کار بهتر اینه که 5.03mhu نصب بشه بعد بازیها پچ بشه
gen-b باگ های زیادی داره
کار بهتر اینه که 5.03mhu نصب بشه بعد بازیها پچ بشه
gen-b باگ های زیادی داره
مشکلاتی که درباره اجرای بازی گفتی به احتمال 90 درصد مربوط به رم می شه .چون قبلا رم من هم این مشکلو پیدا کرد و بازی های با حجم بالا را نمی ریخت و در بیشتر موارد هنگ می کرد که بردم دادم گارانتی و عوضش کردم و تمام مشکلاتم تمام شد.نقل قول:
در مورد کرک کردن هم باید بگ ابتدا یک CFW دیگه مثل همین که لینکش رو میزارم رو اجرا کن تا داخل برنامش بشی بعد از داخل آن گزینه Uninstall رو اجرا کن تا فایلهایی رو که تو قسمت FLASH هست رو پاک کنه بعد یک بار خاموش و روشن کن تا کپش خور بپره و دوباره از طریق همان روش قبلی که به MHU , کپی خور می شد برو .من خودم اینجوری برگردوندم .
راستی این رو بگم که اگه CFW3.51 رو اجرا کردی و دیدی که داخل برنامه نمیشه اول کلید R رو نگه دار و بعد کلید X رو بزن و تا برنامه بالا نیومده کلید R رو ول نکن.
اینم لینک دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/116770697/88ea3f07/CFWEnabler351_WWWFORUMP30WORLDCOM_BY_CHOORY.html
به نظر من 5.50 gen-B بهتر از m33 هستش و تا حالا هیچ مشکلی با هاش نداشتم .
در ضمن من یک عذر خواهی بدهکارم . من حرف های بعضی ها رو اشتباه فهمیده بودم . ( مثل آقای AS@D ) که اشتباهی بی احترامی کردم ببخشید . :11: منم با شمام . (شوخی) :31:
سلام دوستان
من اینجا تازه وارد هستم
احتیاج به کمک دارم شدید
من زیاد حرفه ای نیستم
پی اس پیم مدل 1004 هست
چند وقت بود یکم ایراد داشت
گفتم بزار آپدیتش کنم
و اصلا از این جریانات کپی خور و اینا اطلاعات نداشتم
فکر میکردم مثل موبایلمه که همیشه ورژنشو آپدیت میکنم
به سایت سونی رفتم و به آخرین ورژن که فکر کنم 6.1 یا یه همچین چیزی
آپدیتش کردم
ولی دیگه بازیهای کپی روکه میریزم رو مموری نمیخونه!
بردم پایتخت و گفتن هیچ راهی نداره!!!!!!!!!
مگه میشه آخه؟
تورو خدا کمکم کنید ، آبروم داره میره جلو داداشم اینقدر که مسخرم کرده :41:
من باید چیکار کنم؟؟
یعنی نمیشه برش گردوند؟
لطفا کمکم کنید
ممنون
:11:
من در مرحله دوم یعنی لود چیکن مشکل دارم و پی اس پی خاموش می شه
نگران نباش...بوسیله باتری پاندورا میتونی دوباره برش گردونی.طریقه ساخت باتری پاندورا هم توی آموزش های سایت موجوده...اگه یکی رو میشناسی که این باتری رو داره میتونی ازش قرض بگیری.نقل قول:
به حرف این فروشنده ها هم اعتماد نکن.البته تمام اینها به شرطیه که پی اس پیت واقعا مدلش 1004 باشه!
سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز یه PSP200 خریدم و میخوام کپی خورش کنم ولی هیچ کدوم از روش های موجود در تاپیک جواب نداد حالا ممکنه یکی راهنمایی کنید.
پیشاپیش تشکر میشه.
مبارکت باشهنقل قول:
اول بگو چه الان چه فریمویری داره و از چه روش هایی استفاده کردی و جواب نداده؟
امروز وقتی خریدمش فروشنده کپی خورش کرد ولی یه بار خاموش و روشن شد و بعد از حالت کپی خور خارج شد.
ورژن دستگاه در حال حاضر 5.03 نوشته شده.
روشی که در پست اول بود به اسم 5.03GEN رو آزمایش کردم ولی نشد فریم ور دستگاه رو به اون چیزی که گفته شده بود تغییر بدم.
از روش های دیگه هم اصلا سر در نیاوردم ممکنه ساده و مرحله به مرحله توضیح بدید باید چیکار کنم؟
فروشنده که کپی خور کرد فایل ها رو پاک کرد؟نقل قول:
کپی خورش mhu بود یا gen ?
اگه mhu بوده که باید دوباره برنامه cfwe رو بعد از اینکه hen (همو عکس ها) رو اجرا کردی اجرا کنی
حالا دقیق بگو که کجای کار رو مشکل داری؟
من که نمیدونم فروشنده با چه روشی کپی خور کرده!!!!!!!!
از کجا میشه فهمید چه روشی بوده؟
حالا باید چیکار کنم؟
الان شما به روش آسان که از توی پست 3 لینک داده برونقل قول:
دوست عزیز من اون آموزش رو خوندم ولی مشکل من توی همون مرحله اولشه که میخوام ورژن دستگاه رو به ChickHEN تغییر بدم چون تا فایل رو روش میریزم میگه نمیتونه به یه ورژن پایین تر آپدیت بشه.
gen-b VERSION روي 1000 هم كار مي كنه
ورژن gen b روي 1000 هم كار مي كنه؟
gen-d ماله پی اس پی 1000 هست :دینقل قول:
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
مشکل من هم بالاخره حل شد ولی هزینه سنگینی داشت:13::41:.
امروز دوباره به سراغ فروشنده رفتم و اون گفت تنها مشکل من مربوط به مموری کارت میشه و بعد از اینکه یه مموری کارت 512 اصل رو به قیمت 14 هزار تومان بهمون غالب کرد دیگه برنامه چیکن خیلی راحت روی دستگاه نصب میشه.:8:
موفق و پیروز باشید.
این وقتی done with success رو می ده من دایره رو می زنم و بعد می نویسهنقل قول:
rebooting ...
بعد هم کلا خاموش می شه و کرکش می پره.
چی کار کنم؟
سلام به روی ماه همه :
کسی بلاخره نفهمید چرا بنده موقع نصب Gen D همش صفحه سیاه میبینم ؟
خودم فکر میکنم مال باطری باشه ، باطریم 3600 هستش .
چرا کسی جواب نمی ده من الآن وسط این گیر کردم و نمی تونم باهاش هیچ کاری بکنم.نقل قول:
اصلا بازیها رو نشون نمی ده بگین چی کارش کنم. باید ریستارت بشه؟ یا بر می گرده به صفحه اصلی؟ مال من بعد از زدن دایره خاموش می شه!
نقل قول:
ویرایش:چشم:10:نقل قول:
فکر نکنم ماله باطریش باشه . سیتم پی اس پی رو ریست کن (منظورم خاموش روشن کردن نیست از system setting ریست کن ) ببین کار میکنه اگه نکرد مموری رو فورمت کن)نقل قول:
اقای alixbox
1- این اموزشو اقا علی گذاشته بود
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان
2-رو 1000 هم جواب میدهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
3-رو 5.05 هم جواب میده ولی باید با umd دانگریدش کنی
4-قفل کردن ChickHEN مربوط به تنظیمات و سرعت مموری استیک است تا درست نخوندن اموزش!
موفق باشید
اقا اگه فریمور Gen باشه نمیشه استفاده کرد با حتما باید m33 باشه؟نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من یه psp slim 2000 v4.01 دارم که update کردم به 5.50 حالا باید چی کار کنم کپی خور بشه ؟؟؟
لطفا اگر میشه کاری کرد یکی کمک کنه و برام به ایمیلم راه حل را ارسال کند
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درست فهمیده باشم برای شما دیگه کپی خور نخواهد شدنقل قول:
سلام دوستان - من PSP3000 با فریم ویر 5.50 به تازگی خریدم - آیا امکان کپی خور شدن این مدل وجود دارد؟
ببرش فروشگاه سایتک شاید بتونه درستش کنه بستگی به مادر بردش داره شمارش 33945199نقل قول:
salam
man 1 psp 1000 daram ke filaye dakhele khodesho delete kardam hala dige roshan nemishe khaheshan 1 nafar komak kone chon amanat boode
بی زحمت آدرس فروشگاه را می فرمایید.نقل قول:
خیلی ممنون از کمکتون
با سلام من در اجرا کردن ChickHEN مشکل دارم
قبلا اجرا می شد ولی حالا هنگ میکنه وخاموش می شه
psp من ورژن 5.03
این مشکل مهمی نیست...برای منم پیش میاد فقط باید هر وقت خاموش کرد دوباره روشنش کنی و کار رو تکرار کنی...اگر بعد از 3 یا 4 بار نشد وقتی خاموش شد برو و نیم ساعت بعد روشنش کن و به کارت ادامه بده انقدر انجام بده تا بشه...:27:نقل قول:
سلام سیستم را با گزینه ی Restart defult setting فرمت تنظیماتی کن بعد چیک هن را اجرا کرده سپس فرم ویر 5.53 gen-b یا 3.60 m33 را نصب کن . ( Gen-b توصیه می شود که نیاز به دستکاری بازی ها ندارد . )نقل قول:
شما این جوری PSP رو فرمت می کنی :18:نقل قول:
سلام دوستان
بنده یه مدت از عرصه گیم (فقط psp ) دور بودم دستگاههم 3000 5.03 mhu هسته بهترین آپدیت و نحوه آپدیت رو مخواستم.
چه قدر دوستان فعال اند شرمنده کردیدنقل قول:
بهترین فریم ور برای دستگاه شما 5.50gen-bنقل قول:
آموزش لطفانقل قول:
الان 5.03gen-c جدید تر از همه هستنقل قول:
تاپیک
PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D3 & 5.03 GEN-C for HEN آپدیت
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374138&page=2
بچه ها سلام PSP 3000 ver 5.50 کپی خور میشه؟؟
سلام ببخشید اینجا میپرسم PSP slim model 2006 من با PSP slim model 2000 چجوری Unbrick کنم منpandora ram. battry دارم روی PSP model 1004 va 2000 کارمی کنه ولی روی PSP 2006 کار نمی کنه کسی میتونه کمکم کنه ممنون >فقط به من بگید چه جوری uNbrick کنم<