اقایون من تو این مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنمgain orzammar s aid for battling the blight لطفا راهنماییم کنید !
Printable View
اقایون من تو این مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنمgain orzammar s aid for battling the blight لطفا راهنماییم کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا بگو کجاش گیر کردی چون این قسمتش یکمی طولانیه.
بابا دمتون گرم.میشه در مورد این Return To Ostagar یکمی توضیح بدی ومثلا بگی چه شخصیتها و ماموریتهایی داره؟نقل قول:
راستی من دوباره تصمیم گرفتم اون نبرد نهایی برم چون قبل از اینکه اونو برم یه سیو داشتم.این دفعه درخواست موریگان رو رد کردم و بنده خدا گذاشت رفت:20:الان تا نیمه هاش رفتم.قبل از این که برم یه سوال داشتم این دفعه باید یه نفر رو قربونی کرد درسته؟ چون دفعه قبل من درخواست موریگان رو قبول کرده بودم و هیچ کسی نمرد.راستی یه سوال دیگه داشتم اگه الیستر رو قربونی کنم در این صورت که اون شاه هستش کی شاه میشه؟
RoT حدود یه نیم ساعتی بیشتر طول نمی کشه بر می گردی به Ostegar همون جایی که نبرد اول بازی با Darkspawn اتفاق افتاد و باید به دنبال مدارک و اسلحه ها و لباس Cailen باشی و همینطور تصمیم بگیری با جسد Cailen چه کنی و انتقامتم از گروهی که تو Ostegar مستقر هستندو بگیری . شمشیر و خنجر Duncan هم بعد از رویارویی با Risen Ogre می تونی بدست بیاری.نقل قول:
ببین یا خودت قربانی میشی یا Alistair یا Loghain که اگر انتخابش کرده باشی Alistair نیست تو گروهت. اگر Alistair فدا بشه Anora به تنهایی ملکه میشه. حالا من نمی دونم بعد از جنگ می تونی با Anora ازدواج کنی یا نه.
هه هه چقدر مظلومه ! دلم آب شد جدی ! ولی عکست خیلی خوبه صورت باید مشخص باشه که هست.نقل قول:
چند تا هم سوال هم داشتم :
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )
World Explored شما چقدر شد ؟ من 93 درصد
روي 49 % هم بازي تموم شد . چطوري صد در صد ميشه ؟ اصلا ميشه با يك Playthrough بازي رو صد در صد كرد ؟ ( مطمئناً جواب خير هست ! )
برای مثلا Skill های Survival باید Cunning بالایی داشته باشی و گرنه اجازه گرفتن اون Skill نمیده. برای من 100% هست جواب بله هست همیشه. ببین Auducan Thaig تو Deeproads رفتی ؟ Deeproads حتما چک کن. بعد سعی کن تمام Sidequest های قابل انجام را انجام بدی مخصوصا تو Denerim. اینم یه لیست :
کد:Ostagar
کد:
Korcari Wilds
Flemeth's Hut
Tower of Ishal
Lothering
Tavern
Lothering Chantry
Party Camp
Redcliffe
Redcliffe Village
Redcliffe Castle
Redcliffe Dungeons
Fade (you have to decide to save Connor to visit here, this can be missed)
Redcliffe Chantry
Windmill
Blacksmith's House
Dwyn's House
Kaitleyn's House (both floors. This one can be missed. Ask the boy what he is doing there.)
General Store
Tavern
Lake Calenhad Docks
Circle Tower
Pentagon portion of the Fade puzzle
Outer portion of the Fade puzzle (This is optional and can be missed. This is where your companions will be.)
Every floor on the tower.
Haven
Village of Haven
The Dragon's Lair (aka Wyrmling Lair)
Ruined Temple
House near the entrance of the town.
General Store
Frostback Mountains
Orzammar
Cairidin's Cross
Ortan Thaig
The Dead Trenches
Anvil of the Void
Aeducan Thaig (This one can be missed. It'll be available when you enter the Deep Roads though.)
Orzammar Commons
Proving Grounds
Dust Town (All houses within)
Diamond Quarter (All buildings within)
Brecilian Outskirts
Dalish Camp
West Brecilian Forest
East Brecilian Forest
Brecilian Forest
Elven Ruins (Upper and Lower)
Werewolf Lair
Denerim
Eleven Alienage (aka The Alienage)
Market District
Arl of Redcliffe's Estate
Royal Palace
Arl of Denerim's Estate
Fort Drakon (There are two parts. The first, you need to get arrested when you rescue Anora. The second is the battle with the Archdemon.)
Warehouse
The Pearl (Missable, but you can visit in the Pearls Before Swine side quest.)
Dirty Back Alley
Rundown Back Streets
Dark Alley (This one and the last two are all a part of the "Back Alley Justice" side quest.)
Deserted Building (You'll need to find Ser Friden's corpse and do "The Last Request" side quest.)
Royal Palace District (Optional spot during "The Final Battle". Defeat one or both of the Darkspawn generals to go here.)
"K" or "D" Hideout (You can only visit one of these. These come from doing the side quests for the Certain Interested Parties at the bar in Denerim Market.)
Quaint Hovel from the Unbound side quest.
Bann Federal's Estate from the Crime Wave side quest.
Side Quests:
Civil War - From the Chanter's Board in Denerim, Loghain's Push side quest.
Battlefield - From the Chanter's Board in Denerim, Brothers and Sons side quest.
Refugees - From the Chanter's Board in Redcliffe, Desperate Haven side quest.
Caravan - From the Chanter's Boardin Redcliffe, Caravan Down side quest.
Kadan-Fe Mercenaries - From the Trial of the Crows side quest. You need to have recruited Zevran. You also need to speak to Ignacio in the Denerim Market District. You'll get a note from a boy. Accept the offer and continue from there.
اینه مرحلش میگه برو داست تاون اما اونجا هیچی نیستش درضمن چرا هاواردها بهم حمله میکنن !؟
find and eliminate jarvia
infitrate jarvia hideout
باید به dust town بری و اونجا رو قشنگ بگردی و با همه صحبت کنی و همه خونه ها رو بگردی بعدش فکر کنم از یه فروشنده یه چیزی میگیری که میتونی اون در که قفل هستش رو باز کنی و به انجا بری.نقل قول:
در مورد اینکه چرا بهت حمله می کنند چون احتمالا طرف بیلن رو گرفتی بهت حمله می کنند چون این دو تا هر جفتشون میخوان پادشاه بشن.
دوستان یک کمکی بکنید!
من میخوام Quest Crime Wave رو بگیرم اما Slim Couldry رو پیدا نمی کنم!!!!!
لطفا کسی رویه نقشه بهم نشون بده! ( گفتن بعده خونه ی Goldanna هست بدبختی اینکه اونم نمی دونم کجاست! )
در ضمن من بعد کوئست Broken Circle اومدم ( شاید تا اون موقع نیامده! )
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت چیه؟نقل قول:
خونه Goldanna که فکر کنم خواهر الیستر هستش توی دنریم هستش و تا وقتی ماموریتی که مربوط به الیستر رو نگرفتی ظاهر نمیشه.
من این دفعه بنده خدا الیستر رو قربونی کردم:20: البته خیلی پایانش فرق نداشت.راستی کسی میدونه شماره های بعدیش کی ساخته میشه؟ فکر کنم حداقل یه چهار پنج شماره ی دیگه از این بازی بسازن چون blight مثل اینکه تموم نمیشه و هر چند سال یه بار دوباره ظاهر میشه.تازه اگه بخوان میتونن از blight های قبلی بازی بسازن چون فکر کنم این پنجمین blight بودش.
راستی من یه تقاضا داشتم نمیشه دوره آزمایشی من زودتر تموم بشه چون جواب 779 بنده خدا رو من چند ساعت پیش پست کردم ولی هنوز نیومده
منظوره من Slim Couldry هستش کسی که کوئست Crime Wave رو تویه Denerim میده!
امروز که رفتم Denerim یاده صندق وسطش افتادم! اما درش قفل بود! وقتی تحقیق کردم دیدم تویه کوئست Crime Wave مثل اینکه میتونی درشو باز کنی!
حالا دنبال این یارو ام الانم تویه کوئست Urn of sacret ... هستم! اما هنوز وجود نداره این یارو :13: تویه سایت نوشته بود بعده خونه ی Goldanna الان من کله دور و بر خونشو گشتم اما بازم چیزی نبود!
دوستان اینجا گیر کردم لطفا کمکم کنید ! در ضمن در این منطقه کسی نیست که به گروه من بیاد اون مسابقه ها مال چیه همونی که جنگ تن به تن هستش ؟
entering jarvia hideout
اگه اون ماموریت Urn of sacred ashes هستی باید بری پیش یه نفر در دنریم که اسمشو دقیقا یادم ولی خونش رو به روی tavern هستشنقل قول:
حالا دنبال این یارو ام الانم تویه کوئست Urn of sacret ... هستم! اما هنوز وجود نداره این یارو
دقیقا dust town بگرد بعد فکر کنم توی یکی از خونه های محوطه اصلی orzammar یه چند نفر هستن که باهاشون میجنگی و از تاجری که اون جا هست یه چیزی میگیری و با اون میتونی دری که در dust town قفل هست رو بازی کنینقل قول:
با رفتن به اون محله ی گدا نشینا اول برو تو اون مغازه بعد به یارو یه کم پول بده که تا دربارش باهات صحبت کنه بعد بیا دوباره با یکی دیگه از گداها اون وسط صحبت کن و بهش پول بده و ازش اطلاعت بخواه ، البته می تونی گولش بزنی هر چی میدونه بهت بگه و قول پول بهش بدی اما آخرش بزنی زیر حرفت :دينقل قول:
دوستان اینجا گیر کردم لطفا کمکم کنید ! در ضمن در این منطقه کسی نیست که به گروه من بیاد اون مسابقه ها مال چیه همونی که جنگ تن به تن هستش ؟
entering jarvia hideout
بعد می ری ته اونجا یه در هست برو توش یه گروه هستن با اونا مبارزه کن و بکششون تو محتویات لیدرشون یه کلید هست اونو بردار
برو همونجا اون دری که قفل بود رو با در باز کن و...
نه بابا چی داری میگی ؟ :دینقل قول:
مثل اینکه هنوز نمی دونی؟
من برایه باره سومه دارم بازی رو تموم می کنم!
یعنی اینجا واقعا هیچ کس کوئست Crime Wave رو نرفته؟
Salb3r جان کجایی که محتاجیم :دی
اون قضیه Urn رو گفتم که بگم کجایه بازی ام الانم 50% بازی رو رفتم!
ببخشید نمی دونستم:31: بگو ما هم بدونیم قضیه چیه:10:نقل قول:
سلام دوستان من به علتی نمی تونم یه چند روزی بیام . برای همین سوالی چیزی دارید امروز بپرسید.
شایان جان در مورد Crime Wave :
- باید Skill های Pickpocket ( جیب بری ) و Stealth را داشته باشی که طرف ظاهر بشه. اگر Pickpocket داشته باشی فقط ماموریت های دزدی از اشخاص برات هست اگر Stealth داشته باشی ( منظورم گروهت هست مثلا Leliana یا Zevran تو گروهت باشن و این Skill ها و Talent هارو داشته باشن ) ماموریت های سرقت از محل های مختلف برات باز میشه یا هردو.
وحید جاننقل قول:
من این دفعه بنده خدا الیستر رو قربونی کردم:20: البته خیلی پایانش فرق نداشت.راستی کسی میدونه شماره های بعدیش کی ساخته میشه؟ فکر کنم حداقل یه چهار پنج شماره ی دیگه از این بازی بسازن چون blight مثل اینکه تموم نمیشه و هر چند سال یه بار دوباره ظاهر میشه.تازه اگه بخوان میتونن از blight های قبلی بازی بسازن چون فکر کنم این پنجمین blight بودش.
راستی من یه تقاضا داشتم نمیشه دوره آزمایشی من زودتر تموم بشه چون جواب 779 بنده خدا رو من چند ساعت پیش پست کردم ولی هنوز نیومده
ادامه داستان در Expansion که حدود 3 ماه دیگه منتشر میشه به نام Awakening ادامه پیدا می کنه. بعد تاپیک جدا براش می زنم.
دوستان اینجا باید چیکار کنم ؟
find paragon branka for prince bhelen
باید به deep road بری و مکان های اونو قشنگ بگردی.ماموریت نسبتا طولانی است و بهت پیشنهاد می کنم اگه کاملا قوی هستی اینو تا آخر برو چون این بخش غول های زیادی داره. در ضمن فکر کنم آخرش در anvil of void اون زنه برانکا رو پیدا می کنی و بعدش دیگه نسبتا این ماموریت کوتوله ها تموم میشه.نقل قول:
اره خودم هم دلم براش سوخت . نبودي ببيني وقتي آخر بازي موريگان داشت ميومد طرفش چقدر ترسيده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هه هه چقدر مظلومه ! دلم آب شد جدی ! ولی عکست خیلی خوبه صورت باید مشخص باشه که هست.
برای مثلا Skill های Survival باید Cunning بالایی داشته باشی و گرنه اجازه گرفتن اون Skill نمیده. برای من 100% هست جواب بله هست همیشه. ببین Auducan Thaig تو Deeproads رفتی ؟ Deeproads حتما چک کن. بعد سعی کن تمام Sidequest های قابل انجام را انجام بدی مخصوصا تو Denerim. اینم یه لیست :
منظورم اونطور نبود اصلا صفحه ي انتخاب Skill به كل نمياد . شما با هر بار لول آپ شدن ميتوني يه Skill انتخاب كني يا آپگريدش كني ؟ در جواب اين دوستمون كه گفتن يه در ميان هست بايد بگم كه اوايل بازي با هر بار لول آپ شدن اين اجازه رو ميداد ولي حالا نميشه .
100 در 100 شدن هم بازم منظورم World Explored نبود ! Percent of Dragon Age Completed بود ! اگه اينو ميگي ميشه صد كرد يعني من با اين همه بازي كردن 51 در صد بازي رو از دست دادم ؟
تو Deep Roads هم همه جا رو گشتم ، Auducan Thaig هم رفتم . همون جايي هست كه كوييست Asunder رو ميگيرم و تكه هاي بدن يه نفر رو جمع ميكنم و آخرش هم با Altar... يه موجود مياد ؟ side quest هاش رو هم از ويكي دراگون ليست كردم .
راستي Grey Warden هاي گرامي چقدر زود Character Show رو فراموش كرديد ! شما بايد به Grey Warden بودنتون افتخار كنيد !
من تمام deep road رو گشتم اما اون زنه رو پیدا نکردم در ضمن deep road دو تا جا داره یکیش cardin s cross و اون یکی aeducan thaige هستش هر دوتاشو کامل گشتم اما اون زنه رو نتونستم پیدا کنم !!!!
شما باید سعی کنی دیالوگ ها رو درست بخونی.اگه بزنی دیالوگها رو بره اصلا نمیتونی بازیو بری.یه سوال دارم ازت این یارو اوگرن رو پیدا کردی؟ اگه پیدا نکرده باشی یه سری مکانهای deep road باز نمیشه چون اوگرن در این ماموریت اصل کاری است.بعد همه جاها هم یه راست توی نقشه نمیاد ممکن از یه مکان به یه مکان دیگه راه داشته باشه
واقعا از game spot توقع نداشتم چه طور به همچین بازی امتیاز 9.5 داده
بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
شوخی میکنه :27:شما به دل نگیرین .نقل قول:
شما مثل اینکه کلا با بازیهای RPG حال نمیکنی مگر نه اینطوری در باره یه شاهکار حرف نمیزدی .:10:
منم مثل شما از RPG بدم میومد ولی بعد از این بازی یه کم باهاش حال کردم .
از لحاظ گرافیکی نباید اینجور بازیها رو مقایسه کرد .(البته گرافیک بدی هم نداشت)
فقط gamespot به این بازی نمره بالا نداده تمام سایتهای معتبر هم نمره بالایی به این بازی دادن.
درکل چند روزی توی این تاپیک نیای بهتره:27:(شوخی )
چه ربطی داره ... من با rpg حال می کنم اما نه با این .... آدم باید تو rpg آزادی عمل داشته باشه (که کمی تو oblivion وجود داره ) نه این که عین یه فیلم با داستان بره اونم با این گرافیک فاجعه و گیم پلی مسخره وارکرفتی .... یکی من بزن یکی اون بزن ...اوج حیجانشم دو تا اسپل می زنی یارو دود می شه .... در هر حال من دیگه اینجا نیمیام چون پاک کردمش رفت ...
راجع به امتیازم که گفتی من از هیچ سایتی انتظار امتیاز درست ندارم غیر gamespot که شما می گین بقیه هم بالا دادن
گیم اسپاتم قبول داشتم چون نمرهاش واقعا درست بود ... مثلا civ iv 9.4 گرفته که تو تاپ 10 بازی های pc و فقط تو gamespot که نشون می ده کار این سایت واقعا درسته چون بقیه سایتها شعورشون به همچین بازی نمی رسه و به prince of persia که کل بازی شما یه نقطه ای که روی یه خط حرکت می کنی و بقیه نقطه ها رو می کشی و اندازه یه بند انگشتم هوش لازم نداره امتیاز بالا می دن
شما یکی از بزرگترین جوکهای سال 2010 رو گفتید:18::18::18:نقل قول:
شما توی هر سایت خارجی این حرفو میزدید باور کنید مسخرتون میکردند.اصلا شما واقعا این بازیو بازی کردین یا اینکه یه بازی دیگه رو میگین:31:
من حاظرم با شما هر چه قدر بخوای بدون تعصب در این مورد بحث کنم.اصلا آدم مگه بیکاره که الکی از یه بازی تعریف کنه بازیی که شاهکار هستش واقعا معلومه.اگه اهل بازی کردن سبکه نقش آفرینی باشی و بازی هایی مثل دیابلو-شبهای نوروینتر-بیلدر گیت و... رو بازی کرده باشی حتما این بازیو یه شاهکار میدونی.در مورد سیستم چنگیدن در این بازی اونجوری که شما فکر می کنید نیست درسته که شما مثل بازیهایی مثل پرنس و یا AC نمیتونید حرکات مختلف انجام بدید ولی دیگه خر تو خر نیست و یک شیوه خاص داره و باور کنید همه سایتها از سیستم جنگیدن بازی تعریف کردند و واقعا صحنه های زیبایی در بازی خلق میشه.در مورد گرافیک باید بگم که با این که من اصلا سیستم خوبی ندارم و در سطح پایینی این بازیو از لحاظ گرافیکی بازی کردم ولی با عکسهایی که دیدم مطمئن هستم این بازی از لحاظ گرافیکی برای یک بازی در سبک RPG یک بازی فوق العاده محسوب میشه.در ضمن من باید بگم که من با این سیستم ضعیف این بازیو دو سه بار تا آخرش رفتم و واقعا برام جذاب هست و واقعا این بازی آن قدر ویژگی خوب داره که دیگه گرافیک یه قسمت کوچکش هست.شما اگه اهل سبک نقش آفرینی کلاسیک باشی حتما از این بازی باید لذت ببری و من هر سایتی دیدم این بازیو حتی به عنوان یه منبع عالی برای بازیهای سبک نقش آفرینی دونستند و گفتند که واقعا باید بازیهای دیگه از این بازی الگوبرداری کنند.البته اگه ایشون اینجا نیاد عیب نداره من اینارو برای همه دوستان گفتم.
زیاد دقت نکنین ! این از اون آدم هاییه که میاد تویه تاپیک ها تیکه میندازه به شاهکار ها!:27:
من نمی دونم چی تویه گرافیک WOW دیدین که اومدین به گرافیک عالیه DA گیر میدین؟
طراحیه بسیار زیبایه گرافیکی این بازی همینطور هنری که به کار رفته تا اینا رو درست کنه واقعا زیباست! تو همون مرحله ی آخر یا همون مرحله ی Ostagar واقعا طراحیه هنری ساختمون ها زیبا بود! آدم حسه خوبی بهش دست می داد!
انگار که وارد یک قصر مجلل شدی دقیقا همون تیکه ای که با Duncan داشتی راه میرفتی و پشتت برجه ( اسمش یادم نیست ) بود! اون قسمت واقعا زیبا بود!
من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش:31:)و دلیل مهمتری هم که اعصابم خراب شده اینه که همینجا چند صفحه قبل تر گفتم بازیش مالیه همتون گفتین باحاله حالا این چیه ؟؟
.... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
حالا از گرافیک بگزریم ...
آقا اگه شما بازی پرینس رو که تنها چیزی که داره گیم پلی دست و پا شیکستشه حذف کنین و بجای اون یه گیم پلی وارکرفتی بزارین رو بازی و بازی رو با یه کتاب داستان که تو هر قسمتش شما می تونین یه دیالوگ انتخاب کنین( و حالا تنها خوبیش اینه که با توجه به دیالوگ شما بازی تغییر می کنه ) ترکیب کنین بازی که بدست میاد همین نیست؟ منظورم اینه که شما تو این بازی حتی یه لوکیشن درست ندارین همه چی دیده می شه .... چه طور بگم .. مثلا تو oblivion شما ممکنه بین کلی دارو درخت یهویی به یه در غار بر بخورین ... یا برین مثلا تو کمد یه بابایی کلی بگردین یه شمشیر خوف پیدا کنین ... همچین چیزی اینجا ممکمنه ؟ شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه ..... یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین ..... بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
کسی حرف منطقی داره گوش می دیم در غیر این صورت جواب نمی دم
شما فقط نکات منقی رو اشاره کردی .نقل قول:
بازی در کل فوق العاده بود
حالا ایشون اومد یه حرفی زد .نقل قول:
بهتر بود با یه لحن بهتر جواب میدادی .
شما فکر کنم عضو گروه مبارزه با بازی های شاهکار و یا عضو گروه مبارزه با بازی های سبک نقش آفرینی کلاسیک هستی:31::31::31:نقل قول:
ببخشید اینو میگم شما باید بری اول این بازیو یاد بگیری و بعد بیای اظهارنظر کنی.اگه بلد نیستی میتونی سوال کنی و فکر نکنم این سخت باشه.
در مورد برق زدن چیزها من فکر کنم بیشتر بازی ها این سبک این جوری باشه فقط توی بازی های ماجرایی شاید دقیقا معلوم نباشه ولی توی این سبک باید یه جوری معلوم باشه.بعد این بازی خر تو خر نیست بیشتر صندوق ها قفل هستند و شما تا مهارتش رو کسب نکنی نمیتونی بازش کنی. من مطمئن هستم شما سبک نقش آفرینی رو درست بلد نیستی و گرنه بازیی که کل جهان ازش تعریف میکنند دربارش این جوری صحبت نمی کردی.
فقط ماها نمیگیم برادر. کل جهان فکر میکنم این موضوع رو قبول داشته باشه. البته اونایی که این سبک رو میپسندن.نقل قول:
من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )و دلیل مهمتری هم که اعصابم خراب شده اینه که همینجا چند صفحه قبل تر گفتم بازیش مالیه همتون گفتین باحاله حالا این چیه ؟؟
دوست من این که نشد دلیل بد بودن بازی. یعنی یه بازی که روی درختش کلیک کنی یه سیب بکنه بخوره Health زیاد بشه این دیگه آخره بازیه؟؟؟نقل قول:
.... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
اتفاقا توی بازی گل های زیادی تو محیط پخش بودن که از اونا برای درست کردن potion استفاده کنی.
خوب سبکه بازی همینه عزیزم. پس با این توصیفات شما باید از بازی دیابلو هم متنفر باشین. چون دکمه alt رو که بگیرین تمام وسایل روی زمین High light میشه!!!نقل قول:
شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه
یعنی واقعا بازی اینقدر آسونه؟؟؟!!!نقل قول:
یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین
مطمئن باش یه کم دیگه بازی کنی این حرفت رو پس میگیری. اگه به همین راحتی بود بازی که مثل یه بازی شوتر میکشتی و میرفتی جلو الان این تاپیک 75 صفحه نمیرفت جلو که فکر کنم حدود 50 صفحه فقط پستا درباره ی اینه که اینجا باید چیکار کنم و کجا برم . . . !!
شما بری توی اورزامار نظرت عوض میشه.
شما اصلا داری اشتباه مقایسه میکنی. هر بازی Rpg رو که نمیشه با هم مقایسه کرد.نقل قول:
بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
نکنه توی Oblivion شما با کلیک موس جلو میرفتین. جنگیدن توی oblivion چجوری بود توی این چجوری؟؟؟!!!
بهتره سبک هایی متفاوت رو باهم مقایسه نکنی.
شما برو oblivion رو با fall out 3 یا Far cry 2 مقایسه کن. نه با این بازی.
موفق باشی.
شما اگه پست اول رو بخونی یه عنوان crpg رو با oblivion مقایسه نمی کنی
این بازی با diablo و Neverwinter Nights و ... مقایسه میشه نه با oblivion
یعنی می خوای بگی مبارزات نوبتیه؟!نقل قول:
تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما )
من که چنین چیزی ندیدم
سلام من در سرزمين كوتوله ها هستم و به اون غار رفتم و با اون موجودات كه مثل دايناسور هستند!(اسمشون يادم نيست) جنگيدم و با lord dace برگشتم به جاي اصلي حالا چطوذي اين دوتا كسي كه مي خواهند حكومت رو بدست بگيرند پيدا كنم
راستي وقتي يه در قفله كليد رو پيدا كني كافيه. يا بايد خودت كليد رو از منوها پيدا كرده و در رو باز كني. ممنون مي شم اگه كامل راهنايي كنيد
باید ماموریتها رو درست بخونی.اشتباه نکنم یه نفر بود که شما پیش هر جفتشون می برد.در ضمن اون ماموریت Anvil of void ماموریت آخر کوتوله ها هستش و شما در این ماموریت آخرش یه زنه به نام برانکا برات تاج پادشاهی رو میسازه و بعد شما اونو میتونید به هرکدام بدید و انتخاب با خودتون هستش و فکر کنم اصلش این جا هستش.نقل قول:
سلام من در سرزمين كوتوله ها هستم و به اون غار رفتم و با اون موجودات كه مثل دايناسور هستند!(اسمشون يادم نيست) جنگيدم و با lord dace برگشتم به جاي اصلي حالا چطوذي اين دوتا كسي كه مي خواهند حكومت رو بدست بگيرند پيدا كنم
اگه در نیاز به کلید داشته باشه و شما هم کلیدش رو داشته باشید روی در کلیک کنی کافیه و نیازی به چیز دیگه نداره.بعد بعضی درها نیاز به کلید نداره و باید با یک rogue اونو بازی کنی البته این شامل صندوق ها هم میشه.نقل قول:
راستي وقتي يه در قفله كليد رو پيدا كني كافيه. يا بايد خودت كليد رو از منوها پيدا كرده و در رو باز كني. ممنون مي شم اگه كامل راهنايي كنيد
البته اون Golem بزرگه هم میتونه براتون تاج رو بسازه. میتونین به زنه کمک نکنین و بکشینش.نقل قول:
شما در این ماموریت آخرش یه زنه به نام برانکا برات تاج پادشاهی رو میسازه و بعد شما اونو میتونید به هرکدام بدید و انتخاب با خودتون هستش و فکر کنم اصلش این جا هستش
آره درسته دوست عزیز.کلا اصل این بازی واقعا به این انتخاب هاش هستش.نقل قول:
راستی دوستان میخواستم یه چیزی بگم شاید البته جاش اینجا نباشه.تاپیکی به نام بازی های سبک نقش آفرینی تا حالا درست نشده درسته؟ من می خواستم همچنین تاپیکی بزنم و بیشتر در اون تاپیک به مسائل تخصصی و فنی بازی های سبک نقش آفرینی بپردازیم و به نقد بازی های جدید نپردازیم و فکر کنم اون جوری هیچ خللی توی تاپیکهایی مثل این تاپیک به وجود نیاد.
من این DLC رو دانلود کردم:
حجمش هم 449 مگه.کد:http://thepiratebay.org/torrent/5154694/Dragon_Age_Origins_DLC.ShareReactor
وقتی میزنم Install Selected رو Error میده !!! یعنی Status ــش رو مینویسه Error.
Dragon Age: Origins - Return to Ostagar [ViTALiTY] ENG [2010]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Developer: BioWare Corporation
Publisher: Electronic Arts Inc.
Genre: RPG
Release Date: World: 29 January 2010
Number of Players: 1 Player
Recommended Requirements:
Processor: Intel Core 2 (better)
Memory: 1 Gb RAM
Graphics: ATI Radeon X850 128MB (lub lepsza) NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB (or better)
The first episode pack for Dragon Age: Origins, Return to Ostagar allows players to exact their revenge and embark on a quest for the mighty arms and armor of the once great King Cailan when they revisit Ostagar, the site of the Grey Wardens' darkest hour, to reclaim the honor and learn the secrets of Ferelden's fallen king.
Return to Ostagar summons players to a new quest in which they will return to the fateful battleground in Ostagar where the Grey Wardens were nearly wiped out. Players will discover King Cailan's top-secret political agenda and go behind enemy lines to revisit a place that many feared had been lost to history.
کد:http://rapidshare.com/files/335846744/Dragon_Age_Origins_-_Return_to_Ostagar.rar.html
واسه نصب و اجرای این dlc به پچ ها نیازی پیدا نمیکنیم که ؟؟
آقا امکانش هست یه نفر تمام پچ ها و DLC هاشو تو یه پست بذاره ؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم ...
سلام من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی با این غولای شاخ دار بزرگ مشکل دارم چجوری اینارو بکشم ؟
مطمئنن در مرحله ی اول مشکل داری چون بعدش آسونه!نقل قول:
اسمه اونا Ogre هست! در مرحله ی اول میتونی حداقل تا نصف جون ببریش بعد بچرخونیش ! اینطوری راحت میمیره!
نقل قول:
حمتا خوب دقت نکردی یه بار دیگه برو بشتر دقت کن اگه پشیمون شدی بگو انسان جایزالخطاست