اینم یه کرک 14000 روزه برای تمام محصولات bitdefender
حالشو ببرین
کد:http://rapidshare.com/files/144056629/BD2009PATCH.rar
Printable View
اینم یه کرک 14000 روزه برای تمام محصولات bitdefender
حالشو ببرین
کد:http://rapidshare.com/files/144056629/BD2009PATCH.rar
با عرض سلام به اعضای p30world روش بالا که معرفی شده فایده نداره Serial فعال 180 روز BitDefender Total Security 2009 را معرفی می کنم اما قبل از وارد کردن Serial نرم افزار مربوطه باید آن را به صورت Trial در آورید
180 Days BitDefender Total Security 2009 Genuine License Key:
BB7798E9A1E6E5B1E044
اگه مشکلی داشتید بگید در خدمتتون هستم
سلام دوستان ، طبق پيشنهاد يکی از دوستان در بخش درخواست نرم افزار که آخرين نسخه بيت رو با کرک کامل با قابليت آپديت ميخواستم دارم BitDefender Total security 2009 رو دانلود ميکنم از سايت رپيدشر با حجم 90.26 مگابايت . که همراهش يک پچ هم هست و راهنمای ساده ای برای کرک کردن
ميخواستم بدونم بعد از کرک طبق راهنما ميتونم با خيال راحت نرم افزار رو آپديت کنم؟ مشکلی پيش نمياد؟
خب مسلما اگر کرک مزبور از کرک های معتبر بیت دیفندر باشه و روش کرک درست صورت بگیره ، هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
البته روش هایی که در پست اول ، همیلتون عزیز معرفی کردند از بهترین روش های کرک بیت دیفندر هستش
که از همان پست اول استفاده کنید ، چه بهتر
من تازه با این تاپیک آشنا شدم.درحدود 3 سالی هم هست که از bit دارم استفاده میکنم و تقریبا هیچ مشکلی نداشتم ( جز پایین آوردن سرعت در شبه های lan ) . به راحتی هم آپ می شدم(با استفاده از یک کرک). اما چند روزی هست که دیگه آپ نمیشه نه به خاطر اینکه زمانش تموم شده باشه ، اصلا سایت bit رو هم نمی تونم باز کنم. نکنه تحریم شدیم ؟!!!!
مشكل تحريم دركار نيست.اگر مشكلي در اين خصوص وجود داشته باشه مانند McAfee يا كمپاني توليد كننده Spyware Doctor موقع آپديت يا ورود به سايت متوجه تحريم خواهيد شد.علت اينكه نتوانستيد وارد سايت بشيد شايد از كار افتادن سرور سايت Bitdefender يا قيلترشدن اشتباهي سايت توسط ISP ي كه از آن استفاده ميكنيد باشد.نقل قول:
همانطور که Hamilton عزیز عنوان کردند مشکلی در این زمینه رخ ندادهنقل قول:
شما ابتدا چک کنید می توانید وارد سایت های امنیتی مثل سایت های زیر شود یا خیر ؟
www.Kaspersky.com
www.Symantec.com
www.McAfee.com
سپس عوان کنید از بیت دیفندر بصورت کرک شده استفاده میکنید یا از کیجن یا سریال بهره می برید
اقا مرسی .
درست شد.از isp بود . با dns ها مشگل داشت.
یه سوال :
آیا راهی هست که این آنتی ویروس روی سیستم سرور آپ بشه و مابقی کلاینت ها از سرور آی بشن؟
در مورد کاهش سرعت در شبکه های lan که این آنتی ویروس روش نصبه ، میشه کاریش کرد؟
من این نرم افزار رو روی 9 تا سیستم نصب کرده بودم ، سرعت شبکه رو به شدت پایین میاره.
ورژن جديدتر کرک BOX! V1.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن جديدتری از کرک BOX برای محصولات BitDefender 2009 که محصولات اين شرکت را تا سال 2047 رجيستر ميکند!
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/BitDefender_Patch.zip
جديدترين روش دريافت سريال قانوني 1 ساله مخصوص Bitdefender Internet Security 2009 در ابتداي پست اول نيز قرار داده شد.دوستان علاقمند سريعتر و قبل از اتمام سريالها براي دريافت سريالها اقدام كنند.
دريافت سريال قانوني 1 ساله براي محصول Bitdefender Internet Security 2009 به تاريخ 12 فروردين 88
دوستان علاقمند به محصول bitdefender internet security 2009 ميتوانند هرچه سريعتر و قبل از اتمام سريالها به آدرس زير مراجعه نموده و مطابق تصوير زير يك اسم به دلخواه همراه با يك آدرس ايميل معتبر وارد كنند تا سريال 1 ساله به آدرس ايميل آنها ارسال شود:
ابتدا به آدرس زير برويد:
سپس مطابق شكل زير جاهاي خالي را پر كنيد:کد:http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html
سپس ايميل خود را چك كنيد و از سريال 1 ساله اين محصول استفاده نماييد.
1- کرکی یا سریالی برای is 2008 دارید؟
2- 2009 رو از کجا باید دانلود کنم؟ تو خود سایتش یک فایل 1 مگی میده که بعدش تازه شروع میکنه دانلود کردن! من خونه دیال آپ دارم و نمی تونم اینجوری استفاده کنم. می خوام از یکجا کلش رو دانلود کنم. چه کنم؟
1. نحوه کرک کردن نسخه 2008 در پست اول تاپیک عنوان شدهنقل قول:
2. برای دانلود محصولات بیت دیفندر به تاپیک اختصاصی دانلود محصولات بیت دیفندر رجوع کنید
سلام دوستان .
من تازه ويندوزم رو فرمت کردم و Bit defender total security 2009 رو ريختم ، آپديت هم کردم تا سال 2047 !!
اما دوتا مشکل دارم :
1- تو ورژن 9 این نرم افزار يک اکتيويتی بار اون پايين سمته راست ويندوز ميامد که ميزان ترافيک اینترنت و ميزان کارکرد سی پی يو رو نشون ميداد. اما این يکی نداره! چجوری ميتونم دوباره بيارمش؟
2- با اینکه کرکش کردم ، اما نميتونم آپديتش کنم! چيکارکنم؟ تو قسمت آپديت تمام گزينه ها غير فعال هست! ( من با ADSL 256 کانکت ميشم )
با سلام خدمت شما دوست عزيز.نقل قول:
من شخصا از اين محصول استفاده نميكنم.ولي در مورد آيكوني كه ترافيك را نشان ميده و بصورت مربع كوچكي در پايين سمت راست مانيتور نمايش داده ميشه خاطرم هست كه اين گزينه از طريق تنظيمات قابل برگشت ميباشه و ميشه آنرا Show يا Hide كرد.
در مورد آپديت نشدن و غيرفعال شدن گزينه هاي آپديت آيا شما از آلوده نبودن سيستم خود به ويروس مطمئن هستيد؟قبل از اين محصول چه آنتي ويروسي در سيستم شما نصب بود؟چون اگر ويروسها در درايوهاي ديگه باشند با وجود فرمت ويندوز ممكنه تغييري در اين امر حاصل نشه.
(يك توصيه شخصي هم خدمت شما عرض كنم و آن اينكه ترجيحا از اين محصول استفاده نكنيد.محصولات قدرتمندي مانند Avira و NOD32 و Kasper به اين محصول ارجحيت دارند.)
دوست عزيز ، من هرجايی رو که تونستم گشتم ، اما گزينه ای برای نشون دادن این اکتيويتی بار پيدا نکردم!! لطفا اگر دوستان ميدونن راهنمايی کنن.نقل قول:
خاطرم هست كه اين گزينه از طريق تنظيمات قابل برگشت ميباشه و ميشه آنرا Show يا Hide كرد.
در مورد آپديت نشدن و غيرفعال شدن گزينه هاي آپديت آيا شما از آلوده نبودن سيستم خود به ويروس مطمئن هستيد؟قبل از اين محصول چه آنتي ويروسي در سيستم شما نصب بود؟چون اگر ويروسها در درايوهاي ديگه باشند با وجود فرمت ويندوز ممكنه تغييري در اين امر حاصل نشه.
(يك توصيه شخصي هم خدمت شما عرض كنم و آن اينكه ترجيحا از اين محصول استفاده نكنيد.محصولات قدرتمندي مانند Avira و NOD32 و Kasper به اين محصول ارجحيت دارند.)
در مورد آپديت :
سيستمم ويروس داشت که مجبور به فرمتش شدم ، بعد از فرمت اولين کاری کردم نصب این آنتی ويروس ( آخرين ورژن + کرک ) بود . و بعدش يک اسکن اساسی و هرچی ويروس پيدا کرد پاک کردم.
من الان حدود 1 سال ميشه که از این نرم افزار استفاده ميکنم و خيلی خيلی راضی هستم ازش ، يک دليل اصليشم اینه که اصلا رو سرعت و کارايی سيستمم تاثيری نميزاره. در حالی که کلا سيستمه قوی ای دارم اما بازم نرم افزار هايی مثل McAfee اذيت ميکنن!
من به شخصه تعريفات بسيار زيادی از NOD32 و Kaspersky شنيدم(مخصوصا Kaspersky ) . اما از هيچکدوم تا الان استفاده نکردم.
ميشه کمی در مورد کارايی این نرم افزار ها نسبت به Bitdefender توضيح بديد ؟ مخصوصا در مورد تاثير روی سرعت و کاراييه سيستم. بعضی از نرم افزار ها هم هستن که کلا خودشون سنگين کار ميکنن و کند عمل ميکنن ، این مسئله بدجوری رو اعصاب من راه ميره ، در حالی که بيت اصلا اینجوری نسيت!
بابا دوستان .
من رو آيکونش تو سيستم تری که کليک راست ميزنم و گزينه آپديت رو ميزنم ، اون صفحه مربوط به آپديتش مياد اما هيچکاری نميکنه و يجوريه که انگار اصلا کار نميکنه . !
چيکار کنم؟
خدمت شما عرض كردم ممكنه سيستم شما آلوده به ويروس باشه.با فرمت كردن ويندوز و نصب ويندوز جديد همه ويروسها از بين نميروند بويژه آلودگي ساير درايوها.شما ميتونيد اگر امكانش را داريد از يك محصول ديگه از خانواده Bitdefender مانند Internet Security 2009 اين محصول استفاده كنيد و از پست اول اين تاپيك سريال قانوني 1 ساله تهيه كرده و محصول را نيز رجيستر كنيد و بدون دردسر كرك و ...از آن استفاده كنيد.نقل قول:
این با Total securityچه فرقی ميکنه؟نقل قول:
خانواده Bitdefender مانند Internet Security 2009 اين محصول استفاده كنيد و از پست اول اين تاپيك سريال قانوني 1 ساله تهيه كرده و محصول را نيز رجيستر كنيد و بدون دردسر كرك و ...از آن استفاده كنيد.
فرقش اينه كه ابزارهاي بهينه سازي(مانند حذف فايلهاي Duplicate در سيستم) كه اصلا بنظر من حضورش در يك برنامه صرفا امنيتي لزومي هم نداره در برنامه Total Security وجود دارند.از طرف ديگه براي مدت كوتاهي سريال 1 ساله قانوني هم براي Internet Security اين محصول وجود داره كه تفاوتي با نسخه خريداري شده آن نداره و يك محصول كاملا اصل در سيستم خود خواهيد داشت كه دردسرهاي مربوط به كرك و از كار افتادن كرك را نخواهيد داشت.نقل قول:
ممنون دوست من بابت توضيحات خوبتون ، اما همين توتال فکر ميکنم برای من بهتر باشه.
در مورد اون اکتيويتی بار :
گزينه مربوطه رو پيدا کردم اما متاسفانه نميدونم چرا موقعی که فعال ميکنم نمياد اون مربع!! هرکاری کردم نشد!
تو صفحه اصلی خود نرم افزار اون دوتا مربع بزرگ نمايش داده ميشن که کاريشون نميشه کرد، اما اون مربع کوچيک که مياد پايين صفحه ، هرچقدر گزينه ی مربوطه رو فعال/غير فعال کردم نشد!
با اینکه الان از این آنتی ویروس استفاده می کنم ازش خیلی راضی نیستم. قبلا بهتر بود به نظرم.
مثلا دیروز یک ویروس تابلو تو فلش مموری بود ولی با اینکه حتی روی خود فایل اسکن انجام دادم چیزی پیدا نکرد. ضمن اینکه آنتی ویروس کاملا آپدیت بود. آخرش دستی فایل ویروس رو پاک کردم.
دوست عزیز در زمینه مشکل آپدیت موارد زیر را چک کنیدنقل قول:
1. در Run عبارت cmd را تایپ کرده و Enter بزنید
حال در پنجره بازشده عبارت Ping upgrade.bitdefender.com را دقیقا وارد کرده و Enter بزنید
ببینید پاسخی از سرور دریافت میکنید یا خیر
2. چک کنید برنامه امنیتی دیگری نداشته باشید ... در ضمن فایروال ویندوز هم خاموش باشد
3. تنظیمات پر و کسی را چک کنید
بله دوست من ، چهار تا بسته 32 بيتی فرستاد و برای هر چهارتاش جواب گرفت، هيچ مشکلی هم نبود . Ping time هم حدود 240 بود ( که عدد بسيار خوبيه )نقل قول:
1. در Run عبارت cmd را تایپ کرده و Enter بزنید
حال در پنجره بازشده عبارت Ping upgrade.bitdefender.com را دقیقا وارد کرده و Enter بزنید
ببینید پاسخی از سرور دریافت میکنید یا خیر
2. چک کنید برنامه امنیتی دیگری نداشته باشید ... در ضمن فایروال ویندوز هم خاموش باشد
3. تنظیمات پر و کسی را چک کنید
مطمئن هستم برنامه ديگه ای نصب نيست ، مطمئن هستم فايروال ويندوز خاموشه .
در مورد تنظيمات P r o x yميشه راهنمايی بکنيد؟
-------------------------
اگر در مورد اون اکتيويتی بار کوچيک که مياد پايين ويندوز اطلاعاتی داريد لطفا راهنمايی کنيد!
( فکر ميکنيد همه ی این مشکلات با يکبار پاک کردن و دوباره نصب و کرک کردنش حل بشه؟!
نقل قول:
1. شما وارد تنظیمات بخش آپدیت شده و همانند تصویر چک کنید گزینه Use P r o x y تیک دار نباشد
2. چک کنید سرور بیت دیفندر بر رو http://upgrade.bitdefender.com باشد ... شما می توانید سرور های زیر را هم تست کنید
http://upgrade1.bitdefender.com
http://upgrade2.bitdefender.com
http://upgrade3.bitdefender.com
http://upgrade4.bitdefender.com
3. بیت دیفند جهت آپدیت به مروگر IE وابسته است پس چک کنید مرورگر آفلاین نیست و تنظیمات آن را چک کنید
وارد تنظیمات Advanced شده و گزینه Enable the Scan Activity bar فعال کنیدنقل قول:
نه واقعا مثل اینکه بايد يکبار ديگه نصب کنم آنتی ويروس رو ، قاطی کرده!! الان رو لب تاپ خواهرم که ويندوز ويستا هم داره نصب کردم و همه چيش کار ميکنه !!!!
برای تنظيمات پر و ک س ي که فرموديد ، برای من همش غير فعال هست و نميتونم تغييری بدم!!! در مورد اون اکتيويتی بار هم هرچی گزينه رو فعال/غير فعال ميکنم هيچ تغييری نميکنه ، اما رو لب تاپ همه ی این کارا رو ميتونم انجام بدم!!!!!
ممنون بابت راهنمايی های بسيار خوبتون ، این اگر بخواد بيشتر از اینی که هست اذيتم کنه ميرم Kaspersky ميريزم
( NOD32 نميريم چون ورژن 4 رو ندارم ، اگر هم بخوام دانلود کنم نميتونم چون سنگينه ! راه حل ديگه ای نداره؟ )
خوب همونطور که گفتم ، مشکل آپديت با يکبار پاک کردن نرم افزار ، و نصب دوباره و البته کرک کردنش درست شد و الان داره خودشو آپديت ميکنه!!! اما هنوز مشکل اکتيويتی بار رو دارم که هرچی گزينشو فعال/غير فعال ميکنم نمياد!
سلام دوستان
من یه اشتباهی کردم از این file vault ها یکی ساختم
چه طور پاکش کنم حالا ؟
پاک نمیشه ؟
سپاس
دو راه حل دارهنقل قول:
راه حل اول اینکه در پنجره اصلی Bitdefeder به Advanced View سوئیچ کنید .
سپس به بخش Encryption رفته و تیک گزینه File vault is enabled را بردارید .حال می توانید فایل موردنظر خود را پاک کنید
( در همان بخش BASIC VIEW هم می توانید با رجوع به مسیر SETTINGS --> File Vault settings ، گزینه مزبور را غیرفعال کنید)
راه حل دوم هم اینه که وارد Safe Mode بشید و اون رو پاک کنید
قبلا این کارو کردم نشد!
من پيشنهاد ميکنم کلا این آنتی ويروس رو پاک و به جاش Eset Smart Security 4.0.424 رو بريز ، بسيار عالی عمل ميکنه ، البته يک چيزايی در BitDefender هست که هنوزم حسرتشو ميخورم ، چون واقعا بدرد بخور بودن ، اما BitDefender از ورژن 9 به بعد که خيلی عالی عمل ميکرد و من يکی از طرفداراش بودم ، تو این ورژن گند زده و اصلا جالب عمل نميکنه. توصيه من اینه که عوضش کنيد
اخه نود هم خیلی ضعبفه
حق با شماست از 9 به بعد خراب شد
nod32 بر اساس نتايج جديدترين تستهاي انجام شده توسط موسسات معتبر و بيطرف حائز رتبه بسيار خوبي شده و قضاوت در خصوص عملكرد برنامه هاي امنيتي بر اساس تستهاي معتبر ميباشه.شما ميتونيد اين نتايج را در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مشاهده نماييد.نقل قول:
نه همیلتون جونم
سعی کن رو تجربه خودت حرف بزنی نه دیگران
این یک باگه که در کد برنامه وجود داره. من در انجمن بیت دیفندر هم تاپیکی در این مورد دیدم و خودم هم این مشکل رو دارم البته نه با اکتیویتی بار( قبلا این هم کار نمی کرد اما خودش درست شد)؛ بلکه گرافی که در پنجره ی اصلی برنامه وجود داره الان ناپدید شده.نقل قول:
باید صبر کنی تا یه آپدیتی بدن بیرون تا مشکل رفع بشه.
بر اساس تجربه من كاسپر را به محصولات امنيتي موجود ترجيح ميدم.يك محصول حرفه اي با قدرت امنيتي بالا.نقل قول:
100 % با شما موافقمنقل قول:
بر اساس تجربه من كاسپر را به محصولات امنيتي موجود ترجيح ميدم.يك محصول حرفه اي با قدرت امنيتي بالا.
کاسپر عالیه
سلام دوستان.من نسخه اصلي بيت ديفندر را دارمو بخوبي هم كار ميكنه.منتها يك سوال از سر كنجكاوي مي خوام بقيه انتيويروسها را هم روسيستمم امتحان كنم چه جوري چيكار كنم تا تداخلي براي سيستم ژيش نياد؟
شنيدم گاردشون غير فعال شه مشكل حله چه جوري گارد بيت ديفندر را غير فعال كنم؟
انجام اينكار حتي در صورت غيرفعال بودن گارد آنتي ويروسها در يك سيستم توصيه نميشه.شما ميتونيد از برنامه هاي شبيه ساز ويندوز مانند VMware Workstation يا Virtual PC محصول ماكروسافت براي اين منظور استفاده كنيد كه هيچ تداخلي هم با سيستم اصلي شما پيدا نمكينه.فقط تنها مورد حجم بالاي اين نرم افزارها ميباشه.نقل قول:
كسي در موردBitdefender تحت شبكه اطلاعاتي داره؟
منظورم هم آنتي ويروس و هم Internet Security هستا.
این سریالهای قانونی ای که در سایتهای مختلف داده میشه از زمان صادر شدن ، مدتش شروع میشه یا از زمان استفاده(فعال شدن)؟
اگر مثلا برای ورژن 2009 total security دریافت بشه برای ورژنهای 2008 و قبلترش و 2010 قابل استفاده هست؟