سلام دوست عزیزنقل قول:
تو همین کلوپ دوستان اصرار دارند که با آپدیت به ورژن جدید گوشی n96 اصلا هنگ نمیکنه همچنین میگن این گوشی سرعت منو و گالریش بسیار بالاست و هیچ مشکلی نداره اما شما نقطه نظر دیگه ای دارید.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو همین کلوپ دوستان اصرار دارند که با آپدیت به ورژن جدید گوشی n96 اصلا هنگ نمیکنه همچنین میگن این گوشی سرعت منو و گالریش بسیار بالاست و هیچ مشکلی نداره اما شما نقطه نظر دیگه ای دارید.
من که تا حالا هنگ کردن گوشیم رو ندیدم بجز مواردی که نرم افزاری نصب میکنم که با گوشی سازگار نیست در مورد گالری هم که من عیبی ندیدم تو فایلهای تصویری هم مشکلی نداشتم به نظر من اگه از نظر پول مساله ای نباشه بهترین انتخاب همین n96 هستنقل قول:
آقا جون من هنگ نميكنه ؟؟؟
من ديگه خسته شدم از دست سريه n !!!
اصلا هم اهل نصب برنامه رو گوشي نيستم !!!
هي ميخوام نوكيا نگيرم برم سراغ يه چيز ديگه نميشه !!!
چه كنم ؟؟؟
من که تا حالا هنگ ندیدم از وقتی با ورژن 12 کار میکنمنقل قول:
نوکیا به نظرم انتخاب اوله البته به سلیقه هم بستگی داره
این تیلیوزون هم راه نیفتاد یه حالی بکنیم:13:
دوستان بازم میگم ورژن 12 این گوشی نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکلی دیگه داره ....
سرعتش هم خیلی بهتر شده .....
اگه واقعاً میخواین از 96 ایراد بگیرید برید سراغ یه ایراد دیگه ... چون مشکل هنگ و کند بودنش حل شده
والا مال من هنگ میکنه بأینکه ورژن 12 سوال داشتم تو95اگه بخوای فایل تصویری تو گالری نره انتقالش میدم تو my videoهر وقت هم میخوام ببینمش از فایل منیجر به همون ادرس میرم ولی این روش تو96جواب نمیده دوستان روشی بلدند که فیلم تو گالری نره )البته بجز inbox(2چرانمیشه فیلمی که باخود گوشی فیلمبرداری شده رو ادیت کرد
اي واي با مني ؟؟؟ خاك به سرم ...نقل قول:
من نميخواستم تو سرش بزنم ... فقط يه سوال كردم همين !!!
ولي صداش اونقدرام زياد نبود !!! صدا n93 يه چيز ديگه بود !!!
خلاصه اگه مدل خاصي داره كه اون مدل هنگ نميكنه به من بگين ...
سال نو همتونم مبارك ...
اینارو بیخیال حالا من فیلمامو کجابفرستم که توگالری نره 2نفرمودید چرا فیلمهایکه باخود گوشی گرفته شده نمیشه ادیت کرد
خيلي ممنونم !!! بيخيال ديگه باشه !!!نقل قول:
پس جواب ماچی شد
جواب نداره حتما !!!!!!!!!!
اگه همتون ازین گوشی رازی هستید بگید منم بخرم
منظورت راضی و رضایت هست یا ذکریای رازی کاشف الکل؟نقل قول:
خب ببين اول چي ميخواي از گوشي بعد بخر. اگر هم فقط چون اسمش n96 هست و برا پز و كلاس ميخواي كه حسابش جداس.
بستگی داره الکلش چند درصد باشهنقل قول:
دوستان خواهشاً بحث های بی منطق رو شروع نکنید ....
.
دوست من شما اگه خیلی با n96 حال میکنی برو بخر گوشیه خوبیه .... اگر هم با این بودجه ای که داری دنباله یه گوشیه خوبی میگردی بهتر توی قسمت مشاوره از بچه ها درخواست همکاری کنی ....
میگن تو تهرون میشه کانالهای تلویزیون رو باگوشی گرفت میخواستم بدونم کانالهای خاصی داره
کاش رضاییه هم پایتخت میشد وماهم میشدیم بچه تهرون
نه نمی شه تو تهران همنقل قول:
قبلا می شد ولی مخابرات غیر فعالش کرد گفتن بعدها راه میندازن دوباره
داشتم تایپیک قدیمی 96رو میخوندم یادش بخیر اون موقع که هنوز واردبازار نشده بود
هر روز به اون تایپک سرمیزدم هی سوال می کردم و ازامکاناتش دلم اب میشد اون موقع 95روبا 8گیگ عوض کرده بودم وارزو می کردم یکی داشته باشم یادش بخیر هر ارزویی دارین بنویسن شاید یادتون بره ولی خدایادش نمیره هرچی که الان داریم یه روز ارزوی ما بوده خدایا شکرت کاش همه میتونستن از این گوشی داشته باشن متوجم که بعضیا چطوری بهش نگاه میکنن بعد زیرچشمی یه نگاه به گوشی خودشون میندازن
ولی من نمی دونم چرا از بین سه گوشی ان 96 و ان 85 و 5800 رفتم 5800 خریدم
نمی دونم چرا یکدفعه از ان96 خوشم نیومد؟
با سلامنقل قول:
براساس اخرین جلسه ایی که شرکت مخابرات در تهران در سال 87 انجام داد
تصویب کردن با یک کشور اسیایی اگه اشتباه نکنم زاپن یا جین هستش با همکاری اونها این امکان برقرار خواهد شد
اما در مورد شهرهای دیگه هم این طور تصمیم گرفته شد که بعد از تهران ابتدا در اصفهان ----h راه اندازی بشه سپس توی شهرهای دیگه با سرمایه گذاری راه اندازی میشه
قربانتان :40:
تو دوسه روز اینده منم عوضش میکنم یه ایفون میگیرم چیز خاصی بجز دی وی بی نداره اونم که تعطیله)اصلا واسه همین گرفته بودمش(نقل قول:
من آخه ان 95 هشت گیگ داشتم و ان 96 فرقی باهاش نداره ولی واقعا از انتخاب 5800 راضیم آیفون هم داشتم ولی این 5800 یک چیز دیگست
سلام، الان دو هفته میشه که n96 گرفتم توی device manager برای قسمت software version نوشته 11.018 ولی تا حالا هنگ نکرده. میخواستم بدونم تو کدوم قسمت و برای چی هنگ میکنه؟ و برای آپدیت به ورژن 12 باید چی کار کنم؟
برای آپدیت میتونید به تاپیکهایی که در همین فروم هست مراجعه و گوشیتون رو آپدیت کنید ....
میشه برنامه fm transmit رو روی n96 نصب کرد؟
خیر ... Fm Transmitter یک قطعه ی فرستنده هست که درون گوشی قرار داره و برنامه نیست .....نقل قول:
با سلام
من تازه n96 خریدم و زیاد وارد نیستم که بتونم از تمام امکاناتش استفاده کنم برای همین فعلا چند تا سوال ساده دارم
1-گوشی من بازی های n-gage رو نمیاره (وقتی روش کلیک میکنی هیچ چی نمیشه اصلا نمیره تو فقط یه ایکونه) و بعضی از فایلهای vido که orginal هم هست خریدنی روش بود قفله.در ضمن در قسمت لانسس تو برگه invalid چند تا (5 تا از فایل ها شامل: 1-dr_who.dcf 2-mighty_boosh.dcf 3-top-gear.dcf2-core.pkg fullgame.pkg)قفل هست
2-gps این رو چگونه فعال کنم
3-من قبلا فقط روی n70 و n73 و n93 نرم افزار نصب کردم و بلد نیستم روی این گوشی نرم افزار نصب کنم(تا به حال هیچ نرم افزاری بیدا نکردم که روی این نصب بشه تا ببینم میتونم یا نه!!!!!!!!)(در واقع اصلا نرم برای symbian 9.4 بیدا نکردم)
4- چه جوری میتونم این گوشی رو updet کنم(تا حالا هیچ گوشی رو updet نکردم)
اطلاعتی که فکر کنم به دردتون بخوره:
custom version date:26-11-08
custom versin:12.043.098.1
software versin:12.043
software version date:26-11-08
لطفا کمکم کنید
با سلام ببخشید گوشی n96من وقتی میزنم تو شارزپشت اون و باتری به طرز عجیبی داغ میکنه وبیشتر از 5ساعت هم شارز نگاه نمیداره این داغ شدنش خیلی خطرناکه حتی یه بار نزدیک بود پشتش اتیش بگیره اینقدر داغ شد گفتم مشکلم و اینجا بگم شاید حل شه
سلام
این گوش فنلاندیش هم هست؟
یا همش چینیه؟
سلام دوستان
سوالی داشتم که داخل مموری پوشه هایی مثل ویدئو. عکس ها و .... یه پوشه مخفی (Hidden ) هست بنام _PAlbTN لطفا دوستان مطلع بگند اولا چرا این بوجود میاد و دوما با این چه باید کرد.
با تشکر
این گوشی کلا توی کارخانه نوکیا در کشور چین ساخته میشه. همین و بسنقل قول:
هر کسی هم میگه و ادعا میکنه فنلاندیه بدون داره دروغ میگه و لیبل برای چاپ کرده.
اینو بدون که کشور سازنده اصلا مهم نیست. مهم کیفیت محصول هست که از یه استانداردهای قابل قبولی برخوردار باشه.
درسته کیفیت یکیه خودم 82 چینی دارم فرقی با فنلاند ندارهنقل قول:
فقط این لیبل ها رو 40 تومن بیشتر میفروشن
_______
ولی عجب تمیز در آورده داشتم باور می کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پوشه برای temp عکسها هستش و اگر اونو ÷اک کنی برای نمایش عکس یکم معطل میشینقل قول:
سلام باتری گوشی n96 چجوری ؟
در روز چند بار باید شارژ کردش ؟
در یک استفاده عادی مثل زنگ زدن کمی آهنگ و کار با منو چقدر دوام میاره ؟؟
من n73 دارم می خوام گوشی بگیرم راستش باتری گوشیم خیلی عصابم رو خورد کرده می خواستم ببینم از نظر باتری ارزش خرید داره ؟؟
سلام دوستان
باتری گوشی n96 چگونه است چند ساعت کار می کند با کمی زنگ زدن و کمی آهنگ گوش دادن و کمی کار با منو چقدر باتریش
عمر میکند آیا باید روزی 2 یا 3 بار در شارژ گذاشتش یا نه . لطفا با تعصب جواب ندهید
سلام دوستان
باتری گوشی n96 چگونه است چند ساعت کار می کند با کمی زنگ زدن و کمی آهنگ گوش دادن و کمی کار با منو چقدر باتریش
عمر میکند آیا باید روزی 2 یا 3 بار در شارژ گذاشتش یا نه . لطفا با تعصب جواب ندهید
و بگویید باز کردن در گوشی فنری است یعنی در موقع باز کردن میپره یا نه؟
سلام
من یک n96 خریدم ولی متاسفانه زبان فارسی نداره
میخاستم گوشیمو آپدیت کنم ولی پروداکت کدی که با اون زبان فارسی هم میاد رو میخاستم
1 دنیا ممنون
این پروداکت کد فارسی برای n96 هست 0543731 .....
.
در ضمن الانم آخرین فریمور 12.043 هست .....
من دیروز یک n96 دیدم دورش بجای این که نقره ای باشد قهوه ای است آیا این گوشی فرقی با نسخه ی قبلیش دارد؟