به نقل از maxnet.irنقل قول:
وضعیت سرویس زرد میباشد یعنی:
[ کاهش سرعت ، ايراد در سرويس هاي وب يا مسنجرها ، قطعي برخي از مسيرهاي اينترنتي ]
ايراد در مرکز مخابرات تهران مي باشد, زمان اصلاح : 12:59
امیدوارم زود اصلاح بشه سرعت من 1/8 شده:41:
Printable View
به نقل از maxnet.irنقل قول:
وضعیت سرویس زرد میباشد یعنی:
[ کاهش سرعت ، ايراد در سرويس هاي وب يا مسنجرها ، قطعي برخي از مسيرهاي اينترنتي ]
ايراد در مرکز مخابرات تهران مي باشد, زمان اصلاح : 12:59
امیدوارم زود اصلاح بشه سرعت من 1/8 شده:41:
تو سايت مكس نت كه زده از 11 ارديبهشت به مدت 1 هفته كاهش شديد سرعت دارن ولي اونايي كه تبريز هستن نزديكه 12 روزه كه كاهش سرعت دارن.
معلوم نيست چه خبره، يه isp درست و حسابي تو اين اروميه پيدا نميشه. گل سر سبدشونم كه مخابراته با اون كارهاي عجيب و غريب و سرويسهاي مزخرفي كه ميده. جديدا isp ها پول اضافي ميگيرن تا سرعت دانلود خوب به مشترياشون بدن. اگه كسي اكانت ميگيره بهش ميگن پول اضافي بدي سرعت دانلودتت رو ميبريم بالاي 200k و اگه نده همون 110-100 بيشتر نميدن. يعني سفارش هم قبول ميكنن
درسته تست سرعتش اومده پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت دانلود اونقدرا هم نیومده پایین
کدوم دانشگاهی؟نقل قول:
*توضیح هم اینکه سایت دانشگاه ما روی سروری هست که توی خود دانشگاه هست و برای ارتباط با اینترنت این پهنای باند رو میگیرن و من هم آره دیگه!!!!
توی 3 4 ساعت که توی دانشگاه بودم بیشتر از 2.5 گیگ دانلود کردم!
من که اون روز تو نازلو با سرعت 8.3Mb/s دانلود می کردم:5::5: :5: البته فقط اون روز :5: روزای دیگه معمولا با 4.5Mb/s دانلود میکنم:18::18:
پارس آن لاین انگار تغییراتی در سرویسهاش داده. مقلا من ۱۲۸ برست ۱ مگ می خریدم ۴۲ و ۱۰۰ ولی این سرویس رو حذف کرده بودند٬ الآن ۲۵۶ برست ۱ مگ دارم با ۴۲ و ۵۰۰. (حجم این سرویس ۲۰ گیگ هست)
دانشگاه من تبریز هست!نقل قول:
تا حالا تو نازلو تست نکردم ولی خوب باید هم اینطوری باشه، نازلو 20 برابر از دانشگاه ما بزرگتره!
دوست عزيز ميشه اطلاعات دقيقي از وضعيت اكانت خودتون بدين، مثل سرعت دانلود در شب و روز و اينكه آيا شبها افت سرعت دارين يا نه؟نقل قول:
128 3ماهه 8-7 گيگ حجم چقدر ميگيرن؟
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
ميشه اسم دانشگاهتونو بگين؟نقل قول:
راستي شانت هنوز هستش؟ كجاست؟ كسي از وضعيتش خبر داره؟
عزیزمیخوای چیکار؟نقل قول:
بیخیال، به گوش مسئولین دانشگاه میرسه برام شر میشه!
در گوشم بگو به كسي نميگم:31:نقل قول:
ميدوني آخه من دانشگاه تبريز سرعت بيشتر از 4 مگ نديدم با اينكه مسئول سايت دوست صميمي خودمه ميخواستم بدونم كدوم دانشگاهه كه 20 برابر كوچكتر از دانشگاه نازلوئه و سرعتش انقدر بالاست؟
اگه دوست نداري بگي اصرار نميكنم.
راستي صلاح ميدوني از مخابرات بيشرف! كوچ كنم بيام آنا يا نه بزرگترين اشتباه زندگيم ميشه اين كوچ كردن؟
من که گفتم فعلا 2 مگ هست و قراره 5 مگ بگیرن!نقل قول:
مخابرات رو نمیدونم ولی آنا هم چندان تعریفی نداره×
سرعت دانلود در روز که تا ۱۰۰ و نهایت ۱۱۰ می رسه. شب ها هم دانلود نمی کنم. دی و اسفند که چند باری دانلود کردم. شبی ۴۰۰ ۵۰۰ مگ دانلود می کرد. سرعتش کم میشه شب ها.نقل قول:
دوست عزيز ميشه اطلاعات دقيقي از وضعيت اكانت خودتون بدين، مثل سرعت دانلود در شب و روز و اينكه آيا شبها افت سرعت دارين يا نه؟
128 3ماهه 8-7 گيگ حجم چقدر ميگيرن؟
در مورد قیمت ۱۲۸ سه ماهه هم خبر دقیق ندارم چون قیمت هاش تفاوت کرده.
اگر کسی از دوستان پارس آن لاین خرید خوشحال میشم اسم من رو به عنوان معرف بزنند (البته بعد این که من راهنماییشون کردم:دی )
پس شبانه سرعت كم ميشه،5ساعته 500 مگ ميشه 28kb كه اصلا خوب نيست،مخابرات با اين كه كلا خيلي داغونه ولي تا اين حد سرعت دانلود پايين نمياد. من 7 ساعته 1 گيگ دانلود ميكنم كه ميشه 42kb در حالي كه روزانه با 55kb دانلود ميكنم.
دوستان شما هم دیروز حدود های ساعت 10 الی 11:30 شب مشکل قطعی داشتید ؟ البته تو تنظیمات مودم می نویسه که وصله و آی پی هم میده ولی سایت ها بالا نمیان
از ماه بعد اینترنتت 128 میگیرم یا شاید اگه باشه 64!:41:نقل قول:
دانلود هام رو هم تو دانشگاه :41:انجام میدم، از وقتی پسورد وارلسش رو چیز کردم هر روز 2 3 گیگ دانلود میکنم، اونم توی 4 5 ساعت!
به شماها هم توصیه میکنم بجای اینترنت پسورد وارلس اینجور جاهارو چیز کنید، خیلی بهتر هست.(هرکس راهنمایی خواست در خدمتم!:5:)
میشه توضیح بدی پسورد چیو و چجوری پیدا کردی؟نقل قول:
دانلود هام رو هم تو دانشگاه انجام میدم، از وقتی پسورد وارلسش رو چیز کردم هر روز 2 3 گیگ دانلود میکنم، اونم توی 4 5 ساعت!
به شماها هم توصیه میکنم بجای اینترنت پسورد وارلس اینجور جاهارو چیز کنید، خیلی بهتر هست.(هرکس راهنمایی خواست در خدمتم!)
ما که تو دانشگاه هر وقت میخوایم وصل شیم یوزر و پسوورد مونو میخواد که یوزرمون ش دانشجویی یه و .....
کسی اطلاعی نداره :41:نقل قول:
من که از ترکانت سرویس دارم؛ وضع جالبی نداره. دیسکانکت میشه یا بعضی وقتا ترنسفر صفر میشه و ...نقل قول:
کلا امسال وضع اینترنت خوب نیست و البته همه اش هم بخاطر اینترانتی هست که قراره راه اندازی کنن. سال پیش خیلی اوضاع adsl بهتر بود.
منم كه از مخابرات دارم مشكلم هميشه روزهاست معمولا بين ساعات 12 تا 4 بعدازظهر زياد پيش مياد كه سند و ريسايو ندارم و مجبور ميشم ريستارت كنم تا درست بشه،اوائل فكر ميكردم مشكل از سيستم خودمه ولي بعد كه از همسايه مون پرسيدم اونم گفت كه همين مشكلو داره.
اينم اضافه بكنم كه ديگه مثل چند ماه قبل مخصوصا فروردين ماه سرعت شبانه زياد افت نميكنه،نسبت به روز حدود 12-10 كيلوبايت دانلود افت داره.
لطفا یه نفر از دوستان که از مخابرات اکانت داره نگاه بکنه ببینه اکثر قطعی هاش رو با چه عنوانی توی گزارش مینیویسه.
من از وقتی مودم Linksys WAG120N خریدم پدرم در اومده. به طور متوسط هر پنچ دقیقه یه بار قطع و وصل میشه! متاسفانه خریدم مصادف شد با مشکلات اینترنت که از جانب مخابرات بود و در نتیجه فکر میکردم که همش تقصیر اونا هست! ولی امروز زنگ زدم بهشون گفتم اونا هم چک کردن و گفتن که مشکل از طرف خودتون هست و در واقع اکثر قطعی ها به عنوان پورت ارور و یوزر ریکوئست هست. توی عکس زیر کاملا معلوم هست :
اینم از عکس تنظیمات داخل مودم هست :
فریم ورش رو هم آپگرید کردم ولی مشکل حل نشد. گارانتیش هم ماله شرکت ساخت سیستم هست. دوستان نظری دارین؟
این مودم خوبیه ولی...نقل قول:
من هم قبلا مشکل شبیه این رو داشتم.از یه طرف افتضاح مرکز ایثار که همیشه خدا نویز در حد بالاییه و از طرف دیگه هم dslam شرکتی که اینترنت میگیری باعث این گونه مشکلات میشن. شما حتما یه مودم از دوستانتون بگیرید و با اون هم تست کنید اگه مشکل برطرف شد که باید مودم رو تعویض کنید. در کل این مودم خوبیه ولی بعضی مواقع وضعیت آنچنان وخیم میشه که جواب نمیده. من اون موقع dlink داشتم و بعد جایگزینی مشکلم حل شد. این مدل اگه درست خاطرم مونده باشه نویز خط رو نشون نمیده!
روز 4 شنبه بعدازظهر واسه من ارور 691 و 718 ميداد بعد از درست شدن در قسمت Detail Events اينها رو نوشته
فكر كنم اون هشداري كه شركت زير ساخت به مخابرات در ارتباط با بدهي هاش داده بود همچين الكي هم نبوده چون مخابرات رو Expire كردن!!!
من كلا با ارور Port-Error كم مواجه ميشم. هر وقت مودم رو ميذارم رو PPPoE به مشكل ميخورم ولي وقتي بريج ميكنم و كانكشن ميسازم نسبت به PPPoE خيلي كمتر واسم مشكل پيش مياد.
مسئله جالب و پیچیده تر هم شد!
ارومچی جان تو هم دقیقا از همین مودم من داری و هم اینکه اکانتت از مخابرات هست و باز دقیقا هم مشکل من رو داری!
پس اصلا نمیشه گفت که مشکل از مودم لینک سیس هست یا از مخابرات! ولی حداقل خیالم از بابت نویز سیم کشی راحت شد. چون همون طور که ایوان جان بهش اشاره کردن این مودم Linksys WAG120N نویز خط رو نشون نمیده.
ارور یوزر ریکوئست یه کم مشکوک هست و خیلی احتمال داره که از نوع مودم باشه! با این حال چرا شب ها قطع نمیشه این هم یه مسئله دیگه هست!
لطفا یه نفر دیگه که از یه نوع مودم دیگه استفاده میکنه و از مخابرات اکانت داره یه عکس بزاره ببینیم مشکل ما از چی هست. پدرم رو در آورد!
سلام دوست عزيز، سعيد هستم.نقل قول:
من مودمم لينك سيس نيست، pin Avid باسيم دارم و اين صفحه به نوع مودم ربط نداره و واسه همه يكيه.
چطور خيال شما از بابت نويز راحت شده؟ وقتي مودم شما ميزان نويز رو نشون نميده دليل بر نبودنش كه نميشه!
البته منظورم اين نيست كه خط شما حتما نويز داره چون در اينصورت شبانه هم دچار مشكل ميشدي.
من خودم اين برداشت رو از مخابرات دارم كه با تجهيزات ساده تر و قديمي سازگارتره تا با مودمهاي جديد، adsl ي كه مخابرات ميده تكنولوژي قديمي adsl هستش نه +adsl2 واسه همينه اگه دقت كرده باشي به ازاي 1 دقيقه كانكت شدن و باز كردن سايت گوگل بدون اينكه كاري كرده باشي حدود 1 مگ از ترافيكت كم ميشه. در صورتي كه مكس نت واسه همين كار يعني باز كردن گوگل بدون سرچ كردن چيزي از ترافيك كم نميكنه.
شما مودمتو رو بريج تنظيم كن ببين باز هم مشكل داري يا نه؟ اگه باز هم مشكل داشتي حاضرم مودمم رو بهت امانت بدم تا خطت رو با مودم من هم تست كني تا مطمئن بشي مشكل از مخابراته يا از مودمت.
این اقا سعید یه موردی گفت و یه جرقه ای تو ذهن من زد :). شما برو قسمت تنظیمات مودم. گزینه ای بنام ADSL Mode بایستی باشه. اون رو از حالت Auto بذار روی G.dmt
بعد ذخیره کردن، مودم رو از طریق دکمه power یه بار خاموش روشن کن.
جرقه نبوده،رعد و برق بوده كه از ذهنت گذشته!:31:نقل قول:
كاملا موافقم وضعيت خط بايد بصورت G.dmt باشه نه T 1.43 يا يه چيزي شبيه اين. وقتي كه نويز ميره بالا يا به هر دليلي دوره تناوب سيگنالها كه بايد منظم باشه دچار اختلال و آشفتگي ميشن مثل گرم شدن كابل تلفن يا نفوذ رطوبت به داخل كابل (چي گفتم!)وضعيت از G.dmt به T 1.43 تغيير ميكنه كه در اين حالت گوگل هم بزور باز ميشه.
انجام شد :
اگه اطلاعات بیشتری در مورد این گزینه دارین لطفا ارائه بدین.
سلام عزیزان!نقل قول:
من فکر میکنم این مورد به کش سرور مربوط هست! احتمالا مکسنت کش سرور داره و همین باعث میشه وقتی وارد صفحه گوگل میشید ، چیزی از اینترنت دانلود نمیشه و اطلاعات مربوطه از شبکه داخلی مکسنت لود میشن!
درضمن ممکنه اون عزیزی که از مکس نت اکانت داشته از فایرفاکس 4 استفاده کرده باشه؟ چون فایرفاکس 4 صفحه خانگیش گوگل هست ولی نه سایت گوگل، بلکه یک صفحه مشابه اون طراحی شده و در داخل نرم افزار جاسازی شده و حتی اگه توی نت هم نباشید باز فورا صفحه گوگل رو میاره و هیچ ترافیکی هم کم نمیکنه!
نه به طور کلی من هم متوجه این مسئله شدم که مخابرات با بی انصافی داره اعتبار رو گرد میکه به طرف بالا!
یک مگ مخابرات معال یک اعتبار محسوب میشه.
وقتی چند کیلوبایت استفاده بکنی و بعد قطع بکنی از اعتبارت یک دونه کم میشه یعنی چند کیلو بایت رو گرد میکه به یک مگ!
دقيقا همين موردي كه گفتين به Buffer تكنولوژي adsl بكار رفته مربوط ميشه، اگه يه نفر ويندوزشو عوض كنه و با IE خود ويندوز همين كار هارو انجام بده اگه از مخابرات اكانت داشته باشه 1 مگ حتما كم ميشه ولي از isp شخصي ها اگه اكانت داشته باشه كم نميشه چون اونها خدماتشونو بر بستر تكنولوژي +adsl2 ارائه ميدن، من خودم با مسئول فروش مكس نت حرف ميزدم بهم گفت كه حجمهاي ما طوريه كه زود تموم نميشه يعني براي هر چيزي حجم كم نميكنيم مثل سرچ وب تو گوگلنقل قول:
يادتون هست يه زماني ايرانسل تعرفه هاش بر اساس دقيقه بود نه ثانيه يعني اگه 1دقيقه صحبت ميكردين هزينه 1 دقيقه رو محاسبه ميكرد اما اگه 3 ثانيه صحبت ميكردين باز هم هزينه 1 دقيقه مكالمه رو براتون منظور ميكرد، مخابرات هم همينطوره اگه حتي 500 كيلوبايت مصرف كنيد تو كنترل پنل از حجمتون 1 مگ كم ميكنه و كلا رو به بالا گرد ميكنه.
سلام
خیلی وقت بود همچین دانلود بدون نوسانی نداشتم!
مینیموم و ماکسیموم نرخ دانلود فقط 4 کیلوبایت اختلاف دارن!:8:
البته این مال یک ISP توی تبریز هست نه ارومیه!
من از ترکانت گرفته بودم خیلی وضعیتش بد شده و افت شدید دیتا و پهنا داشت رفتم وایمکس مبین نت گرفتم عالیه و راحت شدم.
سلامنقل قول:
مباركه !!!
منم ميخام بگيرم
ميشه بگيد از كدوم منطقه اروميه هستيد ؟ و از كدوم نمايندگي گرفتيد ؟
مودمتون واي فاي رو ساپورت ميكنه و كلا چقدر ميشه هزينه هاش ؟
شرمنده كه سوالات زياد شد!
خواهش می کنم من دانشکده هستم نزدیک برج مهندسین مودمش وای فای گرفتم که شد 110 تومن به اضافه 15 تومن اینترنت 512 و 5 تومنم نصب و تنظیماتش البته مودم بدون وای فای 80 تومنه که به دردم نمی خورد و از نمایندگی این ادرس داخل کوچه:نقل قول:
میدان امام حسین - ک خان بابا خان 3 - پ 38
توسعه ارتباطات شاخص
ولی تا الان 1 ثانیه هم قطع نشده و افت نداشته سواله دیگه ای بود در خدمتم.
سلام دوستان . عزیزانی که مکس نت دارن الان اوضاعتون چطوره ؟ من که داره گریم میگیره . 1 ماهه دیگه ماورای افتضاحه . سرعت دانلود از 100 شده 20 . پینگ هم که فعلا ندیدم زیر 400 بیاد !
ساعت 1.13 شب
C:\Users\>ping maxnet.ir
Pinging maxnet.ir [217.219.137.3] with 32 bytes of data:
Reply from 217.219.137.3: bytes=32 time=481ms TTL=124
Reply from 217.219.137.3: bytes=32 time=471ms TTL=124
Reply from 217.219.137.3: bytes=32 time=481ms TTL=124
Reply from 217.219.137.3: bytes=32 time=422ms TTL=124
Ping statistics for 217.219.137.3:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 422ms, Maximum = 481ms, Average = 463ms
ممنوننقل قول:
ظاهرا به شما تخفيف دادن؟
چون سرعت 512 كه 20 تومنه و هزينه راه اندازي هم تو سايتش 10 تومن زده
سرعت 512 رو واسه خونه هم ميدن؟
داریم به روزهای بد اینترنت میرسیم من که چند وقتی هست از آنا برگه تخلیه گرفتم و جونم راحت شد همیشه قطع بودن وقتی هم زنگ میزدی میگفت از مخابراته ! خدایی پدرمون رو درآورد اومدم شاتل . قطعی داره ولی بهتر از آنا هست لااقل آبدارچی رو مسئول جواب دادن به تلفن نمیکنند !
سلامنقل قول:
اینم از وضعیت maxnet با تعرفه maxturbo=512~1Mb من 1 ماهه دارم گریه میکنم:37::37::37:
الان زنگ زدم پشتیبانی . متاسفانه مثل همه جای ایران جواب ادن :27: ( همون میشه جواب ندادن) . میگم پینگم 500 میگه فایروالتو خاموش کن . مرد حسابی آخه آدم پینگش از سرورای کشور خودش 500 باشه مگه مال فایرواله . 3 ساعت منو روی هولد گذاشتن بعد برگشته میگه پهنای باند پره ! پهنای باند آخه 1 روز 2 روز 3 روز ... دیگه 1 ماه ؟ ... الان شبا که 2 تا 8 رایگانه من بیشتر از 400-500 مگ نمیتونم بگیرم . قدیم 1.5 گیگ بود ! حیف 1 ماه از اکانتم مونده . میرم این آشغال مخابراتو میگیرم.
راستی کسی از آذرایجان غربی مخابراتش الان ای دی اس ال داره بگه چه حوریه ؟ ...
من از مخابرات دارم بعضی از روز ها قطعیم زیاد میشه به طوری که از هر پنج دقیقه شش دقیقش قطع میشه! :31:
ولی بزنم به تخته الان چند روزی هست که بهتره.
چه تعرفه ای داری شما ؟ سرعت دانلودت چنده ؟ دانلود شبانه هم داره ؟ پینگش چطوره ؟ :31: