کریتیو مدل موزائیکش 70 هستنقل قول:
Printable View
کریتیو مدل موزائیکش 70 هستنقل قول:
اتفاقا یکی دوتا از بچه های جنوبی فوروم های دیگه هم اومدن تهران .. چه خبره همه از گرما فراری ان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
*سانسا کلیپ (اگه هنوز تهران گیر بیاد) صدای خیلی بلندی داره و واسه ورزش هم مناسبه ... همونطور که از اسمش برمیاد خودش یه گیره داره ...
*zen v plus از کریتیو صدای خیلی خوب و بلندی داره ... بازوبند هم داره ؛ نمایندگی پاساژ ایران باید چک بشه ...
* zen stone plus هم گزینه خوبیه ؛ مشابه کلیپ ... تجهیزات جانبی اش هم گیر میاد ایران ...
* هرچند تهیه یه سیستم من در آوردی واسه بازوبند سخت نیست ؛ کافیه یه دونه از بازوبندهای نانو که قیمت خیلی ارزونی داره رو بخری ...
من موقع مطالعه به نکته جالبی در مورد Cowon U5 برخورد کردم ... بحثی که با دوستان چند صفحه قبل داشتیم این بود که من گفتم ظاهرا flac رو پخش نمی کنه ... دوستان بدرستی توضیح دادن که حمایت از flac در FW های بعدی اضافه شده .. اما نکته ای که ناگفته موند و اگه حقیقت داشته باشه قطعاً مضحک و مایوس کننده اس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استیکی از فوروم iaudiophile (تخصصی کارای cowon) رو چک کنید :
نوشته که در عوض افزودن flac، قابلیت پلی لیست های m3u و حمایت از MTP لغو میشه !! – این یه ایراد جدی محسوب میشه ، یعنی من که هم flac رو می خوام هم تمایل به browse فولدری ندارم باید چی کار کنم؟ .. احمقانه اس ! ... ضمناً جای دیگه از حذف گزینه format در صورت آپگرید بحث شده ! ...نقل قول:
On the downside, the ability to play M3U playlists is lost as well as support of the MTP protocol.
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نفر دقیقا بخاطر همین قضیه خواسته downgrade کنه (بهش حق میدم - تگ از flac مهمتره به نظرم!) و جالبه همونطور که در پست دیگه ام پیش بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر فونت ها قدری به مشکل خورده !!
توی خود سایت Cowon هم این قضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید بین این دوتا تصمیم بگیرید :
نقل قول:
If you install a firmware v.1.XX, iAUDIO U5 can support WMDRM 10 and Music library.
If you would like to play OGG and FLAC files on iAUDIO U5, please install a firmware v.3.XX.
سلام
این تایپک هم خوندنش خالی از لطف نیست
درباره U5 , I7 هستش
در ضمن کسی تا حالا این مدل رو توی ایران دیده ؟کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=21550
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crative Zen v plus MP4 PLAYER گرفتم 35 تومن
رکوردرش خوبه کیفیت صداشم عالیه هرچند فکر کنم یه10 سالی هست که تو بازاره :D
باتریشم فکر کنم چندان جالب نیست هدفونش افتضاح سرعت ترانسفرش خوبه برنامش خیلی سریع فیلم CONVERT میکنه
چند تا سوال : همینجوری باید USB رو بکشم بیرون؟ (یعنی کار دیگه ای نباید کنم؟) چون پلیرای دیگه یه اجکتی یا مثلا خاموش کردنی داشتن این نداره انگار!!؟
تفاوت این پلیر با STONE چیه؟ چرا STONE گرونتره؟
یه رکوردر خوب برای یکی میخوام برای ضیط صدا تو کلاس 100 تومن
این رکوردرش که خوبه اگه از این بهتر نیست بگم همینو بگیره پول اضافه نده
چرا انقدر ارزونه ؟!! ... دو برابر این باید باشه حدوداً ...نقل قول:
zvp الان حدود 3 ساله که تو بازاره ... مدل پرفروش و محبوبی بوده ... باتری اش در مقایسه با زمان خودش عالیه (طبیعیه که با مدلهای فعلی که میرن بالای 30-40 ساعت نمی تونه رقابت کنه) ...
