نقل قول:
واقعا خنده داره !عجب مشکلی!
درد و بلات بخوره تو سر مایکروسافت و win 10 و بیل گیتس.
سپاس از پاسخ شما , به لطف پاسخ شما مشکل حل شد.
Printable View
نقل قول:
واقعا خنده داره !عجب مشکلی!
درد و بلات بخوره تو سر مایکروسافت و win 10 و بیل گیتس.
سپاس از پاسخ شما , به لطف پاسخ شما مشکل حل شد.
سلام داداش گلم
من یک برنامه میخوام که وقتی بهش اسم یا متن میدی به کد هگزا تبدیل کنه و برعکسش هم بتونه بده
یعنی یک جور مبدل اسم به عدد باشه اخه بای د تحویل استادم بدم وگرنه نمره منفی میخورم
:n13:
سلام
من ی الگوریتم برنامه محاسبه بیمه شخص ثالث خودرو رو میخواستم مثلا برنامش ساده هس فقط همین کارو انجام بده چنتا مدل خودرو بدم بعدش با ی گزینه زدن میزان تخفیف و چیزای دیگش رو نشون بده
کسی بلده؟
سلام
من یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید :n28:
من تو ویزوال بیسیک 2008 کار می کنم ولی الان من نمی تونم drive sestem file رو پیدا کنم که یه فایلی مانند عکس رو انتخاب کنم
خواهش می کنم دوستان کمک کنید
سلام دوستان،بنده برای پروژه دانشگاه یه برنامه میخوام که کدهاشو تا اینجا که بطور ذیله گیر اوردم ولی ارور داره، زیادم بلد نیسم، کسی میتونه تصحیح شده کاملش رو بگه؟ ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <stdio.h>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <conio.h>
void main(){
int fact=1,i;
float sum;
for(i=0;i<20;i++)
fact*=i;
sum=0;
sum+=1/fact;
printf("sum:%d",sum);
getch();}
؟؟؟ :n35::n27::n03:
دوستان من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم با ویژوال استودیو .
مشکلی که دارم اینه بعد از اینکه کد رو نوشتم میخوام اون اجرا بشه F5 رو میزنم ولی این ارو رو میده .
لطفن راهنماییم کنین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر اشتباه نکنم فایلا رو باید در یه جا ذخیره کنید
این اروری که داده یعنی فایلای برنامه تو اون پوشه ذخیره نشده
داداش من الان اومدم یه سورس رو از اینترنت گرفتم تو ویژوال استودیو پیست کردم و سیو کردم .نقل قول:
بعد دوباره F5 رو زدم بازم همین ارور اومد :n35:
اساتید راهنمایی کنین .
متاسفانه من ترم پیش ویژوال استودیو 2010 داشتم ولی الان پاکش کردمنقل قول:
به این مشکل شما هم برنخوردم
فک کنم همون بار اول که میخاین کد نویسی کنید باید یه سری گزینه ها رو انتخاب کنید تا برنامه درست اجرا بشه
به نوشتن کد نیست
کداتون هم صحیح باشه فایل exe اجرا نمیشه
الان ظاهرا فقط فایل exe اجرا نمیشه
ممکنه ویژوال استودیو بطور کامل نصب نشده باشه ؟نقل قول:
فکر کنم برای اجرای بهتر باید برنامه NET framwork رو هم نصب کرده باشیدنقل قول:
قبلا نصب کردم .نقل قول:
زمانیکه ویژوال استودیو رو نصب کرم و تموم شد این ارور رو داد
برنامه سالمه؟جای دیگه ای نصب شده که ببینید درست کار میکنه یا نه؟نقل قول:
در ضمن آخرین نسخه نت فرمورک رو دانلود کنید و نصب کنید
من فکر کردم شما کد نوشتید بعد که اجرا کردید این ارورو داده
الان که می گید بعد از نصب این ارورو داده
زمان نصب ویژوال استودیو این ارور رو داد .نقل قول:
زمان اجرا کد اون ارور بالا رو .
شما به هر دو عکس نگاه کنیدنقل قول:
هر دو ارور یکین
فقط یکی نوشته پروژه2 یکی دیگه نوشته پروژه 3
ظاهرا فایل exe اجرا نمیشه
همون فایل داس مانندی که نتیجه کدها رو نشون میده
آخرین نسخه نت فریمورک رو نصب کردید؟آخرین نسخه رو میگم ها
سلام به همه. ممنون میشم یکی جواب بده.
من یه برنامه میخوام تو سی شارپ که یه عکس داخل فرم به صورت رندوم حرکت کنه! البته با کمک تایمر
دقیقا مثل یه ماهی که توی یک اکواریوم حرکت میکنه. جوری که وقتی سایز فرم رو زمان اجرا تغییر بدیم به مشکل نخوره.
ب طور خلاصه این عکس تو همه جای فرم ازاد حرکت کنه و وقتی به انتهای هر قسمت از فرم رسید برگرده و از فرم خارج نشه.
کسی میتونه سورسش رو تو سی شارپ بهم بده؟؟ ممنون از شما :n12::n16:
عرض ادب و احترام،
بنده میخوام قالب این سایت رو دریافت کنم، ولی نمیتونم، خیلی قشنگ برنامه نویسی شده:
نرم افزار یا راهکاری خاصی دارید که بهم معرفی کنید.
سپاس فراوان
سلام به همه ی دوستان برنامه نویس:n18:
یه سوال در زمینه ی برنامه نویسی شی گرا در c++ دارم.
من مشغول برنامه ای هستم که به دلیل حجم زیادی که داره مجبور به ایجاد کلاس شدم. الان می خوام یک سری متغیر هایی که توی کلاس تعریف شدن رو با یک سری متد به برنامه اصلی return کنم.
برای برگرداندن آرایه ها میخوام آدرس خانه ی اول آرایه را return کنم ولی با error مواجه میشم. لطفا به عکس زیر توجه کنید
لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه
سلام دوستان
کسی میتونه این مسله رو حل کنه
ممنون میشم فوریه
برنامه ای که 100 جمله ... - 4/9 + 4/7 - 4/5 +4/3 - 4 را حساب کنید(با استفاده از for یا while )
(این تیکه عددها توی تابع باشه)
(اسلش ها هم به معنای کسر )
دوستان متوجه اشتباه یا بهتر بگم سهل انگاریم شدم!
باید نوع اشاره گر رو GLfloat تعریف می کردم.
الان یه سوال دیگه دارم.
نحوه اشاره به آرایه دو بعدی به چه صورته؟ کسی هست بتونه یه توضیح کامل بده؟
آرایه دو بعدی پویا در اصل 1 آرایه تک بعدی هست که محتوای هر سلول آدرس شروع یک آرایه تک بعدی دیگه هست که آرایه اول تعداد سطرها رو مشخص کنهنقل قول:
این کد رو براتون نوشتم تا کاملا متوجه بشید :
موفق باشید.کد:int *row1 = new int[3]{ 1,2,3 };
int *row2 = new int[3]{ 4,5,6 };
int **arr = new int *[2]{ row1,row2 };
for (size_t row = 0; row < 2; row++)
{
for (size_t col = 0; col < 3; col++)
{
printf("%d ", (arr[row])[col]);
}
}
اینم فک کن جوابشو در میارینقل قول:
:n02:
خوش بحالت من ارایه اصن نمیفهمم:n41::n41:
سلام به برنامه نویسان عزیز.
من تازه کار با سی شارپ رو شروع کردم و ممنون میشم دوستان با راهنمایی هاتون توی این راه بهم کمک کنین.
یک فرم ساختم و میخوام برای ریسایز کردن اون کد بنویسم. لطف می کنید اگه راهنمایی کنین.:n16:
نقل قول:کد:
#include <stdio.h>
#include <dos.h>
#include <conio.h>
float fun(int m)
{
float result=0;
int n=1;
for (int i=0;i<m;i++)
{
result=result + float(4/float(i*2+1)*n );
n=n*-1;
}
return result;
}
int main()
{
float result=0;
result = fun(100);
printf("the result for N=100 is : %f \n" , result);
getch();
}
سلام
ویژوال استودیو رو از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون
از تمام سی دی فروش های سطح شهر+ مجموعه های نرم افزاری + دانلود از سایت های ایرانی و خود همین p30world.comنقل قول:
سلام.
من در زمینه برنامه نویسی دانش کمی دارم یعنی کمی سی پلاس پلاس بلدم و میتونم تا حدودی توی ویژوال استدیو کار کنم .
میخوام بدونم از زبانی شروع کنم که بتونم سریع تر برای اندروید بازی یا برنامه بسازم همچنین شما چه کامپایلر و چه انجینی رو پیشنهاد میکنید؟:n34::n34::n34::n34:
سلام.
من در زمینه برنامه نویسی دانش کمی دارم یعنی کمی سی پلاس پلاس بلدم و میتونم تا حدودی توی ویژوال استدیو کار کنم .
میخوام بدونم از زبانی شروع کنم که بتونم سریع تر برای اندروید بازی یا برنامه بسازم همچنین شما چه کامپایلر و چه انجینی رو پیشنهاد میکنید؟:n34::n34::n34::n34:
سلام دوستان مشکلی در برقرار ارتباط بین ویژوال استدیو و SQL دارم اینکه وقتی میخوام از طریق Entity Data Modle ارتباط برقرار کنم،دیتابیس هام و به اضافه هیچ کدوم از جدول های دیتابیس رو نمیشناسه.مشکل از کجاست؟
سلام بچه ها کمک فوری میخوام کسی حاصل این عبارات رو بلده
سلامنقل قول:
جواب الف
367
(36=a و 7=b اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت عدد 367 چاپ میشه.)
جواب ب
433
(4=a و 3=b و 3=c اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت عدد 433 چاپ میشه.)
جواب ج
x+y=73
(خروجی cout اول به صورت x+y=7 و خروجی cout دوم 3 هست. اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت x+y=73 چاپ میشه.)
سلام ممنون از راهنمایی اگه کاراکتر فاصله یا سرخط میزاشت جوابا به چه صورت بود?نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
اگر بعد از هر cout ، در انتهای خط از عبارت endl و یا n/ استفاده میکرد؛ جواب ها به این صورت میشد:
الف:
36
7
ب:
اگر مینوشت:
;cout<<a<<endl
;cout<<b<<endl
;cout<<c<<endl
جواب میشد:
4
3
3
ج:
x+y=7
3
سلام
دوستان نحوه ساخت برنامه جمع دو عدد ساده به زبان ++VC رو تو ویژوال استودیو 2015 البته بصورت MFC رو میتونید توضیح بدید، مشابه این برنامه تو ++C :
#include <iostream.h>البته برای یه مبتدی توضیح داده بشه که خونه ها و ... چطور تعریف میشه. چیزی مشابه عکس زیر :
#include <conio.h>
int main()
{
clrscr();
int x,y;
cout<<"Please enter 2 numbers:"<<endl;
cin>>x>>y;
cout<<"sum: "<<x+y<<endl<<"Minus: "<<x-y;
getch();
return 0;
}
uupload.ir/files/wha_samp.jpg
سلام دوستان،
من میخوام در محیط c# کدی بنویسم که فرضاً داده هایی رو از یک فایل با فرمت xml فراخونی کنه (import) و اونها رو در یک جدول (یا ستون) از یه فایل اکسس (فرمت mdb ) قرار بده (output). در واقع فقط یه جابجایی ساده اطلاعات هست. بعضی اوقات هم ممکنه نیاز باشه که محاسباتی روی پارامترهای فراخونده شده از فایل xml صورت بگیره و بعد نتیجه اون محاسبات در فایل اکسس قرار داده بشه.
خلاصش اینکه این نرم افزار باید بتونه فایل با فرمت xml رو ایمپورت کنه و فایلی با فرمت mdb خروجی بده.
کسی از دوستان پروژه ای با کارکرد مشابه داره؟ هر پروژه ای که تِم اصلیه کارکردش همین باشه خوبه. مهم نیس که حتما فرمت فایل های ورودی یا خروجی همینایی که من گفتم باشه.
ممنون میشم کمک کنید.
سلام میخاستم بدونم کسی کتابخونه ای داره تو ویژوال بیسیک که کلیدهای زده شده تو کیبورد را ثبت کنه کتابخونه دست نویس
سلام ببخشید من باید برای درسم یه \روژه به زبان c بنویسم که ماشین حساب با ۴ عمل اصلی است با نرمافزار ویژوال استدیو اما حتی نمیدونم چجوری میشه دو تا عدد گرفت تو این برنامه کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n35::n35: