عزیزم این کی ها همش میره تو reserve key
چیکار کنم؟؟؟
Printable View
عزیزم این کی ها همش میره تو reserve key
چیکار کنم؟؟؟
ممنون دوستان
هر وقت از گرفتن کی تو جاهای دیگه نا امید میشم
میام اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید اول کلید های بلک لیست شده قبل رو پاک کنید بعد کلید های فعال رو وارد کنید. آموزش پاک کردن و واردکردن کلیدها در پست 4 صفحه اول هست.نقل قول:
جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی در پست 720 قرار گرفت
:10:
با سلام به دوستان عزیز
دوستان من میخوام نرم افزارKaspersky Anti Virus 8.0.0.454 رو به روز کنم
ولی سرعت اینترنت من خیلی کمه و میخوام برم توی کافی نت دانلود کنم
میخواستم اگه لینکی داره لطف کنید برای من بگذارید
آیا از طریق خود نرم افزار هم امکان داره که توی کافی نت به روزش کنم
بعد فایلهای به روز شده رو روی سیستم خودم نصب کنم؟؟؟
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
هر بحثی به غیر از کرک و سریال کاسپراسکای در تاپیک اختصاصی کاسپر انجام میشه.نقل قول:
با سلام
من همیشه این مشکل پیدا کردن کی رو داشتم تا اینکه امروز تصمیم گرفته بودم دیگه از نرم افزار دیگه ای استفاده کنم.
حالا خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم. ازتون خیلی خیلی ممنونم دوستان که کی های جدید رو میذارین.
همیشه موفق و سربلند باشین.
درود به همه دوستان
جديدترين كليد هاي Kav و Kis به شرط چاقو :46:
سلام دوست عزیز
خسته نباشی
من کرکی که در صفحه اول گذاشتی Kaspersky 2009 Trial Reset(Vista 32 & 64 Bits)
دان کردم و همین کارهایی که گفتی رو انجام دادم و نصب شد در آخر ولی گزینه آپدیت برنامه خاموشه مشکلی هست؟
ویندوز من هم ویندوز 7 هستش و ورژن Kaspersky internet security 8.0.0.506
mehdi_ok1 عزیز !
بابت کی دستت درد نکنه !
اینقدر کی استفاده کردم که دیگه میخواستم از کاسپراسکای خداحافظی کنم
ممنون
عزیز !نقل قول:
لینک اولی که خودش تروجان داره:31:
نقل قول:
قربون دستت مهدی جان...... بالاخره بع از یک ما تونستم کسپر رو فعال کنم..... ولی چه فایده که با آپدیت دوباره همون آش و همون کاسه.........ولی بازم مرسی
دقیقا من هم این سوالو دارم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکه فارومشو بگذارهنقل قول:
ممنون میشم :11:
تروجان نیست. خود شرکت کاسپراسکای برای جلوگیری از استفاده غیر قانونی کلید ها این پیغام رو میده. میتونید به لیست سفید اضافش کنید.نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416
ممنون از بابت قسمت اول .:11:نقل قول:
من هم عرض کردم که اگر تاپیک اختصاصی داره لینکشو بگذارید چون ماشاءا... اینقدر فاروم خدا برکتی هست که خیلی وقت میبره توی سرچ هم این فاروم رو دیدم
در ضمن سوال هم در ارتباط فاروم بحث هستش و الا برای هر موضوع کوچکی باید 100 تاپیک زد:18:
شرمنده درست نخوندم فکر کردم لینک دانلود آپدیت ها رو میگیند.لینک تاپیک رو قرار دادم .نقل قول:
خب وقتی آپدیت خاموشه یعنی کاسپر فعال نشده. همونطور که گفته شده لینک ها برای xp و ویستا هستش و به 7 نمیخوره. ضمنا به نظر من این کرک ها هم برای مواقعی هست که کلید فعال سازی در دسترس نباشه ولی حالا میتونید راحت با کلید های قرار داده شده کاسپر رو فعال کنید.نقل قول:
سلام دوست عزیز
خسته نباشی
من کرکی که در صفحه اول گذاشتی Kaspersky 2009 Trial Reset(Vista 32 & 64 Bits)
دان کردم و همین کارهایی که گفتی رو انجام دادم و نصب شد در آخر ولی گزینه آپدیت برنامه خاموشه مشکلی هست؟
ویندوز من هم ویندوز 7 هستش و ورژن Kaspersky internet security 8.0.0.506
دوست عزیز شما میتوانید محصول را به صورت ارجینال خریداری کنید تا دیگه مشکل کی نداشته باشیدنقل قول:
درضمن جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی در پست 720 قرار گرفت
:10:
آخرين كدي كه قرار دادين و استفاده كردم ديروز نابود شد!
لطفا كد جديد بزارين
ممنون
Kis/Kav
کد:http://www.4shared.com/file/97238927/e74d984a/kaspersky.html
نقل قول:KIS 6/7/8 & KAV 6/7/8
جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی
:15:کد:http://www.4shared.com/file/98651735/85576df8/Kaspersky_New_Keys.html
جديدترين كليد ها به تاريخ همين الان ! به شرط ببر :46:
سلام خدمت همه دوستان
اول از زحمتایی که می کشید تشکر می کنم
این چند روز خیلی برای گرفتن کی گشتم مثلا تا دو سه روز پیش من از کلید های تاپیک 720 استفاده می کردم خیلی تازه بود اما بلوک شد چرا؟ یعنی شرکت انقدر فعال شده؟
در ضمن دوستان (مدیر فروم - تاپیک یا هر کس دیگه) ممکنه کلید های جدید رو در صفحه اول مطرح کنید که لازم نباشه که صفحات را از آخر به اول مرور کنیم ممنون می شم اگر یکم بیشتر به این مسئله دقت بشه
با تشکر از همه دوستانی که دل ما رو شاد می کنن :7::7::7:
يك كليد فعال براي محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر در پست اول قرار گرفت.
شما را بخدا یه کاری کنین کسپر من هم امروز از کار افتادآخه بجز کسپر هیچ آنتی ویروسی رو قبول ندارم لطفآ اگر کلید جدیدی پیدا کردین بنده را هم از طریق ایمیل مطلع فرمایین؛تــــشــــکر،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه آنتی ویروس کسپراسکی ورزن 6 روی سی دی مادربوردم دارم که این دومین باره که نصبش میکنم بعد از اینکه ویندوز نصب کردم اونو نصبش کردم که 2 ساعت طول کشید تا آپدیت بشه و فعلا هم مشکلی نداره . میخواستم بدونم تا کی راحتم ؟ ممکنه به کرک یا سریال احتیاج پیدا کنه؟ اگه آره باشه جواب حدودا چقدر وقت دیگه؟ممنون:27::27:
نقل قول:
كليدهاي محصولات كاسپر توسط بنده و ساير دوستان بصورت مرتب قرار داده ميشوند.شما هم بايد مرتب به اين تاپيك مراجعه نماييد تا كليد فعال موردنظر خود را پيدا كنيد.
نسخه 6 كاسپر بسيار قديمي شده و كمپاني كاسپر نيز از آن پشتيباني نميكنه.همانطور كه اشاره كرديد حجم آپديت اين نسخه بسيار بالا بوده و اينكه تا چه زماني براي شما كار كنه بستگي به اين داره كه كليد آن چه زماني توسط كاسپر بلوك بشه و در ليست سياه قرار بگيره.نقل قول:
با سلام
دوستان من دیروز ویروس کش
kaspersky Anti Virus 8.0.0.454 رو به روز کردم
ولی وقتی به روزش میکنم میگه key شما مسدود شده است
لطفا لینک یک key مناسب برای این ورژن رو برای من بگذارید تا دانلود کنم
با تشکر
خب چند پست قبل که کلید ها گذاشته شدند.نقل قول:
KIS 6/7/8 & KAV 6/7/8
جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی
:15:کد:http://www.4shared.com/file/98651735/85576df8/Kaspersky_New_Keys.html
Kaspersky Internet Security 2009 1 New Key ::31:کد:http://www.parandco.com/Members/CS/KIS8.zip
سلام
کسپر من بلک لیست شده و چند تا ارور میده چیکار کنم؟
دوست عزیز در پست 749 کلیدهای جدید قرار گرفتندنقل قول:
کسی سایت چینی که هر روز برای کاسپر سریال میده سراغ نداره ؟
مثل اون 3تا سایتی که برای ناد32 تو بخش ناد32 معرفی کردن!!
تو پست اول هست سایتش ولی برای آنتی ویروس KAV 2009 که هیچکدومش اکثرا کار نمیکرد منم آخرش به خاطر همین مجبور شدم این Nod32 جدید رو بریزم البته من تجربه خوبی با Nod ندارن ولی مجبوریه دیگه.نقل قول:
KIS 6-7-8 و KAV 6-7-8
سه شنبه 1 اردیبهشت 21 April
جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 21 April
:31:کد:http://www.4shared.com/file/100580003/3a2a3f9b/Kaspersky_New_Key_21_APRIL.html
هديه ويژه براي كاربران سايت P30world
دوستان عزيز راهنماي دريافت سريال قانوني 100 روزه براي محصول Kaspersky Internet Security در پست اول قرار گرفت.دارندگان اين محصول هرچه سريعتر براي دريافت سريال اقدام كنند تا از دردسر گشتن روزانه دنبال سريال راحت بشوند.
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
همیلتون گرامینقل قول:
من 23 دفه امتحان کردم ولی همش این ارور رو میده:41:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام<عزیز من یه کد گرفتم ولی چون تازه دوباره کاسپر نصب کردم فعلا زدم رو 30 روزش،حالا میخوام بینم این کد فقط برای من محسوب میشه یا نه؟نقل قول:
راهنماي دريافت كليد 100 روزه قانوني براي محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر
دوستان عزيز امروز قصد دارم روشي را خدمت شما معرفي كنم تا بتوانيد سريال 100 روزه قانوني براي محصول kaspersky internet security كه قابل استفاده بر روي نسخه هاي 8 و 7 و نيز نسخه 2010 كه بزودي منتشر خواهد شد ميباشد بدست بياوريد.
دوستان توجه داشته باشند چون تعداد سريالها محدود ميباشه هرچه سريعتر نسبت به دريافت سريال اقدام كنند.
1-ابتدا به آدرس زير برويد و فرم مربوطه را پر كنيد.تمام اطلاعات ميتوانند غلط باشند بجز آدرس ايميل كه حتما بايد يك آدرس ايميل دقيق وارد نماييد چرا كه سريال به آدرس ايميل شما فرستاده ميشود:
کد:
نمونه فرم پر شده را در شكل زير قرار دادم:کد:http://www.coverdisc.co.uk/cs256/kis/
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 793x586.
2-وارد صفحه اي مطابق شكل زير ميشويد كه بايد متناسب با سوالي كه كنار مستطيل خالي نوشته شده عبارتي را وارد نماييد:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 828x166.
براي سهولت كار دوستان عزيز من تعداد زيادي از عباراتي را كه در مجله مربوطه درج شده را قرار ميدم كه بايد از آنها استفاده كنيد:
کد:
Please enter the first world of the first step key in go
please enter the first word of the third step key in the
please enter the first word of the fourth step key in you
please enter the third word of the second step key in personal
please enter the third word of the third step key in screen
please enter the third word of fifth step key in job
please enter the fourth word of the fifth step key in is
please enter the fifth word of the third step key in you
please enter the fifth word of the sixth step key in account
نكته بسيار مهم:
دوستان بايد به اين نكته مهم توجه داشته باشيد كه ممكنه عبارتي كه براي شما نمايش داده ميشه با عباراتي كه من در بالا قرار دادم يكسان نباشند كه براي اين منظور كافيست صفحه مذكور را refresh كنيد و اينكار را بايد تا جايي انجام دهيد كه عبارات مقابل مشاهده بشه.سپس پاسخ را كه با رنگ آبي تيره مشخص كردم را در مستطيل خالي وارد كرده و دكمه submit را بزنيد.اگر پاسخ درست باشه سريال به آدرس ايميل شما فرستاده خواهد شد.
یعنی اگه واستم تا 30 روز دیگه و الان این کد 100 روزشو اکتیو نکنم ممکنه باطل بشه؟
ممنون
hamilton عزیز من کدو گرفتم ولی فعال نمیشد!نقل قول:
علتشو میدونید چی بود ؟
ممنون:11:
شما قبلا با استفاده از روش قبلي از آدرس ايميل مشابه براي دريافت سريال 100 روزه اقدام كرده ايد.بهمين خاطر سريال جديد به آدرس ايميل قبلي ارسال نميكنه و ميگه شما قبلا از آن ادرس ايميل استفاده كرده ايد.از يك آدرس ايميل جديد استفاده كنيد.نقل قول:
اين كد 100% به شما اختصاص داره و كسي غير از شما آن سريال را در اختيار نداره.با خيال راحت بعد از اتمام دوره 30 روزه از اين سريال استفاده كنيد و مطمئن باشيد اين سريال باطل نميشه.نقل قول:
شما به چه طريق اين كد را فعال كرديد؟چه پيغامي به شما ميده؟در صورت امكان تصويري از پيغامي كه به شما ميده قرار بديد.نقل قول:
سلامنقل قول:
من مثل شما تنظيم كردم
ولي بعد از وارد كردن جواب از اسم و... من ايراد مي گيره
علت چيست