ساخت چین و بسیار نامرغوبه . من سوزوکی 125 رو پیشنهاد می کنم . هر چند مدتیه که اینهم نسخه چینی اش تو بازار هست . ولی کیفیتش بنظرم بهترهنقل قول:
Printable View
ساخت چین و بسیار نامرغوبه . من سوزوکی 125 رو پیشنهاد می کنم . هر چند مدتیه که اینهم نسخه چینی اش تو بازار هست . ولی کیفیتش بنظرم بهترهنقل قول:
دوستان من سری اول پولسار رو سوار شده بودم
ولی الان که پالس ها رو میبینم نمیدونم چرا ولی حس می کنم قدرت و شتاب کمتری داره (نسبت به پولسار)
شایدهم به خاطر صدای اگزوزش که خفه هستش میباشه ؟
نظر شما چیه ؟
مهران داداش،درست میگی،پالس نسبت به پولسار سرعت کمتری داره،البته در مورد شتابشون میشه گفت که تقریبا یکی هستند ولی توی جاده پالس به گرد پولسار نمیرسه.من هم پالس سوار شدم و هم پولسار،ولی اینو فراموش نکن که پالس سواریش بهتره،اونم به دلیل کمک های نرمتر،صدای کمتر،تسلط بیشتر بر روی فرمون،و قدرت مانور بیشتر،کلا نسبت به پولسار هم زیباتر و هم راحت تره.
ممنوننقل قول:
همونی که فکر میکردم از اب در اومد در هر صورت چون پالس جدید تر هستش حتما یک سری تغییرات نسبت به پولسار داره و بعضی از ایراداتش گرفته شده
حالا راهی هست که بشه صدای اگزوز پالس رو تغییر داد ؟ چون من از صداش اصلا خوشم نمیاد انگار داره جون میده
مهران جون در حورد تغییر صداش من اطلاعاتی ندارم ولی شنیدم که یسری ها میرن و منبع جلوش رو بر میدارن ولی نمیدونم صداش چه تغییری میکنه،ولی صداش رو میشه زنبوری کرد،البته اگه از صدای زنبوری خوشت بیاد.
ولی صدای خودش خوبه هاااا،صدای کمی داره،اینطوری اعصاب آدم موقع موتورسواری هم راحتتره.
سلام به همه
میدونید میشه آپاچی 160 رو تقویت کرد؟
چقدر تموم میشه؟
یا ظاهرشو اسپوت تر کرد؟
ورزشکاري از آمريکا فاتح رقابتهاي پرش با موتور نمايشي لندن شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه بین الملل: مقام قهرماني دور پنجم رقابتهاي پرش با موتور نمايشي جهان در انگليس به ورزشکاري از آمريکا رسيد.
به گزارش خبرخودرو ، در دور پنجم رقابتهاي پرش با موتور نمايشي جهان که در حضور هجده هزار تماشاگر در حاشيه رود تايمز در لندن برگزار شد نيت آدامز از آمريکا به مقام نخست رسيد. پس از آدامز، کيوي لوي شروود از نيوزلند دوم شد و داني تورس از اسپانيا در جايگاه سوم قرار گرفت.
با اين عنوان قهرماني آدامز همچنين با کسب شصت امتياز توانست پس از يکسال رتبه نخست رده بندي جهاني رقابتهاي پرش با موتور نمايشي جهان را نيز تصاحب کند.
در رده بندي کلي جهاني پس از آدامز، رابي مديسون از استراليا و ايگو ساتو از ژاپن به ترتيب دوم و سوم هستند.
در جريان اين رقابتها مت ريباود موتور سوار سوئيسي به خاطر حادثه ترکيدن لاستيک موتورش تعادل خود را از دست داد و دچار مصدوميت شد.
با 250 تومان چه موتوري ميشه گرفت؟
پیشرو 70 سی.سینقل قول:
بله موتورهای آپاچی رو به دلیل اینکه چهارسوپاپ هستند میشه تقویت کرد،البته نه زیاد ولی یکی از دوستان که اینکار رو کرده بود موتورش تو جاده کفی 140 تا پر میکرد.نقل قول:
در مورد قیمتش بستگی به اون تعمیرکار داره،چون استاندار خاصی نداره اینکار،بستگی به اون تعمیرکار داره که چقدر میخواد بگیره ولی دوست من که سمت چهار امیریه تقویت کرده بود فکر کنم زیر صد تومن خرج کرده بود(البته من دقیقش رو نمیدونم)
اگه 160 معمولی داری میتونی ظاهرش رو مثل 160 اسپرتش کنی،اگه هم 160 اسپرت داری که به نظر من نیازی به اسپرت نداری دیگه.
این پالس 200 چهار سوپاپ هست یا دو سیوپاپ؟؟؟؟
بی این چهار تا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
pulsar 180-200
apachea 160-180
اگه تو این قیمت ها موتور بهتری سراغ دارین لطفا با قیمتش بنویسید
ممنون
مگه آپاچی 160 چند تا می ره که با تقویت 140 تا می ره؟
اگه می شه راجع به آپاچی 180 هم بگید(top speed)
فلاپ و اینا می شه براشون گذاشت؟
بنظر من که اگه یه آپاچی 180 سی سی بگیری از هر نظر انتظارارتو برآورده میکنه، ولی تو این قیمت چیزه بهتری گیرت نمیاد. البته ویو هم موتور خوبی هست ولی به پای آپاچی نمیرسه جون در اصل موتورش ساخت تایلند هست و قطعاتش هم مال مالزی هست.
پالس 200 اصل هندوستان خوب هست ولی در ایران با کیفیت پایین مونتاژ میشه.
پالس 200 دوسوپاپ هستشنقل قول:
شما با یه آپاچی 160 که توی ایران به فروش میرسه حداکثر به سرعت 125 میتونی برسی البته اگه توی یه جاده شیبدار باشی و انقدر به موتور گاز بدی که در حال منفجر شدن باشه.توی جاده کفی هم میتونی به سرعت 115 برسی.که البته فکر نکنی راحت به این سرعت میرسی بلکه از 105 به بالا حدودا توی هر 3 ثانیه 2 کیلومتر در ساعت به سرعت اضافه میشه ولی در کل این موتور،موتوری نیست که بدنه اش واسه سرعت بالا مناسب باشه چون بدنه ضعیفی داره.نقل قول:
مدل اسپرتش خودش فلاپ های کوچیک داره ولی اگه منظورت فلاپ بزرگ مثل موتورهای سنگینه باید بگم نه نمیشه گذاشت.
من پالس 200 رو پیشنهاد میکنم چون خودمم 200 دارم و به نسبت پالس 180و آپاچی 160 بهتره و من راضیترم.نقل قول:
تا حالا هم سوار آپاچی 180 نشدم و باید بگم که هنوز ندیدمش و اولین باره که میشنوم آپاچی 180 هم وارد ایران شده،من فقط 150 و 160 رو دیدم ولی در کل پالس 200 به نسبت قیمت موتورها در ایران و موتورهایی که هست موتور خوبیه.
بچه ها با 3میلیون تومن میشه یه موتور ریس گرفت (ترجیحا هم نو باشه)؟
یکی میگفت تو گمرک پیدا میشه (کاوازاکی 250)( با برگه گمرکی) و اونوقت میشه پلاک تو تهران گرفت؟
از مستر رایانم ممنون برا مشاوره ها
با 3 میلیون حتی 150 سی سی کاوازاکی هم گیرت نمیاد چه برسه به 250نقل قول:
باید 5 میلیون داشته باشی حداقل
اگه موتوری بگیری که برگه سبز گمرکی داشته باشه میشه با 500 تومنی پلاکش کرد.
با سلام
آقا من یکی 2 تا سوال داشتم..
شاید یکم مضحک به نظر بیاد...
من آپاچی 160 دارم ...
هر کار کردم نتونستم ساعت صفحه دیجیتالش رو تنظیم کنم ..
میشه اونایی که دارن راهنمایی کنن ؟
دوم اینکه چراغ جلو خیلی ضایست که با دور موتور برقش رو تکمیل می کنه و از باتری استفاده نمی کنه ! اگه زنون با تراتس بگذارم این مشکل حل میشه؟
من پیشنهاد می کنم آپاچ 160 بگیرید هنوز هم که نمایندگی ورژن 180 رو تو بازار نیاورده . فکر کنم تا تابستون سال بعد طول بکشه . برای استفاده های سبک و نه برای سفر و مسیر طولانی . پالس 200 با توجه به قیمتش زیادی گرونه . به اختلاف قیمت 700 هزارتومانیش نمی ارزهنقل قول:
خواهش میکنم جواد جان.نقل قول:
شما با سه میلیون نمیتونی موتور ریس نو بگیری،در مورد 250 هم که اصلا فکرش رو نکن نو گیرت بیاد،شما باید دنبال موتور مدل پایین بگردی با این پول،در مورد پلاک کردنش هم اطلاعات دقیقی ندارم.
لازم به ذکره که فراموش نکنی که موتور 250 درسته که آزاده شده ولی این قضیه فقط در مورد تک سیلندرهاست و اگر 250 دو سیلندر باشه غیر مجاز محسوب میشه.
در مورد این دوستمون هم که میگفت با 500 تومن پلاک میکنن بعید میدونم به این راحتی هاباشه وگرنه تو خیابونا پر از 250 پلاک شده بود.
مثل اینکه روی آپاچی 180 خیلی زحمت کشیدن.دیدمش،بد نیست ولی تو ایران نیست دیگه،دوستمون پیرمرد که میگه تا سال دیگه خبری ازش نیست ولی چیزی که معلومه از 160 خیلی بهرته.شما هم یه نگاه بندازید،اینم لینکش:
اگه شرايطشو داري موتورسيكلت خارجي بخر و اگه 250 سي سي 1 سيلندر باشه مثله ZZR250 كه ميشه پلاك كرد
ميتونم هر موتوري 250 سي سي كه بخوايد وارد كنم و تحويلتون بدم
با سلام
اینجانب سه سوال داشتم که ممنون می شوم که اگر کسی در مورد هر یک اطلاعاتی دارد به اینجانب بدهد.
1- چرا موتورهای پالس 220 یا آپاچی 180 و یا حتی یاماها fz16 که موتورهای کاملا جدیدی هستند دارای انجین های دو سوپاپ هستند؟؟؟؟ در صورتی که حتی موتورهای آشغال چینی هم انجین هاشون بصورت چهار سوپاپ هستند؟؟؟ (دو سوپاپ برای ورود هوا و دو سوپاپ برای خروج هوا که به موجب آن موتور بهتر تنفس میکشد و بازدهی آن بالاتر میرود.)
2- چرا برای موتورهایی مثل کاوازاکی 250 سی سی که دارای دو سیلندر میباشند دو اگزوز برای آنان تعبیه نشده است؟؟؟ در صورتی که بعضی از موتورها دارای دو اگزوز مجزا هستند.
3-اگر در پالس 200 از بنزین سوپر استفاده کنم آیا اشکالی دارد؟؟؟ چون من شنیدم چون بنزین سیوپر از معمولی خشکتر است (روغن کمتری دارد) سیلندر و پیستون خشک کار میکنند و به مرور زمان دچار مشکل میشوندد.
با تشکر
با سلام
امروز به تاریخ 7/6/88 به شرکت جهانرو (نمایندگی موتور آپاچی در ایران) تماس گرفتم و گفت از هفته ی دیگه آپاپی 180 سی سی را پیش فروش میکنند و دو ماه بعد موتور را به شما تحویل میدهند. در حال حاظر این موتو در نمایشگاه این شرکت واقع در خیابان چهار راه استانبول موجود است و در چهار رنگ زرد، سفید، مشکی و خاکستری عرضه میشود. از مزیتهای موتور آپاچی 180 نسبت به آپاچی 160 می توان به ترمز دیسکی عقب آن اشاره کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به شرکت جهانرو تماس بگیرید.
آدرس دفتر مرکزی: تهران - میدان ولیعصر - کوچه شقایق - شماره 55 - شرکت صنعتی و تولیدی جهان رو
آدرس نمایشگاه دائمی: تهران - چهار راه استانبول - خیابان نوفل لوشاتو - خیابان بابی ساندز - پلاک 52 - شرکت ایران کاوازاکی
تلفن نمایشگاه: ۶۶۷۰۰۵۸۰- ۶۶۷۳۸۲۲۷-۶۶۷۳۷۵۷۳
آدرس کارخانه: تهران - کهریزک - 60 متری شورآباد - شهرک صنعتی تهران - کارخانه جهان رو
تلفن کارخانه: 88938091 -88948028 - 88948076 - 88942072 - 88942283 - 88938091 - 88938169 - 88948075 (20 خط )
فکس:88938145 - 21 (98+)
کد:www.jahanro-co.com
یه سوال apachea 160 قیمتش چنده؟
puls 180 چنده؟
کدوم بهتره؟
آپاچی 160 رو امروز از نمایندگی 1،950،000 تومان قیمت کردم که فکر میکنم از 180 پالس بهتر باشه. پالس الان خیلی خز شده.نقل قول:
لطفا شماره تماس خودتان را برایم در پیغام خصوصی بزارید تا با شما برای وارد کردن و خرید موتور 250 سی سی با شما به توافق برسم.نقل قول:
یوسف جان قیمت آپچ 180 رو نگرفتید ؟ من تو هلال احمر اپچ 160 رو 1780 قیمت گرفتم . مدل 87نقل قول:
قیمت نذاشتند روش هنوز، و باید تا هفته دیگه صبر کرد تا ببینیم چی میشه ولی اگه قیمتش بیشتر از پالس 200 نباشه کمتر نیست.نقل قول:
کیفیت ساخت آپاچ 180 بسیار بالاتر از پالس 200 هست.
از مشخصات انجین این موتور می توانم به قدرت 17 اسب بخار آن اشاره کنم و اینکه شتابش از صفر تا 60 کیلومتر در ساعت برابر با 4 ثانیه هست و شتاب از صفر تا 100 برابر 11 ثانیه که بسیار عالیست. حداکثر سرعت هم 135 می باشد.
منبع (به صورت فیلم)::20:کد:http://www.youtube.com/watch?v=YFL76wZCHkQ&feature=related
ولی باز هم شتاب آپاچی 180 از پالس 200 کمتره،من خودم پالس 200 دارم،در 9 ثانیه 100 تا پر میکنم،البته لازم به ذکره که کیفیت انجین های آپاچی از پالس بهتره ولی پالس بدنه خیلی قوی تری داره،من با موتورم 140 تا پر کردم و موتور لرزش خیلی خفیفی داشت و به نسبت پالس 180 زمین تا آسمون فرق می کنه،آپاچی 160 در سرعت 100 لرزشش از پالس 180 هم بیشتره،البته من آپاچی 180 را سوار نشدم و نمی دونم چجوریه ولی کلا موتورهای آپاچی بدنه های قوی ای ندارند.به نظر من این دو شرکت هر کردوم در نقاطی ضعف دارند و این بستگی به سلیقه خود مصرف کننده می باشد که چه انتظاری از موتور داره،و با توجه به نیازش موتور رو انتخاب کنه.
جالبه یعنی میفرمایید پالس 200 جنابعالی شتابش از ماکسیما هم بیشتر است؟!نقل قول:
آپاچ 180 وزنش 10 کیلو سنگینتر از 160 آن است و لاستیک عقب آن نیز پهنتر می باشد.
البته اینجانب سوار هیچ کدوم از این موتورها نشدم ولی پشت ماکسیما نشستم و مطمئنم که شما در این مورد اشتباه میکنید.
100 در 100 اشتباه می فرمایید راجع به آپاچی 160 !نقل قول:
من 124 تا پر کردم لرزش بسیار خفیفی گرفت بدنه موتور بعد شما میگی تو 100 تا :19:
سلام
من یه پالس 180 دارم
دوستان یا می شه یه کاری کرد صدای اگزوز یه کمی خفن تر بشه ؟
ببين نميشه كاري كرد كه بشه اگزوز بولسارو جا بزني هم صداش دل نشين هم زنبوري
سلام
بچه ها کسی مشخصات fz 16 yamaha رو داره؟ + قیمت
اینم از مشخصات این موتور نازو مامانینقل قول:
قیمت هم 65000 روپیه معادل 1350$ آمریکاکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_FZ16
این موتور در کشور هند توسط شرکت Yamaha Motor India Company تولید می شود.
pulse 200 چنده ؟
نقل قول:
تو ایران اومده؟قیمتش اینجا ؟
همش 110 تا میره! آپاچی 150 که بهتر از اینه ، این طور که معلومه فقط قیافه داره:27:
الان یکم گرون شده و بین 2،400،000 و 2،500،000 میتونی پیدا کنینقل قول:
سلام دوستان
این FZ16 که حجم موتورش 153 سی سی هستش و سرعتش هم در بهترین شرایط 110 کیلومتر هستش چه برتری چز زیبایی نسبت به پالس پولسار اپاچی و... داره ؟
کی وارد میشه ؟
دوستان کسی قیمت zx250رو نداره؟