Norton Internet Security 2008 Patch
سلام بر دوستان عزیز.
من این Patch رو برای Norton Internet Security 2008 ساختم.
برای عملکرد صحیح این Patch شرایط زیر لازم است:
1- فقط روی Norton Internet Security 2008 عمل میکند.
2- فقط در Windows XP SP2 عمل میکند.
3-برای اجرای Patch باید Microsoft .Net Framework 2 یا ورژن جدیدتر روی سیستم نصب باشد.
================================================== ===
چگونه از Patch استفاده کنیم؟
1-ابتدا تمامی نسخه های قبلی نورتون را پاک میکنید (اگر قبلا نصب کرده اید) و اقدام به نصب مجدد NIS2008 می کنید.فقط NIS را نصب کنید و هیچ اقدام اضافی انجام ندهید.
2-بعد از نصب به پیغام های صادر شده از طرف آنتی ویروس توجه نکنید و نصب و راه اندازی آن را به اتمام برسانید.(ممکن است آنتی ویروس پیغامی مبنی بر اتمام تاریخ انقضاء بدهد)
3-حالا سیستم را Restart کنید.وارد حالت Safe Mode شوید. Patch را اجرا کنید و روی دکمه Check Status کلیک کنید. اگر پیغام موافق به شما داد (مبنی بر اینکه "اکنون میتوانید Patch را اجرا کنید") روی دکمه Patch کلیک کنید.اگر عمل Patch درست انجام شود پیغامی مبنی بر موفقیت کار دریافت میکنید و باید سیستم را Restart کنید.در غیر اینصورت دوباره تلاش کنید.
اگر بعد از کلیک روی Check Status به شما پیغام خطا داد سیستم را ریست کنید.وارد ویندوز در حالت Normal شوید.حالا Quick Scan را اجرا کنید یا برخی از تنظیمات آنتی ویروس را به دلخواه تغییر دهید.هدف این است که آنتی ویروس را به کار وادارید. بعد Restart کنید و مجددا وارد Safe Mode شوید و دوباره تلاش کنید.
توضیح 1:اگر بعد از زدن دکمه Check Status با پیغام موافق (مبنی بر اینکه "اکنون میتوانید Patch را اجرا کنید") روبرو شوید دکمه Patch فعال می شود و میتوانید آنتی ویروس را Patch کنید.
توضیح2:این Patch یک پوشه با نام system در کنار خود دارد.فایلهای موجود در آن با فایلهای اصلی NIS جایگزین میگردد.علاوه بر آن این برنامه روی چند فایل مهم دیگر تاثیر می گذارد.پس پوشه System را از کنار فایل اجرایی Patch دور نکنید تا مجبور به کپی کردن دستی فایلها نشوید.
توضیح3:این Patch هیچگونه آسیبی به سیستم عامل شما و اطلاعات محرمانه شما نمیرساند.ولی من تضمین نمیکنم که این Patch به طور قطع پاسخگو باشد.
توضیح4:بنده بعد از تحقیقات و مطالعات فراوان تونستم این Patch برای Norton Internet Security 2008 درست کنم.برای من جواب داد. امیدوارم شما هم استفاده کنید و مفید واقع بشه.
اگر برنامه به خوبی عمل نکرد وNIS08 فعال نشد من را ببخشید.تمام تلاش خودمو کردم.و ازتون تشکر میکنم که این Patch رو تست میکنید.
اگر به مشکلی یا پیغامی برخوردید مطرح کنید.
Download
کد:
http://p30worldshare.persiangig.ir/document/NIS08/NIS_2008.zip
Size = 970 KB
آپدیت نشدن سیمانتک نسخه corporate وراهنمایی درمورد نسخه endpoint protection
سلام
آنتی ویروس سیمانتک نسخه corporate تحت شبکه روی windows server 2003 نصب کرده ام که تابحال آپدیت میشده وآخرین آپدیت آن 29/12/2007 است الان که live update رامی زنم پیامی مبنی بربروزبودن آنتی ویروس میده ومیگه نیازی به آپدیت نیست نی دونم مشکل چیه؟؟؟ آیاممکنه سیمانتک باتولید نسخه endpoint protection دیگه پچهای آپدیت نسخه corporate روتوسایتش نذاره؟؟؟
درضمن اگه کسی با نسخه endpoint protection کارکرده طریقه نصب ومدیریت اونوتحت شبکه راهنمایی کنه
خیلی ممنون!!!
یه سوال داشتم درباره آنتی ویروس symantec Antivirus
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم درباره آنتی ویروس symantec Antivirus داشتم تحت شبکه هست
این آنتی ویروس patch های مربوط به کرک کردن نرم افزارهام که تویه سیستمم هست رو پاک میکنه
میخوام کاری کنم که آنتی ویروسه از کار بیوفته اما هر کاری کردم نتونستم آیا راهی هستش که بتونم
برنامه رو از کار بندازم یا خاموشش کنم
در ضمن بگم آنتی ویروس سیستم تحت شبکه هستش و از جایی دیگه هدایت میشه
راستی برنامه رو هم نمیتونم unistall کنم چون پسورد میخواد