نخير راه ديگه اي نيست چراغ قوه رو خاموش كن خيلي آروم از بينشون رد شونقل قول:
درضمن اگه سوالي داري كه جواب داده نشده يه 24 ساعت فرصت به كاربرا بده كه بيان اين تاپيك رو ببينن. شما هر ساعت يك سوال كردي نميشه انتظار جواب داشت به اين سرعت كه.
مرسي
Printable View
نخير راه ديگه اي نيست چراغ قوه رو خاموش كن خيلي آروم از بينشون رد شونقل قول:
درضمن اگه سوالي داري كه جواب داده نشده يه 24 ساعت فرصت به كاربرا بده كه بيان اين تاپيك رو ببينن. شما هر ساعت يك سوال كردي نميشه انتظار جواب داشت به اين سرعت كه.
مرسي
2 سوال دارم؟
1. رییس اخرش کیه ی ؟
2. اخرش این alix پسرش را پیدا می کتد؟
برادر اول اينكه طبق گفته ذوستمون راهي نيست فقط چراغ قوه رو خاموش كن و با چاقو به هشون خمله كن.كشتنشون با چاقو راحتتره.در ضمن تك تك با هاشون درگير شو.جا خالي دادن هم فراموش نشهنقل قول:
دوم اين كه نكن اين كارو... منظورم استفاده از سيو هاي ديگران رو ايكس باكسته.چون به مخضه اين كه به لايو وصل شي امكان شناسايي شدن و بن شدنت زياده.
سوم اين كه كد تقلب نداره فقط يه كد داره كه تو منوي اصلي ميزني و لباس دوران بچگيه الكس باز ميشه كه چندان بدرد بخور نيست
سوال اول جواب داده نميشه.خودت بازي رو تموم كن ببين.سوال دوم هم همينطور ولي فقط بهت بگم كه پسرش نيست و برادرشه الكس بيچاره يه نامزد داشت كه اونم سرنوشتشو ديدي چي شد.ازدواج نكردهنقل قول:
2 سوال دارم؟
1. رییس اخرش کیه ی ؟
2. اخرش این alix پسرش را پیدا می کتد؟
من بازی را تمام کردم ولی هنوز موندم که این کیه::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بیخود نیست کسی جواب نمیده!!نقل قول:
خود من نسخه کامل این بازی با دوبله حرفه ای رو بازی کردم ولی در کل داستان بازی هیچ اشاره به این که این کیه و از کجا اومده نشد:18:
البته فیلمش رو هم دیدم اونجا هم معلوم نبود یارو کیه....شاید برمیگرده به نسخه های قبلی این بازی که من یکی لااقل انجام ندادم.:20:
در کل این رو بگم همچین داستان درست وحسابی نداشت و یه جورایی نامفهوم تموم شد!!
چيكار كنم من با تو چرا پست پشت سرهم ميدي آخهنقل قول:
چرا يه سرچ نميزني آخه
اين اسمشPyramid Head هستش و اصل وجودش برميگرده به شماره هاي قبلي بازي بخصوص شماره دوم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=841529&postcount=21
سلام من اینجا گیر کردم که الکس دختره را میبینه که داره به دیوار اعلامیه میزنه بعد همیگه را بغل میکنند.objective:یه نفر را پیدا کن که اسلحه را تعمیر کنه/جاش توی خونه نیست حیاط قبرستون و شهر را جستجو کن تا اطلاعاتی ازش بدست بیاری/ توی این قسمت چیکار کنم .؟؟؟؟
اگر اشتباه نکنم تو قبرستان اشغال جایی وسائل از کارافتاده هست شما از در پشتی که وارد شی طرف رو میبینی
منظورتون رو نمیفهمم. یه نفر داره تو قبرستون قبر میکنه فقط. بعد از این که اب زیر زمین را خالی کردی از در داخل زیرزمین وارد حاط پشتی شدیم و رفتم قبرستون .اونجاست که نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
اگر شما تو قبرستون اون دروازه که دو تا سنگ داره باز کردید و به خیابان River View RD دسترسی دارید به سمت محوطه ای که در نقشه مشخص نیست برید از پل سر پوشیده رد شید تا به محل وسائل اوراق برسید.اونجا پر اشغال هست که اگر برگردید در اصلیش رو پیدا میکنید
این بازی کد تقلب نداره ؟؟
کد تقلب نداره فقط یک کد داره که میزنی یک لباس به شما میده.اگر منظورتون ترینر هست که میتونید از سایت Gamecopyworld.com دانلود کنید با توجه به ورژن بازیتون.
کسی هست که داستان بازی را کامل فهمیده باشه؟ من تمومش کردم و لی نفهمیدم بعضی جا ها را مثلا:
مادر دختره با اون اسلحه تعمیر کنه چرا به الکس خیانت کردند . ؟
به این رو ز افتادن سایلنت هیل به خاطر غرق شدن جاشوا بود؟
پدر و مادر الکس چرا قربانی شدند؟
سفینه فضایی چی بود که اومد؟
ساعت 2:06 موقعی بود که جاشوا غرق شد و به خاطر همین شهر را مه گرفت؟
الکس فراموشی گرفته بود؟
اینطور که من میدونم یعنی شما در طی بازی بی منطق رو پیش گرفتید.چون وقتی پای فضایی ها میاد تو بازی ساینت هیل یعنی هیچ انتخابتون منطقی نبوده برای همین پایان بی منطق رو میبینید
من تمام پایان های این بازی رو دیدم ولی همین ها رو یادمه
1-شما رو تبدیل میکنن به یک کله هرمی_2_تو یک بیمارستان روانی بیدار میشید در حالی باباتون و چند نفر دارن روتون کار میکنن و میگن هنوز حالت خوب نشده وباز شکنجه ات میدن_3و4_دو تا حالت فضایی که تو یکیش فرار میکنید و در حالت دیگه میگیرنتون_یک پایان دیگه داره که خیلی منو تحت تاثیر قرار داد یادم نمیاد
بر اساس این شما میتونید نتیجه گیری کنید
بروز افتادن ساینت هیل هم اگر اشتباه نکنم بدلیل اینکه قرار بوده هر چند وقت یکبار قراره خانواده یک از فرزنداشون رو قربانی کنه و که پدر الکس میخواسته الکس رو قربانی کنه تو کارش شکست میخوره وعلتش هم اینکه جاشوا توسط الکس غرق میشه و پدر ومادر الکس قربانی این کار میشن.اگر دقت کنید میبیند که تمام غول های بازی همون بچه های کشته شده افراد هستن که به این روز افتادن
در مورد اون قاضی و تفنگ فروش یادم نیست.
در مورد الکس اره فراموشی گرفتی چون الکس هیچوقت به ارتش نرفته بوده و اون لباس هم ماله پدرش بوده واینا رو همون موقع پدر به پیشت پیانو بسته شده بود بهش میگه
ولی خودم خیلی دوست دارم بدونم این کلی هرمی تو این بازی چه نقشی داشت؟چون تو داستان شماره 2 که کله هرمی همون شخصیت اصلی بازی بود ولی اینجا که رفتارش شبیه الکس قبل از فراموشی نبود.
انقدر دوست دارم این شمار جدیدش رو بازی کنم ولی از اونجایی که با دلفین افت فریم دارم و دکمه ها توش درست کار نمیکنن حال نمیکنم
سلام دوستان
من تازه بازی رو شروع کردم:20:
نصبت به نسخه های قبلی گیم پلیش بهتر شده:46:
بازی از هر نظر نسبت به نسخه های قبلیش پیشرفت داشته!نقل قول:
از لحاظ داستانی پس رفت داشته.شما داستان شماره 2 رو که کاربر ar@m بخونید میبینید که این یکی هیچ چیزی در مقابلش نداره.هر چند من خودم داستان این بازی خیلی دوست داشتم
من خیلی از مراحلش رو رفته بودم. فکر کنم تقریباً آخراش بود.
خسته شدم ول کردم.
از سیو بازی بک آپ گرفته بودم. میخوام دوباره نصب کنم و اینار تا آخرش برم. خیلی کنجکاو شدم ببینم غول آخرش کیه.
همه نسخه های قبلی سایلنت هیل رو تا آخر رفته بودم.
سلام دوستان.نسخه پی سی این بازی الان اومده؟؟
بازیش قشنگه ؟؟؟
فیلمش که قشنگ بود...
نسخه PC تقریبا الان دو سال اومده و بازیش هم جذاب هست
علاوه بر اینکه اومده یه 2 سالی هستنقل قول:
فارسیشم اومده تو همین فروشگاه پیسیورد میفروشدش
این جور بازیارو فقط با ترینر حال می ده بازی کنی وگرنه 2 تا دونه تیر که به درد نمی خوره!
اصل هیجان این بازی همینه پسر، از نقاط ضعف دشمن باید استفاده کنی با همون مهمات قلیل.
سرعت عمل و چاقو بهترین سلاحه.
CoD که نیست بکشی بری جلو.
سلام
تو یکی از مراحل یه ساعت هست که باید تنظیمش کرد ، با کمک راهنمای بازی متوجه شدم ساعتی که باید ست کرد 2:06 است ولی هرچه امتحان می کنم هیچ تاثیر نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یاعلی
سلامنقل قول:
اگه دوستان هم مثل من یادشون نباشه و کسی نتونست بهت کمک کنه یک عکس بزار چون اکثرا خیلی وقت پیش تمومش کردند.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه ساعت رو چند باید ست شه ( یجا خوندم 2:06 ، ست هم کردم جواب نداد)نقل قول:
ممنون میشم اگه کسی از دوستان که این بازی رو انجام داده ، تو این بخشی که من گیر کردم کمک کنه ...
باسپاس
خب دوست مننقل قول:
من که چیزی یادم نیومد اما طی تحقیقات اینو پیدا کردم اما منظورشو دقیقا نفهمیدم در کل میگه که همون 2:06 هست و اگر کار نکرد پس یک باگه
GAME BUG ALERT 4): If "206" did not work for you then you most likely fell victim to one of Silent Hill Homecoming's many game bugs/glitches.
The solution for the clock may randomize if any other puzzle is solved before it.
Scroll back up to the beginning of this Otherworld Shepherd House section for the full details on this annoyance
سلام من سیو بعد از غول عروسکی رو میخواستم اگه کسی داره ممنون میشم زودتر بزاره
نقل قول:
از بابت توضیحات ممنونم
کاملا بجا و دقیق بود
با از اول بازی کردن مرحله ، باگ بازی حل شد.
ممنون
سلام من در مرحله غول عروسکی هرچی میله رو تو کمرش فرو میکنم نمیمیره لطفا راهنمایی کنید یا سیو بعد از اون رو بزارید ممنون میشم
کلا کشتن غول عروسکی خیلی سخت و وقتگیرهنقل قول:
سعی کنید با بداخل بردن سلاح میله در بدن غول ، از پا درش بیارید.
ممکنه هم اشکال از ترینر باشه ، از ترینر استفاده می کنید؟
من این بازی رو تازه شروع کردم. :blush:
امیدوارم مثل نسخه ی 3 لذت بخش باشه.
ولی فکر نمی کنم مثل نسخه ی 3 روش کار کرده باشن. کار کردن؟
اینجا می گه برای باز شدن در به اسلحه ی قوی تر نیازه
من این شش تیر رو که از مامانم گرفتم رو چه جور بگیرم دستم؟ هر کاری کردم نمی شه؟ یا کاربرد دیگه ای داره؟
یا منظور چوب و چماقی... چیزیه؟ زنه که قهر کرده می گه من بیزییم. مامانه هم می گه برو داداشت رو بیار نهار بخوریم. زیر زمین هم پر آبه. پمپ آب هم روشن نمی شه! درا هم قفله! مصیبتیه!!!
داداش دقت کن!!!
انقدر Call of Duty بازی کردی و بدون فکر تو بازی رفتی جلو که بازی فکری رو قفل می کنی!!!
هیچی هم سخت نیست... اون کنترل در کاراژ رو که روی پمپ مکش آب تو زیر زمین هست رو بردار و بیا کنار خونه رو به روی کاراژ. بعد Q رو بزن و کنترل رو انتخاب کن تا در کاراژ باز بشه.
این دری هم که عکس رو گذاشتی با چاقو باز نمی شه!!! نیاز به چیز دیگه ای هست که خودت می فهمی.
این اسلحه ای هم که از مامانت گرفتی نیاز به تعمیر داره که تو روند بازی بیشتر می فهمی.
فقط دقت کن! همین :blush:
وقتی Anti-Aliasing رو فعال می کنم (2X یا 4X) این مشکل پیش می یاد.
بازی Patchی هم نداره.
Driver منم آخرین نسخه ی ATI هست که حالا شده AMD
کسی چیزی می دونه یا بلده بگه. :blush:
همچین توفیقی هم با فعال کردن انالیزینگها ایجاد نمیشه...بی خیالش بشی خوبه..
گرافیکت چیه..؟ منظورم مدلش هستش..؟
عجب نورپردازی توش بد میشه...
چرا تصاویر با کیفیت تر می شه و عمق پیدا می کنه! البته ممکنه این امکان برای Anisotropic Fitering باشه تا Anti-Aliasing.نقل قول:
کارت هام ATI 4890 HD 1GB هست. CrossFireX شده.
ایراد از کارت ها نیست. کارت های خوبین، قدرت شون از ATI 4870 HD X2 2GB مثل اینکه 30% بهتره.
ایراد یا از بازی هست یا از Driver جدید شرکت AMD که نسخه ی جدیدی داده بیرون
می خواستم بدونم بازی Patchی چیزی نداره؟
بازی قشنگیه، من از 10 بهش 8.5 می دم.
اون مراحلی که تو اون «خونه خرابه بود و یک زنه پشت درد آواز می خوند» و «درمانگاه دکتره که به دوزخ تبدیل شد» و «محیط رفتن به سمت کلیسا» خیلی قشنگ طراحی شده بود.
موجودات شم متنوع و جالب بودن. شخصیت ها خوب طراحی نشده بودن. موسیقی به غیر از Menuی بازی خیلی بی خود بود
نسخه ی 3 خیلی هنری و زیباتر ساخته شده. من از 10 بعش 9 دادم.
این بازی برای وقت گذرانی اونم تو شب عالیه.
یه الماس آبی تو بندر پیدا کردم که سر جاشم نگذاشتم، پایین مجسمه، دو تا جا داشت. گفتم اون یکی رو هم پیدا کنم بعد جفتش رو می گذارم. اون مال چی بود و به چه دردی می خورد؟ :46:
جمع کردن نقاشی ها به چه دردی می خورد؟
من با اون قسمت که پسره رو به سرش برق وصل می کنن تموم کردم. :blush:
بازی جالبی بود.
من سایلنت هیل 1 و 2 و 3 و 4 رو تا آخر رفتم.
هنوز نتونستم این نسخه رو تا آخر برم! خیلی رفتم ولی یه مقداری سخت شد فعلاً ولش کردم.
در کل به نظر من بهترین نسخه شماره 3 بود.
سلام من اولش این یازیو رو pc بازی می کردم
الان دارم این بازیو روی xbox بازی می کنم و دقیقا همونجایی گیر کردم که تو pc گیر کرده بودم
قول عروسکی که از عروسک دکتر fitch بوجود میاد !!!
من الان 4 تا تیر کلت دارم و جون کامل بدون هیچ healt kit !!
چند بار زدمش تا اینکه میگه بروی بالا سرش x بزن بعد a بار بیشتر دوم نیوردم و همش می کشخ منو !!!
می خواستم بدونم با این شرایط میشه کشتش یا اینکه از سیوهای قبل برم جون و تیر بگیرم ؟
و اینکه آیا کشتن این لعنتی راه خواصی داره یا خیر ؟ لطفا راهنمائیی کنید مرسی