اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
Printable View
اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
یادمه Crysis داشت .نقل قول:
16HQ بود اگه اشتباه نکنم .
بذون شرح !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی از نسخه بعدی خبر نداره؟؟
دقیقا. منم اومدم یه چیزی بگم دیدم شما جوابو دادید!نقل قول:
نقل قول:
خوب کاری نداره در حین بازی از روی دکمه های کیبورد دکمه PRINT پرینت را بزن بعد برو توی Paint اونجا Paste کن سر برگ Edit و Paste
همون چيزي كه تو فكرت بود...منم خواستم به تو بگم!!!!!!نقل قول:
اساتيد خواهش ميكنم جواب مارو بديد.....نقل قول:
يكي ميتونه به من كمك كنه
من اونجا كه بايد KPA Base رو نابود كنم موندم ( مرحله اول) نميدونم بايد چيكار كرد؟
هدف نابودی پایگاه kpa نیست...نقل قول:
شما در این قسمت از بازی باید پایگاه KPA رو تسخیر کنین.
به همین منظور APC (نیروی زرهی حمل و نقل) رو نابود کرده و محیط پایگاه رو از وجود دشمنان پاک سازی کنین.
دوست عزیز وارهد یکم گیر داره که البته طبیعی هست هرچی باشه کریسیس مال 2007 هست و وارهد مال 2008 البته اینم بگم خیلیا معتقد هستند وارهد بهینه سازی گرافیکی شده ولی من چیزی ندیدمنقل قول:
در کل کریسیس یه مشکل واقعا بزرگ داره اونم اینه که برادران یرلی از فلسفه گیم فرسنگ ها فاصله دارند و واقعا باید بهشون یکی اطلاع بده که یه کاری کنن که وقتی شما بازی رو تموم می کنید مثله من 2 دقیقه بعدش بازی رو آن اینستال نکنید همین cod 5 که اصلا ازش خوشم نیومد اومده کارت گذاشته که توی هر مرحله باس پیدا کنی یکیشون رو البته هنوز کشف نکردم که توی آنلاین مود چه مزیتی دارند ولی توی cod 4 وقتی 30 تا لپ تاپ پیدا می کنی گلوله ها رو بی نهایت میکنه این جور خلاقیت ها توی کریسیس وجود نداره اینکه وقتی بازی رو تموم می کنی بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته ضد حال ترین چیزی هست که من فقط از ea سراغ دارم درست مثله بازی هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس که بعد تموم شدن چیزی رو به عنوان جایزه و سورپرایز برای آدم در نظر نمیگیره ولی توی بازی هایی مثله re این مسایل رعایت میشه و من رعایت این گونه مسایل از طرف سازنده های بازی رو میذارم احترام به حق گیمر ولی ea متاسفانه این جور احترام گذاشتن ها سرش نمیشهکریسی میتونست مود های بیشتری داشته باشه ولی این فکر ها عجیبه که به فکر اروپایی ها نمیرسه چیزی که ما بیشتر از ژاپنی ها و آمریکایی ها این ابتکار عمل ها رو سراغ داریم البته کریسیس یه بازی فوق العاده جذاب هست و به لحاظ گرافیکی قابل تقدیر گذشته از اینها جریان و داستانی که داره پیگیری میکنه واقعا جالب هست ولی در قالب یک گیم مشکلاتی رو که عرض کردم رو داره و امیدوارم توی کریسیس بعدی شاهد این تغییرات باشیم. موفق و گیمر باشید
والا به نظر من که وارهد از نسخه ی اصلی خیلی بهتر و روون تر اجرا میشد و گیر خیلی کمتر داشت و البته گرافیکش هم بهتر بود.
البته هنوز هم موتور cry engine 2 مشکلاتی داره ولی مطمعننا در اینده نزدیک حل میشه و این موتور انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنه مثل unreal engine 3.
شما دقیقا اطلاع دارید که سال آینده قراره گروه کرای تک چه بازی رو در ادامه این کریسیس منتشر کنه؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟نقل قول:
من این بازی می تونم با گرافیک ati 4830 به راحتی و بدون مشکل اجرا کنم؟
والا دقیقا اطلاع ندارم ولی اگر کریسیس هم نباشه مطمعننا بیکار نمیشینن.یادمه قبل از اینکه وارهد بیاد بیرون این شرکت می گفت اگر این وارهد خوب فروش نکنه نسخه ی بعدی کریسیس به هیچ وجه ساخته نمیشه.من اطلاعی ندارم که ایا خوب فروش کرده یا نه.اگر کسی از دوستا اطلعی در این مورد داره ممنون میشم بیان کنه.نقل قول:
شما دقیقا اطلاع دارید که سال آینده قراره گروه کرای تک چه بازی رو در ادامه این کریسیس منتشر کنه؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟
البته یک سری اخبار بود که به دلیل فروش کم کریسیس و pirate شدن بازی ... کریسیس 2 pc exclusive نخواهد بود و برای platform های دیگه هم منتشر میشه !نقل قول:
Crysis برای pc هست و pc پا برجاست ;)
فکر نکنم کنسولا بتونن بازی کرایسس رو روی Very High پردازش کنند !
البته pc هم زیاد نمیتونه D:
یه چیزی میگیا.. یعنی چی کنسولا نمیتونن کریسیس رو پردازش کنن. اصلا چه ربطی داره مگه همه PC ها مثله هم هستند شما یه PC که سیستم Recomanded واسه بازی داشته باشی میتونی بازی رو روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی. در مورد کنسول هم بازی اگه پردازش نشه اصلا واسه کنسول ساخته نمیشه تازه کنسول ها قدرتشون خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکرش رو می کنید. بعد این همه تجربه توی فروم های گیم از شما انتظار یه چنین اظهار نظرهایی بعیده حجت خاننقل قول:
شما یه سر به سایت کرای تک بزنی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قسمت licence موتور cry engine 2 بود نوشته بود این موتور برای کنسول های نسل بعدی ساخته شده و برای کنسول های در حال حاضر قابل استفاده نیست.پس بنابراین هیچ کنسولی فعلا در کار این ها نیست.کنسول های فعلی نمی تونن از این موتور استفاده کنن چون که خیلی سنگینه.نقل قول:
یه چیزی میگیا.. یعنی چی کنسولا نمیتونن کریسیس رو پردازش کنن. اصلا چه ربطی داره مگه همه PC ها مثله هم هستند شما یه PC که سیستم Recomanded واسه بازی داشته باشی میتونی بازی رو روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی. در مورد کنسول هم بازی اگه پردازش نشه اصلا واسه کنسول ساخته نمیشه تازه کنسول ها قدرتشون خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکرش رو می کنید. بعد این همه تجربه توی فروم های گیم از شما انتظار یه چنین اظهار نظرهایی بعیده حجت خان
خوب شد گفتید کریسیس نکست جن هست وگرنه خودمون نمی فهمیدیم نکست جن هست یعنی کیفیتی معادل با کنسولهای XBox360 و PS3 داره.نقل قول:
احتمالا شما کنسول PS2 رو خوندید و این شاید PS2 هست که نتونسته کریسیس رو اجرا کنه نه PS3 شما وقت کردی یه مطالعاتی در مورد قدرت پردازش گرافیکی کنسولهای نسل بعد (XBox360 و PS3) بکن ضرر نمیکنی
شما وقت کردی یه کم خبر ها رو مخصوصا در مورد این شرکت مطالعه کنی بد نمیشه.
یادمه چند وقت پیش بود که خبرش رو توی سایت بازی سنتر خوندم و از جوات یرلی سوال کرده بودن در مورد اینکه این موتور برای کنسول های امروزی قابل استفاده هست یا نه اون هم گفته بود که این موتور برای کنسول های نسل بعدی یعنی بعد از ps3 , 360 قابل استفاده هست و کنسولهای فعلی نمی تونن از cry engine 2 استفاده کنن.اگر لینکش رو پیدا کرد حتما میزارم.تقریبا فکر کنم یک یا دو ماه پیش بود.در ضمن با سیستم Recomanded که از طرف شرکت اعلام شده عمرا امکان نداره شما بتونین کریسیس رو در حداکثر گرافیک بازی کنین.سیستم Recomanded به معنی اینه که شما بازی رو بتونین به راحتی و فریم ریت "قابل قبول" بین gamer و یا mainstream و رزولوشن مناسب و قابل قبول به راحتی بازی کنین نه اینکه روی اخرین تنظیمات!تا حالا توی دنیا کمتر سیستمی هست که بتونه کریسیس و یا وارهد روی روی اخرین تنظیمات اجرا کنه!گرافیک این بازی فوق العاده سنگین هست.یادمه چند وقت پیش یکی تونسته بود کریسیس رو با اخرین تنظیمات گرافیکی در 60 فریم در ثاینه اجرا کنه که اون هم با چیپ ست جدید اینتل x58 و سی پی یو ی core i7 extreme این کار رو تونسته بود انجام بده!نه با یه پی سی معمولی.
آقا crysis مال خودتون!!!!:31: ما GearS Of WaR2 شمام Crysis !!!تازه crysis فقط گرافيك داره!!!:21:
Gears Of War هم فقط Cover گیری پشت دیوار داره !نقل قول:
بعدشم این 2 بازی اصلا قابل مقایسه نیستن .
Crysis سبکش اول شخص هست .
GOW سبکش سوم شخص !
دقيقا!!!اين بحث تمومي نداره!!!پس بهتره تمومش كنيم كه تاپيك منحرف نشه...:10:نقل قول:
بازیشو گرفتم ولی هنوز ننصبیدم !
خدا کنه خوب باشه
اگه Crysis رو بازی کرده باشی از اینم لذت میبری .نقل قول:
چون این کامل کننده ی داستان Crysis هست . :46:
بله کاملا تائید میشه واقعا روی نهایت گرافیک هیچ سیستمی نتونست کریسیس رو اجرا کنه و این مسئله رو قبلا شنیده بودم ولی در مورد کنسولها یه کم قضیه فرق میکنه یه بازی وتی برای یه کنسول میاد یه تنظیمات گرافیکی داره که ثابت هست و از اون کمتر استفاده کردن ضرر کردن هست و بیشتر از اون ممکن نکشه بازی رو ولی این دلیل بر ضعف کنسول نیست در هر حال بهتره بحث ادامه پیدا نکنه تا تاپیک منحرف نشهنقل قول:
خوشم اومد تسلیم شدی !!!نقل قول:
بله کاملا تائید میشه واقعا روی نهایت گرافیک هیچ سیستمی نتونست کریسیس رو اجرا کنه و این مسئله رو قبلا شنیده بودم ولی در مورد کنسولها یه کم قضیه فرق میکنه یه بازی وتی برای یه کنسول میاد یه تنظیمات گرافیکی داره که ثابت هست و از اون کمتر استفاده کردن ضرر کردن هست و بیشتر از اون ممکن نکشه بازی رو ولی این دلیل بر ضعف کنسول نیست در هر حال بهتره بحث ادامه پیدا نکنه تا تاپیک منحرف نشه
اخه اینقدر روی حرفت پافشاری میکردی که چی عزیز دل برادر ؟ ( وقتی چیزی نمیدونی الکی حرف نزن )
این بحث رو ادامه ندید لطفا چون موضوع تایپیک کلا عوض میشه
امیدوارم ناراحت نشده باشی یکم رک حرف میزنم ( واقعا ببخشید )
موفق باشی
اولا درست صحبت کنی واسه بدنت خوبه در ثانی شما اصلا تو باغ نیستی پس الکی پست نده واسه دلخوشیت در ضمن تسلیم شدی یعنی چی؟ مگه دعواست تازه اگه هم باشه تو داری این وسط آتیش به پا میکنی تاپیک رو به هم میریزی که چی بشه؟ حرف حسابی داری رو کن نداری بی جنبگی نکن.نقل قول:
امیدوارم ناراحت نشده باشی یکم رک حرف میزنم ( واقعا ببخشید ):5:
نه ناراحت نشدمنقل قول:
اولا درست صحبت کنی واسه بدنت خوبه در ثانی شما اصلا تو باغ نیستی پس الکی پست نده واسه دلخوشیت در ضمن تسلیم شدی یعنی چی؟ مگه دعواست تازه اگه هم باشه تو داری این وسط آتیش به پا میکنی تاپیک رو به هم میریزی که چی بشه؟ حرف حسابی داری رو کن نداری بی جنبگی نکن.
امیدوارم ناراحت نشده باشی یکم رک حرف میزنم ( واقعا ببخشید )
توقع بیشتری از شما نمیره
امیدوارم ناراحت نشده باشی !!!
شوخی کردم کلا حرفای منو جدی نگیر !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من این بازی را تازه نصب کردم
همون اول کار گیر کردم
اولش یک هلی کوپتر سقوط میکنه دو نفر هم باهات هستن
بعد که میری جلوتر یک حالت سخره جلوت هست نمیشه ازش پرید چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید اون ریل وسط موس رو نگه داری ، در همون طوری که نگه داشتی یه منویی میاد روی صفحه .نقل قول:
اون موقع موس رو ، رو به سمت راست - بالا حرکت بده ، یه قدرتی میگیری که میتونی بلند تر بپری . :46:
خبری از کرایسیس جدید نیست؟؟
خیلی وقت پیش خبر سه گانه شدن این بازی رو دادن ولی هنوز خبری از نسخه ی سوم نشده .
البته یه نسخه توی Gamespot زده » Crysis Wars که فقط چند تا مپ واسه آنلاین بازی کردن داره .
اگه خبری بشه اینجا خبرشو میزنن »
بازی های جدید : خــــبـرهــاي كــــــوتــــاه !!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809
تازه هم امسال این نسخش آمده
نسخه جدید میره واسه ساله بعد
فقط خدا کنه یکم طولانی تر باشه
این وارهد خیلی کوتاه بود...تازه داشتیم گرم میشدیم که تموم شد
اگه بخواد طولانی بشه میشه عین gta iv چهار دی وی دی:31:نقل قول:
من که میگم خوبه کافیه درجه سختی رو ببری بالا اونوقت زود تموم نمیشه
من روی درجه سختی بالا بازی رو تموم کردم
نمی دونم چی بود...فکر کنم دلتا بود...ولی بازی برای من کوتاه بود
یا این که بنظر من اینطوری بود...ولی بازی خیلی جذابی بود
شدیدا منتظر سری بعدی هستم
من هم همینطور واقعا خیلی در انتظار سری بعدی هستم فقط برام جای تعجب داره که تونستی تو دلتا بازی رو تموم کنی همون اول آدم رو آبکش میکنن از 40 طرف گلوله میریزن رو سر آدمنقل قول:
نسخه ی سوم نه نسخه ی دوم چون وارهد یک spin off حساب میشهنقل قول:
خیلی وقت پیش خبر سه گانه شدن این بازی رو دادن ولی هنوز خبری از نسخه ی سوم نشده .
البته یه نسخه توی Gamespot زده » Crysis Wars که فقط چند تا مپ واسه آنلاین بازی کردن داره .
کرایسیس وارز همین الان هم هستش که فقط برای آنلاینه :)