یکی جواب بده
Printable View
یکی جواب بده
سلامـ ..نقل قول:
افــزونه ی DownloadHelper فایرفاکس .
http://www.mediafire.com/?4yutyb10zrl33cq
پســوورد: p30day.com
پ.ن : اگــه از Ip آمریکا (وی ... ن) بهره مندی از همون IDM استفاده کن کارتو راه میندازه چون در برخی مواقع همـ همین افــزونه نیاز به Ipــی غیر از آی پی ایران داره !
INTERNET DOWNLOAD MANAGER نرم افزار قدرتمندی است که فایلهای سایت های تیوب رو می یاره پایین فقط کافی ویدیو پخش بشه تو گوشه سمت راست ویدیو یا وب پیج کادر مستطسیلی ظاهر میشه که نوشته : OWNLOAD THIS VIDEO
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
البته نسخه برنامه internet download manger باید جدید باشه . 5 به بعد ترجیحا.
دوستان من از داخل یوتوب که کلیپ دانلود میکنم وارد اینترنت دانلود منیجر میشه و میزارم اتوماتیک همه رو دانلود کنه بعد که یه فایلی مثلا 200 مگابایت بود رو تا 99 درصد دانلود کرد بعد قطع شد بعد دوباره آدرس رو بازسازی میکنه از اول دانلود میکنه؟؟؟ چرا اینجوری هست لینک های یوتوب؟؟ در صورتی که همون لینکی که قبلا داخل اینترنت دانلود منیجر وارد شده دوباره وارد همون میشه کلیپ رو دانلود میکنم یعنی آدرس فرقی نکرده ولی چرا اینطوری میشه؟؟؟؟
اول ازهمه دانلود منیجرخودتون بایک برنامه آنیستالرپاک کنید بعدش آخرین ورژن دانلود منیجرنصب کنید همچنین کرک برنامه رو هم چنج کنید پ ر و ک س ی که برای دانلود منیجر خوردتون تعریف میکنید تغییر بدین واسه دانلود کرکم میتونید ازتاپیک پایین استفاده کنید:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178&page=18
سلام .
لطفا يه نرم افزار معرفي كنيد كه بتونم كليپ هاي انلاين رو با اون ببينم. Adobe flash player رو نصب كردم
ولي بازم وقتي ميخوام فيلمي رو ببينم ميگه بايد flash player نصب كنم.
سلامنقل قول:
Flash and Video 0.3
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/download-flash-and-video
نقل قول:
خـُبــــ فلش پلیرتون باید بروز رسانی بشه .
http://get.adobe.com/flashplayer
km player
gom player
and ...
یه نــــــــرم افزار برای تبدیل فایل هـــــا به FLV می خــوام؛ لطفـــــا!
سيلام بر شما دوستان... :40::11::40::11:
سوالي داشتم كه در يكي از تايپك هايي كه يكي از دوستان زده بودن عنوان كردم ....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6459406#post6459406
و علاوه بر اون مي خواستم بپرسم آيا افزونه اي براي اينترنت اكسپلورر وجود داره كه بشه با اون از سايت يوتوب دانلود كرد؟
و دوم اينكه چرا افزونه ي اپرا بر روي ورژن هاي جديد Opera قابل اجرا نيستند؟ آيا اخيرا افزونه جديدي عرضه شده؟
یک ------ ازقسمت تنظیمات برای idm خودتون تعریف کنید باید درست بشه یا idm خودتون با یک برنامه آنیستالرکامل پاک کنید ازنوع نصبش کنید ببینید درست میشه ازپلا گین Easy YouTube Video Downloader برای ie میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
کد:http://www.ieaddons.com/en/addons/detail.aspx?id=442
ممنون از شما دوست عزيز :11:
اين قسمت كه گفتين:
به نظر شما چقدر كارساز هست؟نقل قول:
یک ------ ازقسمت تنظیمات برای idm خودتون تعریف کنید
در اين باره (ساخت ------ براي دانلود منيجر) اگه يه توضيح كوتاه بدين ممنون ميشم.... :35:
تو قسمت options دانلود منیجر میرین اول بعدش طبق عکس گزینه اول فعال کنید بعدش یک ------ تعریف کنید البته قبلش idm همونطور که گفتم با یک برنامه آ«یستالر کامل پاک کنید ازنوع نصب کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشكل دانلود از سايت you tube دارم اين ------ راازكجا بايد پيدا كنيم ؟
اقا من با idmمي خوام دانلود كنم ولي يه كارجالب ميكنه بعد از اينكه فيلم فلش به طوركامل پخش شد ميتونه دانلود كنه قبل ان اصلا نمي تونه دانلود كنه وخطا ميده كه سرور اجازه نميده دانلود بشه
سلام بر شما.... :11:نقل قول:
اقا من با idmمي خوام دانلود كنم ولي يه كارجالب ميكنه بعد از اينكه فيلم فلش به طوركامل پخش شد ميتونه دانلود كنه قبل ان اصلا نمي تونه دانلود كنه وخطا ميده كه سرور اجازه نميده دانلود بشه
براي من هم يك چنين اتفاقي مي افته.. كه در پست هاي قبليم در تايپكي ديگه هم به اين موضوع اشاره كردم...
با هر مرورگري كه استفاده كنم باز هم همينطوره.
ولي اوايل اينطوري نبود... دو سه ساليه اينطوري بازي درمياره :13:
" به نام او "نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز.:20:
البته مطمئن نیستم که این کاملا درست باشه پس اگه غلطی بود دوستان تصحیح کنن.:46:
سایت یوتیوب و غیره برای اینکه بخوان فیلمهایشان رو پخش کنن این فیلمها به چند قسمت تقسیم میشه و وقتی ما برای تماشا یا دانلود میریم مرورگر این اطلاعات رو میگیره و کنار هم میچینه و حالا برای پخش یا دانلود می فرسته. آدرس ها در سایتی مثل یوتیوب که میخواد از فیلمهاش مواظبت کنه هرچند وقت یکبار تغییر میکنند که در IDM برنامه نویسان توانستند که تشخیص بدن از چه الگوریتمهایی برای تغییر آدرس استفاده میکنه و تونستن آنها رو پیش بینی کنن:21: پس وقتی دیگه نمی تونه از آدرسی که داره دانلود بکنه به آدرسهای بعدی میره تا دانلود دوباره شروع بشه.
امیدوارم درست بوده باشه.:20:
موفق باشید.:11:
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
" با نام او "نقل قول:
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.:20:
من فکر میکنم به خاطر اینه که اون سایتهایی که اینجوری میشه فیلمها رو بستن و یا برای افراد خاصی باز هست برای دانلود. وقتی فیلم تا آخر پخش میشه در حقیقت فیلم در کامپیوتر شما ذخیره شده به خاطر همین IDM میتونه استفاده کنه.
امیدوارم درست گفته باشم.
موفق باشد.:11:
من وی ال سی پلیر میخوا کی داره !!؟؟
که فایل های یو تیوبو میخونه !
سلام
من یه نرم افزار میخوام که فیلمهایی که به صورت آن لاین پخش میشه رو ذخیره کنم، یه برنامه آموزش زبان تو سایت bbc فارسی هست که تا چند روز پیش فایلاش قابل ذخیره بود حالا دیگه نمی شه (یا اینکه من بلد نیستم، میشه اون سایت رو هم ببینید شاید راهی به ذهنتون خورد)
ممنون
با برنامه idm ببینید میتونید اینکارانجام بدین یعنی حین پخش فیلم آیکن برنامه idm ظاهر بشه که بعدش شما بتونید فیلم بگیرین یا اینکه برنامه bandicam نصب کنید بعدش بعد گزینه رکوردش انتخاب کنید تا فیلم شما رو حین پخش رکورد کنه :20:
تاپیک bandicam
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=498065&highlight=bandicam
به نظر من از مرور گر فایرفاکس به همراه اکتنشن downloadhelper استفاده کن
سلام میشه بگین نحوه کار کردن download helper جگونه است؟
" با نام او "نقل قول:
دوست عزیز برنامه VLC Player یه برنامه رایگانه که می تونید خیلی راحت با جستجو دانلودش بکنید.
و اینکه این برنامه تنها برنامه ای نیست که می تونه فایلهای یوتیوب رو بخونه برنامه قدرتمند KMPlayer هم می تونه انواع فیلمهای یوتیوب رو پخش کنه. که اون برنامه هم رایگان هست و میتونید به راحتی با جستجو دانلود نمایید.
