کانکتور تو گوشی هست من فقط کانکتور منبع تغذیه رو شنیدم
من منتظرما
:20: همه جور کانکتور میتونه تو گوشی باشه
فکر نکنم از فلت باشه :13: بیشتر میخوره ار کیلد باشه
سلام
من nokia c6 دارم جدیدا به مشکل بر خوردم
وقتی برام اس ام اس میرسه راحت اس ام اس باز میشه ولی وقتی میخوام جواب اس ام اس رو بدم وقتی reply رو میزنم خیلی طول میکشه تا صفحه ی نوشتن اس ام اس بیاد
قبلا این جوری نبود نمبدونم چش شده
ترو خدا کمک کنید
نقل قول:
سلام
دوست خوبم
اینباکستون یا کلا مسیجینگتون پر نشده احیانا؟
سلام من یه n97 mini دارم
یه ماه پیش کلید های روش و صفحه لمسیش ازکار افتاد یه بار ریست کردم درست شد( با استفاده از کیبرد)
الان دو باره این طوری شده ولی هرچه قدر ریست می کنم درست نمیشه
لطفا راهنمایی کنید:41:
نقل قول:
سلام
دوست خوبم
باتری گوشیو در بیار
مثلا30مین
یه مدتی که وقتی گذاشتی ساعتو تاریخو بگه تنظیم کنی
بزار باتری بک آپش خالی بشه بعد یه امتحانی بکن
ولی رمتو در بیار
در آخر اگه نشد ک ببرش بیرون
احتمال داره سخت افزاری باشه
ولی یه جای مطمئن ببر
نتیجه رو بگید
متشکرمنقل قول:
بعد از سه چهار ساعت(قبل از اینکه راهنمایی شما رو بخونم)خودش درست شد
ولی می ترسم دو باره همینطوری بشه
این مشکله n97 mini هستش یا فقط برای من اینطوری شده؟
کسی میتونه راهی پیشنهاد کنه که کاملا درسن بشه:46:
نقل قول:
ببین داداش این مسئله دیگه سخت افزاری شده به نظرم
بازم به آخرین ورژن یه فلش بزن ببین چی میشه
نه.مشکل کلی نیست.احتمالا سری ساختش بد بوده
کلا باید بعد از فلش بررسی سخت افزاری بشه
سلام.دوستام من یک N82دست دوم خریدم...بعضی وقت ها که میخوام شماره بگیرم باهاش وقتی شماره میگیرم گوشی ریست میکنه.....و این مشکل فقط وقتی هست که میخوام یکی از اعداد را بزنم و با دکمه های دیگش این مشکل را ندارم....میخواستم ببینم مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام
مشکل شما با تعویض uif حل میشه
سلام
من یه گوشی نوکیا 6700کلاسیک دارم که روی اون یه کد 5رقمی گذاشته بودم(کد صفحه کلید نه پین کد)، ولی الآن هرکاری میکنم دیگه با اون کد باز نمیشه و ارور میده!
اصلا هم کدش عوض نشده(تو جیبم بود وقتی درش اوردم و مثل همیشه کدش رو زدم دیگه باز نشد)
دوستان حالا باید چیکار کنم، ایا راهی هست که بتونم بازش کنم؟
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
نقل قول:سلام دوسـت عزیز ، یه 30 دقیقه ای کد وارد نکن بزار کنــار یـا گوشی رو خاموش کن !نقل قول:
بعـد از گذشت زمان برو کد رو بزن میبینی که درسته و وارد میشه :46:
موفق باشید!:40:
بعد از دو روز هم زدم باز نشد که نشد:41:نقل قول:
خاموشــــ کن بزار کنار به مدت 1 الا 2 ساعـــت ! :46:نقل قول:
این مشکل برای منم پیش اومده ..
دوست عزیز من میگم بعد از دو روز هم(گوشی خاموش بود) زدم فایده نداشت:19:نقل قول:
بده تعمیـرات براتون با دستگاه باکس پسورد رو ریســت کنن :46:نقل قول:
دوستان به دادم برسید.....گوشی n95 8gig من از دیشب کلیداش از کار افتاده...هر کلیدی رو که میزنم میره تو گالری...هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم مسیجامم حتی نمیتونم بخونم...حتی نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم بکاپ بگیرم چون باید وقتی وصل میکنی تو موبایل کلید اوکی بزنی ولی وقتی هر کلیدی رو بزنی میره تو گالری...بیچاره شدم 4 ساله این گوشی رو دارم تا حالا آخ نگفته ...کمکم کنید:41:
دوستان خیلی شانس اوردم مورد به طور بسیار شانسی درست شد.....سیم کارتو از گوشی دراوردم و گوشی رو روشن کردم دیدم درسته و همه کلیدا کار میکنه و وقتی سیم کارتو گذاشتم دیدم درست شده.......ولی هنوزم وسم عجیبه که چرا این مشکل پیش اومد و از دیشب تا حالا اعصاب منو به هم ریختنقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشیدا ولی احتمال زیاد دوباره این مشکل پیش میاد چون یه قطعه از گوشیتون آسیب دیده پس بهتره بکاپ از مخاطبین رو داشته باشید
اگه دوباره اینطور بشه خرجش یا 23 یا 38 هست
اقا n900 وقتی به وایرلس وصل میشم یک کم داغ میکنه
طبعیه ؟ یا نه ؟
سلام
درگاه مموری کارت گوشی نوکیا c6 من کارت حافظه رو نمیشناسه.تعمیر کار میگه باید آی سی اون قسمت عوض بشه ولی خودش موجود نداره.چه جوری میتونم اونو تهیه کنم؟چه مدلهایی از نوکیا آی سی مموری کارتشون شبیه c6 میباشد؟آیا میشود از آنها استفاده کرد؟
ممنون
دوست من شما با مموری های دیگه هم امتحان کردی؟نقل قول:
چه موقعی این اتفاق افتاد براتون؟ دلیلش چی بود؟
سلامنقل قول:
گوشیم خیس شده بود بعد این مشکل به وجود اومد.با چند تا مموری کارت دیگه هم امتحان کردم جواب نداد.مشکل از خود درگاه مموری میباشد.فقط خواستم بدونم اگه مشکل از آی سی است چیکار باید بکنم و چه جوری تهیه کنم؟
ممنون
سلام
من یه گوشی N95 دارم که از امروز یه دفعه شماره 9*9* رو میگیره و دائم میره توی گالری تصاویرم و میاد بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که دیشب از گوشی سامسونگ داداشم چند تا عکس با بلوتوث گرفتم اینطوری شده
چطور باید مشکلم رو حل کنم؟
سلام
گوشی 5800 مدتی هست صفحه قاطی میکنه رنگ های رنگی نشون میده مثلا از بالا تا بایین فقط رنگنشون میده مثل رنگین کمان بعد با دکمه لاک چند بار میزنم لاک انلاک میزنم خوب میشه دیگه تصویر منو و .. نشون میده یجا گفت ممکنه از ایسی لمسی تصویر و ... باشه گوشی من 19 ماه هس خریدم ب این زودی خراب شده گوشی هم قدیمیا . ممکنه نرم افزاری باشه یا من ابدیت کردم به 52 این مشکل بی اومد ریست و ... کردم .گاهی هم بیش میادا
ممکنه ار ابدیت باشه قبلی 30 بود الان 52 ورژن . ابدیت 60 میگن اومده بکنم خوب میشه یا گوشی سخت افزاری خراب شده داره میشه. و باید انداخت دور
نقل قول:سلام دوسـت عزیز , شما به ورژن 60 آپدیـت کنید ببینید بازم همین مشکل قـاطی شدن رنگ ها رو دارید یا نــه ؟نقل قول:
اگه بعد از آپدیـت مشکل حل نشـد ببرید تعمیرات با دستگـاه باکس ورژن های قدیمی رو روی گوشیتون فلش بزننـــ !
