مدل U5 وجود داره با ضخامت 9.3 میلی مترنقل قول:
هم باریکه هم سبکه و هم زیباست
Printable View
مدل U5 وجود داره با ضخامت 9.3 میلی مترنقل قول:
هم باریکه هم سبکه و هم زیباست
?kheyli mamnunam.pas yani nemishe masalan az mobile chizi behesh ferestad ya barax?نقل قول:
بله درسته.نقل قول:
?kheyli mamnunam.pas yani nemishe masalan az mobile chizi behesh ferestad ya barax?
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد ميخواستم بدانم كدام يك از سه محصول شركت Cowon به نام هاي Cowon O2 و Cowon Q5W و Cowon A3 را بخرم بهتر است؟
اصلا شما برايم بهترين پلير شركت Cowon كه در ايران موجود است را به من معرفي كنيد.
(لطفا برايم توضيح بدهيد)
ببخشيد ميخواستم بدانم شركت امرتات نمايندگي در شيراز دارد كه يكي از اين سه محصول البته با راهنمايي هاي شما آن را بخرم...
با تشكر
ببخشيد ميخواستم بدونم cowon Q5W در چه ظرفيتهايي به فروش مي رسد و قيمتهايشان را برايم بنويسيد.
با تشكر
ببخشيد ميخواستم بدانم كه آيا cowon Q5W با cowon Q5 فرق مي كند؟
(لطفا توضيح بدهيد)
با تشكر
فقط مدل Q5 توی ایران هستنقل قول:
مدل A3 که مدتی هست که تولید نمیشه و موجود هم نیستنقل قول:
بین Q5 و O2 بستگی داره که چه ملاک هایی برای شما مهم باشه مثلا اگه تعدد برنامه برای PMP براوتن مهم باشه مسلما Q5 بهتره اگه مانیتور بزرگ تر و اگه وزن بیشتر براتون مهم نیست Q5 بهتره اگه زیبایی مهمه به نظر من O2 اگه حافظه بالا مهمه Q5 بهتره و غیره تصمیم با شماست
بهترین پلیر کاوون موجود در ایران Q5 هست
دقیق نمیدونم که تو شیراز نمایندگی کاوون داره یا نه ولی من میتونم بهت کمک کنم
در ظرفیت 60 و 80 گیگ به فروش میرسه که 60 گیگش 579 تومن و 80 گیگش 625 تومن هستنقل قول:
که البته 80 گیگش فعلان موجود نیست
d2 d3 چی عثمان اونارو هم الان ندارید ؟؟؟
نه D2 که دیگه نیستنقل قول:
D3 رو از کجا آوردی؟! :دی
نه همون 2+ منظورم بود جیگر !!!
پی5 چی شد اون رو کی میارید همش گیر دادید به این کیو 5 !!! پی 5 هم بیارید دیگه !!!
آره +D2 که موجود هست
درمورد P5 هم که خوده کمپانی تصمیم میگیره که به بخش خاورمیانه بده یا نه
پس با اين حساب Q5W با Q5 فرق مي كند...پس اگه ميشه مي تونيد بگيد Q5 در چه ظرفيتهايي موجود است و قيمتشان چقدر است؟
ببخشيد مي خواستم بدونم cowon Q5W 80GIG آيا در آينده وارد بازار ايران خواهد شد و زمان ورود آن را برايم بنويسيد(يعني به زودي يا دير وارد بازار ايران مي شود)
يا اصلا وارد بازار ايران نميشود؟
ببخشيد مي خواستم بدونم اين آدرسي كه در زير آن را نوشته ام نمايندگي هاي شهرستان امرتات براي پليرهاي cowon هم مي باشند؟
کد:http://www.emertat.com/www/resalers2.html
تنها تفاوتشون در رنگ هست Q5W رنگش سفیده فقط همین!نقل قول:
در ظرفیت های 80 و 60 گیگ موجود داریم
همین الانش هم هستنقل قول:
چون امرتات در دو زمینه متفاوت داره کار میکنه بنابراین مشخص نیست که کدوم نمایندگی داره کاوون کار میکنه درنتیجه باید از خوده نمایندگی ها بپرسینقل قول:
نقل قول:نقل قول:فرقشون اینه که q5 تیونر TV داره و نسخه W نداره ... که خیلی هم تفاوت مهمی نیست ؛ نه برای ایران نه برای خیلی کشورهای دیگه که این سرویس رو ندارن ...نقل قول:
در واقع Q5 رو واسه کره در نظر گرفتن که سرویس DMB دارن و برای امریکای شمالی (و خیلی کشورهای دیگه مثل ما) نسخه W که تیونر نداره عرضه شده ...
شما مي گيد كه نسخه W يعني Q5W رو براي ايران عرضه كرده اند ام آقا عثمان مي گويند كه نسخه Q5 در حال حاضر در ايران است.
توي يك سايت من خوندم كه مهمترين فرق Q5W با Q5 اينه كه Q5W جي پي اسش توسط يك دستگاه كه به طور جداگانه بايد خريداري بشه فعال ميشه.
و به نظر من Q5W از Q5 قديمي تر بايد باشد،نظر شما چيست؟
حالا در كل مي خواستم بدونم كدام يك از اين دو مدل بهترند؟
با تشكر
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم.ببخشيد مي خواستم بدونم Q5 چه فايلهاي تصويري اعم از ويدئو و عكس رو به هيچ وجه نمي خواند؟(يعني با نصب كردن هرگونه برنامه روي Q5 آن فايل را نمي خواند)
با تشكر
این یه تناقض نیست .. من نگفتم "از نظر شرعی فقط/باید Q5W در کشوری مثل ایران توزیع بشه" ؛ گفتم هرکدوم رو با توجه به خصوصیات اون کشور "در نظر گرفته ان" .. حالا شاید واردکننده نظر دیگه ای داشته ، شاید اون نمایندگی تحت یه شرایطی بوده .. بهرحال کل حرف من در تایید حرف دوستمون بود که اینا با هم تفاوت خاصی ندارن ... حالا با W یا بدون W ...نقل قول:
//
اون GPS در واقع یه dock (یه قطعه که دستگاه روش سوار میشه) هستش ... با قیمت بالای 100 دلار ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن) .. یه آپشن مخصوص امریکاست و حتی گفته که هر Q5W ی رو هم ساپورت نمی کنه و فقط اونایی که تو امریکاست (پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
//
نه - فرق خاصی از نظر زمانی و فنی ندارند ..
فرمت های عکس رو که مشکلی نداره و در مورد فرمت های ویدئو تا اونجا که می دونم MKV رو نمی تونه ... و اگه اشتباه نکنم MP4 و vob ... توجه که اینا هیچکدوم یه نقطه ضعف نیست ... چون همون فرمت هایی که ساپورت می کنه رو هم اکثر پلیرها نمی تونن مجموعا ساپورت کنن و این همینطوری اش هم جزو صدرنشین هاست ...نقل قول:
سلام.
مدت نسبتا کوتاهیه که فیرمور جدید S9 که ورژن 2.31 هست اومده ولی هنوز بتائه.
از نکات جالب توجه این فیرمور اضافه شدن یک Note Pad همراه یه کیبورده که امیدوار کنندس.(خیلی بهتر از ابزار نقاشیه که به هیچ دردی نمیخورد.:13:)
با توجه به توضیحات سایت رسمی Cowon:
این یکی هم قابل توجهه:نقل قول:
Added the typist feature that is a notepad with a keyboard.
.نقل قول:
support M3U
- Functionality that recognizes M3U files that are created in PC.
- M3U folder will be created in 'playlist' from the top menu of browser when you copy .m3u files in
COWON S9.
- COWON S9 recognizes up to 400 M3U files.
- COWON S9 recognizes up to 400 lists in M3U.
- ONLY support extended M3U
این دوتا ویژگی از همه مهمتر بودن و بقیش بیشتر اصلاح عیوب گذشتس.
من موندم آلفاش بیاد بعد بگیرم.
من که تو پست قبلی گفتم که هر دو مدل الان موجود هست!نقل قول:
تفاوتی که دوستمون سیمور عزیز گفت درسته و عملا تو ایران کاربردی نداره
با عرض سلام و خسته نباشيد.ببخشيد آقا عثمان شما منظورتون از اين كه هر دو مدل (Q5 و Q5W) موجود هست اينه كه الان امرتات هر دو مدل را موجود داره؟
پس اگه امرتات هر دو مدل رو موجود داره لطفا قيمت هر دو مدل را در ظرفيتهاي متفاوتشان برايم بنويسيد...
با تشكر
ببخشيد cowon Q5 فايلهايي با پسوند DAT و MP4 و فايلهاي DVD را با نصب كردن برنامه اصلا ساپورت نمي كند؟
ببخشيد مدلهاي Q5 و Q5W با همان فرقهاي خيلي جزئي كه شما مي فرماييد در كل به نظر شما كدام يك بهترند،Q5 يا Q5W؟
در مورد قیمت که دوستمون یه بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. حالا باز خودش بیاد ...نقل قول:
چرا dat که همون mpg هستش و مشکلی نداره ... فایل های dvd هم که اکثرا mpeg2 هستن و این رو هم نباید مشکلی داشته باشه (بعضی ها هم vob خواهند بود که باز باید با نرم افزار یا بدون اون ساپورت کنه)... هرچی بمونه هم می تونه کانورت کنه (یعنی همونطور که گفتی با نصب برنامه ساپورت می کنه)نقل قول:
اولا که شما باید ببینی هر دو در ایران گیر میان یا نه ؟ .. اگه یکی فقط موجود باشه که همون یکی .. ثانیا فرقی ندارن .. چه اجباریه که حتما برنده تعیین کنی؟ ...نقل قول:
* دوست خوبم ، لطفا برای هر سوال کوتاه یه پست جداگانه نزن ... خیلی ساده ، همون پست اولی رو دوباره ادیت کن ... تا موقعی که آخرین پست تاپیک مال شماست ، یعنی هنوز کسی جوابی نداده .. بنابراین فرصت داری که همون رو ویرایش کنی و سوالای جدیدت رو به همون اضافه کنی ... مرسی ..
خيلي خيلي من رو ببخشيد.ولي من هنوز پاسخ سوال اول خودم را نگرفتم.آقا عثمان فقط قيمت ظرفيتهاي مختلف مدل Q5 رو فرمودند.اما وقتي گفتند مدل Q5W هم موجود است اما قيمت ظرفيتهاي مختلف Q5W رو نگفتند.
خيلي ممنون مي شوم قيمت اين مدل را در ظرفيتهاي مختلف برايم بنويسيد.
با تشكر
تفاوتی نداره قیمت جفتشون یکی هست البته برای اطمینان بیشتر من فردا یه قیمت میگیرم ببینم تفتوتی داره یا نه ولی به احتمال زیاد تفاوت ندارهنقل قول:
درمورد فرمت ها هم که همون طور که سیمور گفت درسته
آقا عثمان كه مي گويند هر دو در ايران موجود است.نقل قول:
بايد فرق جزئي اين دو مدل داشته باشند كه اسم يكي بدون W و ديگري با W است،حالا من مي خوام بدونم با همين فرقهاي جزئي كدام يك بهترند اما هيچ كس به من نمي گويد كدام يك بهتر است.من نمي گويم يكي از اين دو بد است ولي مي خواهم بدانم با اينكه هر دو مدل خوب هستند كدام يك بهتر از اون يكي است.
خيلي ممنون مي شوم كه اين دفعه بگوييد كدام يك بهتر است.
با تشكر
یعنی بین این همه مدل mp4 player و PMP موجود در بازار که ساعتها میتونن مورد مقایسه قرار بگیرن شما تنها نگران تفاوت Q5 و Q5W که تفاوتشون هم اصلا به چشم نمیاد هستین؟البته من قصد ندارم ناراحت یا ناامیدتون کنم.
کسی نمیگه کدوم بهتره چون در واقع هر دو یک محصولن، همونطور که بعضی شرکتای دیگه هم از این روش استفاده کردن.
مثلا مدل گوشی موبایل Sony Ericsson K750 که تولید شده بود یادمه K750i داشت و K750c (شاید باز هم داشت منتها من دیگه یادم نمیاد) مثلا پسوند i برای بعضی مناطق جغرافیایی جهان از جمله خاور میانه در نظر گرفته شده بود و c برای چین.
این نوع توزیع ها به اقتضای نیاز مصرف کنندگان یک منطقه از اون محصول بستگی داره و ممکنه همشون در یه منطقه عرضه نشن و کیفیت ساختشون هم مشابهه.(تفاوت امکاناتشون خیلی جزئیه)
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین
قیمتشم تا 30-40 تومن...
شما قبلا گفتيد كه مدل Q5 رو واسه كره در نظر گرفتن اما اگه سري به سايت cowon.com كه متعلق به كره است بزنيد خبري از اسم اين مدل نيست و از اسم مدل Q5W به كار برده اند.نقل قول:
به نظر من برعكس گفتيد نسخه Q5W رو براي كره در نظر گرفتند و نسخه Q5 رو براي براي امریكاي شمالی (و خیلی از كشورهاي دیگه مثل ما) در نظر گرفتند.نظر شما چيه؟
دوستمون راست میگه. من که مخم سوت کشید اینقدر که راجع به Q5 و Q5W صحبت کردین. هر دوشون Q5 هستند دیگه. بی خیال...نقل قول:
از سایت معتبر PMPToday :نقل قول:
و در ادامه :نقل قول:
There’s no real difference between the COWON Q5W for the U.S. market and the original COWON Q5, which orginally came out for the Korean market.
که من هم گفته بودم.نقل قول:
The Q5W’s main difference from the Q5 is the lack of a TV tuner. In Korea, a DMB tuner is built-in.
دوست خوبمون هم در مورد موبایل مثال درستی زدند ... ما الان دوربین های فیلمبرداری یا دیجیتالی هم داریم که بعضا با دو اسم شناخته می شوند یا ته اسم یکی شون یه چیزی کم یا زیاد داره ... اونجا هم اگه این سوال پیش بیاد جوابش همینه ... یه مدل دوربین فیلمبرداری پاناسونیک داریم که اگه اشتباه نکنم سه تا اسم داشت ... فرضاً ته یکی اش بجای 60 نوشته بود 65 که واسه بازار استرالیا بود ...نقل قول:
البته کنجکاوی شما قابل احترامه و حق دارید که بخواید جواب قطعی واسه این سوال پیدا کنید ... اما با توجه به اینکه جواب قطعی داده شده ، فکر می کنم بحث در موردش کافی و واضح بوده
نمونش در واکن سری اکس
walkman w1000
1050
1060
هر کدومشون یه کدی هستند برای بازار مختلف در دنیا !!!
بله تفوتی که وجود داره درمورد اسم این دو مدل فقط برای تفکیک منطقه هست
اینو فکر کنم دوستان ندیدن:11:نقل قول:
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین
قیمتشم تا 30-40 تومن...
من که اطلاعاتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه نمیتونم کمکت کنم بقیه دوستان باید کمکت کنننقل قول:
نقل قول:نقل قول:من این رو دیدم ولی پاسخ ندادم: چون مرتبط به موضوع این تاپیک نیست... بنابراین لطفاً در تاپیک مربوط به هدفون ها سوال کن دوست من ... (هدفون هم هدفونه و فرقی نداره که مثلا واسه Q5 بخوای یا نانو - روی مشخصاتش میشه بحث کرد اونجا)نقل قول:
اینم نیاز های این دوستمون برای خرید یه مورد پی ام پی
1:کیفیت و قدرت خروجی فوق العاده بالا .....(البته به هدفون هم ربط داره ولی به ام پی تیری هم ربط داره دیگه )
2:نمایش عکس و فیلم
3:ساپورت کننده اکثر فرمت های صوتی بعدشم تصویری در درجه ی بعدی
4:ضبط صدا کیفیتش زیاد مهم نیست (حالا اگر اونم نبود موردی نیست ولی باشه خیلی بهتره )
همین دیگه در ضمن این دوستمون یه نظری داره اونم میگه که اصلا نمیخواد پول بده که نمیدونم صفحش تاچ باشه یا نمیدونم براش برنامه باشه و بازی باشه و اسپیکر خارجی داشته باشه و .... اون میگه یه پی ام پی یا ام پی تیری پلیر کار اصلیش رو باید به بهترین نحو انجام بده بعد بره سراغ چیزهای دیگه چون کارش مشخصه و دنبال اضافات مثل همین مسایل که گفتم نمیگرده !!!
واقعا هم من نظرشو قبول دارم و حرف خیلی خوبی میزنه !!!
حالا من iAudio رو میگم چطوره ؟
بعد از اون تو محصولات دیگه ایریور فکر کنم خوب باشه و بعدشم کریتیو !
کدوم دوستمون؟نقل قول:
مهم نیست
منم با حرفش موافقم
کارای کاوون تو زمینه کیفیت صدا و بلندی صدا جزو بهترین هاست شاید بشه گفت اوله
منم کاوون رو پیشنهاد میدم