سلام دوست من ، اگه نصب نمیشه حتما یه اروری میـده !نقل قول:
چه اروری میــده موقعی که نصـب نمیشـــه .
موفق باشید!:40:
سلام دوست من ، اگه نصب نمیشه حتما یه اروری میـده !نقل قول:
چه اروری میــده موقعی که نصـب نمیشـــه .
سلام دوستان من گوشی نوکیا E52 دارم دنبال نرم افزار BlackLIST برای اس ام اس و زنگام
لطفا لینک بدین
بای
سلام،بیشتر نرم افزارها تا آخرای نصب میره بعد پیغام میده: :41:Unable to installنقل قول:
من تو اجرای نرم افزار های مخصوص شتاب سنج مشکل دارم یعنی نرم افزار کامل و بدون عیب نصب میشه ولی کار نمیکنه اجرا هم نمیشه. گوشیم: N79
سلام دوستان يه ويروس مي خواستم كه گند بزنه به گوشي nokia n73:20:
خواهش ميكنم كمك كنيد
سلام
با اینکه چند ماهی از ارایه اپرا مینی 6 میگذره ولی هر چند باری که من دانلود کردم پس از پایان مراحل نصب نرم افزار کار نمیکنه و ارور میده که تنظیمات کانکشن رو بررسی کنم ؛ این در حالیه که هنوز صفحه اول این نرم افزار برای اولین بار لود نشده که من به تنظیمات دسترسی داشته باشم؛
باید چکار کنم درست بشه؟
نوکیا 6700 سیمبین 60 ورژن 3 داره اما تا الآن هر برنامه ای رو من دانلود کردم ساپورت نمیکنه تورو خدا کمک کنید من این گوشی رو تازه خریدم فروشنده بهم گفته که ازلحاظ نرم افزار هیچ کمبودی رو حس نخواهی کرد میخوام ببینم برم دعوا یا نه ؟
کممممممممممممممممک
باید بری اینجا مطرح کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز همچین ویروسی برای گوشی وجود نداره ( من ندیدم ) :20: !نقل قول:
سلام دوستان من یه n85 دارم برنامه N95AccelerometerPlugin نصب نمیشه یعنی آخرای نصب update eror میده برنامه های شتاب سنج هم یا همین ارور رو میدن یا نصب میشن ولی اجرا نمیشن
با سلام من یه c5-00 خریدم می خوام از راه key-cer گوشیم رو ساین کنم ولی متاسفانه سایتاعلام کرده که سایت منبع این فابل ها ، دیگه این فایل ها رو نمی زاره ! لطفا خواهشا من رو راهنمایی کنید (فرض کنید یه گوشی تازه خریدید ولی نمی تونید تمام نرم افزار های مربوطه رو نصب کنبد !!!!)کد:http://www.iranopda.com
با تشکر....
منم یه مشکل عجیب با اجرای freeFSWP دارم راحت نصب شد اما وقتی می خوام والپیپر عوض کنم ارور می ده:
unable to execut for security reasons
سلام دوسـت عزیز ، اینجور که اعلام شده دیگه فایل های Key & Cer عرضـه نمیشــه ..نقل قول:
باید صبر داشته باشید ببنیم چی میشــه ... با استفاده از فریمور های کوک شده هم میتونی گوشیتو هـک کنی ! :46:
سلام دوســت عزیز گوشیتون چیــه ؟نقل قول:
چون این برنامه با گوشی های Fp2 کارایی لازم رو نمیتونه انجـام بده ..
گوشی من n96 پس چی کار کنم؟ راهی واسه حلش نیست؟ یا یه برنامه ی جایگزین؟
درود
دوستان من یه گوشی نوکیاE72دارم که نمیتونم با برنامه nokia pc suite اس ام اس هامه از روش کپی کنم اصلا اس ام اس هامو نشون نمیده کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
فکر نکنم برنامه ای باشه چون موقعی که N78 داشتم گیر همین برنامه بودم که جایگزینی براش پیدا نکردم :41:نقل قول:
سلام ، از برنامه Nokia Ovi Suite استفاده کنیــد :46:نقل قول:
سلام .
من برنامه Media Safe ورژن 2.0 رو نصب کردم ولی پسوردی که زدم رو فراموش کردم. برنامه رو پاک و از اول نصب کردم ولی اطلاعاتش رو ذخیره کرده و همچنان پسورد قبلی رو میخواد.
باید چکار کرد ؟
سلام.
1- واژه نامه t9 فارسي هنوز نيومده؟كسي نرم افزار مشابه اونو نداره؟
2-نرم افزار تغيير صدا هنگام مكالمه ، بذارين.:11:
اگه تاپيك جديد بزنم كه خوب بلدين به جون آدم بيفتين كه جاش اينجا نيست و برو فلان جا بپرس:4:
جواب آدمو كه نمي دين توي اين تاپيك هاي پر از پست بعدش مجبور ميشم كه يه جاي بهتر تاپيك بزنم:21:
لطفا جواب بدين:
سلام.
1- واژه نامه t9 فارسي هنوز نيومده؟كسي نرم افزار مشابه اونو نداره؟
2-نرم افزار تغيير صدا هنگام مكالمه ، بذارين.:11:
سلام دوستان
ببخشید میشه روی گوشه N 73 جی پی اس رو فعال یا اجرا کرده . ؟
اگر میشه میتونید من رو راهنمایی کنید که چطور این کار رو انجام بدم.
باتشکر :11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
انگار اين انجمن فقط سوال داره.كسي هم نيست جواب بده:2:
گوشي شما سخت افزار جي پي اس را ندارد.اما مي توانيد با خريدن جي پي اس بلوتوث و نصب نرم افزار روي گوشيتان از gps استفاده كنيد.
سلام بر شمانقل قول:
ممنون از پاسخ شما:11:
میتونید بیشتر راهنمایی کنید ؟
جی پی اس رو از کجا بخرم و قیمتش چقدر هست ؟
باتشکر
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم:10:
به نظر من قيمتا به صرفه نيست.جستجو كه كردم از 80 تومن به بالا بود:20:
اينم چند نمونه:
از اين جا به بعد رو عملي كار نكردم.ولي با نصب نرم افزار (مثلاSmartcom gps) خود نرم افزار گزينه اي داره براي جي پي اس بلوتوث.:46:
سلام دوست مننقل قول:
ممنون از پاسخ شما.:11:
=
من تویه اینترنت یک نرم افزار جی پی اس همین مدل گوشی رو دیدم ، یعنی اون نرم افزار به تنهایی کاربردی نداره؟
باتشکر:10:
سلام مجددنقل قول:
:11:
تنها كاربردش مي تونه استفاده از نقشه ها باشه.وگرنه موقعيت شما رو نشون نمي ده.
موفق باشيد
دوستان من چه طور با نرم افزرovi-suit میتونم contactsو messag رو ویرایش کنم؟نقل قول:
سلام , مثل برنامه پی سی سویـت عمل میکنه !نقل قول:
اگه با پی سی سویـت تونستی ویرایش کنی با این برنامه هم میتونـــی :46:
من این برنامه رو تست نکردم ..
سلام
من میخوام گوشی خودم رو -- کنم(NOKIA N95 8GIG( با بلوتوث هم میخوام این کارو بکنم!!!!!!!
ققط نمیتونم توی این تصویر شماره پورت خودم رو پیدا کنم!!!!!!!!!!
با سلام.گوشی i8510 من با نرم افزار fieldtest مشکل داره.با اینکه سیستم عامل گوشی من سری 60 ورژن 3 هست ولی نمیدونم چرا آخر loading گیر میکنه و وارد نرم افزار نمیشه.
راستش من حدود 20 نسخه مختلف از این نرم افزار رو با زبان های مختلف(انگلیسی،چینی،روسی،ف رسی) نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.حتی فایلهای برنامه رو در پوشهای مناسب در درایوهای e و c منتقل کردم(که با این کار بعد از انتقال فایلها آیکن برنامه به طور اتوماتیک ظاهر میشه) ولی بازم جواب نداد.گوشی رو مستر ریست هم کردم ولی نشد که نشد!
خلاصه هر کاری که بگید انجام دادم و هیچکدوم جواب نداد.تنها کاری که نکردم تعویض فریمور گوشی به یه ورژن دیگه هست! که فکر نمیکنم این برنامه ارزش این کار رو داشته باشه.
از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟
با سلام
بعد ار ساین کردن برنامه x-plore 1.56 پیغام خطا است
requierd application access not granted
مشکل چیست
با تشکر
سلام , گوشیـتون رو هـک کردیــد !نقل قول:
اگه هـک نکردیـــد این پیغـام براتون موقـع نصب میـاد ..
از ورژن ها دیگه استفـاده کنیـــد :46:
با سلام
من با secman گوشیمو -- کردم
چکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوســت خوبـــمنقل قول:
راهنمـایی برای چـــه مشکلـــی ؟
سلام
من نوکیا 6220 کلاسیک دارم میخوام پیامهامو کپی کنم تو کامپیوتر pc suite نصب کردم اما پیامی نشون نمیده
باید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوسـت عزیز برنامه Pc Suite گوشیتــو میشناســـه یا نـــه ؟نقل قول:
ورژن چنـد برنامه رو نصـب کـردی ؟
آره میشناسه
ورژن 6.86.9.0
الان دارم ورژن جدیدش رو دانلود میکنم البته نمیدونم آخرین ورژن هست یا نه از سایت نوکیانقل قول:
به نظرتون این ورژن جدید 7.1 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ جالب اینجاس که pc suite فعاله و گوشیمو میشناسه اما از پیامها خبری نیس
نقل قول:سلام , گوشی های دیگه ای رو با این ورزن پی سی سویـت تست کنید ببینید اس ام اس هــا دیده میشـه برا گوشی های دیگه ؟نقل قول:
اگه دید شدن مشکل از گوشی شماسـت که با یه مستر ریسـت میتونی مشکلتـو حلــ کنی :46:
با سلام
بعد ار ساین کردن برنامه x-plore 1.56 پیغام خطا است
requierd application access not granted
گوشیمو -- کردم باز این پیغام رو میگیرم