بالاخره بردارن تو گیراگیر رقابت قیمت ها میاد پایین و سرعت ها میره بالا ولی وقتی باشه دیگر ان جو رقابتی موجود نیست...نقل قول:
Printable View
بالاخره بردارن تو گیراگیر رقابت قیمت ها میاد پایین و سرعت ها میره بالا ولی وقتی باشه دیگر ان جو رقابتی موجود نیست...نقل قول:
ولی به نظر من فکر نمیکنم خیلی تفاوت کنه.به هرحال اینترنت وایمکس گرونه.نقل قول:
ولی با این حال به نظر من از لحاظ سرعت هم فکر نمکینم سرعت های خیلی بالا رو بدن مثلا یک مگ.اگرم بدن که اینقدر گرونه که مجبوریم بازم با همین سیستم کار کنیم
کلا کسی نیست به فکر ما باشه
به نظرتون اگه مثلا سرعت یه مگ رو بده 100 هزار تومن کسی حاضر بگیره؟
كد پيش شماره من 3318 هست . ايا دوستان در اين منطقه مخابراتي از داتك سرويس گرفتن ؟
در اين جستجوهايي كه كردم و همچنين نطرسنجي كه تاپيك داره اكثرا ناراضي هستند ولي خوب اين نامحدود 128 با اين قيمتش من را وسوسه كرده نمي دونم چه كار كنم ؟
دوست من بهترین کار اینکه بازم تحقیق کنید ببینید که تو منطقتون کسی داتک داره یا نه و ایا راضی هستن یا نه؟نقل قول:
اگه کسی نبود ببین تو منطقتون کسی توی کافی نت ها از اینترنت داتک استفاده میکنه یا نه
اگه راضی بودی بگیر اگه نه برو سراغ یه شرکت دیگه
من تو منطقه شما نیستم
داتک اگه تو منطقون خوب باشه پیشنهاد میکنم همینو بگیری
چون دانلود میکنی در حد المپیک:31::31:
یا وضعیت داتک خیلی ثابت شده یا دیگر موضوع ها همه تکراری شده....
حالا کدوم؟؟؟
بچه ها کسی قبض شارژ ماه جدید به دستش رسیده تا حالا؟؟؟( باسه تخفیفات عید می گم)
به نظر من شرکت داره چند وقتی است که خوب کار میکنه.به خاطر همینه که دیگه اعتراضی نداریم
شرکتی که زیاد تاپیکش زیاد بالا باشه خوب لابد باهاش مشکل دارن دیگه
نه زد 2 جان هنوز واسه من نیومده اما اون روزی که زنگ زدم گفتن اگه سه ماه شارژ کنید از 10 در صد تخفیف برخوردار میشید
دوستان کسی در مورد جمع آوری ipw شنیده ؟
شایعه ای شنیدم که آنتن هاشون تو بعضی مناطق رو جمع کردن و کلا دارن این سرویس رو جمع میکنن
درست ؟
شایعه ؟
از پایه غلط ؟
کسانی ا که از این سرویس استفاده میکنید لطفا بفرمایید
خودشون توی یک مصاحبه در مورد تغییرات پروانه شون گفتن که برای یکی از سرویس هاشون قراره انجام بشه ولی هنوز چیز زیادی منتشر نشده تا بحال...نقل قول:
ما که داریم چیزی بهمان نگفتند...نقل قول:
اقا دیشب برای من که به سختی وارد اینترنت شدو اخر شب که اصلا دیگه وصل نشد
و من اخر شب بیخیال دانلود شدم.میخواستم ببینم برای شمام هم همینطوره
سلا بر داتکی های عزیز !نقل قول:
بله دیشب از ساعت 11:30 تا حداکثر ساعت 1:20 بامداد نت قطع بود (من 1:20 اومدم فهمیدم درست شده ، حالا شاید قبلش شده بوده)
زمانی که قطع شد من هر چی تلاش کردم دیدم وصل نمیشه دیگه پینگ هم نمیداد:18:
زنگ زدم به داتک هنوز نه الویی و نه سلامی گفت : شمارتون چنده!؟ منو میگی :18: گفتم شمارمونو گفت که مشکل از ماست حل میشه خداحافظ گفتم آقا آقا صبر کن دارم حرف میزنم:31: گفت بله! گفتم تا کی حل میشه گفت معلوم نیست گفتم یعنی چی معلومنیست گفت به ما زمان نگفتند بالاخره یه مقطعی را که گفتند چند ساعت چندروز چند هفته چند ماه (اینو که گفتم طرف ترکید از حنده :دی) گفت : نه انشاءالله تا 2 ساعت دیگه همه چی حله ! گفتم مرسی ممنون !
خدایی من هر بار زنگ زدم عین آدم جواب دادند و ازشون هم متشکرم ! (من موندم بعضیها... چی میگن میگن دداتک پشتیبانیش خوب نیست ؟!)
اینو هم کامل تعریف کردم تا متوجه باشید چه حوری جواب میدند! خدایی دمشون گرم! درستش کردم و همچنان در حال لذت بردن از نت هستیم ! :دی
ولی من که زنگ میزدم اشغال میزد
منم دیدم اینطوریه گفتم بیخیال فردا خودش درست میشه
بعد صبح که پاشدم دیدم سه سوته وصل شد فهمیدم که چوقه و دانلود هم چوقه
اون دفعه ای هم مرکز مخابراتی ما چند لحظه قاطی کرد.
من زنگ زدم و بعد اینکه با یارو صحبت کردم کلی یارو رو خندوندم .یارو کلی حال کرد.
بله من هم متوجه شدم که اشغاله. ولی اینها فکر کردند :21: :27:نقل قول:
من زنگ زدم 81681 بعد عدد1 و بعد عدد 2 برای وصل شدن به واحد فنی :46::31::27:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:????? یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من دیشب که Ipw ام درست بود ولی الان 1 ساعتی است 90 درصد سایت هارو یا باز نمی کنه یا صبر ایوب می خواد( از جمله همین جا) یک ip ایرانی هم هی داره می خواد وارد شه ( گرچه تا الان فایر وال بلوکش کرده و منم قصد ندارم بزارم بیاد تو) نمی دونم چیه؟؟؟؟؟معلومه چشه؟؟؟.....قشنگ داره میره رو اعصاب خط خطی من:19:
کیه که روز اعصاب این زد 2 ما راه میره؟نقل قول:
برای من که داره دانلود میکنه با کیفیت قبلی
این دو روزه که اعصاب من را خورد کرده با قطع و وصلیاش. من می ذارم دانلود کنم، می رم، میایم می بینم قطع شده :41:
پشتیبانی هم که اشغال می زنه، همونطور که گفتین.
اینا برای اینکه قطع می کنن، به کاربرها هدیه ای چیزی نمی دن؟؟؟
یادمه یک زمانی که دیال آپ سپنتا داشتم، 3 روز سرعتش کم بود، به همه به مقدار ساعتی که تو اون سه روز مصرف کرده بودن، هدیه داد :13:
چرا قطع و وصل میشه؟نقل قول:
صبح زنگ بزنید به خود شرکت و بگید شما رو وصل کنن به بخش پشتیبانی
خودشون که مرض ندارن که هی قطعو وصل کنن
برای من که اینطوری نمیشه .فقط دیشب مورد داشت
برای من دیروز دوبار هر بار در حدود 10 - 15 دقیقه اگر اشتباه نکنم این مشکل پیش اومد ، امروز وضعیت عادی بود .
سلام دوست عزیزنقل قول:
در این پست من توضیح دادم که چطوری با پشتیبانی صحبت کنید ! تلاش کنید ببینید جواب میده ؟!
نقل قول:
خوشبحالت :5:نقل قول:
تو کار داتک این مورد بخشش ها رو ندیدمنقل قول:
این روش را می دانیم ولی من 3 مشکل با این روش دارمنقل قول:
پول تلفنم برای هزینه اشغال بودن رو ندارم
وقت این همه ندارم که برم پشت خط باشم
امکان طولانی اشغال بودن تلفن رو ندارم.
فعلا بهتر شده( نه کاملا) انقدر که بشه با دایل اپ مسابقه بده
نه دوست عزیز ! اینطوریایی هم که شما میگی نیستنقل قول:
1- فکر میکنم اون یه مقدار اشغالی برای جواب گرفتنتون در مورد خرابیهای اینترنتتون بیارزه
2- اتفاقا من تا زنگ زدم باور نمیکنی اگر بگم بعد از 5 ثانیه به اپراتور وصل شدم (چون هنوط خیلیها این روش را نمیدونند)
3- در مورد 2 مورد 3 هم پاسخ داده شده :دی
سلام خدمت دوستان داتکی .
خوبی مصطفی ؟ :11: مخلصیم ...
مصطفی ، خبر های بدی شنیدم
این پست :
صحت داره ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3488039&postcount=3300
مخلصیم
یا حق
داش معین به نظر میاد بدبخت شدیم رفت :37:نقل قول:
این پست را ببینید دوستان و همچنین پست قبلیشو که معین در همین تاپیک لینک داده بود
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3488267#post3488267
بچه با قلب من بازی نکیند
من قلبم ضعیفه
اگه داتک نامحدودشو ورداره رسما من بدبختم
دیگه نمیتونم دانلود کنم چون شبا هم که نمیتونم دانلود کنم
رسما بدبختم
خدا کنه نامحدود رو در کنار ساعتی واین چیزا بدن و بزارن ما دانلودمونو بکنیم
ای خدا عجب بدبختیم ما
نقل قول:
فعلا که درست شد ولی حالا قلب ماست که مشکل پیدا کرده.....
بابا ما کلی ارزو داشتیم حالا اینها می خوان بیان ذجوان مرگمان بکنن با این اوردن محدودیت حجمی:18:
کمک:19:
بچه ها همه زنگ بزنیم به شرکت و بگیم که محدودیت حجمی نزارن...
من که بعید میدونم رو وایرلس این کار را بکنند چون اینطوری عملا 70% مشترکینش را از دست میده اولین پروژه و طرح برای ای دی اس الی ها است.نقل قول:
شما هم طرحهای جالب میدی ها .
اونها هم میگن چشم چون تماسها و استقبال خیلی زیاد بوده پس ما هم به حرف شما گوش میدیم و ....
دلتون خوشه ها. باید صبر کرد دید چه میکنند و بعد یه فکر اساسی کرد
با سلام به داتکی های عزیز ... شنیدم عزا دار شدید ؟؟ ... می خوان نامحدود رو بردارند ؟؟ ان شاالله که اینطور نمیشه ...
من یه سوالی دارم ... دوستانی که 256 دارند سرعت دانلودشون چقدره ؟؟ قطعی داره ؟؟ ازش بهم یکم آمار میدین ؟؟؟ ..
ممنونم ...
داتک = (ببخشید،ببخشید) آشغال.
من الان دو هفتست اینترنتم مشکل وحشتناک پیدا کرده به طوری اینترنت 512 من غیر قابل استفاده شده در طول روز، پشتیبانی بسیار بسیار ضعیف داتک (فقط مشتری پیچون) هیچ کاری نکردن هیچی. Customer Care مسخره در حد جوک واقعا خیلی دارم جلوی خودم رو میگیرم که فحش ندم بهشون. امشب زنگ زدم پشتیبانی مسخره میگه ما کاری نمیتونیم بکنیم شما فردا با Customer Care تماس بگیرید لطفا، همونجا میخواستم فحش بکشم به یارو واقعا جلویه خودم رو گرفتم خجالتم نمیکشن دو هفتست منو فقط پاس کاری میکنن یعنی دیگه مجانی هم بهم سرویس بدن نمیخوام 100% حاضر نیستم دیگه یک هفته هم از سرویسشون مجانی هم باشه استفاده کنم مرده شور همشون رو ببرن میرم سرویسم کنسل میکنم از یه شرکت دیگه اینترنت میگرم خجالتم نمیکشن.
اوه اوه اوه!!!نقل قول:
جه خبره عزیز قاطی کردی چرا؟؟
یه کم ارومتر
خودتو کنترل کن
مشکل پیدا کردی درست ولی دیگه چرا داغ میکنی؟!!;)
حداقل بهتر از تماشا کردن است و وجدان درد نمی گیریم که چرا یکبار شکایت نکردیم....(تلاش کردن بهتر از تماشا کردن است)نقل قول:
نقل قول:تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم 512 کیلوبیت چند کیلوبایت دریافت می کنی؟؟؟از کجا دریافت می کنی؟؟؟
اگه داتک جرات داره سرویس هاشو محدود کنه! تنها حسن این شرکت سرویس نا محدودشه! محدود کنه ما هم ورشکستگی ایش رو جشن می گیریم!!!
تایید میشه ، من از سرویس داتک خیلی تا به حال راضی بودم ، شاید اگر هزینه سرویس های نامحدودشون رو افزایش بدن ، تغییر سرویس ندم چون شرکت های دیگه هم خیلی تافته جدا بافته ای نیستن !نقل قول:
ولی اگر بخوان به کلی سرویس رو محدود کنن ، داتک بی داتک .
راسته که می گن تو ایران همی چی برعکسه !!!!!!!
تو دنیا همه دنبال افزایش سرعت و هم چنین برداشتن محدودیت ها هستن ولی اینجا ...........
این نیز بگذرد
تسلیت تسلیت :ی
راستی ندارایانه هم نامحدود ارائه می ده ولی به قیمت خون باباش !!!
همه جا همینه.دارن قیمت خون باباشونو میگیرننقل قول:
اینجوری بهتون بگم که دوستانی که 512 از داتک دارن اگر این شرکت سرویس های خودشو محدودیت روش بزاره رسما ماها بدبختیم.
چون هرچی شرکت که 512 نامحدود الان رفتم دیدم(سپنتا و اسیا تک و ندا رایانه) هیچ کدوم زیر 100000 تومن در ماه پایین تر نداره به غیر از اوراکل که اونم وضعیتش معلوم نیست که زیر مجموعه داتک هست یا نه
پس رسما با محدودیت دار شدن اینترنت از طرف داتک باید با سرعت 512 خداحافظی کنیم
به نظرم اگه همه زنگ بزنن از همین الان به داتک و نگرانیه خودشونو نسبت به این تصمیم بگن شاید اگه پشتیبانها ببینن که از هر 10 زنگش 9 زنگ اون مربوط به نگرانیه بچه ها از محدود کردن میشه شاید به مقام بالاتر خودشون ابراز بکنن و اونام یه تغییری بدن.لااقل میفهمن که کسی دوست نداره سرعتش بیاد پایین.فکر کن بعد از اینهمه مدت که با سرعت بالا کار کردیم بریم و دوباره 128 استفاده کنیم.
دوستان باید دوباره بگم بهتون که اگه داتک اینکارو بکنه باید با 512 خداحافظی بکنیما.پس جدی بودن قضیه رو در نظر داشته باشید
من خودم امروز بعدظهر برگردم خونه حتما به داتک میزنگم.چون دلم نمیخواد با 128 کار کنم یا همش نگران این باشم که محدودیت حجمیم کی تموم میشه
سلام
اوه اوه ، چه کردم من ، چه جوی راه انداختم ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من فکر می کردم همه تون می دونید این قضیه رو ...
خاک بر سر من کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه می دونستم نمی دونید ، می رفتم به داتک می گفتم که یا من رو بساز یا تو پی سی آبروت رو می برم ، به جون خودم می ساخت ها .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اسپم که بگذریم ، من هم فکر می کنم داتک با دست خودش گور خودش رو نکنه ، سرویس هاش رو یه کم گرون می کنه ، و حجمی رو هم می ذاره بغل دستش ، این جوری هر دو جور مشتری رو داره ، عملا هم که قیمت ها رفته بالا ، پس کسی باهاش فسخ نمی کنه ، شاید عده ای از نا محدود مجبور بشن هجرت کنن به حجمی ( شاید ، به خاطر قیمت ، مثل آسیاتک که هر کسی که فسخ نکرد ، عملا مجبوره که حجمی بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باید صبر کرد ، ببینیم چی می شه ...
اما زد 2 عزیز ، من هم حرف شما رو قبول دارم ،متنفرم از این که آروم بشینم و بذارم این موج هر جا دلش می خواد من رو ببره ، حد اقل یه کم دست و پا می زنم ، بعد به هر جایی که می تونم چنگ می اندازم ، بعد اگه نشد ( که نمی شه ) بذار ببره دیگه ، کاری اش نمی تونم بکنم ، اما کارم رو می کنم ، برو من باهات ام :10:
*** حالا شما ها بد بخت می شید ، اما اگه حجمی بذاره ، من خوشوقت می شم ، البته احتمالا :21: :27: :8: :5:
مخلصیم :10: :46: :11:
یا حق
منم همین رو می گم حداقل یک بار بگیم که نگرانیم که شاید یک تاثیری بکنه....ولی مصطفی میگه دلت خوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
*** حالا شما ها بد بخت می شید ، اما اگه حجمی بذاره ، من خوشوقت می شم ، البته احتمالا :21: :27: :8: :5:
آخه شما با احساسات حرف میزنید. بابا یه مقدار که فکر کنید متوجه میشید که یه شرکت برای به دست آوردن پول بیشتر (حالا اون چیزی که خودشون قصد کردند و دوست دارند بهش برسند) یه طرح جدیدی تصویب کرده و میخواد برنامه اش را اجرا کنه. حالا شما هر چه قدر تلاش کنید اونها عمرا از نظرشون برگردند چون فکر 1-2 روز نبوده که به این سادگی ازش برگردند و بلکه فکر و طرح تلاش چند ماهه و شاید1 سالشون است. شما خودتو بگذار جای اونطرف میای نظرتو عوض کنی و طبق نظر اونها رفتار کنی ؟!؟!نقل قول:
البته یه موضوع مهمتری هست که هیچکش توجه نمیکنه. تا ما ندونیم که شرکت چه قصدی داره (یعنی همه را حجمی میکنه یا حجمی را اضافه میکنه) نمیتونیم اظهار نظر کنیم و بیاییم بیانیه صادر کنیم یا زنگ بزنیم بهشون و ....
به هر حال من به نظر همه ی دوستان احترام کامل میگذارم و نظر خودم را هم به عنوان یه برادر کوچکتر ابراز کردم انشاءالله هر چه خیر است پیش آید. باید حداقل تا شنبه صبر کرد.
نقل قول:
یکی جواب مارو بده توروخدا .... :19::19::19:
نقل قول:
هنوز هیچی معلوم نیست. در هفته ی اینده همه چیز مشخص میشه.
کاملا بستگی به منطقه ی مخابراتیت داره ولی با توجه به نظر عموم سرعت کمتر از 30 نمیشه. قطعی از طرف شرکت به ندرت ولی ممکنه از طرف مرکز مخابراتیتون به وفور بشه.
آمار چی بدیم!؟
10 هزار تومان هزینه رانژه و نصب هست.
هزینهی ماهیانه هم ماهیانه حدود 28هزارتومان میشه.
برای سوالات تخصصی تر و در صورت خواستن جوابهای واضح و دقیقتر میتونید با این شماره تماس بگیرید 81681
یه سوال
اینترنت شما هم اینقدر قطع میشه؟
من که هر روز خونه نیستم بدونم ولی چند روزی رو که چک کردم اینترنت من هر روز فطعی داره.
حدود ساعت 3 بعد از ظهر یه بار قطع میشه.که بین 1-2 دقیقه تا 15 دقیقه هست.
ساعت حدود 11 شب هم قطع میشه که حدود 30دقیقه میشه.(الیته همیشگی نیست.دیدم شما هم اون روزها رو اینجا نوشته بودید)
تازه نصف شب هم که چشمامو وا کردم دیدم چراغش قرمزه یعنی حدود ساعت 3 یا 4 صیح.
تازه این وسطها هم قطعی کوتاه حدود 2-7 دقیقه هم داره.
چرا؟
شما همچین مشکلی رو ندارید؟