مرسینقل قول:
پیداش کردم
Printable View
مرسینقل قول:
پیداش کردم
سلام.
وقتی که فیلم برداری میکنیم.نور قرمز ضعیف که برای فلش زنون روشن میشه.چرا؟
اگه می تونین یه خورده در مورد دوربین این گوشی صحبت کنین عکساش بده یا خوب فیلم برداریش چه طوره در حد 850 یا بالاتر این تشخیص چهره که دار بدرد می خوره یا نه دکوری هست
اگه می تونین چنتا نمونه عکس بزارین
ممنون
سلام بر همگی من بین 2تا گوشی c905و g900 خفن گیر کردم (البته واسه خواهرم)
نیازاشو میگم اگه چند نفر راهنماییم کنن ممنون میشم
1.فلاش (چراغ قوه)
2.wi-fi
3.موقعی که می خواد صدایی که با گوشی ضبط کرده رو گوش کنه بدون دردسر بتونه جلو و عقب بزنه (روی خود صدا )
4.فایلای pdf رو بخونه (e-book)
5.صداش زمان رکورد بلند باشه وتو هدفون هم همینطور
6.فایلای txtو html 8هم بخونه
به نظرم همون G900 بهتره.
آقا اگر کسی این گوشی رو داره چند نمونه عکس بگذاره.توی این لینکی که گذاشتم نمونه عکسهای samsung innov8 هست.میخوام یه مقایسه ای داشته باشم.
ممنون.
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2023441&postcount=2338
G900 بهتره مخصوصا که pdf رو باز می کنه
سلام
دوربین دوم این گوشی چه جوری راه میفته ؟
دوربین دوم نداره که.ظاهرا با همون دوربین عقب باید کار کنید.
این رو توی یک فروم دیگه دیدم گفتم شاید به کار دوستان بیاد:
رهیاب همراه - تهران ۸۷
جستجوی نزدیکترین بیمارستان، پمپ بنزین، پمپ گاز، ایستگاه مترو، هتل، سینما، موزه یا اثر تاریخی، مرکز ورزشی یا فرهنگی، دفتر راهنمای همشهری
گوشیهای قابل نصب:
C905, C702, G705, W760, Z780, K750i, K770i, K800i, K810i, K850i, P990i, P1i, W800i, W810i, W850i, W900i, W910i, W950i, ...
مهم این هست که گوشی GPS داشته باشه.
سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید خریداری بشه.
اگر مهم gps است 90% اينا كه gps ندارند؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی از شما قیمت روزشو میدونه؟؟؟
پنج شنبه هفته پیش تو علاءالدین 470 تا 500 بودنقل قول:
سلام.من هر وقت بخوام فیلمبرداری کنم فلش زنونش هم روشن میشه.البته به صورت ضعیف.برای شما هم اینحوریه؟
راستی فرمویر جدید گوشی هم تا اواسط این ماه میلادی میاد و مهمترین مشخه اش طرح تشخیص لبخنده که به این گوشی اضافه خواهد شد.آخرین فرمویر این گوشی در حال حاضر R1BA042 هست
منبع:کد:http://semcblog.com/2009/01/07/c905-upgrade/
منظور external GPS هست.نقل قول:
اگر مهم gps است 90% اينا كه gps ندارند؟؟؟؟؟؟
اگر پیدا کنید روی این گوشی ها جواب میده.
حامد یعنی این رهیاب با استفاده از جی پی اس موقعیت رو توی نقشه نشون میده ؟؟ مثل گارمین ؟؟؟
فک نکنم !! فک کنم این رهیاب همین نقشه خالی تهران هست و فک نکنم کالیبره شده برای جی پی اس باشه
والا من خودم این رهیاب رو دارم روی گوشی(p1) ولی خوب نمیدونم رو چه اساسی اینها دارن برای گوشی های gps دار میفروشن.نقل قول:
حامد یعنی این رهیاب با استفاده از جی پی اس موقعیت رو توی نقشه نشون میده ؟؟ مثل گارمین ؟؟؟
فک نکنم !! فک کنم این رهیاب همین نقشه خالی تهران هست و فک نکنم کالیبره شده برای جی پی اس باشه
ظاهرا که جواب میده.
ایدت بعد از سرچ:
این سایتش هست.
توی سایتش هم همین ادعا رو کرده.کد:http://www.cybiran.ir/fa
سلام دوستان
من یه سرچ کردم تو تاپیک چند تا سوال پیش اومد :
اول اینکه این گوشی تو ایران با کابل Tv out هست یا نه ؟هندزفری بلوتوث چی ؟
اگه کسی داره صدا و سرعتش (تو gps و منو و مدیا و ...) با سری N نوکیا مقایسه کنه .
واقعا زومش 8 برابره ؟
مگه میشه دوربین دوم نداشته باشه ؟
تشخیص لبخند مگه خودش نداره که بری آپدی کنی بیاد ؟
مثل اینکه یه خورده زیاد شد .
ممنون میشیم یه نظری بندازید .
من شنیدم کابلش کلا روش نیست و باید جدا بخری.ولی شاید سونی اریکسون حال بده و روش بگذاره.
الباقی رو چون باهاش کار نکردم نمیدونم.
حالا چنده این کابله ؟نقل قول:
:40:
خبر ندارم.ندیدم .
