یه سوال دیگه هم برام پیش اومد می خواستم بدونم اگه بخوام تمام فایلهای یک فولدر رو جای دیگه کپی کنم(یه فایل نه همه فایلها و محتویاتش) چه جوری باید از دستور sudo cp استفاده کنمنقل قول:
Printable View
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد می خواستم بدونم اگه بخوام تمام فایلهای یک فولدر رو جای دیگه کپی کنم(یه فایل نه همه فایلها و محتویاتش) چه جوری باید از دستور sudo cp استفاده کنمنقل قول:
برای کپی کردن یه فلدر که از همون دستور cp با سویچ r- استفاده می کنیم : cp -rنقل قول:
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد می خواستم بدونم اگه بخوام تمام فایلهای یک فولدر رو جای دیگه کپی کنم(یه فایل نه همه فایلها و محتویاتش) چه جوری باید از دستور sudo cp استفاده کنم
اما برای کل محتویات فکر می کنم باید از * cp استفاده کنید . دقیق نمی دونم اما اگر بزرگان هم توضیح بدن ممنون میشم .
تا بعد ...
فکر کنم این مثال همه چیز رو براتون معلوم کنه:نقل قول:
cp file1.txt newdir (کپی فایل file1.txt در فولدر newdir که مقصد است).
cp *.txt newdir (کپی همه فایلهای با پسوند txt در فولدر مقصد)
برای کپی همه فایلها هم دیگه معلومه دیگه.
کلا برای آشنا شدن با دستورات cp در لینوکس از دستور man cp استفاده کنید.
خوب دوست عزیز شما بهتره اول کنکور رو بدی بعد به لینوکس بیای :46: چون که اولش وقت گیر هست برای یادگیری و بعد هم که یاد گرفتی اوونقدر جذاب هست که ولش نکنی و اینطوری کنکور رو از دست می دی :20:نقل قول:
ولی جدای از شوخی شما هر سوالی داری اینجا بپرس و دوستان هم جواب می دهند ولی قبلش در همین تاپیک یک سرچ بکن که قبلا جواب اگه داره دیگه تکرار نشه؛ اونطوری تاپیک مفید می مونه جای اینکه همش جوابها و سوالهای تکراری باشه.
در مورد مودم خوب :31: قبلا مفصل هم اینجا و هم در تاپیک مودم بحث شده، و البته بزرگترین خدمت 7.10 به شما عزیزانی که دایلاپ استفاده می کنید شناختن مودم هست :46:
من سفارش دادم رفتم بعدش چک کردم دیدم این نوشته رو داده تا جایی که من متوجه شدم از نوشته میگه تصویب نشده به نظر شما دلیلش چیه
این هم متن نوشته
4 CDs requested 11 hours ago. This request was not approved, so no CDs were shipped.
یک نفر بگه چی کاز کنم
این همه سوال پرسیدم کدومشو جواب دادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
ببین دوست عزیز من چند تا سوال واضح میپرسم و ومیرم خودم بعد بقیشو میفهمم ولی حتما باید جواب اینها رو بدونم!
1.یادته توی 2 تا پست قبلم گفتم درایو هام نیست وتوی پسته قبلی گفتم حل شد.آخه بار دوم که اومدم تو ubuntu درایو ها رو صفحه بود و تا خرخره پر ،ولی وقتی برای بار بعدی وارد شدم درایوه نبود ودر قسمت کامپیوتر و مدیا درایوها بود ولی توشون خالی:18:این یعنی چه؟اخه من برای اینکه بتونم از چیزهایی که از اینترنت برای لینوکس میگیرم استفاده کنم باید به درایو هام دسترسی داشته باشم.چکار کنم؟
2.نمی تونم کنکت بشم آیا باید چیزی دانلود کنم از کجا؟
3.این سوال رو برای سومین باره که میپرسم :آیا میشه هما 7.04 رو بر روی 7.10 نصب کرد؟؟؟:19:
فقط به این 3 تا جواب بدین یک دنیا ممنون میشم ومیرم تا بقیشو خودم بسرچم:11:
mer30 از تمامی دوستان:11:
سلام...
من چند تا سوال داشتم
می خواستم بدونم که
Single USer Mode رو چگونه از Ubuntu غیر فعال میکنیم که Root Password رو از ما نپرسه؟
و
در Ubuntu چگونه User Root رو به صورت گرافیکی Login میکنیم؟
ممنونم
... .
منظورت از قسمت اخر که کار و راحت کرده چیه من کانکشن(یا هر چی اسمش هست)درست کردم ووقتی کانکت و میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟!نقل قول:
برای کارت گرافیک هم به این آدرس رفتم
ولی وقتی اولین دستوری که میگه وارد میکنم ازم پسورد میخواد ولی نمیشه هیچی توش نوشت؟؟؟؟کد:http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide/Hardware
حالا دارم یه درایور 14 مگی از nvdia دان میکنم .ببینم چی میشه؟همینه دیگه
توی صفحه های 20،30 majrix جان گفتن اینو دان کن.درسته؟
چند تا از سوالاتون رو در این تاپیک جواب دادم :نقل قول:
در اوبونتو ۷.۱۰ یک برنامه هست به اسم Restricted Drivers که از این طریق احتمالا میتونی مودمت رو راحت نصب کنی.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=77904&page=16
دستت درد نکنه ...نقل قول:
کارم درست شدش ...
مشکل همون بودش که شما حلش کردی
تعدادی از راهنماهای اوبونتو را در تاپیک مقالات آموزشی فارسی لینوکس قرار دادم. امیدوارم دوستانی که تازه با اوبونتو آشنا شدند و تازه کار هستند نهایت استفاده را از این راهنماها ببرند:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1745833#post1745833
سلام بعد از مدت ها تونستم کانکت بشم (فقط به خاطر یه برنامه به اسم nokia pc suite کانکت نمیشد)
ولی وقتی وارده فایر فاکس میشم و لینکی رو وارد میکنم لود نمیشه cant find میده؟!
چکار کنم؟
این برنامه نوکیا مگه نسخه لینوکسی هم داره؟
نمیدونم ولی وقتی من از طریقwvdial اولین دستور رو دادم گفت مودمت بوسیله ی یه برنامه مشغوله
من چون قبلا یه همچین مشکلی توی ویندوز داشتم فکر کردم که کاره اونه وانیستالش کردم بعدش درست شد.
لا اقل سوالمو جواب میدادی ؟
بعدش این Magrix جان گفت برای فعال شدن صدا باید از توی رووت بری توی شل و بعد alsa conf رو اجرا کنی(البته اولش یه برنامه باید نصب کنی) حالا من برنامه رو نصبیدم ولی این رووت کجاست که من از توش برم توی شل...
و یکی دیگه توی تاپک شروع کار با لینوکس گفتیار روی هارد میشه درایور نصبید .
ولی شما که توضیح درست و حسابی ندادی؟؟؟؟
mer30 از تمامی دوستان
روی هارد درایور نصب کرد دیگه یعنی چی؟ عجیبهنقل قول:
و یکی دیگه توی تاپک شروع کار با لینوکس گفتیار روی هارد میشه درایور نصبید .
شما از کجا متوجه شدی که به اینترنت وصل هستی؟
سایت یاهو یا گوگل رو پینگ کن ببین چی جواب می ده
برای اجرای alsaconf
اگر از ubuntu استفاده می کنید این دستور رو بزنید :
sudo alsaconf
برای توزیعهای دیگه (مثل suse) اول دستور su رو بزنید و بعد پسورد بدید و بعد alsaconf رو اجرا کنید
امیدوارم مفید باشه
من درایور ه کارته گرافیک رو روی هاردم دارم و میخوام نصبش کنم؟نقل قول:
network monitor رو add کردم روش علامت قرمزه وقتی کانکت میشم علامتو ور میداره .مگه این کانکت شدن نیست؟
چهجوری پینگ کنم ؟
از ubuntu استفاده میکنم وممنونم:46:
و البته منتظر:46:
درسته می شه بسته ای رو که روی هارد هستش رو نصب کرد
ولی مسئله مهم اینه که بسته مورد نظر ورژنش درست باشه چون مشکل بسته های وابسته رو ایجاد می کنه و دردسر داره
اگر توی لینوکس به اینترنت متصل می شی بهتره که از همون envy استفاده کنی اگر نه ...
مثلا اگر فقط از داخل ویندوز به اینترنت دسترسی داری
بیا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته مورد نظر رو با توجه به سیستمت دانلود کن و با dpkg نصب کن و ...
dpkg -i /path/to/package.deb
این نظر منه حالا اگر کس دیگه ای راه بهتری بلده بگه
پینگ کردن اینجوریه:
ping yahoo.com
اقا من هر کاری کردم ورژن 7.10 نصب نمیشه در حالی که من ورژن 7.04 رو سیستم راحت نصب میکنم این هم صفحه ای که میاد و شاید بگم حدود 40 دقیقه وایستادم ولی باز یه نوشته های عین همین میومد فقط شماره اش بالاتر وپایینتر میرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم ؟
آدرس رو فک کنم یادت رفت بزاری
سلام به همه آقا ! ( و همچنین خانوم ! ) من یوبونتو ( اوبونتوی سابق ! ) رو نصبیده ام ولی تو کف این مودم مونده ام ! اصلا حیف نبود بیام لینوکس ؟ ویندوز تنها مشکلش آپتودیت کردن آنتی ویروسه اما این لینوکس اصلا وصل نمی شه !!! خواهشا آدرس هم می دید ، سر راست باشه ! نگید سر چهارراه دست چپ ! بفرمایید : www دات فلان . فلان دکمه رو پرس می کنی و فلان ! اینطوری ! سه روزه مغز من از بس sudo کرده ، سوسک شده اصلا ! این که همون ام اس داس خودمونه ! برنامه هم که هیچی به هیچی ! من فقط واسه این لینوکس رو نصبیده ام که آنتی ویروس نمی خواد . با این حساب ، 545423164934 رحمت به ویندوز ! البته خیلی ها هم مثل من ، فقط به خاطر آنتی ویروس علاقه مند به لینوکس هستند و به خاطر همین مودم ، متنفر ! کسی همت کنه و یک راهنمایی عمومی تو این وبسایت بذاره بد نیست . من به این سایت ها هم سر زده ام و چیزی گیرم نیومده : technotax linuxshop کد:کد:کد:http://linmodems.org/
ubuntu و خلاصه n هزار سایت دیگه ! اگه مودم حل بشه ، قطعا 4 تا دوست دیگه ام هم لینوکس می شن ! خیلی ممنون از همه و امیدوارم از سبک نگارشی من ، حالتون بهم نخورده باشه . ولی واقعا اعصاب آدم داغونه . هیچ کس تو دور و بری هاش لینوکسی نیستند و نمی شه از کسی پرسید . به هر حال متشکرم . راستی یادم رفت بگم مودم من اینه : D-Link DFM 562IS ممنونکد:http://www.ubuntu-ir.org/
اقا من هر کاری کردم ورژن 7.10 نصب نمیشه در حالی که من ورژن 7.04 رو سیستم راحت نصب میکنم این هم صفحه ای که میاد و شاید بگم حدود 40 دقیقه وایستادم ولی باز یه نوشته های عین همین میومد فقط شماره اش بالاتر وپایینتر میرفت
دقیق معلوم نیست
فکر کنم مشکل یا از cd یا از دیسک سخت هستش
چون می گید ورژن ۷.۴ رو قبلا نصب کردید پس احتمال اینک cd مشکل داشته باشه بیشتره
cd رو از کجا تهیه کردید؟
مطمئنید سالمه؟
من ازتهیه کردم جالب هم ubuntu و هم kubuntu همین مشکل رو دارم الان هم ورژن 7.04 ubuntu رو سیستم نصب ولی ورژن 7.10 نصب نمیشهکد:http://linuxshop.ir
حالا کسی یا جایی هست بتونم ورژن مطمین و سالمش رو تهیه کنم در ضمن از خودت سایت مجانیش هم که در خواست میدم این پیغام رو میده