این افزونه وقتی به فایرفاکس اضاف بشه طبق شکلی که قراردارم شما روی اون فلش کلیک میکنید بعدش یک منو باز میشه که میتونید فرمت ذخیره قایا تصویری و همچنین محل ذخیره اون فایل مشخص کنید اگربااین برنامه هم نشد باید ازهمون برنامه bandicam استفاده کنید .نقل قول:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود و سلام :11:
چرا وقتي براي دانلود از سايت يوتوب از افزونه ها استفاده ميشه و يا اينكه از سايت هاي مخصوص دانلود استفاده مي كنيم.. از چندين نوع پسوند مي تونيم براي دانلود يك ويدئو استفاده كنيم؟ چرا بعضي از ويدئوها داراي پسوندهاي بيشتر و بعضي ديگه پسوندهاي كمتري دارند؟ آيا اين سوندها زير مجموعه فايل هاي ويدئو خود يوتوب هستند يا اينكه تبديل و دستكاري ويدئو هست برا تغيير در حجم اون؟!
كيفيت اورجينال خود اون ويدئويي كه در يوتوب قرار گرفته كدوم يكي هست؟ آيا دانلود از طريق دانلود منيجر ويدئوها رو با كيفيت اوليه دانلود مي كنه؟
و در ادامه سوالاتم:
از بين ليست پسوند فايل هايي كه براي دانلود وجود دارد بهترين كيفيت كدام است؟ (با توجه به اينكه flv ظاهرا پسوند اصلي و اوليه ويدئو هست)
در بين خود فايل هاي FLV، كدام كيفيت بهتر از همه ست؟
مثلا:
›› Download FLV ‹‹ - 240p
›› Download FLV ‹‹ - 360p
›› Download FLV ‹‹ - 480p
آيا با كيفيت ترينشون، كيفيت اوليه ويدئوي يوتوب در حال پخش رو داره؟
ممنون :11:
" با نام او "نقل قول:
با درود و سلام :11:
سلام خدمت شما دوست عزیز و تمام عزیزان انجمن
من حدس می زنم که منظور شما همون FLV و MP4 هستش که خوب این پسوندها که هر کدوم دارای یک نوع کیفیت هستش رو برای کسانی که میخوان و بسته به نوع و سرعت اینترتی که در دسترس دارند متفاوت قرار دادند (در خود سایت یوتیوب) که تا این افراد انتخابهای زیادی داشته باشند.نقل قول:
چرا وقتي براي دانلود از سايت يوتوب از افزونه ها استفاده ميشه و يا اينكه از سايت هاي مخصوص دانلود استفاده مي كنيم.. از چندين نوع پسوند مي تونيم براي دانلود يك ويدئو استفاده كنيم؟
خوب اینم به خاطر سلیقهی آپلودر (کسی که ویدئو را در سایت قرار میدهد) و در دسترس بودن انواع متفاوت کیفیت ویدئو میباشد.نقل قول:
چرا بعضي از ويدئوها داراي پسوندهاي بيشتر و بعضي ديگه پسوندهاي كمتري دارند؟
من فکر میکنم که اگر افراد مثلا ویدئویی با کیفیت 1080p آپلود بکنن خود یوتیوب اونها رو به کیفیتهای پایینتر تبدیل میکنه و قرار میده مثل 720p یا 480p و... .نقل قول:
آيا اين سوندها زير مجموعه فايل هاي ويدئو خود يوتوب هستند يا اينكه تبديل و دستكاري ويدئو هست برا تغيير در حجم اون؟!
بالاترین کیفیت اگر باشه 1080p هست و بعداز اون720p و بعدازاون 480p بعد از اون 360p و بعداز اون 240p هستش.نقل قول:
كيفيت اورجينال خود اون ويدئويي كه در يوتوب قرار گرفته كدوم يكي هست؟
پس کیفیت اورجینال (اصلی) همون بالاترین کیفیتی هستش که در دسترس هست.
اگر مثلا شما یک ویدئو را بخواهید با کیفیت اولیه (که من حدس زدم منظور شما همون اصلی هست) دانلود کنید باید همون بالاترین کیفیت رو دانلود کنید.نقل قول:
آيا دانلود از طريق دانلود منيجر ويدئوها رو با كيفيت اوليه دانلود مي كنه؟
فکر کنم این سوالم جوابشو بتونین در بالا پیدا کنید.نقل قول:
و در ادامه سوالاتم:
از بين ليست پسوند فايل هايي كه براي دانلود وجود دارد بهترين كيفيت كدام است؟ (با توجه به اينكه flv ظاهرا پسوند اصلي و اوليه ويدئو هست)
در بین فایلهای 480p , FLV از همه بالاتر میباشد.نقل قول:
در بين خود فايل هاي FLV، كدام كيفيت بهتر از همه ست؟
مثلا:
›› Download FLV ‹‹ - 240p
آيا با كيفيت ترينشون، كيفيت اوليه ويدئوي يوتوب در حال پخش رو داره؟
خواهش میکنم:27:نقل قول:
ممنون :11:
واقعا ممنون از شما دوست عزيز.... :11:
يعني به نظر شما ويدئويي كه با پسوند FLV در يوتوب آپلود ميشه..در كنار اون، كيفيتي مثل Mp4 نيز توسط آپلودر در خود سايت آپلود ميشه كه در ليست دانلودي قرار ميگره؟
نظر شما از نظر كيفيت، بيشتر دانلود با بالاترين كيفيت flv هست يا با كيفيت هاي mp4 ؟
در مورد پسوند mp4 ، باز هم مثل FLV بالاترين كيفيت دانلود هموني هست كه بالاترين عدد را داره درسته؟
Download FLV ‹‹ - 240p
باز هم ممنون :11::40::40::40:
" با نام او "نقل قول:
ببینید کیفیتها همینجور که میگم به ترتیب از بالا به پایین هست. حالا شما کدوم رو بخواهید بستگی به خود شما داره.
Download MP4 ‹‹ 1080p (بالاترین کیفیت ممکن)
Download MP4 ‹‹ 720p
Download FLV ‹‹ 480p
Download FLV ‹‹ 360p
Download FLV ‹‹ 240p (پایینترین کیفیت ممکن)
در خدمتیم.:8:
:11:
يعني به نظر شما با اينكه ممكنه پسوند اوليه خود ويدئو در يوتوب Flv باشه ولي پسوند MP4 كيفيت بالاتري از اون داره! همينطوره؟ :mellow:
" با نام او "نقل قول:
بله از نظر من همینطوره.
معمولا اگه یه فایلی رو از یو تیوب بگیری میشه تو وی ال سی پلیر اجراش کرد ولی نمیئونم چرا هر چی وی ال سی پلیر نصب میکنم اجرا نمیشه !
اقا سلام.شرمنده.يكي نيست به ما برنامه Adobe Flash Player رو بده؟چون از سايتش دانلود ميكني وسط نصبش ميگه:Time out.اخرين ورژن
" با نام او "نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شما می تونید همیشه آخرین ورژن این برنامه رو از سایت سافت گذر(---------.com) بگیرید.
سلام با توجه به اینهک سایت یو*تیوب هیل تره آیا نرم افزاری وجود داره که بشه توی ویدیوهای اون سایت search کرد و بعد لینک دانلودشو گرفت و با idm دانلود کرد؟
دوست من اين كه يـــوتـــوب فيـــــلتر باشه شما توسط هر نرم افزاري بخواي لينك از تو اون سايت دربياري و دانلود كني نمي توني و ارور مي ده مگه اين كه اون رو دور بزني كه واسه اين كار راه هاي مختلفي وجود داره كه مي توني استفاده كني.نقل قول:
موفق باشي.:11:
بفرما دوست من :نقل قول:
Adobe Flash Player 11.0.1.152
کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/WEB-Design/Flash/Macromedia-Flash-Player.shtml
Adobe Shockwave Player 11.6.1.629
موفق باشي:11:کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/WEB-Design/Flash/Macromedia-Shockwave-Player.shtml
اکثــر نرم افزار هایی که در این رابــطه منتشر میشن ، اونطور که بایـد جوابــ نمیدن !!نقل قول:
شما نرم افزار Ashampoo Clipfinder HD رو امتحان کن ببین جوابــ میده ! من قبلا تست کردم جوابــ داده و کلیپ ها رو دان کردم .
Ashampoo ClipFinder HD
2oo.ir/1990
اگه نشد نرم افـــزار 4U Download YouTube Video رو هم امتحان کن .
4U Download YouTube Video
cli.gs/jj1kn2w
البته بنده توسط آدرس Https وارد یوتیوبـــ شدم و با IDM ویدئوی مورد نظرم رو دانلود کردم ! این روش رو هم امتحان کن شاید جوابـــ داد.
پلیر های دیگه رو امتحان کــردی ؟!نقل قول:
کدکـــ ها رو حتماً دانلود و نصبــ کــن :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78102