این هم یه نقشه دیگه از شهر کیش:
کد:http://rapidshare.com/files/190942176/Kish-87.rar
Printable View
این هم یه نقشه دیگه از شهر کیش:
کد:http://rapidshare.com/files/190942176/Kish-87.rar
با سلام.دوستان گوشل 5800 رو هماضافه کنید.من دارم ازش استفاده میکنم و GPS خیلی خوبی داره.درضمن یه گوشی E65 داشتم فقط GPS Data داشت اما سخت افزار GPS رو نداشتنقل قول:
سلام دوستان یه چیزی که من در نضب این نرم افزار بهش برخوردم مشکلش با N96 که اصلا کار نمیکنه همچنین n95-8g و N82 با ورژن 30 اون هست که دیگه خبری از پوشه های نرم افزار نیست یعنی معلوم نیست Map ها رو باید کجا ریخت اصلا جواب هم نمیده حالا دوستان راه حلی پیشنهاد دارند ا اینکه تست کردند؟؟
دوست من فایلهای نقشه ( با پسوندهای ogf2 و map ) رو باید درمسیر مموری کارت پوشه DATA و بعد هم پوشه Smartcom و بعد map کپی کنید .....
سلام عزیزاننقل قول:
این بحثی که دوستمون مطرح کردند مربوط به مسائل نقشه برداریه. اون حالتیکه به صورت درجه،دقیقه و ثانیه هست حالت درجه و اونیکه بصورت کاملا اعشاری گراد هست که یه فرمول ساده برای تبدیل داره
(درجه / 360) = ( گراد / 400 )
برنامه ای هست که مختصات x,y محل رو بده؟ یا اینکه با استفاده از مختصات دکارتی بجای طول و عرض جغرافیائی نقشه هارو کالیبره کرد که خیلی دقیقتر در میاد؟
دوست عزیز میدونم ولی مشکل اینه که همچین پوشه ای وجود نداره و اگر هم بسازی و فایل بریزی کار نمی کنه:13:نقل قول:
چرا باید کارکنه ... منم مثل شما دفعه اولم بود که برنامه رو نصب و استفاده کردم .....
از همین مسیر هم رفتم ...
شما یه بار دقیقاً مسیری رو که میری بگو ببینم اشکال کجاس ..؟
باید حداقل یکبار برنامه رو اجرا کنیدنقل قول:
بعد از اولین اجرا پوشه ها ساخته میشن
دوست عزیز نقشه ساز نقشه ی کرمانشاه را بساز با کمال احترام ....
لینک های دانلود مشکل داره.
عزيزم شما خودت هم يكم همت كن.نقل قول:
چند نقطه و چند مسير توي كرمانشاه را با اين برنامه سيو كنيد و بفرستيت تا كاليبره كنيم.
سلام بر دوستان
من رو 6220 smartcom 1.55 رو نصب کردم ولی وقتی وارد برنامه میشم بعد از 10 ثانیه خارج می شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای من فعال شد خیلی راحت بود.البته فقط با smartcom
خیلی حال میده.
شما گوشیت را از هک در بیار بعد برو توی برنامهنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان حقير دنبال نقشه كامل ايلام براي gps n95 ميگردم اگه هست بزاريد خدا خيرتون بده . متشكرم
اگه باشه و دوستان زحمتشو کشیده باشن در صفحه اول تاپیک هست ....
اگر هم نبود شما خودت زحمت تهیه نقشه شهرتون و اسکن اونو بکشید بعد فایل رو اینجا قرار بدین تا دوستان براتون کالیبره کنن
سلام نقشه شهریار رو هم میتونین بزارین
با سلام چون چندوقتی بود که می دیدم بچه های همدان برای نقشه این شهر با مشکل مواجه بودند ونقشه کاملی دردسترس اونها نبود تصمیم گرفتم نقشه کامل شهرمونو هرچه کاملتر اماده کنم با دیدن نقشه های مختلف به نظر من کاملترین نقشه موجود نقشه ای با فرمت jar بود که برای gps نمی شد من این نقشه رو برای gps اماده کردم وخداییش هم خیلی اذیتم کرد وکار برد وتمام سعیمو کردم که با بالاترین کیفیت ( البته با درنظر گرفتن اینکه سایزش هم زیادبزرگ نشه )اماده بشه در2 نقطه هم کالیبرش کردم که بهتره هرکی می خواد استفاده کنه در یکی دونقطه دیگه هم کالیبرش کنه برای دانلود نقشه ازادرس زیر استفاده کنید ضمناpasswordفایل هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز نقشه هم حدود 13 مگ است ا تا چه قبول اوفتد وچه در نظر اید
یه خبر خوب برای 5800 دارها.
من این برنامه رو رو 5800 تست کردم تا اینجا که کار می کنه. تا فردا که برم بیرون کامل تستش کنم. اینم عکس از گوشی خودم.
امیدوارم کامل کار کنه.
:11:
کوچیک تمام بچه های کرمانشاه هستیمنقل قول:
اینم نقشه کرمانشاه:
کد:http://rapidshare.com/files/94769308/kermanshah3.rar
خب شما که زحمت را کشیدی لااقل در چندین نقطه و ترک کالیبره می کردی که کامل از آب در بیاد.نقل قول:
اگه ممکنه فایل نقطه های کالیبره و همچنین فایل نقشه jpg را جدا جدا هم بذار.
اقای امینی شما مثل اینکه عادت کردی ازهرچیزی ایرادبگیری وبه هرچیزی گیر بدی اولا که درهمان 2نقطه که کالیبره کردم تست کردم جواب داده وکامله حالا اگه همشهریا امتحان کردن نتیجه رو می نویسن تازه اگر احیانا ایرادی هم داشت خودشون میدونن چکارکنن ثانیا نقشه jpg به چه درد تو می خوره ثالثااگر تو نشستی که کاردیگران را بی ارزش کنی راه خوبی درپیش نگرفتی چون تمام دوستان با یک نگاه به این تایپیک ودیگرتایپیکها وایرادای شاه عبدالعظیمی که از همه کاربران گرفتی درباره رفتارت قضاوت خواهند کرد ضمنا بایدبدانی که من این کاررا برای انجام خدمتی که ازدستم می امد کردم وزیرموضوع هم ننوشتم دکمه تشکررافشاردهیدو...... ازفلان کاربرایرادمیگیری که چرا فلانجا اپ کردی وازدیگری چرا گفتی سرعت فلان سرور پایین است وازدیگری ..... خوب نیست ادم درهرچیزی ذخالت کند انهم ازنوع منفی
رابعا من از کاربران محترم اول عذر خواستم وازاینکه اگر کارم مقبول نبود بدانند من سعی خودم را انجام داده ا م بدون هیچ ادعایی
یاداوری کنم که اگر به خاطر استفاده همشهریان ودیگرکاریران محترم نبود هیچ وقت این نقشه را دراین سایت قرار نمیدادم و به سایت موبایلستان اکتفا می کردم که نقشه را درانجا گذاشته ام ضمن احترام تمام به ایجادکننده این تایپیک که زحمت زیادی کشیده اند باید بگم که جناب امینی هنرزیادی نیست که نقشه هایی که وجوددارن را مکرر درمکرر بگذاریم وفقط محل های مختلفی که دران ها اپ شده اند را معرفی کنیم من فکر کنم اگر کار من حتی اگر دارای کیفیت هم نباشد که هست همین که نقشه جدیدی به نقشه ها اضافه شده است اگر قابل تقدیرنباشد لا اقل لایق توپ وتشر جناب عالی نیست( البته کاربران گرامی نکاهی هم به پست های قبلی خواهندانداخت ) با عذر خواهی از بازدید کنندگان محترم از این که چنین بحث هایی دراینجا مطرح شد به شما می گویم که درباره رفتار ما همیشه کسانی هستند که قضاوت کنند ata1red
انگار خیلی توپت پره.
من کار شما را بی ارزش نکردم فقط گفتم برای کامل انجام دادن کار بهتر بود . . .
ترجیح میدم جوابت را ندم. چون اینجا جاش نیست. فقط همین را بگم که کسی که ادعا نداره و فقط برا استفاده بقیه نقشه را قرار میده، نمیاد id خودشو پسورد فایلش قرار بده!
به هر حال مهم نیست.
حالا که دوست داری ازت تشکر بشه، دستت درد نکنه.
موفق باشی.
پس دم اون سایت خارجی گرم که با یه نرم افزار کوچولو فایل رو ساین کرد و من رو از شر این ساین کردن راحت کرد.نقل قول:
آقا نرم افزار رو برای گوشی 5800 هم بزار.
اقای امینی نقشه ی کرمانشاه رو دیدی دریغ نکن
با تشکر
كرمانشاه را كه دوستان گذاشتند:
کد:http://rapidshare.com/files/195034911/kermanshah3.rar
نقشه کرمان خیلی ناقصه مال 20 سا پیش هم نیست.لطف کنید درستشو بگذارید
شما خودتون اگه نقشه خوب و جديدي از كرمان داريد بذاريد تا دوستان جايگزين اون نقشه قبلي كنند.
با سلام به دوستان من یک n85 دارم و موقع نصب سرتفیکیشن ارور میده . چه کار باید بکنم
ممنون
با سلام خدمت دوستان
فکرکنم این اخرین نقشه ایه که دراین تایپیک میذارم دوستان اگر به خاطرداشته باشن چندوقت پیش نقشه ایرانودر10قسمت گذاشتم که حجمش حدود 10مگ بودحالا اون نقشه رو برای gps اماده کردم و کالیبره اش هم کردم با توجه به کامل بودن نقشه فکرکنم دیگه ازنقشه ایران بی نیازتون کنه از نظر خودم هم خیلی دقیقه فقط دوستان محبت کنند وبعدازتست درمنطقه خودشون میزان دقت اونو به من اطلاع بدند خیلی ممنون میشم حجم این نقشه حدود 27مگ است که با فایل rar شماباید 24مگ دانلودکنید
ضمناجناب امینی به شما هم پیشنهادمی کنم حتما دانلودش کنید چون حتما خوشتون میاد
دستت درد نکنه.
دوست من شما خودتون این نقشه رو توی منطقه خودتون امتحان کردین ...؟؟؟؟؟
سلام آقا یکی زحمت بکشه نقشه بابل بابلسر یااگه میشه کل مازندران بزاره ممنون میشم.
نقشه زنجان با حجم 4.14:
ظاهرا با اين فايل map نقشه دقيق تر ميشه.کد:http://rapidshare.com/files/196155274/Zanjan.rar
جايگزين فايل map در فايل بالا كنيد:
کد:http://amini.parsaspace.com/Zanjan.rar
سلام به همگي عزيزان
اگه هر كي يه لطفي به ما بكنه و نقشه انزلي رو كاليبره بكنه يه دعاي خيلي خوب از من يه عالم مسافري كه به اين شهر سفر ميكنند طلب داره:31:
من به علت كنكور وقتش رو ندارم ....
نقل قول:
اره دوست عزیز وقتی میگم به نظرمن دقیقه بخاطر اینه که ازجواب تست اون درمنطقه خودم راضی بودم فقط من منتظرم که جواب تست اونو در2=3منطقه دیگه داشته باشم اونوقت با اطمینان 100%ازاون استفاده کنم
باتشکر
e65 برنامه های زیر را داره به صورت اورجینال :
Landmarks
Navigator
Position
که به راحتی با gps های بلوتوث می تونید ازش استفاده کنید .
merC kheili ali bood
با سلام
آیا این برنامه ها با گوشی n73me همخوانی داره یا نه ؟