سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007
Printable View
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007
سلام به کاربران عزيز ، مکافي 2007 کمي سنگين هستش و 30 درصد سرعت سيستم رو ميگيره و مثل هميشه براي ايران هم آپديت نميده ، در لينکي که ميذارم ميتونيد آپديتهاي نسخه هاي قبلي و همچنين 2007 رو دانلود کنيد ، اگه وقتي ميخواين مکافي رو نصب کنيد گير ميکنه يا آنتي ويروسش ارور ميده اشکال از سي دي که گرفتين هست ، از محصولات JB يا Emperor استفاده کنيد که قابل اعتماد تر هستن ، اينم لينک آپديتها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما
بله ميشه من اين كار رو كردم اما قبلا
حالا ديگه نمي تونم آپديت رو بگيرم چرا ؟؟؟؟
مکافی بره به جهنم. البته ببخشید ولی مکافی 8 اصلا دیگه خوب نیست. توصیه می کنم نصب نکنید
يكي نيست جواب بده
چطور ميشود ضد ويروس مكافي را اپديت كرد واين اپ را مشود به كامپيوتر ديگر منتقل كرد
سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما
با سلام،
من چند روز پیش یه لپ تاپ گرفتم که روش مک آفی اورجینال 90 روزه نصبه. ولی میگه که باید اول رجیستر بشه ولی با Ipهای تو ایران رجیستر نمی شه، ممنون می شم کسی راهنماییم کنه؟
سلام
من McAfee Security Center 2007 رو گرفتم ولی آنتی ویروسش فعال نمیشه و میگه باید Subscription بشه.
لطفا راهنمایی کنید.
اگه لینک سالم و بدون دردسر از آنتی ویروسش دارید بذارید.
سلام
من از نسخه 11 استفاده میکنم
برای این نسخه هم Download manager بسازید
مال منم همین مشکل رو داره .
بی خیال این روزا 2تا آنتی ویروس درس حسابی پیدا نمیشه ...
راستی یکی آخرین ورژنش رو بزاره .....
دوستان اینم جدیدترین ابدیتهای مکافی با اپدیت مداوم و روزانه .
امتحان کنید پشیمان نمیشید.
راستی کسی میدونه من McAfee Engine5 رو نیاز دارم کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد.
دوستان لینک McAfee VirusScan Enterprise 8.5i از کار افتاده برای هرکی مقدور یک جای آپلود کنه که بشه با
دانلود منجر گرفت
ممنون میشم .
فعلا بهترین محصول مکافی برای ایران همن و نسخه 8 ان است .
البته به نظر من.
سلامنقل قول:
لینک زیر فعلا سالمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی قابلیت Resume نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/5646276/DVTBal120106.rar.html
Size=19.9 MB
سلام.اينم لينك داونلود اخرين آپديتهاي macafee براي تماميه ورژنها.نقل قول:
اينم نمايي از صفههنقل قول:
همانطوري كه همه شما دوستان عزيز ميدانيد شركت Mcafee كه توليد كننده محصولات امنيتي براي كامپيوترهاي شخصي است IP هاي مربوط به ايران را مسدود كرده است و شما از داخل ايران قادر به Update كردن محصولات آن نخواهيد بود و البته امكان دانلود Update ها هم نيست. ما براي اينكه تا حدي مشكل دوستان را حل كرده باشيم تصميم گرفتيم فايلهاي Update نرمافزار Mcafee VirusScan را در اينجا قرار دهيم.بنابراین همیشه آخرین آپدیتهای مک آفی را میتوانید در این بخش بیابید.لینک این قسمت نیز همواره ثابت خواهد بود و ما با آمدن آپدیتهای جدید این پست را ادیت میکنیم.
1- روش نصب فايلهاي exe :
اين فايلها به صورتexe خواهند بود و بعد ازدريافت كردن فايلexe را اجرا نماييد تا بانك اطلاعاتي ويروسهاي نرمافزار Update گردد.با اين فايل قادريد تمام ورژنهاي نرمافزار Mcafee VirusScan شامل نسخههاي 8 ،7 و … را بروز نماييد.
2- روش نصب براي ورژن2005 و 2006 :
در صورتي كه شما از اين نسخه استفاده ميكنيد قادر به نصب فايلهاي exe نخواهيد بود و بايد نرمافزار را به صورت دستي آپديت كنيد.فايل zip مورد نظر را بگيريد و پيس از extract آن تمام فايلها را در شاخه C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\45xx كپي نماييد تا فايلهاي جديد برروي فايلهاي قديمي Overwrite شوند.در صورتي كه McAfee را در محل ديگري نصب كردهايد آدرس بالا را متناسب با آن تغيير دهيد.بعد از Update در برنامه McAfee SecurityCenter و در بخش virusscan در مقابل عبارت DAT Version بايد شماره آخرين فايلي را كه دريافت كردهايد ببينيد.
هميشه سعي ميكنيم آخرين فايل آپديت را در اينجا قرار دهيم.
3- روش نصب براي ورژن2007
متاسفانه به علت تغییر ساختار فایلهای DAT در نسخه 2007 امکان آپدیت این نگارش به صورت آفلاین و از طریق فایلهای زیروجود ندارد و تنها می توان آنرا به صورت آنلاین آپدیت کرد.
آخرين بروزرساني: شنبه 16 دی 1385 / 4933dat/06 January 2007
نقل قول:نسخه MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2007 رو خريدم 1800 تومان كه اخرين آپديتهاشم در ادرسي كه در پست قبلي كذاشتم رايگان ارائه مشه .اونوقت بريم آپديتاشو از اين سايت به مبلغ 4000 تومان بخريم؟؟؟؟خنده داره نه؟؟؟نقل قول:
Batman جان این برنامه رو خودت نصب کردی موقع نصب دو تا ارور میده .
عکسشو میذارم نگاه بنداز .
وقتی update now رو هم میزنی یک ارور دیگه میده.
خیای ضد حاله با این اینترنت چوب سوز این همه وقت بذاری. اخرش هم اینطوری جواب نده.
بله من نصب کردم آپدیت هم کردم.
مشکلی نداشت.
سلام
این ایام رو و بخصوص امروز رو که روز تاسوعای حسینی هست به همه دوستان تسلیت میگم.
میدونم که مدت زیادی نبودم.
راستش سخت درگیر امتحانات بودم، از طرف دیگه یکی از دوستان هم دو روز پیش در یک تصادف در حالی که مشغول عزاداری امام حسین بود فوت کرد و چند روز بود که حال و حوصله درست حسابی نداشتم، چون واقعا صحنه دردناکی بود.
بهرحال به امید خدا تا چند روز دیگه با آپدیتهای جدید و خبرهای جدید در خدمت شما هستم.
سلام به همه دوستانم
میخواستم بدونم از کدوم محصول مکافی باید استفاده کنم که پاپ آپ بلوکر داشته باشه.
با تشکر.:rolleye:
ممنونم مشکل حل شد مشکل از تایم ساعت بود که چند سالی عقب بود.
یک نرم افزار برادرم استفاده میکنه که فقط تو سال 2003 کار میکنه اون نگارشش بخا طر همین همیشه ساعت رو میکشه عقب.
Batman عزیز خیلی ممنونم بخاطر نر م افزار خوبت .
راستی وقتی میخوا م اینوMcAfee Anti-Spyware Enterprise 8.0 نصب کنم ارور میده نگارش جدیدش نیومده و همچنین این هم
McAfee Firewall 8.0.493 .
سلام
اقا من mcafee internet security suite نصب کردم ریده شد به سیستم!!! البته من مشکل اپدیت ندارم برای همین گفتم یه حالی ازش بپرسم ;)
بعد کاسپر نصب کردم رم هم یه دونه 512 یه دونه 256 cpu هم 2 گیگاهرتز دیگه چه مرگشه نمیدونم
بیشتر توضیح بده مشکلت چیه.
اگر سرعتت کم میشه دوستان یک جای همین سایت گفتند که mcafee internet security suite در حدود 20-30 درصد سرعت سیستم رو میگیره NORTON هم این مشکل رو داره یکم سنگینتر هم هست .
اینو امتحان کن McAfee VirusScan Enterprise 8.
من خیلی از انتی ویروسها رو امتحان کردم ولی این توی عدم کاهش سرعت و قدرت تقریبا انتی ویروس خوبی است
من که ازش راضیم.