هیچ گوشی ای تو ایران نمیتونی پیدا کنی که هندزفری بلوتوثش تو جعبه باشه (مگر گوشی های گرون قیمت 1 میلیون تومنی...) :46:نقل قول:
اتفاقآ یه سری گوشی چینی هست همه چیز که داره!! تو پکش هم دوتا باتری هست و هم هندزفری !! قیمتش هم 80 تا 100 تومنه
تازه یه دست کلید داره که همزمان با زنگ خوردن گوشی چراغش روشن خاموش میشه.نقل قول:
اتفاقآ یه سری گوشی چینی هست همه چیز که داره!! تو پکش هم دوتا باتری هست و هم هندزفری !! قیمتش هم 80 تا 100 تومنه
جهت حلال شدن پست:
قیمت جدید توی ایران چنده؟
قیمت 470_500$نقل قول:
کلوپ Renoir kc910 رنوآر و آلبوم عکس هایی که گرفتیم
:33:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294421
آخرین قیمت گوشی 455 چوق !!!
فرمویر جدید برا ی گوشی اومده.در حال آپدیته.
سلام دوستان. من امروز خیلی تو این گروه c905 و innov8 گشتم. می خوام یه گوشی 8 مگاپیکسلی بخرم. از بس ضد و نقیض خوندم گیج شدم. در مورد innov که مشکل اساسیم سر شارژش هست که ظاهرا زود تموم می کنه. در مورد c905 هم کیفیت فیلم برداریش به شکم انداخته چون اهل فیلم و عکس گرفتن هستم. از طرفیم آدم گوشی داشته باشه که کیفیت فیلمش خوبه اما زود شارژ تموم می کنه، فایده نداره. یه جایی خوندم دوربین c905 از نظر سخت افزاری میتونه vga 30 بگیره اما نرم افزاری نه. این درسته؟ بعدشم میگن این ورژن امتحانی c905 هست و یه مدت دیگه کاملترش میاد. یعنی می خوام بدونم هیچ برنامه ای، آپ دیتی چیزی واسه ارتقاء فیلم برداریش هست یا ممکنه بیاد؟
خوب قیمت دیروز توی تهران اعلائدین 425 تمن(طبقات بالا)
این گوشی ئورژن نهاییش توی بازار هست ولی براش فریمور میاد که با آپدیت به اون ورژن قابلیتهای بیشتری بهش اضافه میشه.نقل قول:
سلام دوستان. من امروز خیلی تو این گروه c905 و innov8 گشتم. می خوام یه گوشی 8 مگاپیکسلی بخرم. از بس ضد و نقیض خوندم گیج شدم. در مورد innov که مشکل اساسیم سر شارژش هست که ظاهرا زود تموم می کنه. در مورد c905 هم کیفیت فیلم برداریش به شکم انداخته چون اهل فیلم و عکس گرفتن هستم. از طرفیم آدم گوشی داشته باشه که کیفیت فیلمش خوبه اما زود شارژ تموم می کنه، فایده نداره. یه جایی خوندم دوربین c905 از نظر سخت افزاری میتونه vga 30 بگیره اما نرم افزاری نه. این درسته؟ بعدشم میگن این ورژن امتحانی c905 هست و یه مدت دیگه کاملترش میاد. یعنی می خوام بدونم هیچ برنامه ای، آپ دیتی چیزی واسه ارتقاء فیلم برداریش هست یا ممکنه بیاد؟
آخرین نسخه اون هم توی هفته قبل منتشر شده.
فیلم برداریش تغییری نخواهد کرد.
تشخیص لبخند اضافه شد ؟نقل قول:
دوربینش که از i8510 بهتر نیست
نقل قول:
روایات متفاوت هست. بعضی ها که هر دوش رو داشتن میگن این یوزر فرندلی تر و با کیفیت تر هست.
دوستان آخرین قیمت این گوشی چنده؟؟
نزدیک 440 باید باشه
سلام دوستان.
بالا خره من هم اين گوشي را خريدم.رنگ طلاي با قيمت حدود 420 تومن از دبي.
محتوياتش هم .فلش 4گيگ و بند و باتري و هدفون و دفترچه راهنما و ..... مثل بقيه.
ولي عجب گوشي خوش دستيه از اونيكه فكر مي كردم بهتره.
اگه سوالي هست بفرماييد.
فیلمبرداریش چطوره؟
بله.اضافه شدهنقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید. من خیلی از این گوشی خوشم اومده. یعنی به نظر میاد علی رغم یکسری کمبودها مثل کیفیت فیلم برداری، ساخت خوبی داشته باشه. این فیلم برداری هم همه رو گیج کرده. مثلا وقتی می گن کیفیت فیلم برداری بده یعنی به نسبت 8 مگاپیکسل بودن و انتظار آدم بده یا واقعا افتضاحه؟ فکر کنم تنها راه خلاص شدن از این وضعیت این باشه که دوستان عزیزی که گوشی رو خریدن، لطف کنن و چند تا فیلم کوتاه با گوشی بگیرن و بذارن اینجا تا ملت تکلیفشونو بدونن. یه نکته دیگه اینکه من کلوپای گوشی های دیگه زیاد سر زدم. احساس می کنم اونجا بچه ها فعال ترن. نقد های خیلی خوب، انواع عکس، فیلم، تم. خلاصه فکر کنم دوستان c905 بهتره یه ذره آستین بالا بزنن و اینجا رو بسازن. با تشکر از همگی.
میشه نمونه عکس این گوشی رو بزارید می خوام بدونم 5 مگاپیکسلش چطوریه!