مشکـل سخـت افزاری فکر نکنم باشــه .. !
wifi با این منم ابدیت کردم و نرم افزارا هم کردم ولی 40 مگ چا گرفت رو فون مموری نمیشه رو مموری کارت انتقال داد و اینکه هنوز مموری کارتم لاک هست قبلن رو مموری بسورد زدم الان که چند وقت بیش ریست کردم یادم نیست و بسورد میخاد چی کنم اطلاعات گوشی هم مهمه بسورد اصلی نداره؟؟؟
سلامنقل قول:
پسورد مموری کارت توسط Mx-Box درست میشه که شما به تعمیرکار موبایل مراجعه کنید
نمیام فرمت بشه مموری نشون دادم به اشنا گفت فرمت میشه مثل اینکه تعمیر کارا بیسوادن از موبایل.
باکس چیه ؟ همون کابل مخصوص میگید برم بگم فلش کنید ؟ ریست و مستر ریست همون فلش نیست؟ یا اینکه فرمویر با برنامه نوکیا ابدیتر دوباره بریزم از اول فلش نیست مگه؟ خدا کنه سخت افزاری نباشه مگر نه باید بندازم دور. فکر کنم ایفونم بخرم همین خرابی داره. ضربه زیاد خوردا نمیتونه از این باشه مشکل گوشی من.یا از دکمه کنارش نیست قفلش جدیدن زیاد استفاده میکردم چند ماه اخیر مشکلم که گفتم صفحه مشکی میشه و رنگ افقی نشون میده و مثل لامب تصویر رنگش چشمک میزنه
مرسی از شما
:13:نقل قول:
مگه مموری کد قفل نداره ؟ !
این ایراد که میگید " دکمه کنارش رو زیاد استفاده کردم یا صفحه نمایش مشکی و بعضی اوقات افقی نشون میده" احتمال زیاد سخت افزار هست
در مورد کد فقل مموری کارت : توسط باکس Mx-Box از فیلد PM اطلاعات مربوطه رو میخونن
شما از کدوم شهر هستین ؟
به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید
اگه میخواین گوشی رو بندازین دور بدین من !!!:31:
با رم ریدر هم نشون نمیده مموری لاک باشه؟ رمریدر خراب شده اگه میده برم بخرم؟ یا بر نامه ای نیست با کامبیوتر بشه رم انلاک زد؟ بس مطمعن فرمت نمیشه تعمیر کارا هم که بلد نیستند درست. فلش چقدر میگیرند طول میکشه؟
دوست عزیز برای اینکه رمز روی مموری کارت گوشیتون رو حذف کنید باید بدید تعمیرات براتون با دستگاه باکس اونو حذف یا براتون پسوردش رو ریسـت کنن به 12345 .. ! خودتون هم میتونید با برنامه جف یکبار گوشیتون رو با فریمور اورجینال فلش بزنید پسورد هم ریسـت میشه . ! طول نمیکشه اگه واقعـا بلد باشه 2 الا 3 دقیقــه اگه بلد نباشه میگه برو 1 الا 2 ساعت دیگه بیــا :31: هزینه اش هم 3 تومنــه که تو زبون این تعمیرات 5 تومن افــتاده . :20:نقل قول:
رم ریدر مموری که دارای کد باشه رو نمیخونه !نقل قول:
با فلش توسط هیچ باکسی قفل مموری برداشته نمیشه - همون راه حل که گفتم :46:
اطلاعات مموری رو لازم دارید ؟
اگه 100% حیاتیه که شهرتون رو اعلام کنید تا براتون تعمیر کار پیدا کنم
اگه زیاد حیاتی نیست راه حل دیگه ای بگم
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
با فلش رمز مموری حذف نمیشه نمیشه !!!نقل قول:
12345 کد قفل گوشیهای نوکیا هست نه مموری !