نه دیگه فکر نمیکنم ایرانسل تا این حد احمق باشه!!نقل قول:
الان که اپراتور سوم داره میاد اینکار صد در صد به ضرر ایرانسل خواهد بود
تمام دنیا هر روز خدماتشون رو افزایش میدن ایرانسل هی کم میکنه!!!!:41:
Printable View
نه دیگه فکر نمیکنم ایرانسل تا این حد احمق باشه!!نقل قول:
الان که اپراتور سوم داره میاد اینکار صد در صد به ضرر ایرانسل خواهد بود
تمام دنیا هر روز خدماتشون رو افزایش میدن ایرانسل هی کم میکنه!!!!:41:
دوست عزیز من بارها به 700 زنگ زدم و مشکلم رو حل نکردن، به هیچ کسی هم توسیه نمیکنم بزنگه
[/COLOR][QUOTE=italia88;6675238]اون برای از ما بهترونه:31:نقل قول:
اما جدا از شوخی این مورد 20 تومنی اون موقعی بود که ایرانشل قاطی کرده بود و هر کیلو استفاده رو 500 تومن !!!! :18: حساب کرد پام :41:
با 700 هم تماسیدم برای این یه مورد کاری از دستشون برنیومد:2:
ایرانشل چون من مشتری قدیمیشم همیشه به من حال داده و انواع و اقسام مشکلا رو روی من آزمایش کرده... :19:
دوستان ایرانسل اینترنت نامحدود ارائه میده؟قیمتش چه قدره؟ سرعتش نسبت به gprs همراه اول چطوره؟
نامحدود که قبلا میداد. الان هم به صورت بسته های 125mb 600mb 2000mb ارائه میداد که اونم دیگه نمیده.
فقط دلم میخواد این اپراتور سوم کارش بگیره تا حداقل یک رقیب جدی برا ایرانسل باشه . دیگه دارم از دستش خسته میشم.
نقل قول:
شما سرعت GPRSایرانسل رو با همراه اول مقایسه می کنید؟
سرعت ایرانسل خیلی بهتر همراه اوله!!! همراه اول زیاد تعریفی نداره!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
شما مطمئن باش ایرانسل از اپراتور سوم کم نمیاره و ازش عقب نمیمونهنقل قول:
هسته اصلی شبکه ایرنسل بر پایه 3G هست و خیلی راحت میتونه نسل سوم ارئه بده به نظر من این همراه اول هست باید به خودش یه تکونی بده و این شبکه قدیمی رو به روز کنه!!!
سلام
من میخام خط ایرانسلم را gprs ش را غیر فعال کنم اخه خودش بعضی وقتا وصل میشه و شارژ کم میکنه
چطورب باید قطع کرد؟
بر تو تنظمیات کانکشن گوشیت و اونجا یه آی پی الکی بهش بده و یا اینکه بهش پسورد بهش بده یعنی فیلد پسورد رو پر کن اینجوری حتی یک بایت هم رد و بدل نمی کنه!
چی شده امروز کد قبول نمی کنه؟ چه مرگشه؟
اگه منظورت از کد بسته های GPRS هست تا پایان جشنواره پائیز فعال نمیشن!نقل قول:
خاک بر سر بی شعورشون.پس ما چیکار کنیم که گرفتار اینا شدیم.باز اون همراه اول با این که سرعت و تکنولوژیش کمتره ،انقدر نامردی نمیکنه دیگهنقل قول:
شما درست میگی ایرانسل نباید بسته ها رو 20 روز مونده به پایان جشنواره غیر فعال می کردنقل قول:
انشاالله با خبر های خوشی که در زمستان خواهید شنید جبران میشه.
این حشمواره زمستونی ایرانسل که میگید از کی شروع میشه؟
الان بسته gprs من تا 22این ماه اعتبار داره بعدش اونوقت باس سماق بمکیم؟؟ مملکته داریم؟؟ :41::13::19:
اصن حجمی با زمان نامحدود نداره بگیریم؟
از اسمش که مشخصه جشنواره زمستانی ( از اول زمستان)نقل قول:
نه دوست عزیز فعلا هیچ کدوم از طرح های تشویقی ایرانسل فعال نمیشن!
سلام دوستان.
طرح ها دوباره فعال شدن.
مثل دفعه قبل هستن.
125 مگ
600 مگ
و فكر كنم 2 گيگ.
هيچ تغييري نكردن ولي فعال شدن..ميتونيد استفاده كنيد.
ممنونم.
دوست عزیز تغییرات از اول جشنواره زمستان هست!نقل قول:
دوستان من الان زدم فعال شد مثل قبل هست هیچ تغییری نکرده یه ماهه دو گیگ
ولی فکر کنم از اول زمستان دوباره عوض شه
بله دوست عزیز تغییرات کلی از اول زمستان هست.نقل قول:
هنوز تغییرات مشخص نیست؟
من 22ماه گذشته یک ماهه رو فعالش کردم برای اولین بار، الان بازم همون 22باید کدشو وارد کنم؟ اگه الان بزنم کنترشو از الان شروع میکنه؟
دوست عزیز کد فعال سازی هیچ تغییری نکرده شما هر موقع که کد رو وارد کنید از همون موقع اعتبار واستون فعال میشه!نقل قول:
جشنواره زمستان طرح ها چه تغییری میکنه ؟ کسی اطلاع داره
دوست عزیز تغییر بسته ها در جشنواره زمستان یه احتمال هست. ولی ایرانسل برای رقابت با اپراتور سوم شاید این کار رو انجام بده!نقل قول:
اگه تغییرات باشه مثلا چقدر ؟ تا چه حد؟
یا نا محدودمیشن یا حجمشون افزایش پیدا میکنه به صورتی که نیاز مشترکین برطرف بشه!نقل قول:
تا 12 روز دیگه مشخص میشه . . . به نظر بنده هیچ تغییری صورت نمیگیره . .. این شرکت ها اینقدر پ د ر س و خ ت ه هستند که حد و اندازه نداره . . . فقط به فکر جیب خودشون هستند
پرتال یا فروشگاه برنامه های کاربردی که با نام تجاری «چارسوی ایرانسل» عرضه شده، قرار است اپلیکیشن های مبتنی بر سیستم عامل های رایج تلفن همراه از جمله جاوا، سیمبین، اندروید و... را که در گروه های متفاوت و توسط توسعه دهندگان داخلی و خارجی تولید شده به کاربران ایرانسل عرضه کند. چارسوی ایرانسل بستری برای کسب درآمد توسعه دهندگان اپلیکیشن های اسمارت فون و تبلت از طریق عرضه برنامه های تولیدی خود (به خصوص برنامه های بومی) فراهم خواهد آورد. البته باید ببینیم با وجود این همه گزینه های متنوع، کاربران تا چه حد از این فروشگاه آنلاین ایرانسل استقبال می کنند.
پیامک صوتی ایرانسل
در این سرویس یک تلفن گویا در اختیار شما قرار می گیرد تا پیام خود را حداکثر در ۶۰ ثانیه ضبط کنید و آن را به مشترکین ایرانسل یا سایر اپراتورها ارسال کنید. این کار می تواند از طریق اس ام اس، پیام چند رسانه ای و یا تماس تلفنی خودکار انجام شد. علاوه بر این امکان پاسخگویی صوتی و دسترسی به صندوق پست صوتی از طریق تلفن ثابت و دیگر خطوط تلفن همراه فراهم خواهد بود.
مودم وایمکس وای فای جیبی
از محصولات جدید ایرانسل یک مودم جیبی است که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وایمکس را بدون نیاز به برق شهری برای کاربران فراهم می کند. این مودم با قدرت گیرندگی بالا و بدون نیاز به تقویت کننده، دارای امکان WiFi هم بوده و از طریق رابط USB شارژ می شود. جالب اینکه اندازه آن واقعا کوچک بوده و به راحتی درون جیب جا می شود و بدون دردسر آن را همه جا به همراه خواهید داشت.
شارژ از طریق تلفن گویا
ایرانسل در ادامه گسترش شیوه های شارژ سیم کارت، تلفن گویایی را برای این کار راه اندازی کرده که مشترکین می توانند با پیگیری راهنمای این تلفن، سیم کارت اعتباری خود را شارژ کرده و یا صورتحساب سیم کارت دائمی خود را پرداخت کنند و از مزایایی همچون شارژ شگفت انگیز نیز برخوردار شوند. در این سرویس امکان دریافت شارژ محدود به ارقام موجود بر روی کارت های شارژ نبوده و مشترکین می توانند رقم مورد نظر خود را بین ۱۰۰ هزار تا یک میلیون ریال شماره گیری کرده و به مبلغ شارژ را دریافت کنند. پرداخت در تلفن گویای ۷۱۷ از طریق کارت های شتاب انجام می شود و بیشتر به درد کسانی می خورد که امکان شارژ سیم کارت با وارد کردن کد را ندارند (مانند کاربران تبلت ها).
از ديشب بسته ها فعال شده.آشغال تر از هميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 يه صفحه گوگل رو با اينترنت ادج نميتونه باز کنه.من رو ايپد گذاشتم واقعا خيلي خيلي تعطيله.
"""""""""""""""""""""""""" رايتل جان کجايي؟""""""""""""""""""""""
ایرانسل هم مثل همراه اول خودشو گ ه زده . . . ببینیم رایتل چیکار میکنه
شاید توی یه منطقه خاص سرعت کم باشه که اونم به عوامل زیاد بستگی داره و این دلیل نمیشه که کم بودن سرعت رو به کل نسبت بدیم!نقل قول:
شايد شما مشكل انتن دهي داشته باشيد.من الان دارم از بسته هاي اينترنتش استفاده ميكنم و مشكلي نداره.نقل قول:
از ديشب بسته ها فعال شده.آشغال تر از هميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 يه صفحه گوگل رو با اينترنت ادج نميتونه باز کنه.من رو ايپد گذاشتم واقعا خيلي خيلي تعطيله.
این چند روز چقدر سرعتش ت خ م ی شده :2: با مودم GSM امتحان کردم همین بود.با موبایل هم تست کردم همین گ و ه بود.گند زده به اعصابم.
با خودم فکر کردم بهتره وایمکسش رو بخرم منتها دیدم اونم شرایط بیخودی داره.نوشتن مودم رایگان میدیم به شرط خرید اشتراک 6 ماه به صورت یکجا،منتها من تو هیچ کدوم از تعرفه هاش قسمتی برای این موضوع ندیدم
مشکل افت سرعت شاید واسه منطقه شما باشه و کلی نیست اکثرا دارن استفاده میکنن و راضی هستند.نقل قول:
من امروز برای اولین بار از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم نمیدونم شاید بستگی به منطقه داره ، ولی سرعت خیلی خوبه ، البته یه چند وقت پیش یه آنتن نزدیک خونمون زدن (نمی دونم ایرانسله یا همراه اول) حدود 100 متر باهاش فاصله داریم و این که این آنتن ربطی تو سرعت داره یا نه نمی دونم
همراه اول که تعطیله اینجا ولی ایرانسل سرعتش خیلی خوبه
100% آنتن دهی توی سرعت تاثیر داره هرچی سیگنال دریافتی شما بیشتر باشه کیفیت هم بالا میره.نقل قول:
اقا هي نگيد شايد و بايد.
اين سرويس لعنتيش بايد 128 باشه.من روي آيپد گيم دارم که بايد اول بازي به سرورش وصل شه .اصلا نميشه!!!
آخه اين که نشد اينترنت.در بهترين جاش هم براي لود يه صفحه 1 دقيقه بايد واستاد.در هر صورت اصلا اسمش اينترنت نيست.خدايا کي ميشه ما هم به يه اينترنتي وصل شيم که حداقل حقوق مصرف کننده رعايت بشه.
"خوبه که ما اينترنت رو نساختيم .فقط يه سيم وصل کرديم بهش و هي اطلاعات مي کشيم و بعد از دوبله سوبله قيمت و ----- و هزار سنگ ديگه با بدترين وضع مي ديم دست مردم"
سرعت اتصال 115.2 هست . البته طبیعیه که پینگ کمی بالا باشه .
سلام
دوستان الان شما سرعت دانلودتون چقدره ؟ ( بیشتر مد نظرم کسانی هستند که رو PC استفاده میکنن )
در ضمن تو این چند روز وضعیت سرعت جستجو تو گوگل برای شما چطوره ؟ منکه دهنم سرویس میشه یه چیز رو سرچ کنم
سرعت دانلود من وقتی شبکه خلوت باشه 32~35 هست موقعی که شبکه شلوغ باشه بین 20 تا 25نقل قول:
منم با گوگل مشکل دارم هم با ADSL و هم با ایرانسل!
شما از مودم GPRS استفاده میکنید ؟نقل قول:
نه Nokia 5230نقل قول: