نه.چون کسای دیگه ای که هستند.میتونند استفاده کنند.نقل قول:
من وقتی در سایت ثبت نام کردم.همون موقع بازش میکنند یا اینکه چند روز طول میکشه.؟؟؟
Printable View
نه.چون کسای دیگه ای که هستند.میتونند استفاده کنند.نقل قول:
من وقتی در سایت ثبت نام کردم.همون موقع بازش میکنند یا اینکه چند روز طول میکشه.؟؟؟
همان موقع وصل می شود به شرطی که جزو شهرهای تحت پوشش باشیدنقل قول:
ابتدا
بعدکد:http://mci.ir/web/guest/231
سپس یکبار خاموش و روشن کردن گوشی! (برای گوشی من تا این کار را انجام ندادم به کار نیفتاد)کد:http://mci.ir/web/guest/220
سلام
می خواستم بدونم آیا همراه اول برای فعال بودن سرویس gprs هزینه ای (ماهیانه) میگیره ؟ یعنی فقط اگر سرویس فعال باشه ... (برای سیم کارت های اعتباری چطور ؟)
هزینه ماهیانه نداره و فقط به اندازه حجمی که از اینترنت استفاده میشه پول میگیره که اونم پدر در میاره
سلام دوستان
به تازگی وقتی میخوام با گوشیم به اینترنت (همراه اول) وصل بشم با این ارور مواجه میشم Sorry , error Occurred: Bad Gateway مشکل از کجاست ؟؟
قبلا وصل میشدم! اعتبارم تموم شد وقتی دوباره شارژ کردم دیگه وصل نشد !!!
واسه من مشکلی نیست و این پیغام هم پیغام فــــیــــلـــــتــــریــ ـــنــــگ هست.
سلام دوست عزیز :40:
میدنم برا شما مشکلی نیست عزیزم :46: من خودم با چند تا گوشی تست کردم اونا مشکل نداشت
خدا را شکر از شما هم مشکلی نداره من که خیلی خوشحال شدم شما مشکلی نداری :31::5:
آخه تو هیچ سایتی نمیره همه سایتا فیلتره :41:
با چنتا (برنامه) مرورگر تست کنید ببینید چی میشه
مثل اوپرا مینی,فایرفاکس ,کروم.UCWEB
سلام دوست عزیزنقل قول:
با اپرا و مرور گر خود گوشی و همچنین آپدیت برنامه آنتی ویروس هیچی جواب نمیده گوشی رو هم یه بار ریسیت کامل کردم باز هم نشد
سلام دوست عزیز :40:نقل قول:
شما مشکلت اساسیه :31:
راحت ترین روشش اینه که گوشیتو محکم بکوبی تو دیوار:41:
یک راه دیگه هم هست که میشه یک گوشی دیگه بگیری :46:
تو که میبینی روی گوشی بقیه جواب میده به جز گوشی خودت و برنامه های دیگه هم روی گوشیت جواب نمیدند تا حالا متوجه نشدی مشکل از کجاست ؟!:5:
تنظیمات گوشیت رو حذف کن و مجددا از سایت تنظیماتش رو بگیر.
اصلا GPRS رو فعال کردی و فرمش رو پر کردی؟:27:
پ.ن:
جوابها از پایین به بالاست:20:
دوستان هر کیلو بایت چنده ؟
هزینه راه اندازی چطور ؟
ایرانسل بگیر خیال خودتو راحت کن
هزینه راه اندازی نداره!نقل قول:
آنتن دهی همراه اول خیلی بهتره ...نقل قول:
پس زیاد هم ظالمانه رفتار نمی کنه , حداقل واسه یه ایمیل چک کردن خوبه .نقل قول:
آخه من شنیدم که هزینه راه اندازی داره و هزینه ماهیانه هم به طور ثابت (مثل اشتراک adsl ) روی قبض میاد .
ممنون به خاطر جوابتون
دوست عزیزمون درست میگن هزینه داره فکر کنم 13000 هزار تومان باشه.
باید بری خدمات پستی فعالش کنی.
ولی هزینش یه خورده بالاس.
من که همچین چیزی نشنیدم در مورد ایرانسل هم ما که داریم ار آنتن دهیش هم کاملا راضی هستیم!نقل قول:
راستی کیلوبایتی 14.7 منصفانه!!!!!!!
پس بسته 50 مگابایتی ایرانسل که 4000 تومنه دیگه میشه گفت حراجه!یا مجانی!
در ضمن اگه شک یا شبهه ای داری از خط خودت با 09990 تماس بگیر!
من که نگفتم منصفانه هست :31: گفتم اونقدر ها هم ظالمانه نیست که اول 5 تومن هزینه راه اندازی بگیرن و بعد هم هزینه ماهیانه و ...نقل قول:
آنتن دهی همراه اول خارج از شهر خیلی بهتر از ایرانسل هست , همین تو شهر هم خیلی برام پیش اومده که باید حتما 2 بار زنگ بزنم تا صدا درست بیاد (به ایرانسل)
به هر حال انتخاب با شماست من نظر خودم رو گفتم و به شخصه از اینکه ایرانسل رو انتخاب کردم راضی هستم.
موفق باشید!
اون موقع که می خواستم سیم کارت بگیرم به فکر اینترنت اش نبودم .نقل قول:
حالا هم که نمیشه سیم کارت رو عوض کنم (به خاطر شماره) ...
ممنون
فقط یک نکته بگم اینترنت همراه آول فقط در مراکز استانها و شهرهای بزرگ.اما ایرانسل سراسر ایران
سلام
من بستههای رویایی اینترنت همراه اول رو فعال کردم ولی نمیتونم به اینترنت وصل شم
وقتی می خوام وصل شم می گه گزینه کنکت شدن رو انتخاب کن فقط وایرلس میاد ولی تو ایرانسل
یه کزینه دیگه هم بهش اضاف میشه ؟؟؟ عکس زیر رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا می تونم تنظیماتش رو درست کنم
گوشی رو روشن خاموش کردم درست نشد .
گوشم هم n78 هست
منم همین مشکلو دارم گوشیم هم n78 هست ساکن اهوازم هستمنقل قول:
نقل قول:
میشه یه توضیحی بدید این طرح چیه و ... ؟
یعنی تو اون مدت زمانی که گفته هر چه قدر دانلود کنیم هیچی پول حساب نمیشه ؟
راستی سرعت دانلود همراه اول چقدره ؟
اين طرح شامل 4 تا بسته است به شرح جدول زير :نقل قول:
نام بستهقیمت به ریالزمان مورد استفادهحجم دانلودبسته رویایی (۱)۱۰.۰۰۰۲۴ ساعتنامحدودبسته رویایی (۲)۵۰.۰۰۰هفت (۷) روزنامحدودبسته رویایی (۳)۱۰۰.۰۰۰یک ماهنامحدودبسته رویایی (۴)۳۰.۰۰۰یک ماه از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبحنامحدود
والله طبق چيزي كه گفته نبايد اضافه بر اين مبلغ ها چيزي در دوره اي كه بسته فعال هست بگيره، اما اينجا ايرانه و فردا مي بيني يه بندي، تبصره اي براش درست مي كنن.
من كه ديروز دلم و زدم به دريا و بسته يك را براي آزمايش خريدم. سرعت دانلودش تو اصفهان حدود 5 و 6 كيلو بايت بود. ولي گاهي وقتا تا 7 و 8 هم ميرفت، كلا يه چيزي شبيه اينترنت dial up بود يا با كمي ارفاق adsl 64K
برای اطمینان می تونی یه سری به اینجا بزنی :نقل قول:
کد:http://217.218.110.147/billing
تنظیمات کامل رو باید برای گوشیت بگیری.که هم wap داشته باشه هم اینترنت.نقل قول:
تنظیمات فعلی رو حذف کن و برو تو سایت همراه اول و از اول تنظیمات رو بگیر
آقا واسه گوشي من دوجور تنظيمات ارائه مي ده:
gprs
wap
فرقشون چيه و کدومشون بهتر و سريع تره؟
سلام..
من وقتی با موبایلم می رم توی صفحات فارسی فونتهای فارسی رو برعکس نشون میده !! چی کار کنم ؟
سلام خدمت دوستان!
دوستان امروز میخواستم اینترنت این همراه اول رو فعال کنم ولی اینم با نساخته از صبح تا الان دارم اس ام اس میدم اصلا فایده نداره!اس ام اس میفرستم به 8088 مینویسه عدد 1رو بزنید تا فعال کنم بعد که 1 میفرستی میگه پوزش میطلبم خطایی پیش امده دوباره انجام دهید تا حالا 50تا اس ام اس دادم ولی هیچ!!!! از سایت هم که من هر چقدر ثبت نام میکنم فایده نداره فعال نمیکنه و به ایمیلم نمیفرسته!
دیگه نمیدونم چیکار کنم دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی دارن و میتونن مشکلم رو حل کنن دریغ نکنن!
ممنون:11:
فکر کنم منظورت Internet و Wap هست که هر دو توسط سرویس GPRS ارایه میشند.نقل قول:
wap برای مرور صفحات استفاده میشه و مرورگرهای پیش فرض گوشیها از wap استفاده میکنند ولی Internet برای نرم افزارهای جانبی مثل NokiaMaps و .... استفاده میشه.فرقی هم با هم ندارند.
سلام من گوشیم هر کاری ردم تنظیم نمیشه کوشیم 5200 Nokia
opera mini را نصب کننقل قول:
کد:http://www.opera.com/mobile/download/pc/
اختلال شدید و طولانی GPRS همراه اول
سرویس GPRS همراه اول در طی روزهای گذشته با اختلال شدید مواجه بوده و همین موضوع انتقاد بسیاری از مشترکان این سرویس را به همراه داشته است.
به گزارش ITiran در حالی که همراه اول دو هفته قبل با ارایه بسته های GPRS مشترکان را به خرید این بسته ها تشویق کرده بود حالا با قطع مکرر این سرویس طی یک هفته گذشته عملا مقررات فروش سرویس به مشترکان را زیر پا گذاشته است.
همراه اول با ارایه این بسته های اینترنتی آن را یکی از ارزان سازی های این شرکت در راستای جلب مشتریان قلمداد کرده بود.
سرویس اینترنت همراه اول تا پیش از این یکی از گران ترین اینترنت های موجود در کشور بود و سرعت و کیفیت آن نیز بسیار پایین بود.
یک مشترک همراه اول می گوید: تا پیش ازاین اگر این سرویس با اختلال همراه می شد حداقل این بود که مشترک هیچ هزینه ای نمی پرداخت اما حالا همراه اول تمام هزینه یک بسته را یک جا دریافت می کند و اختلال در واقع نادیده گرفتن حقوق مشتریان است.
مسوولان همراه اول تاکنون درباره اختلالات وسیع سرویس اینترنت موبایل توضیحی یا اطلاعیه ای نداده اند.
من وقتی رو سایت همراه اول این بسته ها رو دیدم شاخ درآوردم.گفتم اینجوری حتما همراه اول ورشکست میشه. ولی بعد نظرم عوض شد(حالا بخونین میفهمین چرا ).من بسته ی 11 شب تا 8 صبح رو فعال کردم. چند تا لینک گذاشتم رو دانلود منیجر گوشیم و زدم دانلود.سرعت دانلود که همون سرعت dial up .من که dial up دارم پس واسم فرق نمیکنه. 1 مگابایت که دانلود شد دیدم که دیگه دانلود نمیشه سرعت شده صفر یه چند دقیقه صبر کردم دیدم فایده نداره. دانلود منیجر و بستم . شکلک gprs هم از زیر آنتن رفت.(منظورم این که کاملا ارتباط و قطع کردم)
بعد دوباره امتحان کردم.سعی کردم صفحه گوگل و باز کنم که اونم دیگه حتی باز نمیشد.فکر کردم احتمالا شب شبکه شلوغ میشه.فردا صبح امتحان کردم دیدم همه چیز درست کار میکنه.شب باز رفتم اون فایل و که نصفه دانلود شده بود ادامشو دانلود کردم و دیگه بیخیال همراه اول شدم و چک کردم ببینم چقدر اعتبار دارم دیدم که 1000 تومن کم شده اعتبار.فک کنم قرار بود با این بسته از 11 شب تا 8 صبح gprs مجانی باشه.یه 70 کیلوبایت دیگه دانلود کردم که مطمین شم من اشتباه نمیکنم که معلوم شد همراه اول من و از طرح حذف کرده.فردا هم 3000 تومن شارژ که واسه این بسته ازم کم شده بود دوباره به اعتبارم اضافه شد. این بود تجربه من از بسته رویایی همراه اول
سلام یه چند تا سوال لطفا راهنماییم کنید (مبحث سوال من فقط اشتراک یک ماهه سه هزار تومانه گزینه چهار)
1- من با مودمdial up وصل می شم که حد اکثر سرعتش 27 کیلو بایت هست می خواستم بدونم سرعت GPRS از این سرعت کمتره یا بیشتر
2- من اگه اشتراک یک ماهه رو انتخاب کنم فقط فقط همون 3 هزار تومن رو کسر میکنن دیگه ازهیچ طریقی نمی توانند کم کنند درسته (یعنی ترافیک پر با یا کم بار رواین اشترام تاثیری نداره)
3- گوشی من Nokia 6303 classic هستش و پیام دادم برای بسته تنظیمات اما این گوشی رو پشتیبانی نمی کرد (گوشیه من از jar پشتیبانی میکند) ولی برای یه گوشی دیگه درخواست دادم تنظیمات رو فرستاد
4- توی اشترا 1 ماهه هر چقدر بخوای می تونی دانلود کنی بدون محدودیت همینجوره
ممنون می شم راهنماییم کنید ببخشید زیاد شد
1- استفاده از اينترنت همراه اول فقط برا وبگردي و بدون دانلود هزينه داره؟ و اگر داره دقيقه اي چنده؟ ( اگر هزينه نداره به جاي ديال آپ از اين استفاده كنم)
2- استفاده از بسته هاي رويايي چه وبگردي و چه دانلود فقط همون هزينه اي كه اعلام شده هست؟
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
1- استفاده از اينترنت همراه اول فقط برا وبگردي و بدون دانلود هزينه داره؟ و اگر داره دقيقه اي چنده؟ ( اگر هزينه نداره به جاي ديال آپ از اين استفاده كنم)
2- استفاده از بسته هاي رويايي چه وبگردي و چه دانلود فقط همون هزينه اي كه اعلام شده هست؟
1. بله هزینه آن بر حسب کیلوبایت دانلود و آپلود مشاهده صفحات وب و یا دانلود فایل حساب میشود :نقل قول:
زمان peak از ۸ صبح الی ۲۳ معادل ۸ ریال و زمان OffPeak از ۲۳ الی ۸ صبح و روزهای تعطیل رسمی معادل ۲ ریال
یعنی اگر یک صفحه وب 50 کیلوبایت باشد شما برای مشاهه آن حدود 40 تومان در ساعات پیک و 10 تومان در ساعات غیرپیک باید بپردازید
2. بله
ولي چند باري كه از اينترنت استفاده كردم ( نه از بسته ها ) بعدش كه صورتحساب ميان دوره ميگيرم توي قبض جلوي كادر اينترنت هزينه اي نوشته نشده!!!