//
این دستگاه MTP حساب میشه ، یعنی بعنوان یه کول دیسک شناخته نمیشه ؛ بنابراین safe remore نداره ... طبیعتاً شما هم کنار ساعت نوار taskbar چنین گزینه ای نداری ؛ درسته؟
اساس تفاوتش با استون در اندازه (همیشه طراحی باعث افزایش قیمته) ، قابلیت اسپیکر استون و تفاوت زمانی شونه .. zvp زمان خودش حدود 40 تومن از استون فعلی گرونتر بود و علت اینکه الان هم قیمت هستن صرفاً همینه که zvp مدت زمان حضور در بازارش (اصطلاحا میگیم shelf life) رو داره به پایان می رسونه
//
رکوردر تا 100 تومن یه مدل سونی موجوده که می تونی از نمایندگی ها بخوای ... سری PX ؛ چیز خوبیه (1 گیگ - 80 تومن).. سری Ux هم هست که دوستانی که گرفته ان همگی راضی بوده ان ؛ مدل 1 گیگش 105 تومنه
چیز خاصی نداشت ، فقط یه کاربر (تک پسته!) مقایسه انجام داده بود... ضمن اینکه اینا از همون صفحه اصلی فوروم نظرشون رو در مورد این دو مدل اعلام کرده ان ، خیالت راحت ! :نقل قول:
سوتیتر i7 رو نوشته :
(ترجمه: انتخاب عالی هم برای کاربرهای حرفه ای آدیوفیل و هم برای کاربرهای معمولی)نقل قول:
is an excellent choice for audiophiles and casual users alike
حالا ببینید سوتیتر u5 رو چی نوشته : (از این فوروم هم بعیده احتمالا؟! – معلوم نیست چه دشمنی ای با این مدل دارن!)
(ترجمه: دست خالی ترین محصول cowon تا به امروز !!)نقل قول:
The iAudio U5 is Cowon's most bare bones player to date
//
نه - من هم اون ترکیب بندی رنگ رو ندیده ام ... فکر می کردم فقط دو مدل رنگ داره ... البته از این کارا زیاد می کنن که تعداد محدود رنگ متفاوت بزنن و مثلا بعد از یه مدت دیگه موجود نباشه ؛ همین zvp که دوستمون داره بحثش رو می کنه تنوع رنگ بسیار جالبی داشت که البته محدود به همون سال اول بود و من یادم نمیاد این 2 ساله دیده باشم جایی ...
نقل قول:
البته من یک گیگشو گرفتم به این قیمت... 2 گیگش 60 تومن بود
//
درسته ... پس باید همینجوری از یو اس بی خارج کنم؟ توی توضیحاتش در این مورد چیزی ننوشته
یه قسمتی داره که میتونی حافظه اش رو به صورت cool disk در بیاری یعنی باید عدد بدی که چقدرشو میخوای 64 ..128 ...
رنگشم فقط مشکی داشت و برای 2 گیگ سفید 4گیگ به بالا هم داشت!
دوستان سری تی ایریور چه جوریاست توی تهران هست ؟ مدل تی5 رو میگم ...
ممنون
اره خوبنقل قول:
معلومه i7 سرتره ولی بعید میدونم اختلافش زیاد باشه برای ما کاربران آماتور
تنها مشکل i7 برای من قطر زیادش هست وگرنه میگرفتمش
امیدوارم از خرید u5 پشیمون نشم
سری T از iriver سری خوب و دوست داشتنی ای بود ... دو مدل دیگه موجود در بازار ایران این سری t60 و t7 بودن (جالبه که T5 بعد از اینا اومد - یعنی هم رده ، اما با شماره پایین تر) ... علت اومدنش هم صرفاً قیمت پایین تر به نظر میاد .. از نظر مشخصات : طراحی معمولی (عین یه کول دیسک) - باتری زیر متوسط (13 ساعت) - کیفیت صدای خوب (و نه عالی) ...نقل قول:
//
بله - در تهران من اینو دیدم .. پاساژ ایران ...
//
در همین دامنه قیمت کارای کریتیو و سانسا ارزشمندتر به نظر میان ...
قطعاً همینطور و اگه پلیر اولته یا می خوای شروع کنی به سمت کار حرفه ای تر ، همین u5 گزینه خیلی خوبیه و شک دارم پشیمون بشی ...نقل قول:
اتفاقا توجه به سایز نشون دهنده دقت نظر بالاست ؛ معمولا موقع خرید ، دوستان کمتر به این نکته توجه می کنن ، غافل از اینکه پارامترهایی مثل سایز، طراحی دکمه ها و اینترفیس در بلندمدت اهمیت شون از خیلی چیزایی که اول کار جالبن بیشتر میشه ...
خوب دوستان قبلا یه هدفون اداپتور برای ایپاد شافل نسل 3 نشونتون داده بودم که به وسیله اون میتونید از هر هدفونی استفاده بکنید ................
اما اون زده بود قیمتش بین 50 تا 100 دلار هست در صورتی که الان در فروشگاه های اینترنتی حدود 15 دلار فروخته میشه و به پست میشه ... و مسلما در حالت عادی هم ارزون تر میشه ...
امروزم زنگ زدم کریستال در پایتخت که همه محصولات اپل رو داره و گرون فروش هم هست بهش این موضوع رو گفتم گفتش به زودی براشون در چند مدل مختلف میاد که قیمتشم پرسیدم گفت همون حدود هست و بیشتر نمیشه ...
البته امازون مثل همیشه گرون میده 26 دلار ولی من هم 19 دلار و 15 دلار رو در سایت های دیگه دیدم ....
خوب یه مدل دیگه هم هست که من توی خود سایت سازندش رفتم که با قیمت 14/99$ دلار فروخته میشد که البته ظاهرش با این مدل بالایی فرق داره و فقط در رنگ مشکی هست هم اکنون ...
General Features • Control your iPod with in-line remote • Compatible with any standard headphone/earphone models • Supports VoiceOver feature on your iPod shuffle 3rd generation • No sacrifice in sound quality • Flexible design for easy use with your iPod • Compact and easy installation • Lightweight and ultra portable
.................................................. ....................
دوستان سرعت ترانسفرشون ایپاد ها چقدر هست ؟
..................................................
راستی یک سوال دیگه ... به طور کلی ایپاد ها قوی تر هستند از لحاظ کیفیت صدا یا sansa ها ؟ ...ممنون ...
سرعت انتقالشون عالیهنقل قول:
ممنون خودم که بله میدونم عالی هست خودم ایپادتاچ دارم ولی به صورت دقیق میخواستم ... به هر حال زیاد مهم نیست برام
تشکر ...
منظورت از دقیق چیه
البته یه چیزی بگم من الان یه nano خریدم وقتی 4 گیگ پر توش میریزم یکم از shuffle 3g که همین ظرفیتو میریزم توش زود تر میریزه
نقل قول:البته این سوال بسته به خیلی فاکتورها مثل مدل آیپاد (نانو - شافل - ...) ، سیستم مورد استفاده (ویندوز - مک) ، برنامه مورد استفاده (آیتونز یا جانبی های دیگه)، اندازه و تعداد فایل ها هم داره ، اما کلا :نقل قول:
+ طبق معمول تکرار می کنم که این اعداد عین خیلی پارامترهای دیگه توسط کمپانی ها بصورت روشن اعلام نمیشن و از روی تست بدست میاد که تست ها هم یا باید استاندارد باشن ، یا میشه درشون شک کرد ....
+ معمولا فرض بر این بوده که که فلش در write کندتر از هارد عمل می کنه ... شافل کندتر ، بعدش نانو و سریعتر از اون کلاسیک ...
+ من گشتی در نوشته های قدیمی ام کردم ... چون یادم بود چند وقت پیش خودم هم دنبال یه جور مقایسه بودم و حتی تو فوروم دیگه ای فکر کنم یه مطلب کوتاهی هم در این مورد داشتم ... اصل مطلب رو پیدا نکردم ، اما یه سری اعدادی که دارم ایناس : شافل 1.5 تا 2.5 مگ در ثانیه // نانو 4-5 مگ در ثانیه // 10-20 مگ در ثانیه (اعداد بزرگتر هم مطرح شده که به نظر نمیاد بادوام باشن)
سانسا صدای بهتری داره ... سانسا با کریتیو و cowon مقایسه میشه ؛ در حالیکه آیپاد یه درجه پایین تره .. معناش این نیست که آیپاد چیزی کم داره ؛ معناش اینه که اونا کمی عالی ترن ...نقل قول:
نوشته شده توسط a.z.p.z
امروز رفتم یه آیپاد نانو تو مغازه تست کردم صداش افتضاحه. من نمیدونم آیپاد با این صداش چرا این همه معروفه؟
سلام
بالاخره U5 منم رسید
فقط توی یک کلام میتونم بگم عالیه
خیلی کیفیت صداش بالاست همچنین اصلا رو درجه آخر نمیتونی ببریش
تازه من با هدفون استوک خودش دارم استفاده میکردم خیلی عالیه !!!
تنها موردی که دیدم زیاد جالب نیست اینه که رد انگشت روی بدنش میوفته که اونم بخاطر سیاه بودنش هست
سرعت ترنسفرش هم ~5 Mbps هستش توی منوش هم آپشن های زیادی برای Eq داره که حرفه ای هستن
نقل قول:
اخه محمد جان شما هم اگه توی هر روز هوای شهرت گرد وخاک بود اونم 22 درجه حد مجاز :2: بعد درجه حرارتم بالای 50 درجه بود خداوکیلی از شهرت فرار نمیکردی ؟
من نمیخوان زیاد وارد بحث بشم ولی شما ببین یه 2/3 روز این خاک ما 50٪ اومد تو شهر تهران دیدی چه طوری بانک ها و فروشگاه و ادارات و نمیدونم همه جا رو تعطیل کردن ملت صداشون در اومد مسئلا هم یه تکون به خودشون دادن حالا حساب کن ما بطور یقین میگیم توی این 4 ماه اخیر حدود 15 روز ماه هوای ما گرد و خاک 20 برابر حد مجا بود حالا بگذریم ما تو این هوا هم مجبور بودیم بریم توی هوای ازاد تمرینمونو بکنیم:41:
خلاصه دستتو قشنگ گذاشتی روی زخم دلم:45:
بگذیریم شما خیلی باحال تر از این حرفایی دمت خیلی گرمه:10:
---------------------------------------------
حالا کدوم از این پلیرا بهتره و قیمتشون چنده البته بگم که من اصفهان هستم و مدل های کریتیو رو راحت گیر میارم ولی اگه کیفیت سانسا بهتره بگو شاید تونستم اونو گیر بیارم واسه من اول کیفیت بعدش بلندی صدا مهمه ..
میخوام PX رو بترکونه و از شر گوشی خلاص شم بعد میگم این پلیر هایی که معرفی کردی با توجه به قیمتشون تفاوت خیلی زیادی با گوشی دارن یا نه؟
این بازوبند نانو اسمش همینه من برم تو مغازه بگم بع کجا گیر میاد؟
دوستان کسی میدونه سونی سری A820(که بلوتوث داره) کیفیت صدای بهتری داره یا مدلهای COWON (مثل U5)
یه مورد دیگه که یکم اذیت میکنه در USB یکم سخت باز میشه واسه مایی که ناخن نداریمنقل قول:
من دنبال voice recorder الیمپوس مدل DS-40 می گردم
تو جمهوری نمایندگی الیمپوس ندیدم
کسی می دونه از کجا میشه تهیه کرد ؟
در ضمن سایت رسمی Creative که Voice recorder هاشو معرفی کنه کسی سراغ نداره ؟
ممون
صداش که قطعاً در حد 3-4 مدل اول نیست ... قشنگی دنیا هم احتمالا به همینه : که آیپاد با این صداش (یا بهتر بگیم : بدون صداش!!) طرفدار و مشتری داره .. این همون بحثیه که زیاد مطرح کردیم؛ سر اینکه واسه مصرف کننده نهایی پارامترهای مطرح- غیر از کیفیت صدا بسیاره ...نقل قول:
مبارکه ... و متشکر از اینکه تجربیاتت رو مطرح کردی ...نقل قول:
اساساً باید cowon وضعیت بهتری داشته باشه ... چندین صفحه بحث کردیم که آیا دقیقا میشه u5 رو هم هم رده بقیه مدلهای cowon دونست ... بنده مخالف بودم و بعضی دوستان موافق (اگه دوست داری می تونی بحث ها رو در صفحات 69 تا 71 چک کنی) ...نقل قول:
در مورد این مدل سونی توجه کن که قلق خاص خودش رو داره .. اولا گرونتر از متوسط بازاره ... ثانیا بعضی امکانات استاندارد مثل ضبط صدا و رادیو و .. در کار نیست .. در عوض هدفون مناسبی داره .. کیفیت صداش خیلی خوبه بدون شک و به نظر من وضعیتش از u5 بهتره .. اما اینکه مثلا با رده بالاتر های cowon مثل i7 بتونه رقابت کنه ؟ ... به نظر من نه ...
قطعاً حق با شماست ... ما هم این فصل که مهمون از خوزستان داریم ، همین مشکلات رو می شنویم ...نقل قول:
//
من سانسا رو یه مقدار خیلی کمی ترجیح میدم ... ولی این ترجیح شخصی و ناچیزه ... به نظر من در یک سطح هستن و هر کدوم رو که می پسندی بگیر ... ببین الان دوستمون از u5 هم راضی بوده ... این نشون میده که اختلاف اینا اندکه ... از دوتا مدل پرفروش و پرطرفدار گرفته تا یه مدل گمنام تر ...
ادیت (نیم ساعت بعد که پست رو داشتم آماده می کردم ، اما سر یه قضیه ای رفتم بیرون و اومدم) : سانسا ظاهرا گیر نمیاد ...
//
بله - میشه با جرات گفت که بین کیفیت و سطح اینا با یه گوشی تفاوت محسوس وجود داره ..
//
اصولاً باید اینطوری باشه که نمایندگی این تجهیزات جانبی رو داشته باشه ... یا حداقل با پرسش از نمایندگی ها مشخص بشه ... شماره دوتا نمایندگی کریتیو رو در این تالا 2-3 بار مطرح کردم .. جستجو کن ؛ پیدا نشد بگو ...
پاساژ پایتخت من یکی دوبار کارای الیمپوس رو دیدم (استریو کنج - 200 به بالا بودند اغلب)... پاساژ ایران ورودی بالایی ، دم پله برقی رو هم چک کن ... (در مورد الیمپوس چند خط اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین)نقل قول:
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست خوبمون دنبال همین مدل بوده و پیدا کرده ؛ شاید بد نباشه یه پیام خصوصی هم واسه ایشون بفرستی
//
کریتیو voice recorder به این معنا که شما میگی نداره ... در عوض سونی تنوع خوبی در این زمینه داره که می تونی از نمایندگی های سونی سراغش رو بگیری ...
من هیچ امکانی رو لازم ندارم فقط کیفیت (هم کیفیت . هم بلندی)صدای فوق استثنایی+بلوتوث لازم دارم! حالا اگه یه پلیر کیفیت صدای فوق العاده ای داشته باشه از بلوتوث صرفنظر میکنیم!نقل قول:
اساساً باید cowon وضعیت بهتری داشته باشه ... چندین صفحه بحث کردیم که آیا دقیقا میشه u5 رو هم هم رده بقیه مدلهای cowon دونست ... بنده مخالف بودم و بعضی دوستان موافق (اگه دوست داری می تونی بحث ها رو در صفحات 69 تا 71 چک کنی) ...
در مورد این مدل سونی توجه کن که قلق خاص خودش رو داره .. اولا گرونتر از متوسط بازاره ... ثانیا بعضی امکانات استاندارد مثل ضبط صدا و رادیو و .. در کار نیست .. در عوض هدفون مناسبی داره .. کیفیت صداش خیلی خوبه بدون شک و به نظر من وضعیتش از u5 بهتره .. اما اینکه مثلا با رده بالاتر های cowon مثل i7 بتونه رقابت کنه ؟ ... به نظر من نه ...
---------------------------
راستی الان پلیرم S203F از سونی هستش! کیفیت صداش خوبه ولی بلندیش واسه من راضی کننده نیست! بنابراین صداش یکم از اینی که الان دارم بلندتر باشه برام کافیه!با نرم افزارش هم هیچ مشکلی ندارم و اکثر موزیکهام رو تو ویندوز با همون سونیک استیج گوش میدم تا با خود مدیا پلیر!
سلامنقل قول:
مبارکه
چرا هدفون استوک؟ هدفونش که باید آک باشه نه استوک!
منظورشون همون آک بود.نقل قول:
یاد سری 200 بخیر ... دوست داشتنی و مناسب بودند ...نقل قول:
اگه بلندی واسه ات مساله اس می تونی به مدل هم رده S9 از cowon هم فکر کنی که بلوتوث هم داره ... بهرحال این مدل سونی انتخاب خیلی خوبیه و از نظر کیفیت صدا مطمئنا راضی کننده اس و با توجه به هدفون مناسب همراهش شک دارم از نظر بلندی صدا هم کسی رو ناراضی نگه داره .. این مساله بخصوص در صورتیکه رابطه قیمت/میزان حافظه واسه ات مهم باشه ارزش خودش رو نشون میده ..
نقل قول:قیمتش نمیدونی در چه حدود هستش؟نقل قول:
اگه بلندی واسه ات مساله اس می تونی به مدل هم رده S9 از cowon هم فکر کنی که بلوتوث هم داره
راستی نظرت راجع به سونی سری X چیه؟ میارزه با توجه به امکاناتش واسه اون صبر کنیم؟
سری x که عالیه ولی هنوز تو ایران نیومده اگرم بیاد قیمتش بالاستنقل قول:
سلام
من چطور میتونم یک Playlist توی کامپیوتر درست کنم و اون فایل m3u رو بریزم توی پلیر که پخش کنه ؟
االان چه m3u و چه pls که مال خود Jetaudio هست رو که میزارم اصلا نمیشناستش
پلیرم هم U5 هست
نقل قول:خب تاچ داره که طبق اظهار ریویوها عملکردش خوبه (شاید یکی از معدود نقطه ضعف های s9 همین باشه - بعنوان یه مدل رقیب) ... سیستم NC که قطعاً باید جالب باشه و البته کیفت صدای بسیار عالی ... بسیار شیک (استاندارد کارهای سونی) .. WiFi ...نقل قول:
ولی بهرحال قیمتش رو به عنوان یه فاکتور جدی در نظر گرفت : به نظر من باز هم بطور کلی نمی ارزه ... اما واسه کسی که قیمت مساله نیست ، این محصول یه انتخاب عالیه ...
الان firmware دستگاهت چنده ؟ .. می تونی تعیین کنی ؟ ...نقل قول:
manual داره دستگاهت ؟ ... من بازم می گردم ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه .. (که نباید کار ساده ای باشه ، با توجه به اطلاعات اندک از این مدل روی وب)
سلامنقل قول:
3.17 هستش
اینطور که خودم یه سرچی زدم مثل اینکه باید ورژن سری 1 رو بریزم که در این صورت دیگه نمیتونم فایل های Flac رو داشته باشم همچنین نمیشه به صورت فولدر به فولدر آهنگ گوش کرد
الان به صورت دیفالت هم Flac و ogg دارم هم فولدر به فولدر آهنگ گوش میدم
:11:
سلام دوستان
شما میدونید الان ZEN V PLUS 4 G چند تومان هست ؟ بدون گارانتی چطور ؟
من ت 60 تومن بیشتر نمیتونم بدم میرسه پولم براش ؟ فقط فوریه چون فردا میخوام برم بگیرم ممنون ...
همینطوره که گفتی ... واسه سرچ جای دوری لازم نبود بری و چند صفحه قبل که بحثش داغ بود خودم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کرده بودم اینو (اتفاقا شما هم دقیقا بعدش پست زده بودی و من فکر می کردم اینو می دونستی)نقل قول:
بهرحال ایشالا درست بشه ...
شاید 65-70 تومن .... من نمی دونم جایی بدون گارانتی پیدا بشه یا نه ... گارانتی این محصول انقدرها باعث افزایش قیمت نشده که مثلا فکر کنی " برم بدون گارانتی بگیرم که 20 تومن ارزون بشه " ...نقل قول:
پاساژ ایران ، ورودی در شمالی اش کنار پله برقی یه مغازه داره که زولتریکس و اینا می فروشه ... محصولات قدیمی تر کریتیو رو هم گاهی می فروشه ... اونو چک کن ... و اگه می خوای دورتر بری پاساژ علاء الدین ط 4
zen plus رو نمایندگیه کریتیو داره تو پاساژ ایرانیان از پله برقی بری بالا دقیقا رو بروی پله تابلوشم کریتیو هستش