من منظورم با اون دوستمون بود نه شمانقل قول:
Printable View
من منظورم با اون دوستمون بود نه شمانقل قول:
اخه دوست عزیز نمیشه که هم نون رو خواست هم خرما...نقل قول:
سرویسهای نامحدود گرونتر هستن
چرا شما از سرویسهای محدو استفاده نمیکنی (مثلا همین شاتل)
شما روزها وبگردیتون را انجام میدی....شبها هم دانلودتو انجام میدی که رایگانه
البته اگه 64 نامحدود بخوای هم شاتل داره هم سپنتا که فکر کنم شاتل ارزونتر باشه (قیمتشو نیمدونم)
کلا با سرویس حجمی حال نمی کنم .به نظرم 128k داتک نامحدود 22 تومن در حال حاضر بهترین گزینه باشه....نقل قول:
نه فقط تو میدونی:19:اینکارهنقل قول:
من پیش شمارم 8802 هست و تو منطقه محروم یوسف اباد هستیم و بعد از کلی گشتن تو نت فهمیدم فقط میتونم از افروز نت بگیرم میگن تنها شرکتیه که تو ایران رو فیبر نوری سزویس میده حالا نمیدونم خط ما فیبر اصلا یا نه خلاصه قیمتاشم فضایی ولی من مجبوری دارم میگیرو چون از dial upدیگه حالم بهم میخوره
قیمتهای ماهیانهبدون محدودیت افروز:64:35000/128:70000/256:100000/512:250000
میگن سرویساشون dedicated هست ولی من که باور نمیکنم خلاصه الان 2 هفته گذشته میگن 1 هفته دیگه تازه خططو نگاه میکنیم ببنیم امادی یا نه .سرویسم کردن
اگه واقعا Dedicated باشه که فوق العادس ولی یکی بهم گفت Dedicateed تو ایران نیست
کسی اینجا هست که مجبور شده باشه از افروزنت بگیره بخاطر پیش شمارش؟؟مثل من
اصلا کسی این سرویسو داره اگه دارین خواهش میکنم بگین چجوریه ؟؟؟؟
وقتی نمیدونی که فیبر نوری هست یا نه؟!! پس چرا اصرار داری بری از افروز نت بگیری؟؟نقل قول:
رو فیبر نوری سزویس میده حالا نمیدونم خط ما فیبر اصلا یا نه
اول برو در این مورد تحقیق کن. تا بعد....
دوستان چرا تهران با این همه عظمت هنوز تمام مراکز مخابراتیش راه نیفتاده؟
این سوال مثل مور تو مخمه
سلام .نقل قول:
این مسخره بازی ها ، کار مراکز مخابراتی هست ، مثل با هنر ، بهانه این که مثلا جا نداریم و این حرف ها رو می آرن ، که واسه خودشون دردسر درست نکنن ، شما یه لحظه تصور کن یه مرکز DSl بده سرش بیشتر شلوغ میشه ، یا نه ؟
ضمنا ، این ها می خوان همون یه ضره جا رو به بهترین و بالاترین قیمت بدن به یه شرکت ، می شه انحصاری ، بلایی که سر خیلی از مراکز اومده ، یوزر بیچاره باید بابت یه 64 مسخره ، پول 256 رو بده :13:
مرسی
یا حق
اره فکر کنم مهمترین دلیلش همینه!
ولی هیچ ارگانی یا سازمانی نیست که مخابرات رو وادار به همکاری با آی اس پی ها کنه؟
عجیب عن غریبا...
عزیز شوخیت گرفته؟؟؟ همکاری با آی اس پی های ارائه دهنده adsl???نقل قول:
مگه نمیدونی وزیر مخابرات گفته که ایرانیا نیازی به adsl ندارن همون دیال آپ هم از سرشون زیادیه.....
اونوقت انتظار چه همکاری را داری شما؟؟
دوستان یه سوالی دارم که شاید جاش اینجا نبایه اما اگه میشه کمک کنید.
یکی از دوستام جدیدا از سپنتا 128 گرفته .الانم باهاش راحت میره تو سایت ها اما وقتی میخواد چیزی رو دانلود کنه با اینترنت دانلود منیجر یا dap نمیتونه دانلود کنه و میگه کانکشنی نیست اما با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر میتونه دانلود کنه.میخواستم ببینم باید چی کار کنه؟ممنون اگه جواب بدین(من خودم تاحالا به همچین مشکلی بر نخوردم نمیدونم)
دوستان یه سوالی دارم که شاید جاش اینجا نبایه اما اگه میشه کمک کنید.
یکی از دوستام جدیدا از سپنتا 128 گرفته .الانم باهاش راحت میره تو سایت ها اما وقتی میخواد چیزی رو دانلود کنه با اینترنت دانلود منیجر یا dap نمیتونه دانلود کنه و میگه کانکشنی نیست اما با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر میتونه دانلود کنه.میخواستم ببینم باید چی کار کنه؟ممنون اگه جواب بدین(من خودم تاحالا به همچین مشکلی بر نخوردم نمیدونم)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:یک مورد دیگر اینکه در تمام مراکز مخابراتی که فیبر نوری استفاده کردن میشه adsl استفاده کرد ولی شرکت مخابرات تجهیزات مورد نیاز این کار را وصل نکرده و تا انجایی که تو خبر ها و حرف ها در امده زمانی این تجهیزاتو روی فیبر نوری نصب می کنند که خود شرکت های مخابراتی بیان adsl ارائه کنند که در ان صورت انحصار مخابراتی در ان مراکز رخ می ده و بقیه جاها هم ارائه کنند بقیه شرکت هارو دچار مشکلات زیادی می کنندنقل قول:
آخه مشكل اينجاست 128 داتك مثل 64 شركت هاي ديگه هست. شما 64 شاتل رو بگيري 19900 (با همه ي مخلفات) با سرعت 10 كيلوبايت كه به صرفه تره تا 22 تومن بدي براي 128 داتك... مگر اينكه 256 داتك بگيري باز يه حرفي.نقل قول:
به به واقعا که چقد فکر کردی این جوابو به من بدی:18: واقها من داشتم ضرر میکردم اگه اطلاعا تتو در اختیار من نمیزاشتی:19:نقل قول:
عزیز من فکر کردی من دیوانم دارم ماهی 35 میدم واسه 64
من حرف خود افروزو زدم در مقابله سوال من
هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ isp به غیر از افروز به 8802 adsl نمیده حالا تازه تو میگی بورو تحقیق
مرکز قدس در انحصار افروز و اگه dsl بخوایم باید 35 تومن واسه 64 و 250 هزار تومن واسه 512 بدیم:41:
حالا چرا میزنینقل قول:
خوب این دلیل نمیشه که خط شما فیبر نوری باشه...الان خیلی از پیش شمارهها هستن که فیبرنوری نیست ولی فقط یک یا دو ISP اونجا رو سرویس میده......
یه کم دقت کن
منطقه ما شهید محلاتیه.امکانداره سرعتش اینجا بیشتر باشه.چون همسایمون پارسال گرفته بود با 14 دانلود می کرد.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این دوستمون درست میگه منطقه ایشون فقط یک شرکت پشتیبانی میکنه.
سلام دوستان
دانشگاه سرویس lazer 256 با محدودیت 10 گیگ رو میده حدود 18 تومان به نظر شما چطوره ؟ الان صبانت دارم سرعت اون نسبت به صبا چطوره ؟ و دیگه این که قیمت های خود شرکت برای سرویس هاش چقدره ؟ میخوام ببینم دانشگاه چیزی هم تخفیف داده یا این که همین قیمت مال شرکتشه ؟
دوستان بنظزتون سرعت اينترنت من چيه (با اينكه سرعتش خيلي كمه ولي من راضيم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میدونم اینو....ولی خوب ایشون میفرماین که خط ما فیبرنوریه من میگم از کجا معلوم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خیلی از مراکز مخابراتی(حتی در تهران) وجود داره که فقط یک isp سرویس میده...دلیل نمیشه که خط شخص فیبر نوری باشه...
راستی فکر کنم بهتره زیاد این بحثو کش ندیم و به مسئله اصلی تاپیک بپردازیم
الهی من بمیرم برات....سرعتش خییلی کمه:دینقل قول:
دوستان بنظزتون سرعت اينترنت من چيه (با اينكه سرعتش خيلي كمه ولي من راضيم)
مرد حسابی داری با سرعت 340kb/sec دانلود میکنی میگی کمه؟؟(تازه این همه فایلو باهم گذاشتی برای دانلود):دی
========
در ضمن فکر میکنم شما با آفلاین داری کار میکنی
سلام بچه ها.تنها شرکتی که به محل ما ADSL2 میده شاتل هست.منم تصمیم گرفتم که بگیرم.فقط موندم که سرویس ECO128 از نظر سرعت چطور خواهد بود؟
مسلما زیاد فرقی نخواهد کرد.....قیمت اشتراکش کمتره ولی قیمت فعال سازیش بالاسنقل قول:
البته یه چیزی هم هست در سرویسهای ECO دانلود شبانه رایگان نداره
و نکتهی پایانی اینکه در ایران چیزی به اسم++ ADSL2 وجود خارجی نداره
سلام.ممنون از جوابتون.به نظر شما ارزش خرید داره؟چون دیگه از Dial UP متنفرم به چند دلیل.نقل قول:
1)دمب ساعت باید دیسکانکت بشم چون اهل خوانواده میخوان تلفن بزنند!
2)تمام درایورهام رو باید آپدیت کنم که با ویستا سازگارتر بشه و فقط آپدیت درایور گرافیکم 54 مگ هست که باید 2 هفته دانش کنم.
3)من از 10 ساعت کار با کامپیوتر 6 ساعتشو آنلاینم
4)واقا از سرعت دایال آپ خسته شدم!
1)به نظر شما بیام و سرویس ECO 128 رو سه ماهه بردارم؟
2)اگر کارت تخفیف گیر اوردم تفاوت هزینه چقدر خواهد بود.
3)قیمت مودم اگر چیز معمولی ولی خوب بخوام که الان میگن USB نخرید تقریبا چقدره؟
در مورد حرفتون که در ایران ADSL ++ وجود نداره به نظر من اصلا در ایران چیزی به نام اینترنت وجود نداره!
با تشکرات فراوان!
اه لعنت به این افروز نت خاک بر سر من بدبخت کنن که 35000 تومن باید پول یه 64 مسخره بدم این همه هم باید صبر کنم تازه با قلدری هم جواب ادمو میدن چون خودشونم میدونن که ادمای بدبختی مثل من اگه dsl میخوان باید از خودشون بگیرن و چو با هیچ کس رقابت ندارن هیچ زحمتی به خودشون نمیدن و مشتری رو ادم حساب نمیکنن اخه چرا پیروزی نضام ابادو اونورا باید 10 تا شرکت بهشون سرویس بدن اونوقت حلبی ابادای می مثه یوسف ابادو امیر ابادو اینورا باید مجبوری از افروز نت دزد بگیرن
بچه ها بخدا الان17 روز از درخواسته من گذشته و وقتی زنگ میزنم با کمال ارامشو پرویی میگن تا اخره این هفته تازه خططو نگاه میکنیم اگرررررررررررررررررررر اماده بود تماس میگیریم دقیقا همین جمله خسته شدمممممممممم
من اصلا شانس ندارم چون قبلا خونمون جنت اباد بود و 4460 بودیم 4460 هم فیبر بود الانم که 8802 اینجوریه خندتون نمیگیره؟
کاشکی خونمون یجا دیگه بود
سلام من میخوام adsl بگیرم بنظرتون کدوم شرکت هم خدماتشون خوبه و هم قیمتشون ارزونه و میخواستم بدونم adsl+2 چه فرقی با adsl معمولی داره ممنون:31::11::12:
راستی برو بچ یه مودم خریدم خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا Linksys AM300واقعا اگه مودو خوب میخوتید اینو باید بخرید میدونید که linksys محصول کمپانی Ciscoهستش مودممو خریرم 60000تومن قیمت بالاست ولی جنسه دیگه امکاناتشمUSB,Ethernet,هم فوقالعاده شیک و با کلاسه هم کار کن ولا قیمتش دو برابر مودمای دیگست البته با این سرعتای مسخره ما همون Dlink dsl200که 30 تومنه جواب میده ولی خوب من کلا همیشه باید بهترین جنسو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ADSL2 و ADSL2+وجود خارجی نداره تو ایران شاتلم فقط چرتو پرت میگه:21:نقل قول:
اخه مثلا adsl2+واسه 128KB یا 256KB؟؟؟؟؟چه معنی داره اصلا ایران تو همین adsl معمولیش مونده چه برسه به بقیش اصلا adsl2یرای سرعتای بالای 1 مگو این چیزاس که تا 24 MBps میره ایرانو چه به این حرفا بابا ما هنوز خیلی هنر کنیک با 100 کیلوبایت دانلود کنیم:19:
برو بچ افروز میگه سرویسای ما Dedicated هست راست مسگه یعنی؟؟؟اگه اینجوری باشه که عالیه اونموقع64KBمیرزه35000نمیدونم ولی خودشون با اطمینان میگن و میگن گرونیشم واسه همینه IP static و Dedicated
قیمتاش شوخی نیستا نباید علکیم باشه حالا مال من تو این هفته وصل میشه بهتون خبراشو میدم
لیست فیمتهای افروزنت:)تومان
64KB:35 000
128KB:55 000
256KB:105 000
384KB:190 000
512KB:250 000
قیمتای تو سایتش اشتباس من این قیمتارو از خودشون گرفتم و با این قیمتا بعید نیست Dedicated باشه انقدر راحتو بیخیالن سایتشونو ببنید حالتون بهم میخوره
اییول دقیقا مثله خودمی:دینقل قول:
حالا اینکه خوب اگه از لحاظ هزینه برات مشکلی نیست بهت پیشنهاد میکنم سرویس ART بگیر چون شبانه و روزهای جمعه محدودیت دانلود نداره ولی اگه هزینهآش برات بالاس همون ECOرو بگیر.....
منظورت از کارت تخفیف متوجه نمیشم ینی چی؟
در مورد مودم هم عرض کنم که اگه میخوای از شاتل بگیری باید مودم خودشونو بگیری یا اگه میخوای مودم خاصی بگیری حتما قبلش زنگشون بزن و هماهنگ کن چون هر مودمی را ساپورت نمیکنن........
در ایران چیزی به اسم adsl2+ وجود نداره....(برای بار 1000000000000 ام)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز یه پیشنهادی دارم برات
شما تحت پوشش اینترنت وایرلس داتک هستی. سرویس 128/32 نامحدود داتک 39000 تومان از این بگیر
تا انشاالله یک شرکت دریت و حسابی بیاد تو منطقه .
میدونم داداش ولی این داتک در پیت هییییییییییییییییچ وقت مودم نداره 6 ماهه دارم زنگ میزنم میگه نداریم کسی نیاورده هنوز (چون واسه IPWداتک باید از مودمهای خودشون استفاده کرد و بصورت امانی یهت میدن الانم همش دسته مردمه و کسی نیاورده)نقل قول:
حالا من فعلا ADSL از افروزنت گرفتم ماهی 55000تومن ایشالا تو این هفته وصل میشه:8:
128KBنامحدود(IP static)
نقل قول:
سلام.ممنون از توجهت!یعنی مودمی که با خط شاتل سازگار باشه پیدا نمیشه و باید مودمه 60 تومنی خودشو بردارم؟؟ هزینه ART واسم بالاست وگرنه ... ولی فکر کنم همون ECO هم بد نباشه.در ضمن شما دانلودت در ماه چند گیگه؟
در مورد کارت تخفیف شاتل یه سیستمی راه انداخته که با اراه کارت تخفیف شاتل 10000 تومن تخفیف میگیرید.البته خودم خوب نمیدونم قضیش چیه؟اگر کسی میدونه لطفا توضیح بده؟؟!!!
با تشکر!
اقا ما تسلیمیم اصلا aDSL+2 تو ایران نیست :42:حالا کدوم شرکت از بقیه بهتر و قیمتاشم ارزونتره
من فعلا سپنتا دارم و از اکانت این ماهم فقط 7 روز مونده بالافاصله میخوام خودمو منتقل کنم به شاتل....نقل قول:
در مورد مودم برو تو سایتش (بخش پرسش و پاسخ)
من متنشو برات گذاشتم
و اینکه دانلود من نسبتا زیاده مثلا تا الان که حدود 23 روز از اکانتم گذشته حدود 16گیگ مصرف داشتم....نقل قول:
شرکت شاتل از چه مودمهايي براي ارايهي خدمات ADSL2+ خود استفاده ميكند؟
مودمهايي که شاتل در حال حاضر براي ارايهي خدمات اينترنت پرسرعت استفاده ميكند عبارتاست از:
انواع مودمهاي Paradyne، Billion و 3com، که قابليت ارايهي سرويس ADSL2+ را دارند.
به طور متوسط اگه یه سره کانکت باشی میتونی 100 مگ را در مدت 2ساعت و20دقیقه دانلود کنی...(گفتم که به طور متوسط ) و این به خیلی چیزا مربوطه....شلوغی--سرعتت--فاصلهات با مرکز مخابراتی(ما فاصلمون نسبتا زیاده فکر کنم 3 کیلومتری میشه)
سلام
یک خبر دیدم کفم برید! :18::18::18::19::19::19: امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.
مرجع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سرويس دهنده اينترنت در آمريكا به نام internode اعلام كرد سرويس پرسرعت خانگي جديدي را راه اندازي كرده كه حداكثر سرعت آن به رقم بيسابقه 100 گيگابيت در ثانيه ميرسد.
به گزارش فارس به نقل از آي تي واير، حداقل سرعت اين سرويسها كه به ADSL+2 معروف شدهاند 10 گيگابيت در ثانيه است. هزينه استفاده از اين سرويس در ماه معادل 60 هزار تومان است. سرويسهاي 25، 40، 55، 80 و 100 گيگابيتي اين شركت نيز به ترتيب هر ماه حدود 70، 85، 100، 130 و 160 هزار تومان قيمت دارند.
اين اولين بار در جهان است كه سرويسهاي اينترنت خانگي با چنين سرعت سرسام آوري و با چنين قيمت پاييني براي كاربران خانگي ارائه مي شود. در حال حاضر سرويسهاي اينترنت خانگي به طور متوسط 4 مگابيت در ثانيه سرعت دارند.
با استفاده از سرويس 10 گيگابيتي اين شركت بارگذاري يك فيلم سينمايي با كيفيت دي وي دي در عرض كمتر از يك دقيقه امكانپذير است
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
تا بحال بهترين شركتي كه من تجربه كردم همين سپنتا بودهنقل قول:
من فعلا سپنتا دارم و از اکانت این ماهم فقط 7 روز مونده بالافاصله میخوام خودمو منتقل کنم به شاتل....
فقط يكم تعرفه هاش بالاس اونم چون نمايندگي پيشگامان كوير يزد هست
كاملا درستهنقل قول:
hoomany
من ادرس سايت اين isp رو پيدا كردم
بفرماييد
کد:http://www.internode.on.net/residential/internet/home_adsl/extreme/pricing/