بله.درحال ساخت هست .
Printable View
بله.درحال ساخت هست .
واقعا در حال ساخته ؟سایتشو میدی ؟؟؟!! کی میاد ؟؟؟؟
سایت بازی گه چیزی اعلام نمیکنه چون مخصوصه نسخه ی 1 هستش . . . ولی منبع درستی خاطرم نیست . . .نقل قول:
فیلمش هم تو مراحل ابتداییه ساخت هستش این یکی منبعش سایت بازی سنتر هست.
سلام بچه ها کسی میدونه که این بازی فقط یک پایان داره یا نه چون وقتی بازی توموم شد آیتمای رو باز کرد برای دفعه دوم بازی کردن خدایش جلوه های بازی بینظیر بود من تا آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم توی بازی خیلی روی جزئیات کار شده بود مخصوصا در اخر بازی زمانی که نور خورشید روی سفینه متابید
من فکر میکنم فقط یک پایان داره مثلا سایلنت به این خاطر چند تا پایان داره که حق انتخاب برات گذاشته ولی این بازی بیشتر ماموریتی هستش هر مامورئیتی تموم بشه چپتر تموم می شه ولی خداییش بازی خیلی هیجانی هست برای بار دوم هم که بازی می کنی بازم واست تازگی داره و گرافیکش در حد خیلی خوبیه در کل امیدوارم نسخه بعدیشم بیاد
نقل قول:
سلام بچه ها کسی میدونه که این بازی فقط یک پایان داره یا نه چون وقتی بازی توموم شد آیتمای رو باز کرد برای دفعه دوم بازی کردن خدایش جلوه های بازی بینظیر بود من تا آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم توی بازی خیلی روی جزئیات کار شده بود مخصوصا در اخر بازی زمانی که نور خورشید روی سفینه متابید
آره این بازی رو میشه چند بار تکرار کرد که توی هر بار چیز های جدیدی مثل لیاس های جدید آزاد میشه اگه بار دوم بازی کرده باشی توی چپنر 2 یه لباس سفید بهت میده !
دوستان یه نفر برام فایل setup به همراه عکسی از محتویات دو دی وی دی بازی قرار میده برام؟
نقل قول:
جناب setup من 700 MB هست قابل آپلود نیست ولی عکس محتویات دو DVD رو گذاشتم:
کد:http://www.4shared.com/file/95647914/b324054a/mnp.html
ینی از اینایی هستش که دوبار باید نصب کنید؟ برای من محتویات دی وی دی خیلی فرق میکنه...چون از اینترنت دانلود کردم دیگه توسط این شرکتهای ایرانی دستکاری نشده با ستاپ اورژزنال ea هستش
بله دو نصبه هستش.نقل قول:
آقا شما خیلی هنرمندیا قدر خودتو بدون .
بازيش بدك نيست بخصوص موسيقي فوق العاده اي داره ولي دوربينش واقعا مزخرفه هركار هم كردم نشد با دسته بازي كنم راهي چيزي نداره؟
اره دوربینش خیلی مزخرفه
درست یادم نیسف 1 گزینه بود داخل menu که وقتی غیر فعالش میکردی خیلی بهتر میشد حالا شما 1 امتحان بکن
فکر کنم vsync یا anti alaysing بود
اگه غلط املایی داره شما ببخشید
اون گرینه هایی که گفتین چه ربطی به دوربین داشت ؟ اینها گرافیک رو بالا پایین میکنه نه دوربینو !
میدونم دوست من
دیدن وقتی بازی میکنین حس میکنین صفحهی بازی کنده 1 جوریه مثل اینکه کشیده میشه؟؟؟؟؟
این کار رو که بکنین درست میشه
vertical sync فرم بازی رو در یه حدی ثابت نگه میداره مثلا max 70 فرم .نقل قول:
aa هم کاری به این چزا نداره باور کن dude .
بابا من خودم امتحان کردم
شما برو امتحان کن اگه بازی بهتر نشد بیا هر چی خواستی به من بگو
البته ممکنه اسمش رو اشتباه گفته باشم ممکنه 1 گزینه دیگه باشه چون خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم ولی فکر کنم همین بود
اگه حوصله ام میشد دوباره بازی رو نصب میکردم تا گزینه دقیقش یادم بیاد ولی همین بود فکر کنم
حالا یکی امتحان کنه نتیجه رو بگه
اگرم vsync نبود گزینه های دیگه رو امتحان کنه مطمئن باشید به امتحانش می ارزه
در ضمن من فقط توی همین بازی بود که دیدم vsync همچین تاثیری داره توی بازی های دیگه این طوری نبود
دوستان من توی Chapter 10 این بازی گیر کردم، یه جایی نزدیک زمین بسکتبال باید برم داخل یه آسانسور،
ولی در رو باز نمیکنه و میگه به Crew Key نیاز داره. والا من هرچی کیت توی بازیه دارم: قرمز، سفید و زرد
تمام محیط رو هم 100 بار گشتم ولی کارتی پیدا نکردم؟؟؟
Crew Key - در گوشه طبقه پایین سالن غذاخوری (Mess Hall), داخل قفسه ایی روی زمین گذاشته شده.نقل قول:
یعنی طبقه پایین همون جایی که دکتر مرسر, سر یک نفر رو جلوی چشم آیزاک سوراخ می کنه.
Semiconductor - این کیت ها فقط برای فروش هستند و برای جای دیگه مورد استفاده قرار نمی گیرند. پس وقتی که بدست آوردین, بلافاصله بفروشین تا اعتبار بدست بیارین و صرف خرید وسایل کنین.
Gold: 3,000
Ruby: 10,000
Diamond: 25,000
نقل قول:
این حالت دوربین فقط مخصوص این بازیه و برای اینه که استرس و هیجان بازی بالاتر بره به نظر من بعد یک چپتر کاملا عادی و خوب میشه
نقل قول:
گیم پلی بازی هم نوآوری های جالبی دارد.یکی از اولین نوآوری ها سیستم hud بازیست.به جای اینکه گوشه ای از صفحه ی بازی به نمایش خط سلامتی و تیرهای اسلحه ی شما اختصاص داده شود شاهد حضورخط سلامتی بر روی یونیفرم rig آیزاک هستیم.همچنین تیرهای سلاح نیز بر روی نشانگر آن نمایش داده می شود.به این ترتیب حس حضور در فضای بازی ملموس تر خواهد بود.نمای ots بازی نیز به نحویست که دید خیلی خوبی از محیط اطراف خود ندارید و همین سبب افزایش استرس شما شده و روی گیم پلی بازی نیز تأثیرگزار خواهد بود.
نقل قول:
امتیاز بازی
معرفی >>>>> 9
داستان >>>>> 9.5
گرافیک >>>>> 9.25
صدا و موسیقی >>>>> 10
گیم پلی >>>>> 8.5
جذابیت >>>>> 9
نمره ی کل: 9.2
بازي تعليق فوق العاده اي داره بخصوص موسيقي زمينه و نورپردازي به اين موضوع كمك زيادي كردن كه حتي باوجود اينكه هيولاهاي بازي خيلي هم ترسناك نيستن و تنوع زيادي هم ندارن باعث شده حس ترس خيلي خوب القا بشه
همونطور كه گفتي حركات تند دوربين و عدم احاطه ي كامل به اطراف خيلي به اين تعليق بازي كمك كرده و البته بعد يك دو مرحله هم بهش عادت مي كني هرچند هنوزم زياد بشينم جلوش سردرد مي گيرم
داستان بازي كمترين كمك رو به جذابيت بازي كرده يعني حتي اگه هيچ خط داستاني هم وجود نداشت صدمه اي به بازي نمي زد. داستان سفينه اي كه سرنشينانش مفقود و كشته شدن و آزمايشات مخفيانه و اينطور چيزا ديگه انقدر عادي و پيش و پا افتاده شده كه نتونه به شكل گيري يه بازي خوب كمك چنداني بكنه اما واقعا جالبه تاثير يه موسيقي قوي رو تا به حال توي حس ترس و تعليق انقدر حس نكرده بودم بنظرم مهمترين عنصر اين بازي همين باشه:
يه موسيقي عالي با يه گيم پلي متوسط و گرافيك خوب!
ولی به نظر من که موجودات ترسناکش تنوع زیادی هم داشت مگه چندتا موجود باید بسازند ؟ حدود 10 مدل بود دیگه ! که من بیشتر از اون موجود خوشم اومد که یه پای زرد رنگ داشت که وقتی بهش تیر میزدی منفجر میشد ولی ای داد از اون موقع ای که بهت نزدیک بشه !!!!
این نزدیک بودن دوربین هم راست میگید که بهش عادت میکنید.من که از چپتر 2 به بعد اصلا بهش توجهی نکردم !
بابا کسی setting رو دستکاری نکرد اونجوری که من گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که یادمه اینی که شما میگید رو دست کاری کردم ولی گرافیکش خیلی اومد پایین و مصنوعی شد و دوباره به همون حالت اولش درش اوردم !
ای خدا الان خودمو میکشم
من برم این نصف شبی بازی رو نصب کنم ببینم گزینه دقیقش چی بود
سلام خوب من دوباره بازی رو نصب کردم
وقتی داخل منو هستید دیدید وقتی موس رو تکون میدید چه قدر ضایع حرکت میکنه توی بازی هم موقع هدف گیری همینطوریه یکم سخته
ولی وقتی گزینه Vsync رو غیر فعال کردم موس عالی شد مثل محیط ویندوز
هیچ تاثیری هم روی گرافیک بازی نذاشت
فقط باید Sensitivy موس رو بالا میبردم همین
حالا شما هم امتحان کنین
موفق باشید
ببینید چه قدر دوستون دارم که ساعت3 نصفه شب نشستم 2باره بازی رو نصب کردم
واقعا عجب ادم گلی هستم من
موفق باشید
سلام
دوستانی که تشکر کردن دستشون درد نکنه ولی میخواستم بدونم روی مال شما هم همچین تاثیری داشت؟؟؟؟؟
سلام من تازه بازیو خریدم توی اولاش گیر کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری میکنم از این در که سریع باز و بسته میشه رد بشم نمیشه .
دوست من 1 دکمه هست که وقتی میزنی سرعت جسمی رو که هدف گرفتی کم میکنه برو توی Setting چک کن من یادم نیستنقل قول:
شارز هم داری
نقل قول:
سلام من تازه بازیو خریدم توی اولاش گیر کردم :
كليك راست + c سرعت رو كم مي كنهنقل قول:
دوست من 1 دکمه هست که وقتی میزنی سرعت جسمی رو که هدف گرفتی کم میکنه برو توی setting چک کن من یادم نیست
شارز هم داری
يه دستگاه سمت راست در هست كه مي توني باهاش شارژ كني
اون نيم دايره ي پشتت مقدار ذخيره اين انرژي رو نشون مي ده
سلام دوستان من دنبال یه بازی هستم که در حد تیم ملی ما رو بترسونه و کلا اتمسفر خفنی داشته باشه اونطوری که پستای قبلی رو خووندم این بازی اینجوریه نه؟؟؟؟resident evil 5 که کلا ما رو نا امید کرد
نقل قول:
این بازی همون طور که از اسمش هم تا حدودی پیداست می برتت فضا ( البته از اون لحاظ:46:)...بخر و حالش رو ببر.
نه شرمنده دير گفتي ديگه تموم كرده بودم بازي رونقل قول:
اگه بازي صرفا ترسناك مي خواي سري سايلنت هيل ديگه احتياج به معرفي ندارهنقل قول:
اين بازي ترسناك نيست اما همونطور كه گفتم حس ترس رو با تعليق بجا و موسيقي قويش القا مي كنه يعني محيط هاي بازي ترسناك نيستن اما يه بازي صرفا اكشن ماجرايي هم نيستش مي شه يه كلمه ي ترسناك هم اون آخر بهش چسبوند
حالا من كه رزيدنت اويل 5 رو هنوز بازي نكردم هرچند مطمئنم نااميدم مي كنه ولي اين بازي حسابي بهم چسبيد
f.e.a.r 2 هم البته چيز خوبيه اگه دنبال يه بازي ترسناك با اتمسفر خفني!
ممنون از جوابتون دوستان سایلنت هیل جدید یا همون homecoming رو بازی کردم خیلی قشنگ نبود ولی فیر اون حس ترسشو خوب حفظ کرده بودنقل قول:
به هر حال ممنون
یعنی شما واقعا از فیر ترسیدید ؟ به نظر من فیر مثل کرایسس بود فقط اون زن که توی فیلم حلقه هم هست میاد سری بهت میزنه . ولی توی dead spce موجودات وحشتناکتری نسبت به اون زن بود ! سایلنت هیل هم که با اون home coming گند زد !
اااا
سایلنت هیل رو اولین بار بود که با رغبت تموم کردم!اما قبلیا ترسناکتر بودن!
fear2 هم که بینحایت تکراری و خالی از ترس فقط سر آدم گیج میره!!!
اما dead space رو هنوزم دارم بازی میکنم و جالبه!ترسناکتر از fear و re5 هست!!!!
نه ترسناک که نبود ولی فضاش سیاه و ساکت بود خلاصه یه جوری بود که به دلم نشست:27:نقل قول:
اگه میشه خبر از شماره 2 این بازی بزارید . عکسی چیزی نیست هنوز؟؟
هنوز نه dude .نقل قول: