بابا قابلی نداشت راستی منم یه بار خواستم باز کنم ولی جای پیچ نداشت پرس بود منصرف شدم می گم اگه تونستی باز کنی یه عکس ازش بزار:8:نقل قول:
Printable View
بابا قابلی نداشت راستی منم یه بار خواستم باز کنم ولی جای پیچ نداشت پرس بود منصرف شدم می گم اگه تونستی باز کنی یه عکس ازش بزار:8:نقل قول:
دقیق مراحل نصب کارت رو توضیح بده تا ببینم مشکلت از کجاستنقل قول:
-دوستان استعلام pcm نبودن خط تلفن رو چطور باید انجام بدیم؟!
-قبل از اینکه بریم شرکت برای قرارداد، باید استعلام بشه یا اصلا خود شرکت استعلام میکنه؟! ..
خود شرکت می پرسه احتیاجی نیست که تو کاری بکنی:8:نقل قول:
با سلام
چندتا سوال مهم دارم
1) میخواستم بدونم برد این مودمهای ADSL وایرلس دار چقدر هست ؟ مثلا اگه من مودم رو طبقه دوم بذارم و روشن کنم میتونم با وایرلس لپتاپ از طبقه اول بهش کانکت شم ؟ یعنی مانع و اینا ... روی سیگنالش خیلی تاثیر داره یا نه ؟
2)مودم Usrobotic با آسیاتک – شاتل و صبانت مشکل نداره ؟
3) یه موضوعی درباره ی اینکه اگر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده باشه باعث نویز روی خط تلفن میشه توی چند تا از پستها خوندم .با توجه به اینکه هنوز ADSL نگرفتم و طی یکماه آینده تصمیم دارم بگیرم نگران شدم چون سیمکشی ساختمون ما هم همینجوریه ولی من تا به حال که با دایل آپ کار کردم به مشکلی برنخوردم و دایل آپ رو با 45.2 تا 48 کانکت میشم و هیچ وقت کانکشن دایل آپ وقتی که به اینترنت وصلم قطع نمیشه یعنی کانکشنم قوی هست. حالا میخواستم بدونم که کانکشن ADSL حساس تر از دایل آپ هستش ؟ و ممکنه این موضوع برام مشکل ساز شه ؟ نویزگیری چیزی وجود نداره که این نویزی که برق رو خط تلفن انداخته رو حذف کنه؟ اگر بخوام که خط تلفن رو از یه خرطومی جدا رد کنم که یه عملیات حفاری باید پیاده شم!و اگه بخوام روکار عمل کنم در و دیوار پر سیم میشه و زشت هست ! چه کار باید کرد ؟:41:
:8:
ببین منوهای من اصلا" مثل مال شما نیست
در قسمت select service provider فقط گزینه داره به نام other service provider
در صفحه ی بعد در قسمت select driver type دو هست که یکی lan driver و دیگیری wan driver
صفحه ی بعد در قسمت vpi =8 vci=35
در قسمت پایینش Encapsulation :
3 تا گزینه داره که به ترتیب
RFC 2364 PPPOA TM LLC Encapsulation
RFC 2364 PPPOA TM NULL Encapsulation
RFC 2516 PPPOE Encapsulation
که شرکت گفت آخریشو بذار
در قسمت
Modulation هم 4 گزینه هست
T1.413
G.lite
G.DMT
Multimode
که اونم روی آخریش میذارم بعدشم که خودش شروع میکنه به کپی کردن
سرعت پی سی من برای دیال آپ شده 28 واسه همین نتونستم عکسایی که گرفتم رو آپلود کنم
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه
بعدشم مودم من دکمه ی ریست نداره گفتم مدلش D_link 200 که فقط usb داره
حامد
خوب تو اون قسمت select driver type گزینه لن رو انتخاب کن ببین اون جا حالت بریچ نداره اگه داشت LLC رو انتخاب کن
آقا اینکارو انجام دادم بغل ساعت مانیتور گزینه ای اومد به اسم local area connection 2
Speed=128
Status=limited or no connectivity
که
البته بازش میکنم زمانش داره میگذره مثل وقتی که به اینترنت وصلیم
اولش کنار این دوتا کامپیوتر ( همین علامته ) هیچی نبود ولی بعد از چند دقیقه یه علامت تعجب زرد اومده کنارش
بعدشم اینکه به اینترنت وصل نیستم چون هیچی رو باز نمیکنه
فکر کنم نزدیک شدم
راستی یه چیز دیگه من هنوز نفهمیدم که شما چطور گفتی که کانکشن نیاز نیست
من باز هم یه کانکشن ساختم و یوزر و پسم رو زدم ولی این بار ارور 691 داد
راستی من از شرکت تغییرات آی پی رو خواستم برای قسمت اینترنت پروتکل ولی گفت خودش میگیره لازم نیست وارد کنی ولی در عین حال بهم داد و وارد کردم حالا که وارد صفحه ی network connection میشم و رویarea connectioni
قبلی کلیک میکنم تنظیمات روی اون اعداد آی پی نیست
ولی با این روشی که شما گفتی خودش همون اعداد روگرفته
ولی وصل نمیشد
راستی دوتا گزینه ی LLC بود ومن اونکه bridge داشت رو زدم
میشه آیدی منو ادد کنی باهات بچتم؟ charli6669
باسلام خدمت تمام دوستان : من هر چه قدر دنبال مودم asus گشتم پیدا نکردم ولی نمایندگی شرکت انفرماتیک گستر برای خرید مودم usrobotics در شیراز پیدا کردم. حال می خواستم از تمام دوستان خصوصا" جناب آخوندجان و cleeev که بسیار فعال و با تجربه هستند بپرسم که با توجه به اینکه می خوام از نمایندگی صبا نیت ADSL بگیرم این مودم رو( usrobotics) بگیرم یا اینکه به پیشنهاد مودم اونها عمل کنم.:41::18:
یا اگر گفتند ما این رو پشتیبانی نمی کنیم چه کار کنم. واقعا" به راهنمایی تک تک دوستان احتیاج دارم چون خیلی خیلی ضروری است خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید. با تشکربسیار از شما
اصلا از خود شرکتا مودم نگیر که مودماشون از آشغالم آشغال ترن... صد رحمت به آشغال......... :27:نقل قول:
همون مودمای USRobotics رو از انفورماتیک گستر بگیر... در مورد مدلشم برو مغازه انفورماتیک گستر و حدود قیمتتو بگو راهنماییت میکنن... البته اطمینان حاصل کن که از "انفورماتیک گستر" داری مودمو میخری و به اسمای مشابه اطمینان نکن (مثل اینفورمیشن گستر و انفورماتیک گوستر و گیستر و...)... آرم انفورماتیک گستر یه کفش دوزک گنده س که روی کارت گارانتیشم هستش... گارانتیشم با این که تو جعبه هستش ولی دقت کن که باشه... infogostar.com
در ضمن مگه الکیه که بگن ما اینو پشتیبانی میکنیم اونو نمیکنیم... یه سری استاندارد هستن که در تمام جهان همینان... توی ایرانم همون استانداردا هستن که تمام مودمای USRobotics با تمام شرکتای اینترنت ایران به خوبی کار میکنن و مشکلی ندارن (به جز پارس آنلاین که باید حتما مودم از خودشون بخری وگرنه به شبکه شون وصل میشی ولی نمیگذارن بری تو اینترنت :18:)...
زنگ بزن صبانت بگو من مودم USRobotics (هر مدلی که خواستی بخری) دارم... میخوام از شما اینترنت بگیرم ببین چی میگه...
اگه گفت نمیتونی استفاده کنی بگو پس چرا تو شهرای دیگه دارن استفاده میکنن....؟؟؟ :27:
خود مرکز می کنه دیگه ، اما برای این که وقتت تلف نشه ، توصیه می شه که خودت قبل از قرار داد ، یه چک بکنی ببینی Pcm هست یا نه ، تو تاپیک آموزش گفتم راه هاشو ، اگر هم متوجه نشدی ، یه توک پا باید بری مرکز ( اگه از اون راه ها نتونستی متوجه بشی )نقل قول:
نه بابا من با تجربه نیستم ، دوستان تازه وارد هم اگه وقت بذارند و تاپیک ها رو مرور کنند ، یا خلاصه و آموزش رو مطالعه کنند ، مطالب خوبی داره ، با وقت نه چندان زیادی ، استفاده خوبی می شه کرد :10:نقل قول:
کلیو جان محبت کردند و پاسخ گفتند ، مشکلی نیست ، اما حتما قبل از خرید از سازگاری شرکت مورد نظر با مودم مطمئن بشید ، تا متضرر نشید یه وقت
یا حق :11:
آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟آخوند جان چرا ساکتی در مورد سوال سوم چیزی به نظرت نمیرسه ؟:19::20::10:نقل قول:
نقل قول:مطابق دفترچه راهنما مراحل زير و انجام دادم:نقل قول:
1. cd نصب كارت را اول اجرا كردم .
2. PC رو خاموش كردم ، كابل برق جدا كردم و در يكي از SLOTهاي خالي PCI كارت شبكه را وارد كردم.
3. كابل برق رو وصل كردم ولي هرچه كليد Powerرو زدم روشن نشد.
براي تست سيستم هم اين كارها را انجام دادم:
- كابل برق را چك كردم سالم بود
- كارت رو درآرودم ، سيستم روشن شد!
- گفتم شايد عيب از Slotايي كه استفاده كردم و يا با كارتهاي ديگه مشكل داره ولي وقتي همه كارتها را درآوردم و در Slotهاي مختلف امتحان كردم، بازهم جواب نداد.
- براي راه آخر هم Cmoc را پاك كردم و لي بازهم جواب نداد
با تشكر
با تشکر از آقا مهدی
ولی کارام هنوز ردیف نشد
1_ببینید من همون کارایی که مهدی گفت رو انجام دادم یعنی تنظیمات رو روی حالت LAN بعدشم روی LLC گذاشتم
حالا بعد انجام مراحل نصب روی دسکتاپم چیزی نمیاد به اسم ADSL dial up connection
بعدشم به من گفتین که نیاز به ساخت کانکشن نیست و وقتی از این طریق نصب کنم ... با زدن سیم تلفن به نت وصلم ....
ولی نشد ...
یعنی اون زیر کنار ساعتم علامت دو تا کامپیوتر میاد و وقتی روش کلیک میکنم زمانش داره میگذره ... مثل وقتی که به اینترنت وصلیم
ولی بعد چند دقیقه یه علامت تعجب زرد میفته کنارش
2_حالا من اومدم یه کانکشن pppoe ساختم که با اون کانکت شم ولی تا دیال رو میزنم یک ثانیه بعدش ارور 691 میده
حالا ایراد کار من کجاست؟
اگه قرار باشه من کانکشن نسازم پس چطور با یوزر و پسورد شبانم ( که با روزانم فرق داره ) کانکت شم
این دوتا سوالم رو جواب بدین
خواهشا"....
ببیننقل قول:
تو چرا قبل از این که کارت شبکه رو نصب کنی اومدی سیدی شو اجرا کردی :18:
اغلب کارت های کارت های شبکه plug&playهستند ونیازی به سیدی راه انداز ندارند البته می شه از سی دی شون هم استفاده کرد ببین تو اول هر چیزی رو که مربوط میشه به کارت شبکه از رو ویندوزت پاک کن بهد سیستم رو خاموش کن بعد کارت رو نصب کن ببین چی می شه
سلام ، ببخشیدنقل قول:
مورد اول رو نمی دونم
در مورد مودم یو اس ، فکر نمی کنم با آسیاتک و صبا مشکل داشته باشه ( کلیو که داشته ، هم آسیا بوده ، هم صبا ، اگه پست من رو می خونه ، بگه بی زحمت ، خودت هم می تونی تو پ خ ازش سوال کنی ، شاتل رو نمی دونم ، زنگ بزن ، بپرس
مورد سوم ، بذار اول یه کم سر به سرت بذارم ، زوده واسه این که الآن تصمیم بگیری ، بذار اول وصل بشه ، بعد ( دیدم توی پی تی یکی از رو گفته بود ، گفتم این رو بگم ، یه کم اذیت ات کنم :21: :31: :10: :11: یه وقت دلگیر نشی )
ببین ، زوده واسه قضاوت واقعا ، نویزی که تو دی اس ال هست ، تو دیال آپ نیست ، نمی تونی بگی چون با 48 کانکتی ، پس تمومه ، هم می تونه باشه ، هم نباهش
راهی که نیست ، باید جداش کنی دیگه ( اگه نویزی وجود داشته باشه ) سیم رو می تونی از زیر فرش رد کنی ، یا بیخ دیوار ، پایین ، بعد می تونی روش بست بکشی ( سیمانی ، گچی ، چیزی ، دقیقا نمی دونم چیه ، اما همونی که پایین دیفال می کشن برای درز گرفتن ، ما از دست مورچه ها ، بست می کشیم ، بابام می گه بست کشیدن ، با مواد اشتباه نشه ها :31: ) کثافت کاری داره ، اما تر تمیز تر در میاد ، دیگه سیم ات تو چشم نمیاد و ثابت می شه ، ضایع هم نیست .....
اگه واقعا می خوای ریسک نکنی ، بذار وصل بشه ، اگه مشکل داشتی ، این کار رو بکن .
راهی بود که به ذهن من رسید ، بقیه هم نظر بدن
یا حق
دوست عزیز سوال شما ربطی به این تاپیک نداره لطفا در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسیدنقل قول:
- من بر اساس آنچه كه در manual بود كار كردم. البته اينكاري را كه شما ميگي امتحان كردم هم نشد.
- براي تست كارت رو بردم گارانتي ايزي برام تست كرد سالم بود. طرف گفت كه ممكنه با مادبردم مشكل داشته باشه (Soltek) ميگفت اين كارت با بعضي مادربردهاي Giga مشكل داره. ازش خواستم تا با يه مدل ديگه عوض كنه، گفت نميشه ولي عوضش گشت يه كارت realtak پيدا كرد بدون هزينه اضافي و يا گرفتن كارت به هم داد ( دمش گرم)
- الام هم كارت رو امتحان كردم كار كرد.
در هر صورت دست شما هم بابت راهنمايي درد نكنه
حالا يه سوال ديگه، ميخوام با اين مودمه 2640 كه خريدم ، يه PC (با همين كارت شبكه كه مشكلش حل شد) رو با يك Laptop كه wireless داره رو شبكه كنم. يه Workgruop درست ميشه توش هر دو هستند ولي نميشه وارد ديگري شد. عيب از كجاست.
راستي انجمن شبكه رو هم خوندم چيزي پيدا نكردم. گفتم چون اين مودم ADSL شايد كسي اينجا قبلاً اين مشكل رو داشته.
تشكر
با سلام خدمت دوستان خصوصا" Cleeev عزيز امروز رفتتم نمايندگي صبا نت تو شيراز گفتم من مودم usrobotics خر يدم گفتند ما اين مودم رو پشتيباني نمي كنيم و بيا مودم هاي خودمون كه مودم ببر كه عبارت بود از maxnet _ smc - starnet - كه قيمت هم حدود 50 تا 55 بود شما ميگيد چه كار كنم و چه به اونه بگم ؟ با تشكر بسيار بسيار از شما دوست عزيز
اونا فقط دنبال منافع خودشون هستند وگرنه هیچ کس سازگاری مودم usrobotics رو نمیتونه نقض کنه. برو از یه شرکت دیگه سرویس بگیر . اینا سیاستهای شرکتشون اینطور اقتضا میکنه وگرنه با مودم usrobotics مشکلی ندارن.نقل قول:
:5:
Cleeev جان هفته پيش از خود شرکت يه مودم 9107 به قيمت 64t گرفتم
جعبه مودم پلپ بود ، ميخواستم از خود شرکت ----- نويز گير هم بگيرم که گفتن
داخل جعبه هست و... امروز که جعبه رو باز کردم از نويز گير خبری نبود ، و آدابتور دستگاه
هم وقتی تکونش ميدی صدا ميده (يعنی يه جسم خارجی مثل يه پيچ داخلش بازی ميکنه) من مودم
قبليم هم 5633 U.S.Robotics بود و خيلی راضی بودم ازش ولی ظاهراً انفورماتيک گستر هم ديگه از بابت مشتری خيالش راحت شده و...
من جای شما بودم ، مراجعه می کردم به شرکت ، اصلا هم کوتاه نیا ( تا جایی که جا داره :41: )نقل قول:
پ . ن : ما یه دوستی داشتیم ، خیلی مقتصد و صرفه جو بود ، این بابا گوشی اش مشکل دار شد ، برد گارانتی که فلش کنن ، در حالی که این قدر بلد بود که خودش فلش کنه ، اما می ترسید که بسوزه ، داد به شرکت و با قید و شرط ، اما شرکت نتونست خوب فلش کنه و سوزوند ، این دوست ما دهن شرکت رو صاف کرد ، تا اینجا که رییس شرکت ، مجبور شد که جلو چشم دوستم برد گوشی خودشو ، بذاره بای گوشی دوستم .:5:
شاید کلی وقت و هزینه و کلی هم ضایع بازی و شلوغ کاری کرده باشه ، اگه پولش رو می داد ، براش به صرفه تر بود ، اما این کار رو نکرد ، یه کم بیاییم بیشتر از وقت و هزینه مون بزنیم ، اما به شرکت ها یاد ندیم که می تونیم بهشون کولی بدیم ، با دولت این کار رو کردیم ، با شرکت ها دیگه این کار رو نکنیم لا اقل ....
مرسی
یا حق
حتماً پيگيری ميکنم، فقط ميخواستم اين دوستمون که خيلی از انفورماتيک گستر تعريف و تمجيد ميکرد
در جريان باشه...
سلامنقل قول:
جدی میگی ؟ من تازه میخواستم برم یه مودم وایرلس از انفورماتیک گستر بگیرم. :21:
با نظر آخوند جان موافقم ولی چه میشه کرد اینجا ایرانه دیگه:44::42:
شما توی کشوری که قوانین رعایت نمیشه هیچ وقت نمیتونی به کسی که زورش ازت بیشتره حرف بزنی .نه فقط بازار مودم شما هر چیز دیگری هم که بخوای بخری همین بساط هست.usrobotics یک شرکت آمریکایی هست و خودت که روابط ایران و ایالات متحده رو از من بهتر میدونی پس انتظار نداشته باش که یه شرکت آمریکایی توی ایران نمایندگی درست درمون داشته باشه و جنس سالم بده دست مشتری .:13:
در هر حال امیدوارم مودمت رو عوض کنه:5:
راستی من الان قیمت این مودم رو تو سایتش ()کد:http://www.infogostar.com/fax.asp
71 هزارتومن دیدم تو چطوری 64 خریدی نکنه به اینخاطر دست دومه !
نمایندگی ها فقط به فکر جیب خودشون هستند همون طوری که یکی از دوستامون اینجا گفت برای ADSLیه سری استاندارد های جهانی هست که تویه همه مودمها رعایت می شه.حالا این وسط یه شرکت نمی تونه بگه که من این مودم رو پشتیبانی نمی کنم (مگه استانداردهای جدیده من دراوردی داشته باشه) بهشون بگو چه طور تو شهر های دیگه از همین مودم دارن با شبکه صبا استفاده می کنن؟نقل قول:
بعد اگه خیلی اصرار کردن در مورد بقیه برند ها سوال کن D-link ASUS Tp-linkدیگه اگه با این سه تا برند هم مخالفت کردن:18: برو یه شرکت دیگه :20:
نقل قول:برو انفورماتیک گستر برات درستش میکنن یا عوض... یکی از دوستان هم اینجا مودم 9107 گرفته بود که یه مشکلی داشت و بردش انفورماتیک گستر بدون هیچ حرفی یه مودم نو بهش دادن...نقل قول:
عزیزان، انفورماتیک گستر شرکت خیلی معتبریه... توی ایران اگه چند تا شرکت درست حسابی هم باشن آواژنگ و انفورماتیک گستر و فراسو و گرین هستن... انفورماتیک گستر یکی از بهترین گارانتی های ایرانه و این خوبیشو تمام مجلات حرفه ای و غیر حرفه ای و هر کسی که یه کمی از بازار کامپیوتر ایران مطلع باشه بهش اذعان داره... شرکت انفورماتیک گستر تنها وارد کننده و گارانتی مادربردهای BioStar و مودمای USR و رم های OCZ (که همیشه دوستش داریم) هستش... واقعا شرکت کار درستیه... مطمئن باشید اگه برید اونجا هر کاری بتونن براتون میکنن...
شرکت آواژنگ بعضی وقتا مشتریاشو رد میکنه یا از مسئولیتشون شونه خالی میکنه (خودمم تجربه شو دارم) ولی من تا حالا چیز بدی در مورد InfoGostar نشنیدم...
برو امیدوارم که کارت راه بیفته............ :8:
عجب پدر سوخته ایه این صبانت... تا جایی که میتونه میخواد از مشتریا پول در بیاره... من خودم موقعی که میخواستم ثبت نام کنم تو هر مرحله ازم میپرسیدن مودم داری... منم با قاطعیت میگفتم آره دارم... یه بار یارو سه بار پشت تلفن پرسید مودم نمیخوای...؟؟؟!!! گفتم نه دارم........نقل قول:
تو سایت خودشون تو قسمت سوال و جواب آخرت (:دی) نوشته :
الان تقریبا همه شرکتا پدر سوخته بازی درمیارن و میخوان مودماشون که رو دستشون باد کرده رو بندازن به مشتریا... حتی آسیاتک که تو سایتشم نوشته هر مودمی که G.Lite و G.DMT و پشتیبانی کنه تو شبکه ما کار میکنه به مشتریاش میگه اگه از ما مودم نگیرید تو شبکه اصلا نمیتونید بیاید...!!! :31:نقل قول:
» من قبلا از یک شرکت دیگر خدمات ای دس اس ال دریافت کرده ام و می خواهم از سرویس Sabanet.ir استفاده کنم، آیا برای من امکانپذیر می باشد از مودم قبلی استفاده کنم؟
در صورتیکه با سیستم شبکه Sabanet.ir مشکلی بوجود نیاورد، می توانید از همان مودم استفاده کنید بنابراین باید مشخصات مودم شما توسط بخش فنی شرکت ،بررسی گردد
حالا چرا شرکتا نمیرن مودمای درست حسابی بدن به مشتریاشون به خاطر اینه که مثلا میره مدل چینی وتقلبی ASUS و D-Link رو میگیرن نصف قیمت بدون بعضی امکانات و میان بالاتر از قیمت بازار به مشتریباشون میفروشن... ولی اگه بخوان برن مودمای اصل و با کیفیت هر شرکتی رو بخرن براشون سود کمتری دارن و به همین خاطرم نمیرن مودمای درست حسابی بخرن بفروشن.......
بهشون بگو پس چرا دوستانم از مودمای USRobotics تو شبکه تون استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن...؟؟؟ چون تو کل کشور شبکه شون یکیه و همه آخرش وصل میشن به یه سرور...
میتونی هم از خودشون بگیری که بین مودمایی که گفتی SMC بهتره... حداقل یه اسم شناخته شده س که مدلا و جنسای خوبی میسازه... اسم مدلشو بپرس و تو سایت SMC نگاه کن ببین چیا داره و نسبت به قیمتش می ارزه یا نه... جنس خوبیه... اینجا هم بگو...
میتونی هم یکی از مدلای D-Link یا SMC رو انتخاب کنی زنگ بزنی بگی اینا رو دارم و دیگه نمیتونن بگن که از اینا پشتیبانی نمیکنن چون تمام مودمای یه شرکت سیستمشون تقریبا یکیه و فقط امکاناتشون فرق میکنه... مطمئنا اون مدل SMC که صبانت میده رو تو بازار هم ارزون تر و هم مطمئن ترشو میتونی بخری......
میتونی از بین مودمای ی که تو سایتش نوشته یکی رو انتخاب کنی (مخصوصا D-Link و TP-Link) و چون تو سایتشون نوشته دیگه نمیتونن بگن پشتیبانی نمیکنه... البته قبل از خرید ازشون بپرس که بعدا بهت گیر ندن که پشتیبانی نمیکنیم.............. اینم لینکش:
:20:کد:http://www.sabanet.ir/modem_install.asp
والا یکی از دوستای من یه مودم سیمفونی مشگی میخواست بخره برا فامیلشون خودش پارس داره زنگ زد گفت یه مودم میخوام بهش گفتن مودم فروشی نداریم فقط برای مشترکین تازه مودم میدیم دوست من اصلا انتظار این حرف رو نداشت به طرف گفته بود نمیدن اونم گفته بود پس تو مودمتو بده بمن برو برا خودت یه مودم بخر اینم با طرف رودرواسی داشت نمیتونست بگه نه من بهش گفتم زنگ بزن بگو رو مودمم آب ریخت سوخت اونم زنگ زد وخلاصه هرچی گفته بودن بفرست اینجا شاید درست بشه این یجوری از زیرش در رفته بود تا یه مودم بهش فروختن
خودم وقت نداشتم ، يه دوست برام برد و فقط آداپتور تعويض کردن ،سيم آدابتور جديد يه جورايینقل قول:
انگار از زير دستگاهه پرس رد شده...! ميکرو ف ی ل ت ر هم گفتن نداريم
من قبلاً با اين شرکت سر رم کينگ استون کار کرده بودم راضی بودم (تعويض بعد از 2 سال بدون مشکلی)
ولی اين سری دل چرکين شدم ، وقتی يه محصول و خود شرکت پک ميکنه . نبايد قبلش تست کرده باشه؟
با آواژنگ هم قبلاً کار کردم ، شديداً باهاشون به مشکل بر خوردم کار به دعوا کشيد ، آخر هم زير بار
نرفتن.
به هر حال ممنون رفقا
دوست عزيزم قيمت تو سايت به روز نيست ، ميتونی به شماره شرکت زنگ بزنی و قيمت به روز بگيرینقل قول:
با تشکر
سلام خدمت دوستان گل
شرمنه تاپیک مجزا واسه سوالم زدم چون نتونستم جوابی پیدا کنم
لطفا سریعا راهنمایی کنید(مخصوصا دوستان همارایی)
من تازه ای دی اس ال گرفتم نمیتونم کانکت شم واسم ارور678 مییاره
وی پی ای و وی سی ای رو هم درست وارد کردم
لطفا راهنمایی کنید
مودمم tp-link-TD8817
سلام خدمت دوستان گل
لطفا سریعا راهنمایی کنید(مخصوصا دوستان همارایی)
من تازه ای دی اس ال گرفتم نمیتونم کانکت شم واسم ارور678 مییاره
وی پی ای و وی سی ای رو هم درست وارد کردم
لطفا راهنمایی کنید
مودمم tp-link-TD8817
باید زنگ بزنی پشتیبانی و سوال کنی....نقل قول:
مشکل یحتمل برمیگرده به تنظیمات مودمت...
زنگ بزن راهنماییت میکنه
من مشکلم با آواژنگ این بود:نقل قول:
مادربرد رفیقم خراب شد که گیگابایت مال حدود 5 سال پیش بود... خودم که نتونستم به جایی برسم رفتم سایت گیگابایت از پشتیبانیش کمک خواستم (عجب سیستم پشتیبانی خوبی هم گیگابایت و هم ایسوس تو سایتاشون دارن) بهت یه بلیط میدن که اط اون به بعد توی اون صفحه عین یه تاپیک مطلب بررسی میشه و هی شما پست میزنید چند ساعت یا فرداش گیگابایت پست میزنه... خلاصه من گفتم اینه و اونه یارو دفعه اول گفتش برقو قطع کن و در کیس و............. گفتم خودم این کارا رو کردم... بعد چند بار پست به هیچ جایی نرسید گفتش که ببریدش پیش نماینده معتبر ما تو کشورتون یعنی آواژنگ سیستم (با لینک) براتون 100 درصد درست میکنن...
رفتم آواژنگ میگه که این دو سال گارانتی داشته سه سال خدمات که میشه 5 سال که تموم شده... گفتم هنوز 5 سال نشده حالا گیریم که شده خود سایت گیگابایت بهم گفتش که باید براتون درستش کنن... گفتش میتونی ببری تایوان بدی برات درست کنن مرتیکه.......... خواستم به گیگابایتیه گزارش بدم این رفیقمون بیخیال شد و سیستمشو نو کرد و هارد و گرافیکشو داد به من (:10:) من هی خواستم گزارش این آواژنگو به گیگابایت رد کنم هی یادم رفت که دیگه یادم رفتش تا الان... همین الان میخوام این کار رو بکنم......
شعار آواژنگ اینه: آواژنگ و باباژنگ کالای خوب و گارانتی خوب تر... آواژنگ برترین گارانتی در کل ایران و خاورمیانه از دید شرکت های معتبری که ما گارانتیشون میکنیم و از دید سازمان های داخلی... ما یه سری آشغال ضمانت شده به شما میفروشیم... آشغالایی که ما به شما میفروشیم رو میتونید به عنوان اثر هنری استفاده کنید چون روی این آشغال ها برای رضایت هر چه بیشتر شما چندین برچسب و کارت و کاغذ و هولوگرام گارانتی چسبوندیم تا شما خیالتون از بابات آشغالی که خریدید راحت باشه...... :27:
:8:
دوست عزیزم، بیا اینجا بپرس جواب میدیم بهت:نقل قول:
بررسی وضعیت Adsl در تبریز اینجا:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220031&page=117
سلام
دوستان اينطوري كه من توي نظرسنجي ديدم بيشترين استفاده از d-link هست. در صورتي كه تو سايت بسياري از اين شركتها زده "تجربه نشان داده سرويس ما با d-link مشكل دارد."
1- با اين وجود نظرتون چيه.
2- و اگر واقعا فرقي نداره ارزانترين مودم چيه كه برم بگيرم.
3- من مي خوام از داتك سرويس بگيرم در ضمن.
4- مودم دست دوم مي تونه مشكلات داشته باشه ؟ (اسكروچ بازي) :31:
با تشكر از راهنمايي شما:11:
با سلام
كسي هست كه مودم Dlink 2640T رو با شاتل امتحان كرده باشه؟
مثل كه شاتل ميگه از مودمهاي Dlink پشتياني نميكنه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز، فکر نکنم اینطوری باشه.
شاتل به دلیل اینکه از +ADSL2 استفاده میکنه، با مودمهای قدیمی که از این سرویس پشتیبانی نمیکردند، مشکل داشت. ولی اکثر مودم های امروزی (از جمله مودمی که گفتید) از +ADSL2 پشتیبانی میکنه.
در حالت طبیعی، نباید مشکلی باهش. ولی اگه از یه جای دیگه، مسئله ای هست، نمیدونم دیگه . . .
موفق باشید :11:
سلام به همگی.
من جدیدا مودمم رو عوض کردم و یک D-Link گرفتم که خاصیت اتو کانکت داره،الان نمیتونم تنظیمش کنم که دو تا کانکشن داشته باشه و روزانه رو خودش اتوماتیک کانکت میکنه،شبانه رو بهش میدم تا کانکت نشه قبول نمیکنه،یعنی حتما باید بعد ساعت 3 usr pass عوض کنم.
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
D-Link مدل Dsl200 هستش به قیمت 25 تومن.نقل قول:
من باهاش از 3 تا شرکت خدمات گرفتم،مشکلی نداشت.شرکتا این حرفا رو میگن تا مودم خودشون رو بفروشن،اگه دلینک بفروشن،چون قیمت معلومه،کم سود میکنن.دلیلش همینه و بس.
در ضمن در عالم شبکه،D-Link بهترینه.
Dsl200 یه مشکلی داره که اگه شما Vista 64bit داشته باشین،نصب نمیشه.و از +ADSL2 ساپورت نمیکنه.یعنی بری شاتل باید یه مودم دیگه بگیری مثل مدل 2640T