سلام
بچه ها میشه تمام پچ هایی تو صفحه اول نوشته {برای ساخت سرور} تا 2.4.3 برام بزارید ممنون میشم
Printable View
سلام
بچه ها میشه تمام پچ هایی تو صفحه اول نوشته {برای ساخت سرور} تا 2.4.3 برام بزارید ممنون میشم
بابا اینجا ترکونده !
زمانی که ما رفتیم از این فروما نبود!
من دیگه Mmowned و Ac-web نمیرم lol
راستی جواب اون دوستی که میگفت میشه spell سخت یا نه!
کد:www.wowitemcreator.com/create/spell.html
آقا کسی اینجا Lua بلد هس؟
دوستان لطفا خالی نبندین
سلام به همگي
آقا من يك چيزي نياز دارم كسي هست بهم كمك كنه؟
يك چيزي ميخوام كه آيتم ساختن رو برام راحت كنه مثل يك نرو افزار يا يك آموزش يا يك ليست از Display ID ها و States و ...
كسي هست يك همچين چيزي بهم بده؟
در ضمن Mini managere من خرابه روي هر گزينه مثل Data base يا tool كليد ميكنم هيچي باز نميكنه
یه سری به اینجا بزن. تا Part 9 داره این Part 1 هست.
کد:http://keazain.dk/showthread.php?t=166
واسه ساختن آیتم از همه جا معروف تر و
راحت تر wow-v.com هست!
من دارم واسهArcemu یک ایتم\سپل creator با C# مینویسم تموم شد اونم میدم!
آقا من مدتی نبودم.
نمیدونم شاید قبلن اینارو پست کرده باشن ولی به هر حال این ۲تا نرم افزار خیلی کاربردیه!
با این میتونین maze درست کنین!کد:http://www.megaupload.com/?d=29UB1V7J
با این هم میتونین آرمه بازی رو ادیت کنینکد:http://filebeam.com/80f7d09f14bd1d200466993810a33669
كسي هست آموزش ساخت Quest رو بده با طريقه ي گذاشتنش توي بازي؟
لطفا اگر كسي هست سوال هاي قبليمم جواب بده...
خیلی اسوننقل قول:
از سایتwow-v.com یک اکانت بساز برو قسمت create
بد quest رو انتخاب کن
دیگه quest اونجا بساز بعد پائین sumit رو بزن
گزینه download رو بزن بد ببین سرورت چی انتخاب کن Arcemu....Aspire....Mangos
یک فایل به فرمتsql. بهت میده
با DB editorاجارش کن مثل Navicat ya SQLyog
اگه نمیدونی چجوری برو Data base رو باز کن راست کلیکExcute batch file بد آدرس بده و تمام
سرور ریستارت کن
ممنون فقط مي خواستم بدونم در مورد Itemها هم به همين شكل بايد عمل كرد؟
اگر بخوام همين كار رو به صورت Offline انجام بدم چطور؟
من الان ايتم هارو از داخل SQLyoug ميسازم...
اقا من رفتم quest رو ساختم
به چندتا مشكل بر خوردم . . .
1. قسمت Object req فقط Item يا Mob ميتوني قرار بدي من questam مي خوام با Gold حل بشه!
2. فايل .Sql براي Mangos اصلا نداد...!
3. من Navicat ندارم و توي Sqlyoug هم اصلا گزينه اي به بام DB editor يا Excute batch file نيست
4. :-)
ممنون
سلام
از دوستان عزیز که یه پا GM هستن و دوستان دیگری که تو این زمینه فعالیت دارن لطف کنید یه تایپک تو همین بخش ایجاد کنید برای فیکس باگ و اینشالا به کمک هم دیگه دست بلیزارد رو از پشت ببندیم و بهترین سرور ها رو تو ایران داشته باشیم
در ضمن من چنتا سوال دارم
اولیش رو فعلا می پرسم دوستانی که این باگ رو فیکس کردن یه راهنمای بکنن ما هم فیکس کنیم
این Dull talente چه جوری فیکس میشه ؟
بعد هم یه خواش دیگه من تازه می خوام شروع کنم به کویست فیکس کردن و اشنایی کاملی تو این زمینه ندارم اگه لطف کنید یه توضیح کاملی در مورد فیکس کردن کویست ها واسه من قرار بدین خیلی ممنون میشم
سلام دوستان...
من میخوام تا چندوقت دیگه یه گیم نت راه اندازی کنم و میخوام یه سرور بزارم برای بازی آنلاین که ملت بتونن از طریق اینترنت هم با بقیه بازی کنن .... حالا این کار چه امکاناتی لازم داره ؟؟؟؟ من یه VPS بگیرم میشه اینکارو کرد یا یکی از سیستم های خودم توی گیمنت با یه ADSL 512 کافیه؟؟؟؟ و لطفاً لینک بازیش رو که بشه از طریق شبکه بازی کرد رو برام بدید چون من یه نسخه خوب از WoW رو ندارم....
ممنونم....
به پست های قبل مراجع کنی همه سوالات رو قبلا توضیح داده شده !!!!:40::11::27:نقل قول:
Salam Chetori patche Offline 3.1.3 ro Nasb konam hich file ejrai nadare
سلام.
آفا ما که جی ام نیستیک somoun و gold و این جور چیزی یزنیم.
می شه ما ها که جی ام نیستیم باسه خودمون گلد بسازیم و........
خواهش میکنم بگید که چطوری میتونم WOW 2.4.3 رو به صورت LAN بازی کنم ، نرم افزار mANGOS دارم و خودم تنهایی آفلاین بازی میکنم ولی چطوری LAN بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا بگین ،،، من میخام LAN بازی کنم
چطوری میتونم WOW 2.0.1 رو به صورت LAN بازی کنم ، نرم افزار mANGOS دارم و خودم تنهایی آفلاین بازی میکنم ولی چطوری LAN بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و دوستم شبکه کردیم و وارکرافت رو با نرم افزار منگوس تنهایی بازی میکنیم ولی میخواستم که من سرور بشم و دوستم به کامپیوتر من وصل بشه
دمت گرم خیلی ممنون من چطوری 37 صفحه رو بخونم 1 هفته طول میکشه:27:....:40:نقل قول:
سلام.
آفا ما که جی ام نیستیک somoun و gold و این جور چیزی یزنیم.
می شه ما ها که جی ام نیستیم باسه خودمون گلد بسازیم و........
سلام دوستان من بازی World of Warcraft Wrath of the Lich King رو گرفتم اما برای بازی کردن مشکل دارم
پست های قبلی رو خوندم اما بازم نتونستم بازی رو اجرا کنم
همراه بازی یک پوشه هست که یک سری فایل داره برای ساخت سرور اسم پوشه Wow Server Emulator for 2.3.3 هستش
داخلش هم این فایل ها هست
AC_Web_Ultimate_Repack.exe
dotNetFx35setup.exe
HamachiSetup-1.0.2.5-en.exe
و یک پوشه به نام Navicat for MySQL 8.0.22 Enterprise Thinstalled که داخل این هم یک سری فایله
من فایل ها رو نصب کردم
فایل اولی یک سری فایل دیگه رو روی سیستمم ریخت که شامل اینها بود
سه پوشه به نام های Ascent و Server و Tools
و دو تا فایل یکی Control Panel.exe و Readme.txt
داخل فایل Readme.txt طریقه درست کردن سرور رو به صورت زیر نوشته
* Setup *
First put ad.exe and the "maps" folder into your wow directory (from the map extractor in the tools folder)
Then run ad.exe
When it has finished put the maps folder into /AC Web Ultimate Repack/Ascent/
Then start up the control panel (/AC Web Ultimate Repack/Control Panel.exe)
Launch the applications
Now change your realmlist (realmlist.wtf located in your wow directory) to 127.0.0.1
login with user: admin pass: admin
If you do not have The Burning Crusade Expansion Pack, login with user: admin2 pass: admin2
Now play!
If you have any trouble with the control panel, you can launch the server manually. Just open these files to do that:
/AC Web Ultimate Repack/Server/MySQL.bat
/AC Web Ultimate Repack/Server/Apache.bat
/AC Web Ultimate Repack/Ascent/logonserver.exe
/AC Web Ultimate Repack/Ascent/ascent.exe
* MySQL *
MySQL info is -
User: root
Pass: ascent
* Website *
If you are going to use the website publically, open /AC Web Ultimate Repack/Server/htdocs/configuration.php with notepad,
search for live, and replace [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with your site.
The Joomla control panel is found at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , user=admin pass=admin
The forum is phpbb 3 and i have left it for you to install. Put the database as MySQL and the database name as forum.
* Other *
There are custom vendors on GM Island (type .recall port gmisland to get there), their IDs go from 50000 - 50078
There is also a teleporter NPC on GM Island, it's ID is 822334.
فایل Control Panel.exe که اول اجرا می کنم فقط کلید MySQL فعاله اون که می زنم یک پنجره cmd باز میشه و کلید logonserver فعال میشه اون هم که می زنم یک پنجره cmd دیگه باز میشه و کلید ascent فعال میشه اونو هم میزنم یک cmd دیگه باز میشه و کلید apache فعال می شود اونو هم می زنم یک cmd دیگه باز میشه بعد هم فایل realmlist.wtf رو ویرایش می کنم
من این کارها رو کردم اما موقع login بازی خطا زیر رو می داد
این هم عکس مربوط Control Panel.exe و پیغام خطایی که توی بازی میده
لطفا برای من توضیح بدید که چطور آنلاین و آفلاین بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطا مربوط به تفاوت بین سرور شما و ورژن بازی هست
بازی شما پچ 3.1.3 فکر کنم باشه ولی سرور شما واسه پچ 2.3.3 هست شما باید فایلهای سرور 3.1.3 رو بگیرین
اگه تفاوت بین سرور و ورژن بازی هست
فایل هاشو از کجا باید بگیرم لینک داتلودشو کسی داره
کسی نیست جواب مارو بده
سلام سلام سلام!
wow-admin اینجاس!
خوب جواب دوستان!
یکی پرسیده بود چطوری شبکه بازی کنین!
در جواب باید بگم اگه از منگس استفاده میکنی من دقیق نمیدونم چون من استفاده نکردم و پیشنهاد هم میکنم شما هم نکنین!
اما فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه تویArcemu وascent قسمتی هست به نامه Config اونجا یک سری تنظیمات هست یکیشIP برای شبکه کردن سرور شما باید بجای127.0.0.1 اونجا رو به IP router or hab تغییر بدین
Realmlist ==== IP router
اگه کسی کمکی چیزی خواست میتونه با یاهو باهم صحبت کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man patche offline 3.1.3 ro dl kardam ama hich file ejrai dakhelesh nist mese on 2.4.3 nist kasi midone man bayad chikar konam ya ye patche dige be man moarefi kone
میخوای حتما منگس باشه؟
سلام
دوستان اگه ممکنه نرم افزار ها و اموزش های راه اندازی یه سرور WOW با پچ 3.2.2 رو قار بدید.
ممنون
نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام پچ لیچ کینگ رو افلاین بازی کنم منگوس رو دارم ولی کار نمی کنه اگه کسی برنامهی دیگه یی داره لینک بزاره من دانلود کنم فقط اموزش یادتون نره........
اگه میشه کامل توضیح بدین .... فرض کنید دارین به یه بچه یاد می دین :blink:
ممنون
quest helper for 3.1.3 لینک بدین با اون برنامه ای که لول جاها رو نشون می ده
منمنوووووووووووون
سلام به همه کسی میتونه لینک Mangos از 3.0.9 به بالا رو بده ؟
ممنون
اینجا هم دیتابیس هست هم آموزشنقل قول:
راستی "wow-admin" جریان انحصاری کردن دیتابیس چی شد دنبالشی دیگه ؟کد:http://forum.gamelive.ir/showthread.php?t=82
ساعـــت 9 شــب یاهو آنــــلاین کن بیــشتر صحـــبت کــــــــنیم .
سلام
ممنون اگه دیتا بیس به غیر از منگوس داری لطفا لینک کن
سلام به همه
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دنبالش هستم اما این یاهو ای مزخرف نمیذاره لاگین کنم نمیدونم باز چشه!
به هر حال.
یکی میگه چطور افلاین بازی کنم
مهمه بگی ورژن بازیت چی تا بهت هماهنگ با ورژن خودت بدن و الی کار نمیکنه لیچ کینگ خودش ۱۶ تا پتچ مختلف داره
برای اینکه بفهمین پتچ بازی چنده برین تو صفحه ورود به اکانت پائین سمت چپ یک عدد نوشته به صورت x.x.x
(به جایxعدد قرار میگیره)
اون اعدادو حتما بدین
مثلا 3.1.3
3.2.0
3.0.2
سلام "wow-admin" عزیزنقل قول:
یاهو برای همه مشکل داره منم هم نتونستم آنلاین بـــــــــشم . !
اگر منظورت با منه ورژن بازی من 3.2.0a هست :20:
سلام من دیتا بیس رو دانلود کردم همه ی کار هایی رو که تو راهنما گفته بود انجام دادم ولی الن یه مشکل جدید دارم
وقتی میخوام وارده بازی بشم بعد از زدن یوزر و پسوورد تمام مراحل وصل شدن به سرور به طور کامل انجام میشه ولی بعد این صفحه رو نشون میده
هر چی realm انتخاب میکنم و ok میزنم دوباره همین صفحه باز می شه
مشکل از چیه؟؟؟:question:
سلام آقاييون
خيلي وقته كه چندتا سوال پرسيدم كسي انگار اصلا به سوال هاي من نگاه نكرده :-(
خواهشان يكي به سوال هام جواب بده
1.چطور ميشه Teleport vendor ساخت؟ يا از چه سايتي بايد خريداري كرد و چگونه اون رو توي سرور Add كرد؟
2.چطوري يك quest بسازم و توي سرور add كنم؟ (اگر offline باشه بهتره)
3. من با نرم افزار Mangos كار ميكنم و Minimanager ام خرابه و با
سلام ریلم لیست 127.0.0.1 هست ؟نقل قول:
سلام من دیتا بیس رو دانلود کردم همه ی کار هایی رو که تو راهنما گفته بود انجام دادم ولی الن یه مشکل جدید دارم
وقتی میخوام وارده بازی بشم بعد از زدن یوزر و پسوورد تمام مراحل وصل شدن به سرور به طور کامل انجام میشه ولی بعد این صفحه رو نشون میده
هر چی realm انتخاب میکنم و ok میزنم دوباره همین صفحه باز می شه
مشکل از چیه؟؟؟
Mangos & realm رو Start می کنید ؟