2 CDs requested on 2007-10-18. This request was not approved, so no CDs were shipped.
موقع بوت از روی cd یک سری گزینه ها داره توی اونها ببینید قسمت تست cd داره یا نه
اگر داشته باشه می تونید باهاش cd رو تست کنید
برای درخواست cd یه اکانت دیگه توی اون سایت بسازید با یه ایمیل دیگه
من خودم سفارش دادم (۱ هفته پیش) برام فرستادن
انشاالله به زودی به دستم می رسه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ddavod
CDهارو روی یه سیستم دیگه امتحان کن اگر کار نکرد مطمئن باش اشکال ار دیسک هاست این لینوکس شاپ زیاد عملکرد خوبی نداره
سلام.
دوستان من چند روزی هست که ubuntu 7.10 رو نصب کردم ولی اصلا نمی دونم چه جوری وصل شم به اینترنت.
من از wireless استفاده می کنم.اگه میشه یه راهنمایی بکنید.در حد مبتدی راهنمایی کنید اخه خیلی از مفاهیم لینوکس رو نمی دونم.
ممنون:10:
سلام به همه آقا ! ( و همچنین خانوم ! ) من یوبونتو ( اوبونتوی سابق ! ) رو نصبیده ام ولی تو کف این مودم مونده ام ! اصلا حیف نبود بیام لینوکس ؟ ویندوز تنها مشکلش آپتودیت کردن آنتی ویروسه اما این لینوکس اصلا وصل نمی شه !!! خواهشا آدرس هم می دید ، سر راست باشه ! نگید سر چهارراه دست چپ ! بفرمایید : www دات فلان . فلان دکمه رو پرس می کنی و فلان ! اینطوری ! سه روزه مغز من از بس sudo کرده ، سوسک شده اصلا ! این که همون ام اس داس خودمونه ! برنامه هم که هیچی به هیچی ! من فقط واسه این لینوکس رو نصبیده ام که آنتی ویروس نمی خواد . با این حساب ، 545423164934 رحمت به ویندوز ! البته خیلی ها هم مثل من ، فقط به خاطر آنتی ویروس علاقه مند به لینوکس هستند و به خاطر همین مودم ، متنفر ! کسی همت کنه و یک راهنمایی عمومی تو این وبسایت بذاره بد نیست . من به این سایت ها هم سر زده ام و چیزی گیرم نیومده : technotax linuxshop کد: کد:کد: کد:کد:http://linmodems.org/
ubuntu و خلاصه n هزار سایت دیگه ! اگه مودم حل بشه ، قطعا 4 تا دوست دیگه ام هم لینوکس می شن ! خیلی ممنون از همه و امیدوارم از سبک نگارشی من ، حالتون بهم نخورده باشه . ولی واقعا اعصاب آدم داغونه . هیچ کس تو دور و بری هاش لینوکسی نیستند و نمی شه از کسی پرسید . به هر حال متشکرم . راستی یادم رفت بگم مودم من اینه : D-Link DFM 562IS ممنونکد:http://www.ubuntu-ir.org/
عزیزان عزیز ! الهی قربونتون برم ! من تو تهران هستم . یکی شماره تلفن ثابت اش رو به من sms بزنه تا من در اولین فرصت باهاش تماس بگیرم و من رو راهنمایی کنه چطوری تو اوبونتو مودم اینترنال خودم رو نصب کنم ؟ به خدا من فقط واسه اینکه اینترنت ایمن داشته باشم اومدم تو لینوکس و اوبونتو رو خوشم اومد . حالا چیکار کنم ؟ لینوکس بهتر کسی سراغ داره ؟ لطفا یک sms بزنید و شماره خودتونو بدید . این هم شماره موبایل من : 09124350197 منتظرم یا اینکه یک راه حلی پیش پای من بذارید . آخه من چه گناهی کردم تو این دنیا اومدم ؟ دست خودم که نبود !
منوچ عزیز
۱- توی تاپیک مربوطه بحث رو پیگیری کن
۲- لطف کن پست بیهوده نده
این کارتو چند بار تکرار کردی ٬دیگه اخطار نمی دم
------------------
محمد جان با وایرلس کار نکردم مخصوصا توی اوبونتو
ولی توی گوگل جستجو کنی به جوابت می رسی
مطلب در این مورد زیاده
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_ch
کافبه که مودم وایرلس شما با پورت lan وصل باشه
راهنمایی اینکار توی تاپیک هست
در ضمن مشخصات مودم هم رو بنویس
توی همین جا یعنی تاپیک اوبونتو؟نقل قول:
این جا برید یه برنامه برای نصب کارت گرافیک معرفی کرده حتما باید کار راه انداز باشه
البته خودم هنوز تست نکردم چون سیدی ubuntu 7.10 دستم رسیده خراب
در ضمن اگه کسی جایی مطمین داشت برای خرید ورژن 7.10 حتما بگه ممنونش میشم
این هم لینکی که گفتم ببخشید یادم رفته بود
کد:http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html
چجوری میشه از اوبونتویی که داریم استفاده می کنیم یه سی دی یا دی وی دی لایو درست کرد ؟
نرم افزارهایی هم که توش نصب کردیم توی سی دی یا دی وی دی کار می کنن ؟
دوستان گرامی درود بر شما ...
من الان از ورژن 7.10 استفاده میکنم و برنامه Wine رو هم اینستال کردم ... یه دی وی دی بازی Enemy Territory Quack Wares هم گرفتم که میخواهم اینستالش کنم ... وقتی روی فایل setup.exe کلیک میکنم برنامه میخواد که نصب بشه ولی یه پیغام میده که نمیشه اونرو روی win NT,me,2000,98,xp نصب کردش ... فکر میکنم که نیاز به ویستا داره ... حالا چجوری میشه با Wine سرش رو شیره بمالیم که فکر کنه روی ویستا داره اینستال میشه ؟!!!
راستی من میخواستم از توی درایو " آ " یه فایل رو آپلود کنم ... یه باکس باز میشه که تا دسکتاپ رو تونستم ازش کشف کنم ولی درایوها رو نه ... اون پت درایوها چیه ؟! توی روت و سیستم و بوت و ... گشتم ولی نپیداییدمش .
آیا کسی رو 7.10 بازی اینستال کرده ؟! مانند Steam ... اگه هست یه زحمت بکشین و بهم بگین که چجوری اینستالش کنم ... منظورم اینه که بجز Wine باید نرم افزار دیگه ای یا چیز دیگه ای اینستال کنم یا ... ؟!
تا حالا که روی لینوکسم بازی اینستال نکرده بودم و دنبالش هم نبودم که یاد بگیرم ولی حالا کارم گیره .
با سپاس .
نمی دونم
برو تو سایت wine ببین اصلا پشتیبانی می کنه
اگر نه که مجبوری از همون cedega استفاده کنی
دیگه خودت می دونی
من فقط 2 تا بازی رو روی لینوکس اجرا کرده ام
1- call of duty 1 با wine
2- torcs که خودش لینوکسیه
پارتیشنها رو توی media/ می تونی پیدا کنی
سلام رفقا شاید این سوال من به بحث شما ربطی نداشته باشه منو ببخشید.
من تو سایت اوبونتو سفارش دادم 2 تا سی دی برام بیاد امروز پیغام زیر رو دیدم برام اومده.
2 CDs requested on 2007-10-26. 2 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-10-30. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
الان که مطمئن شدم ارسال شده می خوام بدونم در هنگام دریافت سی دی ها باید مبلغی رو پرداخت کنم یانه.
من که ورژن 7.04 رو سفارش دادم پولی ندادم ورژن 7.10 هم باید مجانی باشهنقل قول:
توی کشور درب پیتی مانند ایران شاید ... نرمالش که نه ... من تاحالا 3 سری مختلف اوبوتو رو که سفارش دادم هر 3 سریشون هم رسیدند ... اگه پستچی تلکه ات نکنه و تیغت نزنه ، نباید پول بدی ... رایگانه :46:نقل قول: