دوستان میشه یه لطفی کنید و لینکه mobileinstalation را برای دان بزارید.
Printable View
دوستان میشه یه لطفی کنید و لینکه mobileinstalation را برای دان بزارید.
MobileInstallation 2.2.1
[html]http://depositfiles.com/files/xul09upcy[/html]
دوستان من یه چند تایی سوال داشتم
برای ریختن عکسهای دگه چطوری باید بریزم مثلا من یک فولدر 35 تایی عکس ریختم بعد میخوام یک فولدر دیگه بریزم هیچ منوی فعال نیست که من عکسهای دیگه وارد کنم . وقتی فولدر دیگه ای میریزم ان فولدر قبلی پاک میشه چه کار کنم که بشه فولدر عکس وارد کنم ؟
سوال بعدی که دارم
میخوام یک فیلم که در سه فایل هست به چه پسوندی باید تبدیل کنم تا بتونم داخل ایپادم بریزم ؟
طوری پسوندش عوض بشه که از نظر مدت زمان فیلم کم نشه
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
سلام
اگه کسی جواب منو بده در پست 719 ممنون میشم
نقل قول:
سلام دوستان
اول می خواستم ببینم مدل های 3g با 2g یعنی چه ؟
و اینکه ایا ورزن های فریم ور در قیمت ها هم تاثیر داره یا که نه ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
عزیز 3g ماله آیفونه و ربطی به آیپاد نداره.1g و 2g ماله آیپادن که 2g جدیدتره و اسپیکر و دکمه ولوم داره.نقل قول:
خیر ورژن رو قیمت تاثیری نداره.
بی زحمت پست 723 منم جواب بدید
چون فوری هست ممنون میشم
ممنون
یک سئوال دیگه
آیا در ipod بازی و برنامه مثلا دیکشنری را می توان نصب کرد ؟ یا اینکه فقط فایل ویدئویی و صوتی میشه اجرا کرد ؟
یه نفر اگه امکان داره آدرس یه کانورتور خوب بده کرک شده و کامل ممنون میشم
عزیز اگه یکم وقت میزاشتیو ایت تاپیکو میخوندین جواب همه سوالاتونو میگرفتین.نقل قول:
بله بازی و دیکشنری میشه روش نصب کرد البته مخصوص سیستم عامل مک رو فقط میشه نصب کرد.
بفرما عزیزنقل قول:
[html]http://www.farashare.com/users/247/soft/media_player/JetAudio_7.1.9.4030_Plus_VX_retail_%5Bp30download. com%5D.zip[/html]
پسوردشو بهت پیام خصوصی میدم.
سلام دوباره لطفا به این سوال من جواب بدین طول و عرض lcd آیپاد چنده اگه خط کش دارین میتونین برام اندازه بگیرید ؟و آیا برای فیلم دیدن مناسبه؟
اصولن صفحات lcd این جور وسایل را با اینچ می سنجند که مال آیپاد 3 اینچ هست ولی چون شما گفتید من به mm براتون به دست آوردم :75 در 50 میلی متر هست که به نظر من واسه فیلم دیدن خوب باشه.:20:نقل قول:
مگه 3.5 اینچ نیست؟!
درسته عزیز 3.5 اینچه.نقل قول:
اقایون چرا به پست من جواب نمیدید ؟
سوال من فوری است
خواهشا به پست 723 جواب کامل بدهید
راجعبه عکس اطلاعی ندارم چون خودمم همین مشکلو با آیفونم دارم.نقل قول:
عزیز با کانورته فیلم به mp4 میتونید بریزین رو آیپاد و با تغییر فرمت هیچ تغییری در مدت زمان فیلم بوجود نمیاد و فقط در سایز تصویر و حجمش تغییر ایجاد میشه.
ممنون از راهنماییتون.من سرچ کردم ولی این برنامه رو نتونستم واسه دانلود پیدا کنم.اگه براتون زحمتی نیست میشه یه لینک معتبر واسه دانلود بزارید.نقل قول:
این برنامه های مفتی مفتی رو از کجا پیدا کردید:46:
سپاس.
ممنون اوگتای عزیز من یه کم کار کردن با این برنامه برام سخته یه توضیح کوچیک میدی ممنون:13:نقل قول:
مرسی عالی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو اجرا میکنی عزیز بعد میری قسمت Convert video قسمت Output Format رو که باز میکنی دستگاه های مورد نظر رو میاره که شما آیپاد رو انتخاب میکنی.بعد زیرش یه گزینه ی دیگه داره که مدل آیپاد و سایز و فرمت رو انتخاب میکنی اگه میخوای بیتریت صدا و تصویر روهم تغییر بدی قسمت Output setting میری و به دلخواه تغییر میدی.Add file اینام که دیگه کاری نداره.
موفق باشید.
این gps ایپاد در خارج از کشور قابل استفاده می باشد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
ایپاد تاچ جی پی اس ندارد.و تنها آیفون جی پی اس دارد.......
ولی شما با مپش میتونید محل خودتون پیدا کنید و اونم به خاطر استفاده از wi-fi میباشد.یعنی شما وقتی به شبکه وای-فای نزدیکتون متصل میشید آدرس اون شبکه بیسیم میشه محل شما داخل نقشه.فکر کنم با شعاع خطای 20متر
:11:
نقل قول:
بله ببخشید اشتباه شد منظور بنده هم همون مپ بود
و ممنون از جوابتون
سلام من یک IPOD toUCh 1g 16 GB خریدم با packe shager grifin و یک هدفون creative ep570 250 تومان
خوب خریدم یا نه ؟
میخوام JB کنم لینک اموزش رو بدید
قیمت جهانیش که 299$ هست
اگر مرحله ای در JB اشتباه بریم مشکل دار میشه ؟IpoD
الان من نیاز به اپدیت firmwar دارم؟
کد:http://myup.ir/files/kvp5xqgcq6zogcws4f81.jpg
مبارک باشدنقل قول:
شما 1g گرفتین یا 2g?:11:
1g!نقل قول:
الان من 2.2ریخته برام خودم 2.2 رو ندارم فایلشو
میخوم بدونم میشه الان رو IPOd من 2.2 هست جیلبریک کنم یا باید 250 مگ دوباره FW دانلود کنم؟!!
سلام.
بنده فردا عازم تهران هستم برای خرید یک فروند PMP! یکی از گزینه هام Ipod Touch 32 Gig هستش. برای خرید کدوم مراکز از پایتخت یا غیر اون معتبر هستن و اینکه لوازم جانبی آی پاد مثل شارژر برق و هدفون و کیف یا کاور رو از کجا میشه گیر آورد؟
موقع خرید حتما باید دقت کنم که 2G باشه؟ اگه 1G باشه ضرر خواهم کرد؟ برای خرید آی پاد به چه نکاتی باید توجه کنم؟ در مورد لوازم جانبی چطور؟ برای شارژر و هدفون تعریف مارک Griffin رو خیلی شنیدم، گزینه خوبیه آیا؟
حدود قیمت تاچ 32 گیگ + شارژر و هدفون تقریبا چقدر میشه (البته می دونم سوالم احمقانه ست! sorry! فقط میخوام محدوده قیمت دستم باشه).
خیلی ممنون و شرمنده بخاطر تعدد سوالاتم! آخه قضیه رفتنم یهویی شد!
شرمنده دوست عزیز ولی من از جیلبریک 1g هیچ اطلاعی ندارم ولی تو صفحات ابتدایی با ید راهنمایی کرده باشند و اگر نه سایت ipodtouchfans بهترین مرجع برای شماست.نقل قول:
پیشاپیش مبارک باشه.نقل قول:
من یکبار هم توضیح دادم درسته که اپل نمایندگی تو ایران نداره ولی گرفتن از یه وارد کننده که خودش یه چیزی به اسم کارت گارانتی میده بهتر از هیچیه.
اگر به پستم در 2صفحه پیش مراجعه کنید کامل تر توضیح دادم.
لوازم جانبیشم همون پایتخت دارن به طور مثال به من یه کیف چرمی ساده رو 30 تومن پیشنهاد داد.:2: و یه شارژر رو هم همینطور .ولی شما سعی کن حتما یه قاب یا کیف تهیه کنی.اگر بتونی invisible shield برای آیپادتون تهیه کنید که عالی میشه چون اگر قاب یا کیف تهیه کنید به نظرم اون جمال و جبروتش از بین میره:31:.
ولی شما یه نکته رو به یاد داشته باش از همون مغازه ای که آیپادتونو گرفتین باقی لوازمو تهیه نکنید.قیمت خون پدرشونو میگن!نامرداا:19:
قبل از عید 32 410 بود ولی از قیمت های بعد از عید اطلاعی ندارم.متاسفم
در مورد تفاوت نسل 1 و 2 به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید
من JB کردم حالا باید mobile installation بریزم ولی کجا باید بریزم با Ifunbox
دوسته عزیز قبلا توضیح داده شده یه مرور بفرمایید جواب میگیرید.
سلام سلام 100 تا سلام به آیپاد دارا من هم خریدم حالا چندتا سوال دارم این cسیدیا چیه به چه دردی میخوره برای گرفتن برنامه چیکار کنم سورس چیه به چهدردی میخوره با سورس چیکار میکنن یه توضیح کامل و جامع درباره سیدیا و سورس میخواستم ویه سوالدیگه برای کدوم کار باید از ف ل ت....ش ک ن استفاده کنم ممنون
16 گیگ 300 تومن
جان من یک راهی بدید از app store دانلود کنم!! 1009
عزیز تمام این سوالات تو همین تاپیک جواب داده شدن.لطف بفرمایید و سر ما منت بگذارید و تاپیکو مطالعه بفرمایید.نقل قول:
درود
من تو ipod shuffle نمیتونم آهنگ بریزم با itunes هم میخوام بریزم نمیشه هر بار که میریزم بعد از کابل جدا میکنم آهنگا توش نیست کمک کنید
ارور 1009 مربوط به لیست کشورهایی که اپل به اونها خدمات نمیده و طبق معمول اون کشور ایرانه!نقل قول:
شما نیاز به v*p*m یا نرم افزار تغییر آیپی احتیاج دارین که تو بخش دانلود نرم افزار همین سایت کلی ریخته....:10:
شما چه طوری اهنک میریزی؟؟؟؟نقل قول:
بعد از اینکه اهنگاتو ریختی تو ایتونز یا پلی لیست درست کردی تیک سینک موزیک رو بزن.
و بعد از پایین سمت راست sync رو بزن و وایسا تا بار بالایه صفحه پر بشه...
دوستان من الان تموم کردم تمام صفحات را ولی یه سوال برای استفاده از سیدیا باید به اینترنت وصل باشی یا نه اگه نه خوب پس چه جوری برنامه یهو از کجا میاد تو آیپاد ؟
سوال بعدی بنابر شایعه ها iphone جدید در راه هست خوب مسلم هست که اپل همینجوری بیکار نمیشینه و آیپاد جدید هم میزنه و تنها تفاوتش حتما دوربینش هست من این سوال را دارم زمان دقیق فروش آیپاد 2g و آیفون 3g کی بوده ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوستان.
برای آیفون و آیپاد تاچ داریم سعی میکنیم بخش مجزا راه بندازیم تا تمام مباحث مربوط جمع بندی بشه و کلوپ مخصوص خودمونو داشته بایم پس درخواست داشتم از عزیزان هرکی که مایل به انجام این کاره درخواستشو بگوش مدیرا برسونه تا بتونیم بهتر از قبل ادامه بدیم.
موفق باشید.
دوستان میشه یه چند تا بازی یا برنامه توپ به من معرفی کنید من که تا حالا موفق نشدم یه چیز به درد بخور دانلود کنم.
برای نصب برنامه ها باید به اینترنت وصل باشی.نقل قول:
ولی برای پاک کردن اونا یا سرچ زدنشون نیازی نیست.
ببین هیچ چیز ۱۰۰ درصد نیست. همه چیز ۱ june مشخص میشه. ۴۰ روز دیگه. اما طبق گفته ی هکرا فریمور ۳ برای ۳ مدل دستگاه جدید طراحی شده.
به احتمال زیاد یک ایپاد و یک ایفون جدید در راه است.
تا اونجای که یادمه تری جی اول جون پارسال معرفی شد.
ایپاد دو جی هم فکر کنم تو کنفرانس اکتبر بود.
ایفون دو جی هم اول جون دو سال پیش شروع به فروش کرد. حدود شیش ماه قبلشم معرفی شد.