با سلام
لطفا نحوه آپديت ويروس ياب توضيح دهيد
قبلا نخسه 8 آن آپديت ميشد ولي بعد از نصب نخسه 9 آن ديگر آپديت نشد و پيغام خطا مي دهد
بقيه آن مانند اسپام چطور فعال ميشود با تشكر ;)[/quote]
من فکر می کنم اقا wonder شما اگه قصد داری آپدیتهای مک افی رو بذاری باید مرتب این کار رو بکنی در غیر اینصورت من می تونم ادرس سایتهایی رو که می شه از انها اپدیتهای مک افی رو دانلود کرد بذارم و هر دو ماه یکبار نمی ایم و با هزار دلیل بگم خیلی سرم شلوغ بود و انشاا... تا یک ماه دیگه این کار رو خواهم کرد.زمان زمان ارتباطات است و اینجور سر دواندن وردم خیلی درس نیست یکی از اون سایتها همان سایت گردو که در چند پست قبلی به آنها اشاره شو بازم هست که میشه معرفی کرد. من فکر میکنم که شما قدری مردم رو سر می دوانید.
نقل قول:
اگر شما از McAfee VirusScan Enterprise 8.0 استفاده میکنید حتما باید از McAfee Anti Spyware enterprise 8.0
استفاده کنید در غیر این صورت نصب نمیشود.
و اگر از نسخه 8.5 استفاده میکنید حتما باید از McAfee Anti Spyware 8.5 استفاده کنید.
اقا رضا ناراحتی چرا ابدیتش کاری نداره که الان که اینو مینویسم چند ساعت بود که این دو تا ابدیت جدید هم اومده:
01/28/2007 09:10PM 9,614,038 scm-4951.zip
01/28/2007 06:10PM 14,538,496 sdat4951.exe
برو لینک های زیر اگر از Enterpris استفاده میکنی فایل sdat4951.exe رو دانلود کن اجرا کن اپدیت میشه
اگر از نسخه های 2006 یا2005 و... استفاده میکنی اینو بگیر scm-4951.zip فایل ریپ که باز کردی به اسم
یکی از فایلهاش جستجو کن با جستجو گر ویندوز تو مسیر مر بوطه کپیش کن فقط قبل از کپی بایدDisable کنی
انتی ویروس رو که کپی بشه.
سوالی بود بپرس اگر بلد بودیم ما جواب میدیم اگر بلد نبودیم اساتیدجواب میدند ما هم یاد میگیریم.
For McAfee
or
دوست عزیز .
هادی جان
همو ن طور که درتاپیک دوستان گفتند بجز نسخه های Enterprise بقیه نسخه ها ی این انتی ویروس در ایران بطور مستقیم قابل ابدیت نیست از نسخه های Enterpris هم فقط همین دو تا که در زیر نامشونو میذارم موجود هستند
McAfee VirusScan Enterprise 8.0i
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
که انصافا هم عالی اند هر دو هم ابدیت میشن ولی برای نسخهای 8 باید از aniSpywar8 و برای نسخه 8.5 از
McAfee Anti Spyware 8.5 استفاده کرد.
در مورد ابدیت بقیه نسخه ها یک نگاه به این لینک بنداز:
اینم هست سه چهار صفحه اخرشو بخونی مشکلت حله.
موفق باشی.
راستی کسی اینو نداره McAfee Anti Spyware 8.5
از دوستانی که دارند خواهشمندم اپلود کنند ما هم استفاده کنیم
ممنون میشیم.
راستی McAfee Anti Spyware 8.5 این با اون نسخه مذکور که دوستان گفتند ثبات سیستم رو بهم میزنه
فرق داره دیگه یا همونه فکر کنم این بود نه McAfee Anti Spyware 8.5 se
بابا قرار شد یکی نسخه آخرشو بزاره ....
اه اه اه .....
خیلی خوب . بابا دمتون گرم لطف کنید بزارید ( اینم تریپ ادبیش)
سلامنقل قول:
آقای reza-21، دوست عزیز در جواب حرفهای شما لازم دونستم چند مطلب رو عرض کنم:
1- حق با شماست اگه من بخوام از آپدیتها استقبال بشه باید مرتب اینکار رو بکنم.
2- اما این که آپدیت ها مرتب ارائه نمیشه، مسلما دلایل خوبی داره، چون من اینجا با مشکلات زیادی مثل خط کم سرعت و ... مواجه هستم.
3- دوستانی که همشهری من هستن، آپدیتها رو مرتب و هفته ای یکبار یا چند بار (بستگی داره به تعداد آپدیتها در هفته) دریافت می کنن و بروز نبودن سایت برای آپدیت فقط دلیلش مشکلات شخصی منه که چند ماهیه گریبانگیر من شده.
4- همه این دلایل درسته که به من ربط پیدا می کنه و آپدیت نشدن سایت مستقیما به من بر میگرده ولی این دلیل نمیشه که شما بنده رو متهم به سر دواندن مردم کنید.
5- از شما به عنوان یکی از کاربران پی سی ورد خیلی بعیده که پیش خودتون قضاوت کنین و منو متهم به سر دواندن مردم کنین، میتونستین مطالبتون رو با لحن بهتری بگین.
6- بعضی از دوستان من توی همین سایت منو خوب میشناسن و میدونن که من هیچ وقت دنبال معطل کردن مردم نبودم و اگه نتونم اینکار رو ادامه بدم حتما صراحتا این مطلب رو همینجا میگم.
7- من که نگفتم چون من اینجا دارم آپدیتهای مک آفی رو معرفی میکنم و بصورت یه فایل درست میکنم دیگه کسی اینجا لینک یا آدرسی معرفی نکنه، خوب شما هم بفرمایید لینک معرفی کنید، اینجا که مکان خصوصی من نیست یه مکان عمومیه، هر کسی میتونه لینک معرفی کنه.
8- اینکه دوستان بخوان از آپدیتهای من استفاده کنن یا لینک های دیگه خودشون تصمیم میگیرن و نه من، نه شما و نه هیچ کس دیگه نمیتونه براشون تصمیم بگیره.
9- در نتیجه من با معرفی لینکهای دیگه هیچ مشکلی ندارم، همونطوری که تا حالا نداشتم و معتقدم که این خود کاربره که تصمیم میگیره از این آپدیت استفاده کنه یا از یه آپدیت دیگه.
دوباره یادآوری میکنم مشکلاتی رو که گفتم، برام پیش اومده بوده و قصد آوردن دلیل برای بروز نکردن آپدیتها رو نداشتم، فقط خواستم دوستان بدونن که من این مدت بیکار نبودم و روی آپدیتهای مک آفی 11 هم کار کردم و حتی برنامه آپدیت این نسخه رو هم آماده کردم، ولی برخی از مشکلات اجازه نداد که بتونم سایت رو آپدیت کنم ولی برنامه آپدیتها همچنان ادامه داره.
در مورد حادثه آخر هم، دوست عزیز reza-21، هر کسی در زندگی حوادثی رو پشت سر میزاره ولی فکر میکنم برای هر انسانی دیدن صحنه ای که در اون یکی از دوستانش سرش از بدنش جدا بشه اونم جلوی چشماش اینقدر دردناک هست که فکر آدم برای روزها و هفته ها بهم بریزه و مدتی طول بکشه که بتونه خودشو جمع و جور کنه.
البته شاید شما بگین که این مشکلات و حوادث ربطی به شما نداره، ولی فکر میکنم درک کردن شرایط کسی که دارین در موردش اظهار نظر می کنین یکی از مواردیه که همه سعی میکنن رعایت کنن و زود قضاوت نکنن.
به عنوان آخرین مطلب از همه دوستان و بخصوص مدیران پس سی ورد، علی الخصوص آقا میثم عذرخواهی میکنم. میدونم که این تاپیک جای گفتن برخی از این موارد نبود ولی چون خواستم به پرسش برخی از دوستان پاسخی داده باشم، مواردی رو اینجا مطرح کردم.
با تشکر.
آقا 1 نفر پيدا نمي شه بعد از 1 ماه محض رضاي خدا جواب اين سوال ما را بدهد؟نقل قول:
بله که میشه
به مسیر زیر برو
C:\Program Files\McAfe.com\vso
به دنبال این 7 فایلها بگرد
clean.dat
internet.dat
names.dat
packing.lst
pkgdesc.ini
scan.dat
validate.exe
این 7 فایل رو copy کن و در سیستمی که میخوای اون مک آفی اون رو به روز کنی ببر و در آدرس زیر paste کن
C:\Program Files\McAfe.com\vso
در هنگام pasteکردن گزینه yes to all رو بزن
یک سئوال دارم ایا در نسخه 2007 مکافی
clean.dat
internet.dat
names.dat
packing.lst
pkgdesc.ini
scan.dat
validate.exe
این فایلها حالا باکمی تغییر اسم یا با همین اسم موجود هست
از دوستانی که این انتی ویروس رو دارند درخواست میشه یک جستجو دنبال این فایلها بکنند
بعد بگن اگر هست به چه اسمی ودر کدوم مسیر
ممنون میشم.
منتظرم.
هنوز راه حلی پیدا نشد؟؟ :
این ها همه داخل یک پوشه بنام dat هستند هستند
C:\Program Files\McAfe.com\vso\dat